Ayakkabıcı Haberleri

Teknolojiyi reddediyor! 20 metrekare dükkanında tüm hayatını geçirdi

Kırşehir’de zaman ve teknolojiye direnen yarım asırlık ayakkabı tamircisi Cuma Şenlik, 20 metrekare dükkanda 4 çocuk büyüttü. Belediye Kavşağında açtığı tamirhane ile 4 çocuk büyüten ve çırak bulamayan Şenlik, Ahi Duası ile iş yerini açtıktan sonra nasibini bekliyor.

Haber 09-08-2021 15:21

32 yıldır ayakkabı bulmakta zorlanan büyük numaralar için üretim yapıyor! Basketbolcular onu tercih ediyor

İstiklal Caddesi'ndeki Halep Pasajı'nda dükkanı bulunan Öncel Kalkan, 46 ile 57 arasında büyük numaralı ayakkabılar üretiyor. Kalkan'ın ayakkabı yaptığı "dev adamlar" arasında Mehmet Okur, Mirsad Türkcan, Hidayet Türkoğlu, İbrahim Kutluay, Zaza Paçulia, Marty Embry, Marcus Webb gibi birçok basketbolcu bulunuyor .

Trend 24-05-2021 11:31

Kalaycılar, ayakkabıcılar, konfeksiyoncular için 3 bin TL hibe desteği başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Konfeksiyoncular için 3 bin TL hibe desteği başvuru şartları...

Dün düzenlenen Kabine Toplantısı vatandaşlar tarafından ilgiyle takip edildi. Toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan esnafa 5 bin TL ile 3 bin TL hibe desteği verileceğini açıkladı. Peki kalaycılar, ayakkabıcılar, konfeksiyoncular için 3 bin TL hibe desteği başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Kalaycılar, ayakkabıcılar ve konfeksiyoncular için 3 bin TL hibe desteği başvuru şartları neler? İşte yanıtı...

Finans 18-05-2021 13:33

Diyarbakırlı 61 yıllık ayakkabı ustası, mesaisine beslediği sokak kedilerini ortak ediyor

Merkez Sur ilçesinde 10 yaşından beri ayakkabıcılık yapan Mehmet Emin İpek, bir taraftan 10 metrekarelik dükkanında ekmeğini kazanırken bir taraftan sokak kedilerini besliyor - Hayvan sevgisiyle takdir toplayan İpek: - "Onlara gösterdiğim ilgi sonucu sokak hayvanları yanımdan ayrılmıyor. Bu konuda herkesin duyarlı olması gerekiyor"

Yurthaber 11-04-2021 11:09

Ayakkabıcı

Ayakkabıcı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ayakkabıcı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Topuklu ayakkabının tarihsel yolculuğu! Erkeklerden kadınlara geçiş hikayesi şaşırttı

Kadınların vazgeçilmez ayakkabısı topuklu ayakkabıyı bir dönem sadece erkeklerin giydiğini biliyor muydunuz? Günümüzde estetik duruşuyla tercih edilen topuklu ayakkabılar, bir zamanlar günümüzdeki kullanımının aksine ayırt edilebilmek için kullanılıyordu.

Trend 08-04-2021 09:36

Adı: Şeytan ayakkabısı! İçinde insan kanı var!

Rapçi Lil Nas X, MSCHF isimli bir sanat kolektifi ile birlikte, üzerinde bir damla insan kanı olan Satan Shoes (Şeytan Ayakkabılar) isimli spor ayakkabılar çıkardı. Gerçek insan kanı barındıran ayakkabılar sosyal medya üzerinde tepki çekmeye devam ederken, Güney Dakota Valisi de rapçiye savaş açtı.

Haber 29-03-2021 16:39

Günlük hayatınızda olan ancak muhtemelen amacını bilmediğiniz nesneler!

Gündelik yaşamımızda pek çok nesneyi kullanıyoruz. Alışkanlıklarımızın içerisinde yer alan nesnelerin bazı gizli özellikleri olduğunu biliyor muydunuz? Mesela fırınların altında bulunan çekmece, lavabodaki delik, kürdanın arkasındaki delikler... Bunların ne işe yaradığını biliyor musunuz?

Trend 08-03-2021 16:53

ABD’de dev timsahın yuttuğu ayakkabı bin bir zorlukla çıkarıldı

ABD’nin Florida eyaletindeki St. Augustine Timsah Çiftliği Zooloji Parkı’ndaki bir 158 kilo ağırlığındaki timsahın midesinden ayakkabı çıktı.

Haber 22-02-2021 15:30

Aradığını internette bulamayınca kendi üretmeye başladı! Artık paraya para demiyor

Samsun'da yaşayan resim öğrencisi Veysel Temiz, internette istediği model ayakkabıyı bulamayınca kendi üretip satmaya karar verdi. İnternetten ayakkabı yapımı ile ilgili videolar izledikten sonra kendi ayakkabılarını yapmaya başlayan Temiz, şimdilerde Türkiye'nin farklı şehirlerinden sipariş alarak kişiye özel ayakkabı üretiyor.

Haber 15-02-2021 14:11

Barack Obama'nın ayakkabısı açık artırmada

ABD'nin eski başkanı Barack Obama için özel olarak tasarlanan ayakkabı açık artırmaya çıkıyor. Ayakkabının yaklaşık 180 bin liraya alıcı bulması hedefleniyor.

Haber 11-02-2021 14:44

Pişkinliğin bu kadarına da pes! İş yerine giren hırsızlar dizi izledi

Bartın’da meydana gelen olayda hırsızlık için birden fazla iş yerine giren iki şüphelinin bir ayakkabıcıda ışıkları yakıp televizyondan dizi izleyecek kadar rahat davranmaları görenleri şaşırttı.

Haber 08-10-2020 16:49

Kızının gözü önünde boşandığı eşini öldürdü

İzmir'in Eşrefpaşa semtinde, A.G., boşandığı eşi Sabahat Gezer'i, sevgilisiyle konuştuğu iddiasıyla, kızının gözü önünde öldürdü.

Yurthaber 29-02-2012 17:35

Ayakkabı nasıl alınır?

Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, internet sitesinden tüketicileri ayakkabı alırken dikkat etmeleri gereken hususlar konusunda uyardı.

Haber 22-12-2005 00:32

Yüksek topuk, ayak sağlığını bozuyor

Yüksek topuklu ve gösterişli ayakkabıların, ayak sağlığını bozduğunu belirten uzmanlar, "yanlış ayakkabı seçmeyin" uyarısında bulunuyor. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Metin Türkmen,"Bilinçli ayakkabı seçimi ile oluşabilecek bazı sağlık sorunlarını engellemek mümkün. Dikkat etmeniz gereken ayağınızın şekline uygun ayakkabılar seçmektir" dedi.

Haber 27-03-2005 14:45

Yanlış ayakkabı seçimine dikkat

İnsanın vücudunda en büyük yükü ayakların çektiği bir gerçek. Yürürken, koşarken ayağa binen yük, iki-üç katına çıkıyor. Giyilen ayakkabıda bir problem varsa, ayağa yüklenen bu basınç çok daha fazla rahatsızlık veriyor. Ayak sorunlarının önemli bölümü, yanlış ayakkabı seçimi yüzünden ortaya çıkıyor. Oluşabilecek bazı sağlık sorunlarını, bilinçli ayakkabı seçimi ile engellemek mümkün. Tek dikkat etmeniz gereken, ayağınızın şekline uygun ayakkabılar seçmeye özen göstermek.

Haber 17-03-2005 14:00