Barista Haberleri

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı?

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? İşte günün özeti...

Haber 10-01-2024 16:41

Kız arkadaşının kahve bardağındaki gülücüğü görünce öfkeden deliye döndü! Tişörtünü çıkarıp baristayı yumruklarla yere serdi

İstanbul'da müşterisinin bardağına gülücük çizdiği öne sürülen barista neye uğradığını şaşırdı. Müşterinin erkek arkadaşı, bardaktaki gülücük sembolünü görünce küplere bindi, tişörtünü çıkarıp baristaya saldırdı. Yumrukların havada uçuştuğu anlar kameraya yansıdı.

Haber 10-01-2024 14:24

İtalyan baristanın Türk ismi ‘Maide’ ile imtihanı! Söylerken zorlandı... Farklı şekillerde denedi ama bir türlü olmadı

TikTok’ta ‘Astrozkur’ kullanıcı adıyla paylaşım yapan Maide Özkür isimli bir Türk kadın İtalyan kahve zincirinde baristanın adını söylemek için gösterdiği çabayı TikTok’tan yaptığı paylaşımla gösterdi. Baristanın elindeki kağıtta yazılı olan ‘Maide’ ismini söyleme konusunda zorlandığı anlar sosyal medyada gündem yaratmayı başardı.

Trend 23-03-2023 13:01

Camdan para uzatan baristayı kaçırmaya çalıştı! Önce bileğini tuttu ardından ise kabloyla yakalamak istedi... İnanılmaz görüntüler

Amerika Birleşik Devletleri’nin Washington eyaletindeki bir arabaya servis dükkanında ilginç bir an yaşandı. Aracıyla kahve almak için gelen bir adam camdan parasının üzerini uzatan baristanın kolunu yakaladı ve onu kaçırmaya çalıştı. O anlar saniye saniye güvenlik kamerası görüntülerine takıldı. Saldırgan yakalanarak gözaltına alındı.

Trend 20-01-2023 08:21

Barista

Barista Hakkındaki Haberler Mynet'te. Barista Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mutfağınızda ya da diğer kullanım alanlarında ihtiyacınızı sonuna kadar karşılayacak en iyi hassas teraziler

Yemek ya da hamur işlerini yaparken ölçüleri ayarlamakta zorlanıyor ve yiyeceklerin kıvamını tam olarak tutturamıyorsanız endişe etmeyin. Şefin tarifini birebir uygulamak için hassas tartılardan yardım alabilirsiniz. Dilerseniz tam kıvamında kahve hazırlamak için de hassas terazileri kullanabilirsiniz. Birçok farklı kullanım alanıyla işinizi fazlasıyla kolaylaştıracak pek çok model, keşfedilmeyi bekliyor. Detayları merak ediyorsanız yazımızı okumaya davetlisiniz!

Yemek 27-06-2022 15:36

Günde 800 dolar kazanıyorum ama işin karanlık yüzünü kimse bilmiyor! Onu izleyerek...

ABD’den 20 yaşındaki Grace Morris, yaklaşık bir yıl önce Washington'daki Pink Sugar Espresso'da çalışmaya başladı ve işini aylarca gizli tuttu. Kahve dükkânında bikini baristası olarak çalışan genç kadın sadece bahşişlerde günde neredeyse 800 dolar kazanabildiğini açıkladı ancak işin karanlık bir tarafı da olduğunu söylüyor.

Trend 21-04-2022 11:05

Fenomen olmadan önce bikinli baristaymış! Kendisine gelen ilginç teklifi paylaştı, sosyal medyada gündem yarattı

OnlyFans modeli olarak kısa sürede adından söz ettirmeyi başaran Maddie, fenomen olmadan önce bikiniyle kahve servisi yapan bir barista olduğunu açıkladı. Çalıştığı kafeye gelen müşterilerin kimi zaman ilginç tekliflerde bulunduklarını ifade eden Maddie, kendisine gelen en ilginç ve alışılmadık talebi paylaştı.

Trend 21-01-2022 11:43

Bikiniyle kahve servis ederek servet kazanıyor! Erkeklerin kendisine yaptığı yorumlardan şikayet etti

Amerika Birleşik Devletleri’nde yaşayan 19 yaşındaki Grace isimli bir kız garson olarak çalışıyor. Ancak sosyal medyada popüler olan Grace’in kahve servis etme şekli bir hayli farklı. İç çamaşırlarıyla kahve servis ettiğini dile getiren Grace, maaşından memnun olduğunu ve işini sevdiğini söyledi. Fakat Grace, erkeklerin kendisine yaptığı yorumlardan şikayet etti.

Trend 01-01-2022 12:21

İç çamaşırıyla kahve servis etmek için servet ödüyorlar! Mesleğinin göründüğünden daha zor olduğunu itiraf etti

Amerika’da yaşayan 19 yaşındaki Grace isimli bir kız oldukça ilginç bir meslek yapıyor. İç çamaşırıyla kahve servis ettiğini dile getiren Grace, müşterilerin bir servet ödediğini belirtti. Grace, işini sevse de göründüğünden daha zor olduğunu söyledi.

Trend 17-12-2021 15:18