Ayten Erman Haberleri

Usta sanatçı Ayten Erman son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul'da uzun süredir koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede dün hayatını kaybeden sinema ve tiyatro oyuncusu Ayten Erman, İstanbul'da toprağa verildi.

Magazin 25-02-2022 18:00

Ayten Erman kimdir? Nereli? Türk sinemasının duayen ismi Ayten Erman ölüm sebebi nedir? Hastalığı neydi? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Ayten Erman bir süre önce koronavirüse yakalanmıştı. Ünlü sanatçıdan acı haber geldi. Sanat camiasını yasa boğan haberin ardından Ayten Erman kimdir? Nereli? Türk sinemasının duayen ismi Ayten Erman ölüm sebebi nedir? Hastalığı neydi? Kaç yaşında hayatını kaybetti? soru ve konu başlıkları internette araştırılmaya başlandı. İşte Ayten Erman'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 25-02-2022 02:15

Ünlü sanatçı Ayten Erman hayatını kaybetti

Türk sinemasının ve tiyatrosunun usta oyuncusu Ayten Erman, koronavirüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Ayşen Gruda'nın da ablası olan Ayten Erman, Tosun Paşa, En Büyük Şaban gibi unutulmaz filmlerde de rol almıştı.

Magazin 25-02-2022 00:23

Şaban Oğlu Şaban'ın Nigar'ı bakın hangi ünlü oyuncunun akrabası çıktı! Çok şaşıracaksınız

Yönetmenliğini Ertem Eğilmez'in üstlendiği Yeşilçam'ın efsane filmlerinden olan Şaban Oğlu Şaban'da 'Nigar' karakterini canlandıran Ayben Erman'ın, kimin kardeşi olduğunu duyunca çok şaşıracaksınız.

Magazin 13-10-2021 11:44

Ayten Erman

Ayten Erman Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ayten Erman Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.