Taciz Haberleri Ve Son Dakika Taciz Haberleri

Taciz Haberleri Ve Son Dakika Taciz Haberleri

Taciz, kötü davranış ve saldırganlığı kapsayan bir kelimedir. Taciz kelimesi hukuki alanda tehdit edici ve toplum tarafından hoş görülmeyen davranışları ifade etmek amacıyla kullanılır. Cinsel taciz ise istek dışı cinsel yaklaşımlar için kullanılır. İşyeri ortamında tacizi engelleyen kuralların oluşmasına ABD’de yayınlanan İnsan Amaçları Beyannamesi öncülük etmiştir. Kanada İnsan Hakları Kanununda da işyeri ortamındaki cinsel taciz yasaklanmıştır. Türk Ceza Kanunu'nun yüz beşinci maddesinde cinsel taciz suç sayılır. Eğer cinsel taciz işyeri ortamında gerçekleşirse verilecek ceza artırılır. Taciz, hukuki anlamda farklı kategorilere ayrılır. Bu kategoriler; hukuki taciz, cinsel taciz, psikolojik taciz, grupça uygulanan psikolojik taciz ve kışkırtıcı ifadeler içeren nefret konuşmalarıdır. Taciz türlerine ise kabadayılık, ırkçı taciz, takipçilik ve dinsel taciz örnek verilebilir.

Taciz Haberleri

Profesörden 10 öğrenciye taciz! Öğrenciler her şeyi tek tek anlattı: Aldığı cezayı duyanlar isyan etti

Mide bulandıran taciz haberlerine bir yenisi daha eklendi! Ege Üniversitesi'nde görevli Prof. Dr. Z.E.B'den 10 öğrencisi şikayetçi oldu. Bir öğrenci profesörün beline sarıldığı anı anlatırken başka bir öğrenci kendine, 'Seksi kadın, şeyini giysen mi?" diye fısıldadığını söyledi. Mahkemenin kararı ise tepki çekti. İşte detaylar...

Haber

Umumi tuvalette küçük çocuğa yaptığını duyanlar koşup dövmeye geldi: İstanbul'da taciz iddiasına meydan dayağı!

Dün akşam saatlerinde İstanbul'da iddiaya göre bir sapık, erkekler tuvaletinde 14 yaşındaki çocuğu taciz etti. Olayı duyanlar tacizciyi meydan dayağına tuttu. Şüpheli şahsı dayaktan polis kurtardı.

Haber

Şaşkına çeviren görüntüler! Plajda güneşlenirken kendisini taciz eden adama sahte silahla tepki gösterdi

İspanya'nın Gran Canaria bölgesindeki bir plajda güneşlenen kadın bir adamın ona doğru bakarak kendisini tatmin ettiğini görünce öfkeden deliye döndü. Kimliği açıklanmayan kadın kendisini taciz eden adama önce tepki gösterdi ardından ise çantasından sahte bir silah çıkartarak onu korkuttu. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend

Taciz mesajları Kılıçdaroğlu'nu da sarstı: Tek kelime etmeden hamlesini yaptı!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya danışmanı Taner Ay'ın bir doktora taciz mesajları atması geniş yankı uyandırmıştı. Kılıçdaroğlu'ndan hamle geldi. Olayı haberlerden öğrendiği belirtilen Kılıçdaroğlu'nun şaşkına döndüğü de öğrenildi.

Haber

Taciz

Taciz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Taciz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İstanbul'da iğrenç olay! Metroda lise öğrencisi kızı taciz etti: 'Kafam bozulduğu için...'

İstanbul'da lise öğrencisi, metroda bir kişinin tacizine uğradı. Genç kızın önce boynuna sarılan tacizci, ardından yanağını öptü. Metroda kimse tacizciye müdahalede bulunmazken gözyaşları için kalan genç kızın şikayeti sonucunda tacizci yakalandı. İfadesinde tacizci "Kafam bozulduğu için sarıldım ve öptüm" dedi.

