Altin Gram Satis Haberleri

Şüphe üzerine durduruldu! 86 kilo uyuşturucu çıktı

Niğde'de durdurulan bir TIR'dan 23 paket halinde 86 kilo 950 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Aracın sürücüsü gözaltına alındı.

Haber 2024-07-26 23:28:50

Kayseri'de 10 kilo 705 gram uyuşturucu ele geçirildi

Kayseri'de 10 kilo 705 gram uyuşturucu madde ele geçirildi, 1 kişi gözaltına alındı.

Yurthaber 2024-07-26 08:48:45

SON DAKİKA: Herkes o haberi beklerken altın ters köşe yaptı! Altın fiyatları gözünü saat 15.30'a çevirdi! Her şey değişebilir... (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Son dakika haberi: Rekor üstüne rekor beklenirken altın yatırımcılarını ters köşe yaptı. Altında düşüş sürüyor. Altın fiyatlarındaki düşüş devam eder mi? Altın fiyatları TSİ ile 15.30'da açıklanacak ABD büyüme verilerine odaklandı. Büyüme verilerinin ardından tablo terse dönebilir. (25 Temmuz Perşembe gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 2024-07-25 10:35:59

Gram altın için ilginç yorum: ‘İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz’ dedi: Ağustos-Kasım arasına dikkat!

Kapalıçarşı’da altın fiyatları bir ileri bir geri hareketine devam ediyor. Ons altın tarafı da hem Fed’in faiz adımı hem de ABD seçimlerini radarına almış durumda. Uzman isim ABD’de iyice artan seçim gerginliğinden başkan adayı Donald Trump’ın seçilmesi durumunda altın fiyatlarının ne olacağını açıkladı. Gram altın içinse Piyasa Uzmanı İslam Memiş Ağustos ayını işaret ederek, “İki hafta daha çekirdek çıtlatmaya devam edeceğiz” dedi.

Finans 2024-07-24 15:14:57

SON DAKİKA: Düşüş eğilimindeydi ama o karar her şeyi değiştirdi! Altın fiyatlarında hareketlilik! İslam Memiş, Yeni zirveler bekliyoruz

Son dakika haberi: Düşüş eğiliminde hareket eden altın fiyatları ABD Başkanı Joe Biden'ın başkanlık yarışından çekilme kararının ardından değişti. Altın fiyatalarında ibre yeniden yukarı yönlü. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi gram altın çeyrek altın 23 Temmuz Salı ne kadar oldu?

Finans 23-07-24 11:24

Altın fiyatlarına ‘Joe Biden’ hareketliliği: Yeni rekor için tüm koşullar uygun bulundu: Tarihi açıkladılar

Altın fiyatı ABD Başkanı Joe Biden'ın 2024 ABD başkanlık yarışından çekilmesinin ardından değer kazandı. Ons altın fiyatındaki bu yükseliş yurt içinde gram altın, çeyrek altın fiyatını da yeşil bölgeye taşıdı. Peki altında yükseliş devam edecek mi? Uzmanların altın tahminleri ne? Tarih verildi, yeni altın rekoru için koşullar uygun bulundu. İşte 22 Temmuz Pazartesi Kapalıçarşı altın gram fiyatı ile güncel altın grafiği…

Finans 22-07-24 08:49

Rekordan ‘U’ dönüşü: Hep gram altın konuşuluyordu: Çeyrek altın için 6 bin TL tahmini geldi

Hafta içinde hem ons altın hem de gram altın fiyatı rekor seviyelere yükselmesine rağmen kapanışı düşüş ile yaptılar. Yatırımcılar tam ‘altın yükseliyor’ derken gelen bu hamle sonrası altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı’dan yeni bir tahmin geldi. Yatırımcıların vazgeçilmezi olan altının gram fiyatı için 3500 TL öngörüsünde bulunan uzman, çeyrek altın fiyatı tahmininde de bulundu. 6000 TL’ye yükselebilir!

