Behzat Uygur Haberleri

Usta tiyatrocu Nejat Uygur'un oğlu Behzat Uygur Datça Belediyesini etiketleyerek isyan etti: Bu kara mizahın ta kendisidir

Şahane Pazar yarışmasıyla milyonların gönlüne taht kuran usta oyuncu Behzat Uygur son olarak sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi. Datça Belediyesini etiketleyen oyuncu kendi tiyatro afişlerine para cezası kesilirken her yerin seçim afişi olmasına isyan etti.

Magazin 09-03-2024 15:15

İbo Show'un yılbaşı programında kullanılan filtre gündem olmuştu: Behzat Uygur'dan olay gönderme!

İbrahim Tatlıses'in sunduğu İbo Show'un yılbaşı özel programı sosyal medyada gündem olmuştu. Hülya Avşar, Bülent Serttaş, Aleyna Tilki gibi ünlü isimlerin konuk olduğu İbo Show'da filtrenin ayarı fazla kaçınca ortaya ilginç görüntüler çıkmıştı. Behzat Uygur, sosyal medya hesabından İbo Show programında konuk sanatçılara uygulanan filtreli efekti tiye aldı.

Magazin 02-01-2024 13:39

Behzat Uygur kardeşleriyle bir araya geldi! Aralarındaki inanılmaz benzerlik sosyal medyada gündem oldu

Süheyl ve Behzat Uygur kardeşler olarak tanınan ünlü isimler diğer iki kardeşiyle bir araya geldi. 90'lı yıllara damgasını vuran Şahane Pazar yarışmasıyla milyonların gönlüne taht kuran Uygur kardeşler, merhum oyuncu Nejat Uygur'un oğullarıdır. Behzat Uygur'un Twitter hesabında kardeşleriyle beraber verdiği bayram pozunu paylaştı. 4 kardeşin inanılmaz benzerliğini görenler şaşkına döndü.

Magazin 01-07-2023 20:55

Sanat dünyasının acı kaybı... Ünlü kantocu Nurhan Damcıoğlu vefat etti! Nurhan Damcıoğlu'nun hastalığı neydi?

Sanat dünyasının ünlü isimlerinden biri olan Nurhan Damcıoğlu'nun vefat ettiği öğrenildi. 82 yaşında hayata gözlerini yuman Nurhan Damcıoğlu son kantocu olarak biliniyordu. Hem kanto hem şarkıcılık hem de oyunculuk yapan Damcıoğlu'nun vefatı sanat camiasını yasa boğdu.

Magazin 05-06-2023 21:17

Bu yılın Nasreddin Hocası tiyatro sanatçısı Behzat Uygur olacak

Akşehir Belediye Başkanı Salih Akkaya: - "Nasreddin Hoca'yı şenliğe çağrının ardından şenlik korteji yürüyüşü gerçekleştirilecek. Yeniköy Mahallesi'ndeki Özus Çiftliği'nde yapılacak maya çalma töreninden sonra resmi açılış töreni olacak. Bu yıl temsili Nasreddin Hoca'yı tiyatro sanatçısı Behzat Uygur canlandıracak"

Yurthaber 22-06-2022 14:00

Süha Uygur'un eşi Filiz Senger kimdir? Süha Uygur ve Filiz Senger neden 17 yıl sonra nikah masasına oturdu?

Süha Uygur'un eşi Filiz Senger basında yer alan haberlerin ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Süha Uygur hayat arkadaşı Filiz Senger ile 17 yıl sonra nikah masasına oturdu. Peki Süha Uygur'un eşi Filiz Senger kimdir? Konuya ilişkin detaylar ve çiftin nikah töreninde çekilen fotoğraflar haberimizde...