Haber

Samsun'da iğrenç olay! Eve gelen temizlikçi kadına cinsel tacizde bulundu

Samsun'da bir kişi, evini temizlemek için çağırdığı kadına cinsel tacizde bulundu. Evden kaçan kadının şikayeti üzerine tacizci gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından tacizci çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haber

Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanından doktora taciz! Mesajları Kılıçdaroğlu'nun hesaplarından attı, savunması şaşkına çevirdi: Güvenip şifreyi verdim!

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya hesabından gelen taciz mesajlarını gören kadın doktor gözlerine inanamadı. Aracına bırakılan notu gördükten sonra Emniyet'in yolunu tutan doktor şikayetçi olurken, iddia edilen taciz mesajlarını Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya danışmanı Taner Ay'ın attığı belirlendi. Olayla ilgili açıklama yapan Ay, doktoru taciz etmediğini belirtirken, "Kemal Bey’in sosyal medya hesaplarının şifresini ona ben verdim. O mesajları kendisi atmış." dedi.

Haber

Sokak ortasında güpegündüz bir kadına cinsel saldırıda bulundu! Elini kolunu sallayarak uzaklaşırken kıskıvrak güvenlik kameralarına takıldı

İngiltere'nin Manchester şehrinin Hyde bölgesinde sabah saatlerinde bir kadın cinsel saldırıya uğradı. Olay yerinden hızla uzaklaşan saldırgan ise güvenlik kameralarına yakalandı. Olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

Trend

Durakta otobüs bekleyen genç kadın uğradığı sözlü tacizleri gözyaşları içinde anlattı: 'İnanamıyorum artık yeter

Arkadaşında milli maç izledikten sonra evine dönerken durakta sözlü tacize maruz kalan kadın gözyaşlarıyla o anları anlattı. Sosyal medyada gündem olan videoda isyan eden genç kadın "Benim bir kadın olarak gece otobüs bile bekleme hakkı yok. Sürekli arabalar yanaşıyor yanıma. İnanamıyorum artık yeter" dedi.

Manşet

Mide bulandıran korkunç saldırı! 13 yaşındaki kız çocuğunu ormanlık alana götürerek cinsel saldırıda bulundu

Güney Yorkshire'daki Rotherham yakınlarındaki Wickersley'de gündüz saatlerinde 13 yaşındaki bir kız çocuğu ormanlık alana sürüklenerek bir sapık tarafından saldırıya uğradı. İsmi açıklanmayan kurban saldırganın hemen hemen kendisiyle aynı yaşlarda olduğunu iddia etti. Olaya ilişkin araştırma devam ediyor.

Trend

Liseli çocuğu Sana musallat oldular diye kandırıp otelde tecavüz etti! Cinci hocadan mide bulandıran sözler: Sende azmışlık var

İstanbul'da kendini "cinci hoca" diye tanıtan şarlatan, "Sana cinler musallat oldu" diye kandırıp otele götürdüğü 16 yaşındaki çocuğa defalarca tecavüz etti. Küçük kız çocuğu sapık adamın elinden kaçmak istese de "Varlıklarım senin peşini bırakmaz" sözüyle gözü korktu. Adamın çocuğa sarf ettiği "Sende azmışlık var ve bunu bir şekilde atman lazım" gibi sözler mide bulandırdı.

Haber

Parkta güneşlenen kadını taciz etti! Saldırganın sabıkası kabarıkmış: Daha öncesinde defalarca cinsel saldırı suçuna karışmış

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletinde güneş havanın tadını çıkartmak isteyen bir kadın Central Park'ın çimlerine uzanarak güneşlendiği anda saldırıya uğradı. 43 yaşındaki saldırgan Jermaine Longmire rahatsız edici saldırı iddiasıyla birinci derece tecavüz ve cinsel istismar suçlamasıyla mahkemeye çıkarıldıktan sonra kefalet olmaksızın tutuklu kalmasına karar verildi. Mahkemede yeni detaylar ortaya çıktı.

Trend

Benzin istasyonun tuvaletinde skandal! Tuvalet kabinine tırmandı... Bıçakla tehdit edip cinsel tacizde bulundu

Tayland'ın Khon Kaen eyaletinin Isaan bölgesinde bir benzin istasyonunun tuvaletinde ismi açıklanmayan bir adam kadınlar tuvaletine bıçakla girerek tuvalette bulunan kadına cinsel tacizde bulundu. Genç kadın saldırıdan kıl payı kurtularak durumu polise haber verince olay yerinden motosikletiyle kaçan saldırgan kıskıvrak yakalandı.

