Baba Oldu Haberleri

Mehmet Ali Erbil'den şok iddia! Acun Ilıcalı buna ne cevap verecek? Yunus Emre'nin baba olacağını öğrendiği görüntülerde...

'Survivor All Star 2024'te yarışan Yunus Emre Özden, geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir bölümde baba olacağını öğrenmişti. Hamileliğiyle ilgili açıklama yapan Beria Özden, gebeliğinin sonlandığını duyurdu. Yunus Emre canlı yayında bebek müjdesi alırken yarışmacıların verdiği tepki gündem olmuştu. Mehmet Ali Erbil, katıldığı bir programda görüntülerde dikkatini çeken bir detayı açıkladı.

Magazin 15-03-2024 14:04

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak'tan Acun Ilıcalı yorumu: Babamı kızdırmışlar gibi...

Acun Ilıcalı'nın çileden çıktığı anlar günlerdir sosyal medyada gündemde. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak da bu gündeme sessiz kalamadı ve Ilıcalı'nın çıldırdığı anlara dair bakın ne yorumda bulundu.

Magazin 08-02-2024 14:11

Yargı'nın yıldızı Kaan Urgancıoğlu baba oldu! Bebeğinin ismi bakın ne oldu

Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu baba oldu. Urgancığlu ile bir süre aşk yaşayan Burcu Denizer Yunanistan'da sessiz sedasız evlenmişti. Taze evli çift oğullarını kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı.

Magazin 09-12-2023 17:14

Ömer'in yıldızı Selahattin Paşalı'dan samimi itiraflar! Başka odada yatıyorum

Star Tv'nin sevilen dizisi Ömer'in yıldızı Selahattin Paşalı samimi açıklamalarda bulundu. Lara Paşalı ile evliliğinden Pera adında bir kızı olan ünlü oyuncu, baba olduktan sonra hayatının nasıl değiştiğini anlattı.

Magazin 11-11-2023 12:49

Derin Futbol'da tepki çeken anlar! Paris Hilton'un bebeğine güldüler: Metin Akpınar gibi...

Paris Hilton, taşıyıcı anneden dünyaya gelen bebeği Phoenix'in görünümüyle ilgili yapılan acımasız yorumlara yanıt vermişti. Türkiye'de Derin Futbol programında tepki çeken anlar yaşandı. Programda Paris Hilton'un bebeğini Sinan Engin'e benzeterek dalga geçtiler ve "Metin Akpınar gibi mi itiraf et" sözleriyle şoke ettiler...

Magazin 25-10-2023 14:03

Wanda Nara Mauro Icardi'yi aldattı mı? Biz asla ayrılmayacağız

Galatasaraylı Mauro Icardi'nin eşi ve menajeri Wanda Nara eşini rapçi L-Gante ile aldattığı yönünde çıkan haberlere yanıt verdi. Wanda Nara ayrıca kocasının maaşının çok iyi olduğunu da söyledi.

Magazin 13-10-2023 13:24

Deli Yürek'in İsa'sı Eray Demirkol bakın artık ne yapıyor! Yıllar sonra Kurtlar Vadisi'ni neden kabul etmediğini açıkladı

'Süper Baba', 'Deli Yürek' ve 'Ekmek Teknesi' gibi efsane dizilerde rol alan Eray Demirkol uzun yıllardır ekranlardan uzakta. Kurtlar Vadisi ile itirafıyla dikkat çeken Demirkol bakın şimdilerde neler yapıyor.

Magazin 18-09-2023 07:07

Çok Güzel Hareketler oyuncusu Metin Pıhlıs baba oldu! Ailemizin yeni çekik gözlü üyesi

Çok Güzel Hareketler 2 ile adını duyuran genç oyuncu Metin Pıhlıs baba oldu. 2019 yılında nikah masasına oturan Gamze Ergun ve Metin Pıhlıs çifti kızları 'Parla'yı kucaklarına aldı.

Magazin 08-09-2023 15:17

Geniş Aile'nin Zekai'si Bora Akkaş baba oldu! Fenomen Oben Alkan doğum yaptı

Geniş Aile dizisinde canlandırdığı Zekai karakteriyle hafızalara kazınan Bora Akkaş ikinci kez evlenmişti. Fenomen Oben Alkan ile evli olan Akkaş baba oldu.

Magazin 06-08-2023 14:29

Ünlü şarkıcı Rober Hatemo yıllar sonra ortaya çıktı! Anlattıklarıyla şaşırttı Ben hep ötekiydim

Armağan Çağlayan'ın Youtube kanalına konuk olan Rober Hatemo, hayatıyla ilgili itiraflarıyla gündem oldu. Hep öteki olduğunu söyleyen Hatemo, sanat hayatından özel yaşamına kadar tüm detayları tek tek açıkladı.

Magazin 06-07-2023 19:22

Gönül Dağı sezon finali ile sosyal medyayı salladı! Hem sevinç hem hüzün Biz birisin Gönül Dağı

TRT1'in cumartesi akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı, bu hafta yayınlanan bölümüyle sezon finaline girdi. Amcaoğulları Taner, Veysel ve Ramazan'ın hikayesinin anlatıldığı dizi, sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Magazin 25-06-2023 00:17

Gökhan Çıra Erkek değilsin yorumuna çıldırdı! Şoke eden yanıt

Selin Ciğerci ile iki kez evlenip boşanan Gökhan Çıra yeniden evlenmeye hazırlanıyor. Taşıyıcı anne yoluyla bebek sahibi olan Gökhan Çıra kendisine gelen bir yoruma çok sinirlendi ve şoke eden bir yanıt verdi.