Magazin 06-06-2022 11:42

Süt Kardeşler tiyatro oyununda hedef 500 sahne

Süheyl Behzat Uygur Tiyatrosunca hazırlanan "Süt Kardeşler" oyunu Karabük'te izleyicisiyle buluştu - Oyuncu Behzat Uygur: - "Aslında 500 oyun bir hayal değil, yakışanı da o olur. Gençler her oyunu izlemeye gayret göstersinler"

Yurthaber 31-05-2022 10:04

'Z kuşağı oy kullanmamalı' diyen Hakan Ural'a Behzat Uygur'dan cevap! 'Sıkıntı Z kuşağında değil...'

Oyuncu Hakan Ural, "Neler Oluyor Hayatta'nın canlı yayınında dikkat çeken açıklamada bulundu. "Z kuşağı oy kullanmamalı" diyen Hakan Ural, sosyal medyada tepki çekti. Paylaşım yapan ünlü sunucu, sözlerinin çarpıtıldığını söyledi. Ural'ın sözlerine ünlü oyuncu Behzat Uygur'dan şok cevap geldi.

Magazin 28-05-2022 15:44

Şahane Pazar'ın sunucusu Süheyl Uygur'un son hali şaşırttı! Abi senin saçlar beyazlamıyor mu?

Bir zamanlar seyircileri ekranlara kilitleyen Şahane Pazar programı ünlü tiyatrocu Behzat Uygur ve Süheyl Uygur tarafından sunuluyordu. 'Belediye çukuru' oyunu programın sevilen, akıllarda kalan oyunlarından biriydi. İşte ekranların tanıdık simalarından biri olan Süheyl Uygur'un son hali...

Magazin 05-05-2022 20:49

Şahane Pazar ile Türkiye'yi ekrana kilitleyen Süheyl Uygur, değişimiyle şoke etti! Yıllar ezip geçmiş!

Bir döneme damga vuran Şahane Pazar programında kardeşi Behzat Uygur ile seyirciyi ekrana kilitleyen ünlü tiyatrocu Süheyl Uygur, yıllar içindeki değişimiyle şaşkına çevirdi.

Magazin 19-10-2021 17:28

Behzat Uygur'un oğlu da ünlü oyuncu çıktı! Görenler şaşıp kalıyor

58 yaşındaki başarılı oyuncu Behzat Uygur'un, babasının adını verdiği oğlu Nejat Uygur, koca adam oldu. Sanata düşkün bir ailede büyüyen Nejat Uygur, babası, dedesi ve amcasının yolundan giderek oyunculuğu seçti.

Magazin 04-10-2021 16:29

Yangında tahliye edilen Behzat Uygur: Otellerde kabul görmüyoruz

Geçtiğimiz akşam Kemerköy Termik Santrali'ne yaklaşan alevler dolayısıyla tahliye edilen vatandaşlar arasında yer alan sanatçı Behzat Uygur, otel işletmecilerine isyan etti.

Magazin 06-08-2021 15:50

Behzat Uygur İzzet Yıldızhan'dan 1000 Euro isterse...

Sosyal medyada yaptığı komik video paylaşımlarıyla dikkat çeken Behzat Uygur bu sefer İzzet Yıldızhan'lı bir video yaptı. Uygur'un paylaşımı takipçilerini güldürdü.

Magazin 25-07-2021 09:11

62. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenlikleri

Akşehir Gölü'nün bitişiğindeki gölete maya çalan temsili Nasreddin Hoca Behzat Uygur: - "Gölü mayalarken en büyük duam; 'çevre' diyorum, 'doğa', 'doğa bilinci' diyorum, 'Biz doğayı seversek, doğa da bizi sever' diyorum. Bu müsilaj belasından da kurtulmak için mayayı bu dualarımla çalıyorum"

Yurthaber 05-07-2021 17:50

Behzat Uygur kimdir? | Behzat Uygur neden gündem oldu?

