Avm Kaçta Kapaniyor Haberleri

Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Bugün AVM'leri açık olup olmadığı ve çalışma saatleri hakkında araştırmalar hız kazandı. Her yıl büyük bir coşku içinde karşılanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışmma günü bu yıl Pazartesi gününe denk geldi. Resmi tatil olan bu özel günde AVM'lerin durumu merak edildi. Peki, Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte konu hakkında tüm merak edilenler..

Haber 01-05-2023 09:54

Cevahir AVM çalışma saatleri nedir? Cevahir AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Cevahir AVM 2005 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Cevahir Holdingle ortaklaşa olarak açılmış bir alışveriş merkezidir. İçerisinde elektronik aletten kişisel bakıma, beyaz eşyadan, giyime kadar birçok mağazayı içinde bulundurur. Ayrıca restoranları ve kafeleri ile alışveriş dışında müşteriler için buluşma noktası hâline gelir. Peki, İstanbul'da yaşayanların oldukça tercih ettiği Cevahir AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 06-01-2023 09:09

BUGÜN AVM'ler AÇIK mı, kapalı mı? Alışveriş merkezleri saat kaça kadar açık? 1 Ocak 2023 AVM çalışma saatleri!

Bugün AVM'lerin ücretsiz hizmet verip vermediği yeni yılın ilk günü ve resmi tatil olan 1 Ocak 2023 Pazar günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün alışveriş merkezlerine gitmek isteyen kişiler arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? AVM'ler saat kaça kadar açık? 1 Ocak 2023 Pazar günü alışveriş merkezlerinin çalışma saatleri...

Haber 01-01-2023 07:41

Viaport Asia Outlet AVM çalışma saatleri nedir? Viaport Asia Outlet AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Alışveriş merkezleri son zamanlarda çok sık tercih edilmekte ve çok geniş bir kitleye hitap etmektedir. Genel olarak hafta içi ve hafta sonu açık olan alışveriş merkezleri yoğun ilgi görmektedir. İnsanlar gün içinde alışverişlerini tamamlamak ve hoş vakit geçirebilmek için alışveriş merkezlerini tercih ederler. Son dönemlerde alışveriş merkezleri özellikle büyük şehirlerde oldukça yaygınlaşmıştır. Viaport Asia Outlet AVM hafta sonu açık mı?

Haber 09-12-2022 16:41

Avm Kaçta Kapaniyor

Avm Kaçta Kapaniyor Hakkındaki Haberler Mynet'te. Avm Kaçta Kapaniyor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.