Avukat Ezgi Yavuz Haberleri

Yatak odası çok konuşulmuştu! Erman Toroğlu 4,904 dolarlık ceketiyle sosyal medyanın gündeminde

Kendisinden 35 yaş küçük aşkı avukat Ezgi Yavuz ile evlenmesiyle uzun süre konuşulan Erman Toroğlu son olarak ceketinin fiyatıyla gündeme geldi. Beşiktaş Galatasaray derbisinin ardından A Spor'da yorum yapan Erman Toroğlu'nun 4,904 dolarlık (153 bin lira) ceketi sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 04-03-2024 09:15

Erman Toroğlu ve kendisinden 35 yaş küçük eşi Ezgi Yavuz, lüks eviyle gündemde! Yatak odasındaki aynalar ve 'evde çıplak gezme anısı' olay oldu

Kendisinden 35 yaş küçük avukat Ezgi Yavuz ile evlenen Erman Toroğlu İstanbul'daki lüks evinin kapılarını Evrim Akın'a açtı. Erman Toroğlu, Bodrum'daki evinin yatak odasıyla gündeme gelmişti. Erman Toroğlu ve kendisinden 35 yaş küçük eşinin İstanbul'daki yatak odası da sosyal medyada gündem oldu. Aynı zamanda ünlü spor yorumcusu evinde çıplak dolaşırken yaşadığı bir olayı da anlattı.

Magazin 28-01-2024 18:58

Erman Toroğlu kendisinden 35 yaş küçük eşiyle görüntülendi! Yatak odaları gündem olmuştu

Kendisinden 35 yaş küçük aşkı avukat Ezgi Yavuz ile evlenen Erman Toroğlu o dönem çok konuşulmuştu. Erman Toroğlu son olarak eşiyle bir AVM'de görüntülendi. İndirimler için alışverişe gelen çift tarzlarıyla dikkat çekti.

Magazin 27-11-2023 14:30

Kendisinden 35 yaş küçük isimle evlenmişti... Erman Toroğlu'nun yatak odası sosyal medyayı salladı!

Kendisinden 35 yaş küçük aşkı avukat Ezgi Yavuz ile evlenen Erman Toroğlu o dönem çok konuşulmuştu. Erman Toroğlu şimdi de Evrim Akın'a açtığı evinin kapılarıyla adından söz ettirdi. Ünlü yorumcunun yatak odası sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 22-08-2023 06:56

Diğer Haber Etiketleri

Avukat Ezgi Yavuz

Avukat Ezgi Yavuz Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Avukat Ezgi Yavuz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.