Berkay Yuvakuran Haberleri

Survivor 2021'den elenen Berkay Yuvakuran: İki hatam olabilir

Survivor 2021'de büyük final öncesi elenen son isim Berkay Yuvakuran oldu. Survivor Berkay, yarı finale kalamadan adadan ayrıldı. Gönüllüler takımında yarışmaya katılan ardından ise kırmızı takımda devam eden Berkay, eleme sonrası verdiği röportajda tek pişmanlığını açıkladı. Survivor'daki hatasını açıklayan Berkay "Buradan çıktıktan sonra düşündüm. İki hatam olabilir. Kendimi çok geç ifade ettim, sesimi çıkarmamış ve susmuştum. İnsanlar beni tanımamış görmemişti" dedi.

Magazin 24-06-2021 20:25

Survivor Berkay kimdir? Berkay Yuvakuran nereli, kaç yaşında ve mesleği nedir?

TV8'in fenomen yarışması Survivor'da büyük finale sayılı gün kala, son eleme heyecanı yaşandı. Bu akşam açıklanan SMS oylamasının sonucunda en az oyu alarak adaya veda eden Berkay Yuvakuran'ın hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Berkay Yuvakuran kimdir, nereli, kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Magazin 23-06-2021 01:15

Survivor'da kim elendi? Survivor final hayallerine veda etti! Survivor'da son 4'e kimler kaldı?

Survivor 2021'in 22 Haziran Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde eleme konseyi heyecanı yaşandı. Yarışmacılar konseyden önce son ödül oyununda da yarıştı. Survivor'da İsmail Balaban İstanbul'daki yarı finali garantileyen isim olmuştu. Survivor'ın son haftasında elemeye Ayşe, Poyraz ve Berkay kaldı. Sms oylamasının sonucuna göre ise Acun Ilıcalı elenen yarışmacıyı açıkladı. Ilıcalı, "Elenen isim benim şampiyonluk adayı olarak gördüğüm bir yarışmacı" dedi. Peki Survivor 2021'de kim elendi?

Magazin 23-06-2021 00:25

Berkay Yuvakuran

Berkay Yuvakuran Hakkındaki Haberler Mynet'te. Berkay Yuvakuran Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.