Arnavuktöy Haberleri

Çocuğun üzerinden aracıyla geçti! İstanbul'daki kahreden kaza kamerada, görenler inanamadı

İstanbul Arnavutköy'de yaşanan bir kaza herkesi kahretti. Sokak ortasında oturur vaziyette duran 5 yaşındaki küçük çocuk, sokağa manevra yapan aracın altında kaldı. Sürücü küçük çocuğu görmeyip üzerinden geçerken, korkunç anlar kameraya yansıdı.

Haber 12-07-2023 10:35

Satılık araba bu hale geldi! Bir tek yeri zarar görmedi... Oradaki yazı dikkat çekti

Arnavutköy’de feci bir kaza meydana geldi. Ancak kaza sonrası ortaya çıkanlar daha da şaşırttı. Otomobil, İETT otobüsüyle çarpıştıktan sonra sürücü direksiyon hakimiyetini kaybetti ve araç ormanlık alana uçtu. Araba kaza sonrası hurdaya dönerken sürücü yaralandı. Öte yandan aracın satılık olduğu fark edilirken kazada aracın hasar almayan tek yerinin “satılık” yazısı olması da dikkat çekti.

Haber 31-10-2022 19:02

Arnavutköy'deki feci kazada can pazarı! İtfaiye ekipleri zamanla yarıştı! 2 ölü, 7 yaralı

İstanbul Arnavutköy'de akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında adeta can pazarı yaşandı. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, karşı yola geçerek başka bir araca çarptı. Kaza yapan araçların içinde sıkışan kişileri kurtarmak için itfaiye ekipleri zamanla yarıştı. Feci kazada 2 kişi hayatını kaybetti. Hastaneye kaldırılan 7 yaralının ise sağlık durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Haber 19-10-2022 00:16

Genç kıza taciz iddiası ortalığı karıştırdı! Dehşet anları kamerada

Arnavutköy’de taciz iddiası ortalığı ayağa kaldırdı. Genç kızı bir haftadır taciz ettiği ileri sürülen şahıs, vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Olay sırasında yoldan geçen jandarma ekipleri, şüpheliyi vatandaşların elinden kurtararak polise teslim etti. Yaşananlar ise cadde üzerindeki işyerlerinin güvenlik kameraları ve vatandaşların cep telefonu kameraları tarafından anbean görüntülendi.

Haber 06-10-2022 15:58

Diğer Haber Etiketleri

Arnavuktöy

Arnavuktöy Hakkındaki Haberler Mynet'te. Arnavuktöy Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.