Finans 21-07-24 09:42

SON DAKİKA: Altın fiyatları ters köşe yaptı! İslam Memiş, Balon patlayabilir diyerek uyardı: Aman dikkat edin

Son dakika haberi... Günlerdir rekor haberlerine konu olan altın fiyatlarından ters köşe geldi. Altında ibre aşağı yönlü hareket ederken altın yatırımcıları da düşüşün devam edip etmeyeceğini merakla takip ediyor. Çeyrek altın, gram altın, yarım altın, cumhuriyet altını fiyatları bugün ne kadar oldu? (20 Temmuz güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Finans 20-07-24 14:00

Osmaniye'de tıra yüklü asfalt silindirinde 77 kilo 650 gram uyuşturucu ele geçirildi

Osmaniye'de tır dorsesine yüklü "asfalt silindiri"nde 77 kilo 650 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, araç sürücüsü tutuklandı.

Yurthaber 19-07-24 10:05

Altın fiyatları için dudak uçuklatan tahmin! Bu rakam ilk kez ortaya çıktı! '6 bin TL'ye yaklaşabilir'

Eski ABD Başkanı Donald Trump'a suikast girişimi ve ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından hareketlenen piyasalarda altında rekorlarıyla dikkat çekiyor. Altın piyasaları uzmanı Şirin Sarı'dan altın fiyatlarına ilişkin olarak dudak uçuklatan tahmin geldi. 19 Temmuz 2024 güncel gram altın çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Finans 19-07-24 08:30

SON DAKİKA: Altın fiyatları yüzünü rekora döndü! İslam Memiş yatırımcıları uyardı: 2024 yılında altın çağ yaşanacak!

Son dakika haberi: Eski ABD Başkanı Donald Trump'a düzenlenen suikast girişimi ve ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından yükselişe geçen altında rekorlar görünüyor. Altın yatırımcıları yükseliş serisinin devam edip etmeyeceğini merak ederken uzman isimden gram altın yatırımcılarına uyarı geldi. 18 Temmuz gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 18-07-24 09:40

Bir il oraya akın etti! 100 TL'ye satılacağını duyan koştu... Metrelerce kuyruk oluştu

Trabzon’da bir restoran kuruluş yıldönümüne özel 100 gram et döneri 100 TL’ye satacağını duyurunca döner yemek isteyenler izdihama neden oldu. Restoranda metrelerce kuyruk oluşurken vatandaşlar fiyatın da gayet makul olduğunu söyledi.

Haber 18-07-24 09:36

Bursa'da polisten kaçarken kaza yapan zanlının çantasından uyuşturucu çıktı

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde polisin "dur" ihtarına uymayarak motosikletiyle kaçarken kaza yapan yabancı uyruklu şüphelinin çantasında 1 kilo 54 gram uyuşturucu ele geçirildi.

Yurthaber 18-07-24 09:06

SON DAKİKA: Gram altın ve ons altında çifte rekor! Kapalıçarşı’da tabelalar yerinden oynadı: İslam Memiş, ‘Bu kadar yeterli’ diyerek uyardı

Son dakika haberi… Gram altın ve ons altın fiyatı bu sabah ABD Merkez Bankası Fed’in faiz beklentileri ile yeni bir rekora daha imza attı. Gözünü 2500 dolara diken altının ons fiyatı 24 ayar gram altın fiyatını da 2800 liraya yanaştırdı. Peki yükseliş sürecek mi? Piyasa Uzmanı Şirin Sarı Fed’in Eylül ayında olası faiz indirimini işaret ederken, İslam Memiş ise, “Temmuz’da bu kadar agresif yükselişler yeterli. Bir süre altının dinlenmesi gerekiyor” dedi.

Finans 17-07-24 07:34

SON DAKİKA: Altın fiyatları uçuşta, rekora koşuyor! Altın yatırımcıları dikkat: İslam Memiş Bu hafta tuzaklar var diyerek uyardı!

Son dakika haberi: Eski ABD Başkanı ve Cumhuriyetçilerin başkan adayı Donald Trump'a yönelik suikast girişimi, ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrası altın fiyatları da hareketlendi. Altın yatırımcıları fiyatların yükselip yükselmeyeceğini merak ediyor. 16 Temmuz 2024 gram altın çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu? İşte detaylar...

Finans 16-07-24 10:09

Kapalıçarşı kuyumcularından gram altın fiyatı tahmini! 'Altın almalı mı, satmalı mı?' sorusuna yanıt verdiler: Eylül ayı itibarıyla...

Altın fiyatı ons başına 3 haftadır yükseliyor. Gram altın fiyatı ise haftanın son işlem gününde ABD ve Fed etkisini üzerinde hissetti. Altının gram fiyatı rekor kırdı. Peki yükseliş devam edecek mi? Kapalıçarşı kuyumcu esnafları gram altın tahminini açıkladı. Altın gram fiyatı için 3000 TL öngörüsünde bulundular. İşte detaylar...