Trend

Kayseri'de savaş alanını aratmayan görüntüler! Tahribat gün ağarınca ortaya çıktı: Suriye uyruklu şahıstan 5 yaşındaki çocuğa taciz...

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Suriye uyruklu bir kişi 5 yaşındaki çocuğu taciz etti, ortalık karıştı. Sokağa çıkan kalabalık, araçları ters çevirirken bazı iş yerlerini ateşe verdi. Suriye uyruklu kişi gözaltına, Suriye uyruklu çocuk ise koruma altına alındı. Bölgeye gelen Vali Çiçek vatandaşlara sakin olma çağrısı yaparak "5 polisimiz yaralı. Valiniz olarak söz veriyorum. Devlet gereğini sonuna kadar yapacaktır" dedi. Olayların yaşandığı yerlerdeki tahribat gün ağarınca ortaya çıktı.

Haber

Mide bulandıran olay! Dört erkek sokakta gördükleri kadını zorla eve sürükledi... Cinsel saldırıdan tek bir hareketle kurtuldu

Tayland'ın Udon Thani eyaletinin Mueang bölgesinde yaşanan bir olay ülkenin gündemine yerleşti. Olayda ismi açıklanmayan 19 yaşındaki bir kız öğrenci sokakta yürüdüğü sırada 4 sarhoş erkek tarafından kaçırılıp zorla eve götürüldü. 4 erkeğin cinsel saldırısına uğrayan kız öğrenci saldırganın bir anlık dalgınlığından yararlanarak erkek arkadaşına haber verip kaçmayı başardı.

Trend

Boşanma aşamasındaki kocası kapıya dayandı, polisi aradı ama bu kez de polis başına bela oldu! 'Dudakların çok güzel' deyince vurdu

Büşra Karademir, eşiyle boşanma aşamasındaydı. Eşi Cenk Karademir, gece yarısı kapıya dayandı. Büşra Karademir de bu durum nedeniyle polisi aradı. Olaylar yatışınca genç kadını eve bırakan polis memurunun tacizleri başladı. 'Dudakların çok güzel', 'Boşanınca beni ara' şeklindeki konuşmalar devam edince silahlar ateşlendi.

Haber

Motosikletli sapık! Yoldan geçen 4 kadını taciz etti... Kadınların gözünün içine bakarak kendisini tatmin ettiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı

Tayland'ın Isaan eyaletinde en az dört kadın kurbanın önünde kendisini tatmin eden 32 yaşındaki Billy adındaki motosikletli sapık güvenlik kamerasına saniye saniye yakalandı. Güvenlik kamerasında tespit edilmesinden sonra polis her yerde onu aramaya başladı.

Trend

16 yaşındaki kızı metroda taciz etti! Hiçbir şey olmamış gibi böyle uzaklaştı... O anlar saniye saniye kamerada

Amerika Birleşik Devletleri'nin New York eyaletindeki Yukarı Batı Yakası metro istasyonunda 16 yaşındaki bir kızı taciz eden adam kameralara yakalandı. Görüntüde, tacizci olduğu iddia edilen kişinin yüzünün bir maskeyle gizlendiği görülüyor.

Trend

Tüm işini gücünü bıraktı! Spor yapan kadını dakikalarca böyle izledi... O anlar saniye saniye sosyal medyadan ifşalandı: 'Resmen taciz'

Kişisel antrenör Heidi Aragon sosyal medyadan paylaşarak dünya geneline yayılan bir hayran kitlesine ulaştı. Ancak TikTok'ta 8 milyondan fazla izlenen videosu bir antrenman videosu olmadı. Aragon, TikTok paylaşımında spor salonunda antrenman yaptığı sırada kendisini büyük bir dikkatle izleyen bir adamı ifşaladı. O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend

Kadın kafede kendisine sürekli dokunan adamı böyle ifşa etti! Sosyal medyadan yorum yağdı: 'Bunun adı resmen taciz'

TikTok'ta 'callalatrice' kullanıcı adıyla paylaşılan bir gönderide bir kadının arkadaşıyla birlikte oturduğu barda tanımadığı bir kişi tarafından taciz edildiği anları gösterildi. Kadının sandalyesine kolunu koyan adam sürkei olarak kadına dokununca Calla isimli kadının da tepkisi gecikmedi. Adamın umursamaz tavrı üzerine genç kadın arkasını dönerek rahatsız olduğunu söyledi. O anlar sosyal medyada gündem yarattı.