Usta tiyatrocu Nejat Uygur'un büyük oğlu oyuncu Behzat Uygur, sosyal medya paylaşımları ve söylemleri ile sık sık adından söz ettiriyor. Önceki akşam Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile aralarında geçen bir diyalog nedeniyle en çok aranan listesinin başında yer aldı. Peki Behzat Uygur kimdir? Detaylı biyografisine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Magazin 09-06-2021 14:28

Bakan Koca'dan Behzat Uygur'a esprili aşı yanıtı: Sizin sıranız gelmişti zaten

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sanatçı Behzat Uygur'un tiyatrocuların aşı listesinde yer almamasıyla ilgili attığı tweete esprili yanıt verdi. Bakan Koca, "Behzat Bey, sizin sıranız gelmişti zaten yaş grubunuz sebebiyle :)" notunu düştü ve tiyatrocuların da aşı grubunda olduğunu açıkladı.

Magazin 09-06-2021 00:08

Caner Cindoruk'tan Behzat Uygur'a: Sadece mendil değil, tokaydı sattığım abi

Behzat Uygur’un 'Caner bir zamanlar mendil satıyordu' sözlerine sosyal medyadan tepki gelince Caner Cindoruk sessizliğini bozarak, 'İşportacılık yapmış olmanın kötü bir yanı yok. Sadece mendil değil, tokaydı sattığım abi.' dedi.

Magazin 30-03-2021 10:11

Behzat Uygur anlattı! 'Caner Cindoruk sokakta mendil satıyordu'

Oyuncu Behzat Uygur, babası Nejat Uygur ile ilgili anısını anlatırken Caner Cindoruk'a dair bir itirafta da bulundu. Cindoruk'un bir zamanlar Adana sokaklarında mendil sattığını açıklayan Uygur, geçmiş yıllara ait anılarını anlattı.

Magazin 29-03-2021 09:15

Behzat Uygur paylaştı! Uygur kardeşlerin 40 yıllık değişimi

Ünlü oyuncu Behzat Uygur, kardeşleriyle birlikte 40 yıl önce çekilen fotoğrafla, yeni çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından paylatş.

Magazin 15-04-2020 02:21

Behzat Uygur annesiyle uzaktan görüştü

Behzat Uygur, koronavirüs nedeniyle evden çıkamayan annesi Necla Uygur'u camdan görebildi ve 'Mesafeler sevmeye engel değil' dedi.

Magazin 30-03-2020 13:33

Anne karnında çıktıkları tiyatro sahnesinde 30. yıl heyecanı

Usta tiyatrocu Nejat Uygur'un oğulları Süheyl ve Behzat Uygur, babalarının izinden gittikleri tiyatroda 30 yılı doldurmanın heyecanını yaşıyor - Behzat Uygur: - "Anadolu turnelerinde dünyaya geldiğimiz için tiyatro serüvenimiz anne karnında başlamış. Annemiz sahneye çıkıyormuş, dans ediyormuş, oyun oynuyormuş. Doğduğum andan itibaren, kendimi bildim bileli sahnenin içindeyim. Futbol oynadığım bir dönem de vardı ama hep sahnedeydim" - Süheyl Uygur: - "Bütün hayatımız tiyatro. Tiyatroyla ilgili son dönemlerde çok gelişmeler oldu. Teknik olarak da fena değil, güzel gidiyor. Güzel salonlarda oynuyoruz. Hayatı tiyatroda geçmiş bir insan olarak bu işin aşk dışında yapılacağına inanmıyorum"

Yurthaber 11-03-2020 11:23

Süt Kardeşler Kadıköy'de tiyatroseverlerle buluştu

Süheyl ve Behzat Uygur Tiyatrosu'nun hazırladığı müzikli oyun, güncel yorumuyla ve 1960'lı yıllara ait dekor ve kostümleriyle seyircinin beğenisini kazandı - Behzat Uygur: - "Bol kahkahalı, eğlenceli sonunda çok mutlu ayrılacakları bir oyun daha hazırladık seyircilerimize" - "Tiyatro çok keyifli bir şey, tiyatro için 3-4 saatinizi ayırın. Süheyl, ben ve tüm ekibim sizin 3-4 saatinizi ayırdığınızı bilip bundan büyük sorumluluk çıkartıyoruz. Bizi çok heyecanlandırıyor, biliyoruz ki siz de gelmek için çok heyecanlanıyorsunuz"