Finans 13-07-24 08:53

SON DAKİKA: Altın tarihi zirvesine koşuyor! İslam Memiş, Dananın kuyruğu koptu, coşku başladı dedi, rekor için tarih verdi!

Son dakika haberi... ABD'den gelen peş peşe veriler sonrası ABD Merkez Bankası'nın faiz indirimi ihtimali arttı. Piyasalarda pozitif seyir hakimken altın da tarihi zirvesine koşmaya başladı. Altın fiyatları haftanın son gününde ABD ÜFE verisini bekliyor. Altın yatırımcıları altındaki son gelişmeleri takip ederken 12 Temmuz güncel gram altın çeyrek altın fiyatları da belli oldu. İşte rakamlar...

Finans 12-07-24 10:53

SON DAKİKA: Altın fiyatları kırılmanın eşiğinde! Fed Başkanı konuştu, sıra kritik ABD verisinde! Saatlerinizi ayarlayın, yön her an değişebilir! Uzman isim rakamı duyurdu

Son dakika haberi... Altın fiyatları için kritik hafta geride kalmaya hazırlanıyor. ABD Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının ardından yukarı yönlü hareket eden altın bugün kritik ABD enflasyonunun açıklanmasını bekliyor. Altın yatırımcıları dikkat! Kritik veri sonrası altın yön ne olur, uzman isim seviyeyi açıkladı. 11 Temmuz Perşembe gram altın ne kadar oldu, çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 11-07-24 09:30

Gram altın, ons altın… İslam Memiş, ‘Dananın kuyruğu yarın kopacak’ diye uyardı: Piyasalarda haftanın en önemli günü…

Altın fiyatları bugün dar bir bant aralığında işlem görüyor. Piyasalarda ise tüm gözler ABD'de. Fed Başkanı Powell dünün ardından bugün de piyasaya kritik mesajlar verecek. Yarın ise haftanın en önemli günü. ABD enflasyon verisi açıklanıyor. Piyasa Uzmanı İslam Memiş, 'dananın kuyruğu yarın kopacak' diyerek yatırımcıları uyardı. İşte 10 Temmuz Çarşamba Kapalıçarşı gram altın, çeyrek altın fiyatları ile altın grafiği ekranı...

Finans 10-07-24 08:59

Altın piyasasının beklediği gün geldi çattı! Fed Başkanı'nın fiyatları değiştirecek sunumu! İpucu verecek, sadece saatler kaldı! (9 Temmuz 2024 güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Altın fiyatlarında son dakika haberi... Gram altın, çeyrek altın, ons altın hepsini etkileyecek... Küresel piyasalar ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarına odaklandı. Powell'ın sunumu önümüzdeki dönem faiz sürecine ilişkin ipuçlarını verecek. Altın fiyatları Fed Başkanı'nın açıklamalarının ardından yönünü bulacak. Powell'ın açıklamaları öncesi 9 Temmuz Salı günü gram altın çeyrek altın fiyatları ne kadar oldu?

Finans 09-07-24 10:23

İslam Memiş 'altın yeni bir aralığa yerleşti' dedi: 1 ayın zirvesinden düşüş sonrası günü açıkladı: 'Perşembe’den önce Perşembe’den sonra diye ikiye ayıracağız'

Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar kaç TL? Yeni haftada yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını merak ediyordu. Ons altın 1 ayın zirvesinden gerilerken, yaşanan düşüş etkisini yurt içine de yansıttı. Para Piyasası Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarının yeni bir aralığa yerleştiğini söyleyen, "Bu haftayı ikiye ayıracağız. Perşembe’den önce Perşembe’den sonra diye” ifadelerini kullandı.

Finans 08-07-24 09:00

Altın fiyatları yükselişe geçti! Kuyumcular gram altının alternatifini açıkladı: Sadece 600 lira…

Haftaya kararsız bir başlangıç yapan altın fiyatları 1 ayın en yüksek seviyesine kadar yükseldi. Ons altın fiyatındaki yükseliş gram altın fiyatına da destek verdi ve yükseliş son bir haftada yüzde 2’nin üzerine çıktı. Düğün sezonunda yeniden yükselişe geçen altın için kuyumcular yeni alternatifi açıkladı. Kuyumcular 600 lira seviyelerindeki 0,25 gram ucuz hediyelik altına rağbet olduğunu söylediler.