Trend

Spor salonundaki taciz anları saniye saniye sosyal medyadan paylaştı! Kendisini taciz eden bir adamla böyle yüzleşti

TikTok'ta 50 milyonu aşkın izlenmeye ulaşan bir görüntüde Chelsie Gleason isimli bir kadın kendisini taciz eden adamı saniye saniye ifşa etti. Ağırlık antrenmanı yaptığı sırada kendisini cep telefonuyla kaydeden Gleason, bir admaın onunla konuşmak için yanına gelerek yakınlaşması üzerine "Yanıma yaklaşma" diyerek tepki gösterdi. Genç kadının aynı adamın aylardır kendisini taciz ettiğini söyledi.

Trend

'Mardinli Marilyn Monroe'nun taciz iddiası yetersiz bulundu! O anlar paylaşıldı: Siz kimsiniz bana dokunacaksınız

Mardin'de giydiği kıyafetleri ve benzerliğiyle ABD'li 'Marilyn Monroe'ya benzetilen Melek Akarmut bir kişinin tacizine uğradığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Görüntülerde, 'Dokunmayın. Siz kimsiniz bana dokunacaksınız" dediği duyulan Akarmut'un olayında yeterli delil bulunamadığı için kovuşturmaya gerek görülmedi. Görüntülerdeki kişi de Akarmut'tan şikayetçi oldu. İşte detaylar...

Haber

Spordan dönen kıza, 'Kalçanız tozlanmış gel ben temizleyeyim ne olacak' dedi! Vatandaşlar kovalamaca sonunda yakaladı

Antalya'da spordan dönen bir genç kız sözlü tacize uğradı. Tanımadığı bir kişinin yanına gelerek, 'kalçanız tozlanmış, ben temizleyeyim' diye ısrar ettiğini belirten genç kız 'sapık var' deyince vatandaşlar tacizciyi yakaladı. Emniyete götürülen tacizci kızın şikayetini geri çekmesiyle serbest bırakıldı.

Haber

İdrar tahlili için tuvalete giren 15 yaşındaki kıza iğrenç tuzak! Telefonun sahibi hastane çalışanı çıktı

Burdur'dan gelen haber mide bulandırdı! Hastalanan 15 yaşındaki kız, idrar tahlili vermek için girdiği hastane tuvaletinde fotoğrafının çekildiğini fark etti. Telefona vuran kız kim olduğunu göremediği sapığı şikayet etti. Yapılan incelemede fotoğrafı çekenin hastanede su tesisatı personeli H.Y. olduğu belirlendi.

Haber

Sokak ortasında genç kızı taciz eden adama polis anında müdahale etti! Yakasından tutup uzaklaştırdı

Hollanda'da kaydedilen bir görüntü sosyal medyanın gündemine yerleşti. Bir kadın cep telefonuyla video çektiği sırada yanına tanımadığı bir adam yaklaştı. Sokak ortasındaki taciz anlarına o sırada devriye gezen atlı polis ekipleri müdahale etti. Polisin adamın ensesinden tutarak uzaklaştırdığı anlar sosyal medyada gündem oldu.

Trend

Adım adım gözleriyle takip ettiler! Küçük bir kızı ıssız bir binaya götürdüğü için halk tarafından adeta linç edildi

Hindistan'ın Mumbai şehrinde bir adam küçük bir kızı tehna bir binaya götürdüğü iddiasıyla yakalandı. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde yerel halk tarafından adamın darp edildiği anlar yer alırken ismi açıklanmayan şüpheli kendisini savunmaya çalıştı.

Trend

Eski öğrencisinin tacizine uğrayan akademisyen tepki gösterdi! '7 aydır evimde esirim'

Kırşehir'de üniversitede görev yapan akademisyen tehdit ve taciz edildiğini iddia etti. Suç duyurusunda bulunan akademisyen, yaşadığı süreci anlatarak 7 aydır evinde esir olduğunu belirtti.