Magazin 04-01-2020 23:18

Yalçın Gülhan'ın vefatı sanat dünyasını üzdü

Yönetmen Mesut Uçakan: - "Çok iyi anlaştığım birisiydi. Güzel günlerimiz oldu birlikte. Samimi bir insandı. Allah rahmet eylesin" - Oyuncu Perihan Savaş: - "Senin, beni güldürmelerini hiç unutmayacağım. Güle güle. Yolun ışık olsun"

Haber 27-07-2019 15:01

Behzat Uygur’dan flaş karar!

Tiyatrocu Behzat Uygur, hiçbir ödülü kabul etmeyeceğini açıkladı.

Magazin 04-05-2019 13:35

Behzat Uygur'u Songül Karlı'nın eski eşi sandılar

Geçtiğimiz günlerde evine haciz geldiğini açıklayan Songül Karlı eski eşiyle ilgili ilginç bir olay yaşadı. Behzat Uygur, Karlı'nın eski eşine benzetilince duruma yine Karlı müdahale etti

Magazin 23-09-2018 16:13

Ünlü isim paylaştı: 28 yıl önce...

Behzat Uygur ve eşi Çiğdem Uygur bugün evlilik yıl dönümlerini kutluyor. Ünlü isim bu özel anlarının fotoğrafını takipçileriyle de paylaştı

Magazin 29-06-2018 15:13

Yeşim Salkım'dan özel hayatıyla ilgili olay açıklamalar!

Televizyonda magazin programı yapan, kulüplerde sahne alan, magazinde son dönemin en çok konuşulan isimlerinden Yeşim Salkım çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 20-01-2018 14:12

Behzat Uygur: 'Aman kardeşim kafayı bulup evlenmeye kalkma'

Evlenmesine iki ay kala sürpriz bir şekilde nişan atan Alişan'ın paylaşımına oyuncu Behzat Uygur’dan güldüren bir yorum geldi.

Magazin 08-11-2017 16:15

Behzat ve Süheyl Uygur kardeşler geri dönüyor

Behzat Uygur, 7'den 70'e herkesin sevdiği program Şahane Pazar'ın geri döneceğini duyurdu. Behzat Uygur, kardeşi Süheyl ile YouTube'dan yayın yapacak.

Magazin 08-10-2017 13:00

Behzat Uygur'dan çok konuşulacak Aleyna Tilki paylaşımı

Usta tiyatrocu Nejat Uygur'un oğlu Behzat Uygur, son zamanların en çok konuşulan isimlerinden Aleyna Tilki'yi tiye aldı.

Magazin 06-09-2017 11:05

Behzat Uygur kestaneci oldu

Behzat Uygur, önceki gün Nişantaşı'nda şiddetli olan yağmura yakalandı.

Magazin 12-11-2016 06:01

Behzat Uygur işportacıyla pazarlık halinde

Tiyatrocu ve sunucu Behzat Uygur önceki gün Nişantaşı'nda bir seyyar satıcıdan puro alırken yakalandı.

Magazin 03-08-2016 10:23

Oyunculardan 'Afife Ödülleri'ne boykot

Ali Poyrazoğlu, Behzat Uygur, Nilgün Belgün, Levent Özdilek, Zafer Diper ve Kemal Kocatürk'ün de aralarında bulunduğu bazı özel tiyatro sahipleri, düzenledikleri ortak basın toplantısıyla, Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri'ne katılmayacaklarını açıkladı.

Magazin 22-04-2014 19:57

Behzat Uygur: 'O herkesin babasıydı'

Nejat Uygur'un oğulları Behzat ve Süheyl Uygur, babalarının vefatı sonrası basının karşısına çıktılar.

Haber 19-11-2013 00:28