Finans 06-07-24 11:57

SON DAKİKA: Altın fiyatları için haftanın en kritik verisi! Saatler kaldı, tabloyu sil baştan değiştirebilir! (5 Temmuz Cuma güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Son dakika haberi... Altın fiyatlarını etkileyecek verinin açıklanmasına sadece saatler kaldı. Küresel piyasalar ABD tarım dışı istihdam verilerine odaklandı. Verinin açıklanmasının ardından altında yön de belirlenecek. Altın yatırımcıları "5 Temmuz Cuma günü gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?" sorusuna yanıt arıyor.

Finans 05-07-24 09:07

‘Ucuz almayı fırsat gördürmüyorlar…’ Gram altın fiyatı için İslam Memiş böyle seslendi: ‘Yarın için iki ihtimal var’ diyerek altın tahminini açıkladı

Altın fiyatları kritik ABD verisi öncesinde bir haftanın en yüksek seviyelerine kadar yükseldi. Yurt içinde gram altın fiyatı da sınırlı bir yükseliş kaydetti. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, piyasalarda Cuma günü bekleyişi olduğuna dikkat çekerek altın fiyatları için iki ihtimali açıkladı, rakam da verdi. Altın gram fiyatı içinse ‘Ucuz almayı fırsat gördürmüyorlar’ diyerek makas aralığını işaret etti.

Finans 04-07-24 08:06

Fed Başkanı konuştu, altında rota yeniden oluştu! (3 Temmuz 2024 güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Son dakika: Küresel piyasaların yakından takip ettiği açıklama dün gerçekleşti. ABD Merkez Bankası Başkanı (Fed) Jerome Powell'ın dezenflasyon ve faiz indirimi açıklamalarının ardından piyasalar hareketlendi. Altın fiyatları için de açıklamalar öncü oldu. (3 Temmuz 2024 Çarşamba güncel gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Finans 03-07-24 12:28

Gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatlarının gözü saat 16.30'da: Piyasalar paranın patronunu bekliyor

Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını fiyatları bugün de yatırımcıların takibinde. Ancak piyasalar yurt dışından gelecek haberlere odaklanmış durumda. Bugün saat 16.30’da konuşma yapacak Fed Başkanı Powell’ın açıklamaları kritik önem taşıyor. Ardından Cuma günü açıklanacak ABD tarım dışı istihdam verileri takip edilecek. Uzmanlar ise altın fiyatlarında yükseliş için senaryoyu açıkladı. İşte 2 Temmuz Salı güncel altın fiyatları grafiği…

Finans 02-07-24 08:37

250 liralık düşüş sonrası kuyumcular rakam verdi! Gram altın fiyatlarında yeni dönemin başlangıcı: ‘Yıl sonunda 3 bin TL üzerinde olabilir…’

Gram altın fiyatı için kuyumcular son bir ayda 200-250 TL kayıp olduğunu dile getirdi. Altın fiyatlarındaki düşüş sonrası altın gram fiyatı için yeni bir tahmin geldi. Kuyumcular sektörün Temmuz ayı ile canlanacağının altını çizerken, “Bu demek değil ki hep böyle gidecek. Tahminimiz yıl sonu ya da daha erken 3 bin TL ve üzerinde olabilir” ifadelerini kullandılar.

Finans 29-06-24 14:15

Ekmeğe zam geldi! Gramaj düştü fiyat 1 lira artı: İzmir'de 1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak

İzmir'de 1 Temmuz'dan itibaren İZTO üyesi fırınlarda 200 gram ekmek 10 TL'den satılmaya başlanacak.

Finans 27-06-24 08:33

Merkez Bankası faiz kararı sonrası gram altın için tahmin! İslam Memiş saat 14.00’ü işaret etti: ‘Yılın son düşüşleri…’

Altın fiyatları dün ons bazında yüzde 1 gerilemiş ve 2 haftanın dip seviyesini görmüştü. Yurt içinde ise altın fiyatları, bugün saat 14.00’te açıklanacak Merkez Bankası faiz kararı öncesinde hafif yükseldi. Yatırımcılar faiz kararının altın fiyatlarını nasıl etkileyeceğini merak ederken Piyasa Uzmanı İslam Memiş’ten yeni bir değerlendirme geldi. Memiş, tepki yükselişlerinin yaşanabileceğini ancak asıl yolculuğun Temmuz ayı itibarıyla olacağını belirtti. Gram altın içinse tahminini paylaştı.