Haber

Bağcılar'da su satıcısı Metin Şenay çocuklara cinsel istismarda bulunmuştu! Mahkeme kararını açıkladı

Bağcılar’da 4 çocuğa cinsel istismarda bulunan su satıcısı Metin Şenay hakkında karar açıklandı. Mahkeme, Şenay’ın 293 yıl 6 ay hapisle cezalandırılmasına karar verdi. Çocukların iddianamede anlattıkları kan dondurmuştu. R.Ş. isimli bir çocuk, iddianamedeki beyanında "Bana ‘Benden başka kimseyle ilişki yaşayamazsın’ diyordu. Cinsel istismarda bulunduğu zaman video kaydı yapıyordu" demişti.

Haber

Metroda taciz kavgası bir anda hararetlendi! Terlikle kendisini tehdit eden tacizciye metronun ortasında tokat attı... Yolcular zor ayırdı

Hindistan'ın Delhi bölgesindeki metroda bri kadın ve bir erkek yolcu arasındaki tartışma cep telefonuyla saniye saniye kaydedildi. Erkek yolcunun kendisini taciz ettiğini söyleyen kadın yolcu bir anda bağırarak duruma tepki gösterdi. Kadının kendisine bağırmasına sinirlenen adam ise ayağındaki terliği çıkartarak onu tehdit etti. Tehdit edilen kadının cevabı ise tokat oldu. O anlara polis müdahale etti.

Trend

Taciz anları kameraya yansıdı! Sözlü tacizde bulundu... Pişkinliği 'pes' dedirtti: 'Önüne bak terbiyesiz'

Sosyal medyada paylaşışan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek gündem oldu. İzmir'de işinden evine dönerken tacize uğradığı anları ifşa eden bir kadın yer aldı. Sokak ortasında sözlü tacize uğradığı anlara genç kadın, "Önüne bak terbiyesiz" diyerek tepki gösterdi.

Trend

ABD-Türkiye maçında neredeyse galibiyetin önüne geçti! Genç kadın ekranda gözükmesinin ardından taciz mesajları aldı, hesabını gizledi

A Milli Kadın Voleybol Takımımız, FIVB Milletler Ligi'ndeki (VNL) 8. maçında ev sahibi ABD'yi 3-2 mağlup ederken karşılaşmayı tribünden takip eden bir kadın taraftar ekrana gelmesinin ardından gündem oldu. TRT Spor'dan olayla ilgili açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor

Hindistan'da bir turisti taciz eden 3 şahıs tutuklandı! Taciz anları sosyal medyadan ifşalanınca tutuklanma bilgisi de sosyal medyadan verildi

Sosyal medya fenomeni Dale Philip Hindistan gezisi sırasında yaşadığı taciz anlarını sosyal medyadan ifşa ederek göstermişti. Görüntülerin gündem yaratmasının ardından Hintli yetkililer tacizci şahısların tutuklandığının bilgisini sosyal medya üzerinden paylaştı. O gönderi kısa sürede viral oldu.

Trend

Ülkede infial yaratan olay! Yaşları 15 ila 16 arasında değişen dört çocuk tecavüz suçlamasıyla tutuklandı

İngiltere'nin Nottingham bölgesindeki bir oyun sahasında korkunç bir olay yaşandı. Yaşları 15 ile 16 arasında değişen dört erkek çocuk kimliği ve kişisel bilgileri açıklanmayan genç bir kıza tecavüz ettikleri şüphesiyle tutuklandı. Olaya ilişkin soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

Trend

Garsonun kalçasına dokunarak taciz etti! Pişkin savunması 'pes' dedirtti: Eteğindeki tozu alıyordum

35 yaşındaki Pom isimli Taylandlı bir adam müşteri olarak gittiği bir kafede çalışan kadın garsonun kalçasına dokunması üzerine taciz suçlamasıyla tutuklandı. Polise verdiği ifadesinde Pom kadının kalçasına dokunmak istemediğini ve eteğinin üzerindeki tozları almak için hamle yaptığını dile getirdi.

