Altın Almak Mantıklı Mı Haberleri

Altın alınır mı? Altın yükselir mi? Şu an altın bozdurmak mantıklı mı? Fiyatlardaki düşüş satışları artırdı!

Son günlerde altın fiyatlarında yaşanan düşüş nedeniyle vatandaşlar kuyumcularda yoğunluğa neden oldu. Çok sayıda vatandaş tarafından altın alınır mı sorusuna yanıt aranıyor. Peki, altın yükselir mi? Şu an altın bozdurmak mantıklı mı? İşte detaylar…

Finans 13-11-2020 15:11

Ünlü bankadan çarpıcı altın yorumu: Altın hala ucuz! Altın alınır mı? Altın fiyatları yükselecek mi?

Son dönemde altın fiyatları ile ilgili yaşanan hareketlilik nedeniyle vatandaşlar ve yatırımcılar altın alınır mı sorusuna yanıt arıyor. Bu nedenle uzmanlar tarafından yapılan altın yorumları takip ediliyor. Son olarak PIMCO emtia portföy yöneticisi altındaki rallinin henüz sona ermediğine dair bir değerlendirmede bulundu. Peki, altın fiyatları yükselecek mi?

Finans 25-08-2020 12:25

Ne zaman altın alınır? Altın fiyatları yükselecek mi?

“Ne zaman altın alınır?” sorusu uzun süredir vatandaşların gündemini meşgul ediyor. Düğün sezonu nedeniyle altın alacaklar “Altın fiyatları yükselecek mi?” sorusuna yanıt arıyor. Troy İş Geliştirme Yöneticisi Doğukan Çiçek, alım fırsatı ile ilgili görüşlerini belirtti. Citigroup analistlerine göre ise altında rekor an meselesi.

Finans 21-07-2020 10:52

Altın fiyatları düşer mi? Altın düşecek mi? Altın alacaklara tavsiye!

Altın fiyatları üzerinde bir süredir devam eden yükseliş, altına yatırım yapmak isteyenlerin kararsız kalmasına sebep oluyor. Pandemi döneminde altın fiyatları rekor seviyeye gelmişti. Şimdi herkes, “Altın fiyatları düşer mi?” ve “Altın almak mantıklı mı?” sorularına cevap arıyor. AA Finans Analisti İslam Memiş, yatırımcıların merak ettiği altın fiyatının yıl içindeki seyriyle ilgili beklentilerini açıkladı.

Finans 10-07-2020 10:46