Magazin 14-05-2023 12:19

Ateş Kuşları'nın Ali'si Görkem Sevindik oğlunu paylaştı görenler gözünü alamadı!

Ateş Kuşları dizisinde Ali Ateş rolüne hayat veren Görkem Sevindik, oyunculuğunun yanı sıra aile hayatıyla da gündemde. Başarılı oyuncu, Instagram hesabında oğlu Marsel'in fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafları görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Magazin 17-03-2023 22:58

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra'dan kafa karıştıran not: 'İyi ki karım oldun'

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra son olarak baba olduğu haberleriyle magazin gündemine gelmişti. Gökhan Çıra yine kafaları karıştırdı. Eylül Keleş ile evlilik kararı alan Çıra, dün akşam sevgilisinin doğum günü için çiçek gönderdi ve nota "İyi ki girdin hayatıma, iyi ki benim karım oldun" yazdırdı.

Magazin 11-03-2023 11:43

Usta oyuncu Müjde Ar babaanne olunca Türkiye'ye döndü! Müjde Ar'ın son hali

Hayatını kaybeden Mehtap Ar'ın oğlu Söz Ar baba oldu. Yeşilçam'ın usta oyuncusu Müjde Ar "Çok büyük bir mutluluk oldu hepimize. Mehtap'ın yerine babanne oldum" dedi ve güzel haberi alınca Türkiye'ye döndü. Londra'da yaşayan Müjde Ar orada yaptıklarını anlattı.

Magazin 07-03-2023 13:16

Gökhan Çıra'dan sonra Selin Ciğerci açıkladı! Evet anne oldum! Selin Ciğerci Türkiye'yi terk edecek mi?

Gökhan Çıra baba olduğunu duyurduktan sonra gözler eski eşi Selin Ciğerci'ye çevrildi. Selin Ciğerci gündem olunca açıklama yaptı ve "Evet anne oldum, eski eşimle biz bir yola girdik, evladım yakında gelecek" dedi. Selin Ciğerci Türkiye'yi terk edeceği iddialarına da yanıt verdi.

Magazin 26-01-2023 15:53

Gökhan Çıra baba oldu! Ebru Şancı, Selin Ciğerci ile konuşmasını ifşa etti: Çocuğa ben bakacağım

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra kızının fotoğrafını paylaşınca şoke etti. Söylemezsem olmaz yorumcularından Ebru Şancı ise Selin Ciğerci ile konuşmasını ifşa etti. Şancı "Dün Selin Ciğerci ile konuştum. Bebek, Gökhan ile birlikte evlat edindiğimiz bebek..." dedi.

Magazin 26-01-2023 11:32

Gökhan Çıra kiminle evli? Gökhan Çıra'nın kızının annesi kim? Kafa karıştıran paylaşım!

Selin Ciğerci'den boşandıktan sonra geçtiğimiz günlerde yeni ilişkisini ilan eden Gökhan Çıra bu sefer de son paylaşımı ile olay dolu. Baba olduğunu duyuran Çıra, "Küçük dünyama hoş geldin prensesim. Ellerim ayaklarım titriyor, seni çok seven bir baban var" dedi. Bu paylaşımın ardından kafalar karıştı. Gökhan Çıra kiminle evli? Gökhan Çıra'nın kızının annesi kim? gibi soruların yanıtları merak edilmeye başlandı. İşte tüm merak edilenler...

Magazin 25-01-2023 16:25

Selin Ciğerci'nin büyük aşkı Gökhan Çıra baba oldu: 'Bugün de şoka girdik'

Selin Ciğerci ile iki kez evlenip boşanan Gökhan Çıra, geçtiğimiz günlerde gizemli sevgilisine ettiği evlilik teklifiyle gündeme gelmişti. Gökhan Çıra şimdi de öyle bir paylaşım yaptı ki ortalık karıştı. Selin Ciğerci'nin büyük aşkı Gökhan Çıra sosyal medya hesabından baba olduğunu duyurdu...

Magazin 25-01-2023 15:49

Seyhan Soylu Nihat Doğan'ın oğluna 'Çeyrek milyon yakışır' deyip paraya boğdu!

Nihat Doğan, minik oğlunun yüzünü ilk kez gösterdi. Doğan, eski çalışma arkadaşı Seyhan Soylu'nun "Çeyrek milyon yakışır" deyip minik Badıkan'ı paraya boğduğu anları paylaştı. Söz konusu görüntüleri görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken Seren Serengil detayı dikkat çekti.

Magazin 18-01-2023 14:20

Özge Ulusoy'un en acı anı! Babasını trafik kazasında kaybetmişti! Çarpan kişi hakkında flaş gelişme

Trafik kazası sonucu hayatını kaybeden manken ve oyuncu Özge Ulusoy’un babası Emekli Albay Haydar Ulusoy için Ankara’da cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenince konuşan Özge Ulusoy, 'Şükürler olsun ki böyle bir insanın kızıyım' dedi.

Magazin 05-12-2022 15:20