Trend

Spor salonundaki taciz anları saniye saniye kameraya yakalandı! Yanından geçerken genç kadının kalçasına dokundu

Kendisine Fern diyen 22 yaşındaki fitness tutkunu, squat yaparken kendisini kaydederken bir adam ona arkadan cinsel saldırıda bulundu ve kalçasına dokundu. O anları TikTok'tan paylaşarak tacizcisini ifşa eden ganç kadının paylaşımı kısa sürede sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend

Motosiklet taksi uygulamasından araç çağırdı! Sürücüyü yol boyunca taciz etti... İlk vukuatı değilmiş: İtirafı şaşkına çevirdi

Taylandlı bir adam, Bangkok'ta uygulama tabanlı bir motosiklet taksi sürücüsüne cinsel saldırıda bulundu ve önceki yolculuklarında diğer sürücülere de saldırdığını şaşırtıcı bir şekilde itiraf etti. Olay kısa sürede ülke gündemine yerleşti.

Trend

Metroya binerken kıyafet önlemi aldı! Sosyal medyada çok konuşuldu... Askılı elbisesinin üzerine tişört giydi

Sosyal medyadan paylaşılan bir gönderide genç bir kadının metroya binmeden önce kıyafet önlemi aldığı anlar çok konuşuldu. Görüntülerde genç kadının askılı elbisesinin üzerine önlem olarak beyaz bol bir tişört giymesi dikkatleri çekti. Kadının taciz edilmemek için yaptığı hareket sosyal medyada bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Trend

Dünyanın konuştuğu davada karar çıktı! 14 yaşındaki kız çocuğunu diri diri yakmadan önce tecavüz eden kardeşler idam cezasına çarptırıldı

Geçtiğimiz Ağustos ayında ortadan aniden kaybolan 14 yaşındaki kız çocuğunun cansız bedenini erkek kardeşi bir fırının içinde bulmuştu. Kız kardeşinin bileziğini fark eden erkek kardeş tarafından bulunan cansız bedenin diri diri yakılmadan önce tecavüze uğrayan 14 yaşındaki bir kıza ait olduğu tespit edilmişti. Olaya ilişkin olarak tutuklanan kardeşler Kalu ve Kanha Kalneliya için idam kararı çıktı.

Trend

Taksi bozulunca şoför yolcuyu indirmek istedi! Para iadesi isteyen yolcu şoförü dakikalarca taciz etti... O anlar sosyal medyada gündem yarattı

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntüde Uber yolcusu, taksinin bozulması üzerine kendisini indirmek isteyen şoförü dakikalarca taciz etti. Para iadesi isteyen yolcu araçtan uzun bir süre inmedi ve o anlar sosyal medyadan paylaşılınca tepkilerin odağına yerleşti.

Trend

İstanbul’da İranlı öğretmen skandalı! Özel okulu karıştıran taciz olayı! Öğrenciler anlattı, veliler ayaklandı

İstanbul’daki özel bir okulda yaşanan taciz skandalı dehşete düşürdü. İranlı bir öğretmenin Çekmeköy’de bulunan özel bir kolejde onlarca öğrenciye yönelik cinsel tacizde bulunduğu öne sürüldü. Skandal iddiaların öğrenciler tarafından dile getirilmesi ile birlikte öğretmen işten çıkartıldı. Aileler ise olayı sosyal medyadaki veli gruplarından çok sonra öğrenince büyük tepki gösterdi. Ailelerin çocuklarını sorgulamasıyla mağdur öğrenci sayısının ise bilinenden çok fazla olduğu ortaya çıktı.

Haber

Bursa metrosunda iğrenç olay! Döve döve o fotoğrafı sildirdiler

Bursa'da metroda iğrenç bir olay yaşandı. Bir şahış, metroda bir kadının kalçasının fotoğrafını çekti. Vatandaşlar, fotoğrafı çeken şahıstan telefonunu isteyince olanlar oldu. Sosyal medyada paylaşılan videoda fotoğrafı çeken şahıs diğer vatandaşlar tarafından dövüldü.