Finans 27-06-24 07:29

Günler sonrasını işaret etti! Gram altın fiyatı tahminini açıkladı: ‘1 hafta en geç 10 gün sürer…’

Gram altın fiyatı bu sabah ons altın fiyatındaki geri çekilmenin etkisi ile düştü. Dev bankalar ons altın tahminlerini peş peşe açıklarken gram altın için de beklenen rakam ortaya çıktı. Peki altın düşecek mi yükselecek mi? Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın fiyat tahminini açıklayarak, düşüşlerin kısa bir süre içinde sona ereceğini ve her ay yeni rekorlar kıracağını söyledi. İşte 26 Haziran Çarşamba Kapalıçarşı gram, çeyrek, Cumhuriyet altın fiyatı ile güncel altın grafiği…

Finans 26-06-24 09:44

İslam Memiş gram altın tahminini paylaştı: ‘Altının yolculuğu başlıyor’ diyerek tarihi açıkladı: 'Her ay yeni bir rekor yolda'

Altın fiyatları beklenmedik düşüşünün ardından toparlanma çabasını sürdürürken Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten yatırımcıya dikkat çeken bir uyarı geldi. Memiş, Temmuz ayını işaret ederek, altın fiyatlarının soluksuz yükseleceğini kaydetti. Hey ay yeni bir rekor görüleceğinin altını çizen uzman isim, ‘Gram altında TL fiyatta 3 bin-3 bin 500 aralığını da hedef olarak beklemeye devam ediyoruz” dedi.

Finans 25-06-24 10:14

Altın fiyatları rekora koşuyordu ama sürpriz değişim! Sinyal geldi, yön değişti! Bir günde 50 liradan fazla düşüş...

Altın fiyatlarındaki hareketlilik yatırımcılar tarafından takip edilmeye devam ediliyor. Bu haftanın en çok kazandıran yatırım araçlarından şaşırtan yön değişikliği geldi. Gram altın bir günde 50 lira birden düştü. Altın fiyatlarındaki değişimin nedeni ne? 23 Haziran Pazar güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Finans 23-06-24 12:41

Kısa bir mola vermişti! Altın fiyatlarında 1 Temmuz sonrası olacakları anlattı: 'Fiziki altın tarafında daha çok...'

Bir süredir gram altın fiyatını aşağı çeken ons altın düşüşünü sürdürdü. Ancak bu hafta dolardaki sınırlı artış ile altının gram fiyatı hafif yükselse de yatırımcılar halâ ‘altın düşecek mi, ne zaman yükselir?’ gibi sorulara yanıt arıyor. Piyasa Uzmanı İslam Memiş altın fiyatları için Temmuz ayını işaret etti, gram altında rotayı açıkladı. Altın fiyatlarında kısa molanın biteceğini kaydeden uzman isim, “Artık bundan sonra daha pahalı hale gelecek” dedi.

Finans 22-06-24 08:16

Fırıncıdan ilginç kampanya 'Ne kadar süreceğini soruyorlar' Kendi poşetini getirene indirim

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir fırıncı, kendi poşetini getiren vatandaşa ekmeği 1 TL indirimli satmaya başladı. Fırıncı yaptığı açıklamada "Kampanyamızı duyan müşterilerimiz bize sordular, memnun kaldılar ve teşekkür edip bu kampanyanın ne kadar süreceğini soruyorlar" ifadelerini kullandı. İlçede 200 gram ekmek 8 TL'den satılırken fırıncı, kendi poşetini getirene ekmeği 7 TL'den sattıklarını söyledi.

