Avm Ler Kaçta Açılıyor Haberleri

Bayramda AVM'ler açık mı, kapalı mı? 21 Nisan Cuma bayramın 1. günü AVM'ler kaçta kapanıyor, kaça kadar açık?

Bayram'da AVM'lerin çalışma saatleri merak ediliyor. Bu yıl Ramazan Bayramı 21 Nisan - 23 Nisan 2023 tarihleri arasında idrak edilecek. Bilindiği üzere Ramazan Bayramı çalışma durumları değişiklik gösterebiliyor. Bayramın 1. günü AVM'lerin çalışma durumuna ilişkin sorgulamalar yapılıyor. Peki, Bayram'da AVM'ler açık mı, kapalı mı? 21 Nisan Cuma bayramın 1. günü AVM'ler kaçta kapanıyor, kaça kadar açık?

Haber 21-04-2023 10:49

Cevahir AVM çalışma saatleri nedir? Cevahir AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Cevahir AVM 2005 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Cevahir Holdingle ortaklaşa olarak açılmış bir alışveriş merkezidir. İçerisinde elektronik aletten kişisel bakıma, beyaz eşyadan, giyime kadar birçok mağazayı içinde bulundurur. Ayrıca restoranları ve kafeleri ile alışveriş dışında müşteriler için buluşma noktası hâline gelir. Peki, İstanbul'da yaşayanların oldukça tercih ettiği Cevahir AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 06-01-2023 09:09

Tepe Nautilus AVM çalışma saatleri nedir? Tepe Nautilus AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Son yıllarda AVM’ler çok fazla ilgi odağı olmuştur. Hem tek bir alanda tüm ihtiyaçlarını tamamlayabilmek hem de gezerek keyifli vakit geçirmek adına kişiler AVM’leri tercih etmektedir. Özellikle hafta sonları daha geniş bir kapasite ile hizmet veren alışveriş merkezleri önemli bir ticaret alanıdır. Bu kadar yoğun ilgi gören AVM’lerin çalışma saatleri merak konusu olmaktadır. Peki, Tepe Nautilus AVM hafta sonu açık mı?

Haber 09-12-2022 16:44

Avm Ler Kaçta Açılıyor

Avm Ler Kaçta Açılıyor Hakkındaki Haberler Mynet'te. Avm Ler Kaçta Açılıyor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.