Manşet

Mersin'de iğrenç olay! Oyun oynayan çocukların özel bölgelerine dokundu: Serbest bırakıldı

Mersin'de bir işçi, sokakta oyun oynayan çocukları taciz ettiği iddiasıyla gözaltına alınmıştı. Sosyal medyaya yansıyan görüntülerde işçinin çocukların özel bölgelerine dokunduğu görülmüştü. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen E.K., çıkartıldığı nöbetçi mahkemede adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Haber

Uşak'ta okul binasında bir öğrenciyi taciz ettiği öne sürülen şüpheli tutuklandı

Uşak'ta bir ilkokul binasında kendisini yeni atanan öğretmen olarak tanıttığı ve bir kız öğrenciyi taciz ettiği ileri sürülen şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yurthaber

Yemek getiren kuryeden taciz! Mesajları ifşa etti: 'Muhteşem bir kadınsın' diye başladı... Yemeksepeti'nden açıklama

Yemeksepeti’nde çalışan bir kuryenin kendisine attığı mesajla taciz ettiğini belirten gazeteci Oya Çınar, taciz içerikli mesajı da paylaştı. Kuryenin kendisine attığı ve 'Muhteşem bir kadınsın' şeklinde başlayan mesajın ekran görüntüsünü yayımlayan Çınar'ın tepkisi sonrası, şirketten açıklama geldi.

Haber

Sokakta tek başına yürüdüğü sırada sözlü tacize uğradı! O anları kameraya kaydetti... Eve gitsen iyi olacak

Avustralya'da yaşayan Hayley Mabbet isimli bir kadın sokakta tek başına yürürken yanına yaklaşan bir arabanın içindeki bir grup erkeğin sözlü tacizine uğradığı anları cep telefonuyla kaydederek paylaştı. Gece evine yürürken birkaç dakika bile kendini güvende hissedememesinin sinir bozucu olduğunu söyleyen Mabbet, "Bu gerçekten çok iğrençti. Çok korktum" ifadelerini kullandı.

Trend

Yer: İzmir! İğrenç görüntüler: Yaşlı adam yanından geçenleri eliyle böyle taciz etti...

İzmir'de bir otobüste kaydedilen iğrenç anlar sosyal medyanın gündemine oturdu. Görüntülerde yaşlı bir şahsın yanından geçenleri eliyle taciz ettiği görüldü. Yaşanan o anlar pes dedirtti.

Haber

Metro istasyonundaki taciz anları saniye saniye kameraya yansıdı! Önüne geçip yolunu kesti... Öpmek için zorladı

Bangkok yakınlarındaki Samut Prakarn eyaletinin Ban Mai bölgesinde bir metro istasyonunda yaşanan taciz anlarına ait güvenlik kamerası görüntülerinin paylaşılması gündem yarattı. Görüntülerde bir adamın yürüyen merdivenlerden çıkan kadının yolunu keserek onu yakaladığı ve zorla öpmeye çalıştığı anlar yer aldı. Saldırganın tutuklandığı ifade edildi.

Trend

Otobüs durağında ortaokul öğrencisine taciz! Verilen ceza isyan ettirdi: 'Bunlar ne olacak böyle? Sürekli aramızda mı gezecek?'

Kayseri'de M.G. (45), otobüs durağında bekleyen A.M. (15) isimli kız çocuğuna sözlü tacizde bulundu. Tutuksuz yargılanan M.G., 8 ay hapis cezasına çarptırıldı, hükmün açıklanmasının geriye bırakılmasına karar verildi. Karar sonrası A.M.’nin annesi hakime, "Bunlar ne olacak böyle? Sürekli aramızda mı gezecek?" sözleriyle tepki gösterdi. İşte detaylar...

Haber

Diş hekiminden iğrenç taciz! Genç kızın bacaklarına dokunup… 'Ben herkesi öpüyorum'

İzmir'de diş hekimi T.G., iddiaya göre iş insanı Hasan T.'nin 19 yaşındaki kızı A.T.'ye cinsel tacizde bulundu. Tedavi için kendisine gelen genç kızın bacaklarına dokunup öpen diş hekiminin sözleri ise şaşkına çevirdi. Taciz olayı için iddiaya göre 'ben herkesi öpüyorum' diyerek kendini savundu. İşte iğrenç taciz olayının detayları...

Haber