Finans 21-06-24 10:22

Altın fiyatlarında faiz etkisi, yükselişe geçti! İslam Memiş temmuzda altının geleceği seviyeyi açıkladı: Kuyumcularda kuyruk oluşacak

Son dakika haberi... Altın fiyatlarında faizlerde beklenen indirim ihtimaliyle yükseliş başladı. Altın fiyatları, yüzde 1'den fazla artarak iki haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Altın yatırımcıları ise yükselişin devam edip etmeyeceğini merakla takip ediyor. 21 Haziran Cuma günü gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 21-06-24 08:41

SON DAKİKA: Altın fiyatları bayram sonrası ne oldu? Rota yeniden değişti (20 Haziran Perşembe güncel gram, çeyrek altın fiyatları)

Son dakika haberi... Ons altın fiyatı haftanın en yüksek seviyelerine yükselirken gram altın fiyatı da bugün yönünü yukarı çevirdi. Altın fiyatlarında bayram sonrası ilk işlem gününde yaşanan yükseliş sonrası yatırımcılar gram, çeyrek altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Cumhuriyet altını bugün kaç TL? sorularını araştırıyordu. İşte güncel altın grafiği ile haberin detayları…

Finans 20-06-24 08:56

‘Altında daha farklı fiyatlamalar gündeme gelebilir…’ Bir günde tüm ihtimaller değişti: Altın fiyatlarına tatil arası…

Altın fiyatları bir ileri bir geri dalgalı bir seyirde hareket etmeye devam ediyor. Ons altın fiyatı yurt içinde gram altın fiyatı üzerinde de etkili oluyor. Peki altın fiyatları düşecek mi, yükselecek mi? Piyasalar hem ABD’de hem de Türkiye’de tatil arasına girerken uzmanlardan dikkat çeken bir yorum geldi. Analistler “Sonbaharda ise faiz beklentileri ve ABD seçimlerinin de devreye girmesiyle birlikte ons altında daha farklı fiyatlamalar gündeme gelebilir” dediler.

Finans 19-06-24 07:41

Altın fiyatları için 45 dakika ara ile açıklanacak! Herkesin gözü bayram sonrasındaydı: İslam Memiş’ten gram altın yorumu

Yurt içi piyasalar Kurban Bayramı nedeniyle kapalı olsa da yurt dışından veri akışı devam ediyor. Bugün ABD’de peş peşe iki veri açıklanacak. Uzmanlar iki verinin de altın fiyatlarını etkilemesini bekliyor. Gram altın tarafında ise İslam Memiş Perşembe gününe dikkat çekerken, ‘altın bayram sonrası ne olur?’ sorusuna da yanıt geldi. İşte 18 Haziran Salı güncel gram, çeyrek ve Cumhuriyet altını fiyatları…

Finans 18-06-24 08:12

Altın fiyatlarında bayram sonrası için rekor tahmini gelmişti! Altında hareketlilik: İşte son durum (17 Haziran Pazartesi gram altın çeyrek altın fiyatları)

Kurban Bayramı sonrası rekor tahmini gelen altındaki son durum yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. 17 Haziran Pazartesi günü gram altın ve çeyrek altın ne kadar oldu?

Finans 17-06-24 11:34

Bayram sonrası altın fiyatları ne olur? İslam Memiş tek tek açıkladı: Temmuz itibarıyla başlıyor (15 Haziran Cumartesi güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Piyasalar çok hareketli bir haftayı geride bıraktı. Fed, ABD enflasyonu derken yatırımcılar ekranlarından gözünü ayıramadı. Yurt içinde gram altın fiyatı haftayı yüzde 2’den fazla yükseliş ile kapatırken piyasalara Kurban Bayramı molası girdi. Peki altın fiyatları bayram sonrasında ne olacak? İslam Memiş, borsa, altın ve dolar yatırımcısı için dikkat çeken açıklamalarda bulundu. İşte detaylar…

Finans 15-06-24 11:32

Diyarbakır'da geçen yıl ele geçirilen 16 ton 344 kilo 28 gram uyuşturucu imha edildi

Diyarbakır'da geçen yıl ele geçirilen 16 ton 344 kilo 28 gram uyuşturucu imha edildi.

Yurthaber 13-06-24 11:13

Altın fiyatları kırılmanın eşiğindeydi! Fed kararını verdi, tüm dünyanın beklediği açıklama sonrası son durum! (13 Haziran Perşembe güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Küresel piyasaların gözü kulağı dün açıklanan ABD Merkez Bankası'nın faiz kararı ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarındaydı. ABD enflasyonunun beklentilerin altında yüzde 3.3 gelmesinin ardından yükselen altın için yön belli oldu. Tüm dünyanın beklediği açıklama sonrası ons altın, gram altın, çeyrek altın fiyatları hareketlendi. Altında ibre aşağıya döndü. (13 Haziran Perşembe güncel gram altın çeyrek altın fiyatları)

