Ayşen Birgör Haberleri

Kanal D'de Türk Sanat Müziği gecesi! 8 Nisan Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler? İşte Şarkılar Bizi Söyler bu haftaki konukları

Şarkılar Bizi Söyler konukları müzik severler tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Her hafta Kanal D ekranlarında izleyenlere müzik ziyafeti yaşatan programda bu hafta Türk sanat müziği parçaları seslendirilecek. Usta yorumcuların konuk olacağı Şarkılar Bizi Söyler yeni bölüm merak ediliyor. Peki 8 Nisan Şarkılar Bizi Söyler konukları kimler?

Magazin 08-04-2023 20:02

Ayşen Birgör kimdir kaç yaşında, nereli? İşte Şarkılar Bizi Söyler'de Türk Sanat Müziği rüzgarı estirecek Ayşe Birgör'ün yaşı ve hayatı

Ayşen Birgör, bugün Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak olan Şarkılar Bizi Söyler programı konukları arasında yer alıyor. TRT'de uzun yıllar program yapan Birgör, çıkarttığı şarkılarla da biliniyor. Birçok usta sanatçıya vokallik yapan Ayşen Birgör bir dönem Atv kanalında yayınlanan Böyle mi Olacaktı isimli dizinin şarkısını da seslendirmiştir. Peki, Ayşen Birgör kimdir kaç yaşında, nereli?

Magazin 08-04-2023 19:34

Zekai Tunca kimdir, kaç yaşında ve nereli? Şarkılar Bizi Söyler Konuğu Zekai Tunca'nın şarkıları ve albümleri

Zekai Tunca kaç yaşında ve nereli gibi sorular, Şarkılar Bizi Söyler izleyicileri tarafından merak ediliyor. Her hafta farklı bir konsept ile ekranlara gelen Şarkılar Bizi Söyler Programında bu hafta "Türk Sanat Müziği Şarkıları" yer alacak. Programa konuk olan şarkıcı Zekai Tunca Ankara doğumludur. Peki, Zekai Tunca kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 08-04-2023 17:26

Ayşen Birgör

Ayşen Birgör Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ayşen Birgör Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.