Finans 13-06-24 10:11

SON DAKİKA: Fed faiz kararı, ABD enflasyonu… Hepsi bugün peş peşe açıklanacak: Altın fiyatları kırılmanın eşiğinde! Saat 21.30 sonrası için çifte senaryo

Son dakika haberi… Altın fiyatları ABD enflasyon verisi ve ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı için bekleyişine başladı. Piyasada gözler TÜFE rakamlarının Fed faiz kararını nasıl etkileyeceğine ve Fed Başkanı Powell’ın 21.30’da yapacağı açıklamaya çevrildi. Uzmanlar altın fiyatları için Fed faiz kararı sonrası oluşabilecek tabloyu anlattı. İslam Memiş ise gram altın fiyatı tahminini açıklayarak, ‘Yılın son düşüşleri’ ifadesini kullandı.

Finans 12-06-24 07:47

Altın fiyatlarında geri sayım başladı! Yarın saat 21.30'dan sonra yön netleşiyor, 'Fiyatlamaları üç ayak belirleyecek' diye duyurdu! ( 11 Haziran gram altın çeyrek altın ne kadar oldu?)

Altın fiyatlarında kritik gün yarın. Geri sayım başladı. Altın yatırımcıların yarın açıklanacak ABD Merkez Bankası (Fed) faiz kararı ve Fed Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarına odaklandı. Altın fiyatlarında düşüş devam edecek mi yoksa ibre yukarı yönlü mü hareket edecek? Veriler sonrası altında yön bulunacak. 11 Haziran gram altın, çeyrek altın fiyatı ne kadar oldu?

Finans 11-06-24 10:54

Osmaniye'de iki araçta 11 kilo 450 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

Osmaniye'de tır ile yolcu otobüsünde yapılan aramada 11 kilo 450 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi, 2 zanlı tutuklandı.

Yurthaber 10-06-24 08:31

SON DAKİKA: Tüm dünya altın fiyatları için diken üstünde… Çarşamba günü birkaç saat ara ile açıklanacak (10 Haziran Pazartesi güncel gram, çeyrek, Cumhuriyet altını fiyatları)

Son dakika haberi... Altın fiyatları için çok kritik bir haftaya girildi. Bayram haftasında yatırımcılar bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar, kaç TL? diye araştırmalarına başlarken tüm dünyanın dikkati Çarşamba gününe çevrildi. Önce ABD enflasyon verisi açıklanacak, ardından birkaç saat sonra ise ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı duyurulacak. İşte yeni haftanın başlangıcında 10 Haziran 2024 Pazartesi Kapalıçarşı güncel altın fiyatları grafiği ve haberin detayları…

Finans 10-06-24 07:55

Borsa ve altın hayal kırıklığı yarattı! Yüzde 2,5 değer kaybı

Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri haftalık bazda ortalama yüzde 2,51, Euro/TL yüzde 0,36, altının gram fiyatı yüzde 1,19 değer kaybederken, dolar/TL yüzde 0,15 değer kazandı.

Finans 08-06-24 09:19

Altın fiyatlarında kader günü! Ons, gram altın, çeyrek altın için kritik veri bugün açıklanıyor! Uzman isim, Sürpriz olmaz diyerek duyurdu! (7 Haziran gram altın çeyrek altın fiyatları)

Altın yatırımcıları altın fiyatlarındaki son dakikaya kadar hareketliliği takip ederken altın için kader günü bugün yaşanacak. Küresel piyasalar ABD tarım dışı istihdam verisini fiyatlayacak. Veri öncesi gram altın, çeyrek altın fiyatlarında son durum ne? Veri piyasaları nasıl etkileyecek, altında düşüş mü yükseliş mi yaşanır? Uzman isim değerlendirdi. (7 Haziran gram altın çeyrek altın fiyatları)

Finans 07-06-24 09:16

Altın fiyatlarında hareketlilik! Kritik gün yaklaştı, İslam Memiş, İki ihtimal var diyerek rakamları duyurdu!

İç piyasada güvenli liman olarak görülen altın fiyatlarında hareketlilik... Altın yatırımcıları "Altın yükselecek mi, düşecek mi?" sorularına yanıt ararken altında kritik gün de yaklaştı. Cuma günü öncesi 6 Haziran Perşembe günü gram altın ne kadar çeyrek altın ne kadar işte güncel altın fiyatları...

Finans 06-06-24 10:24