Ayşe Yüksel Haberleri Ve Son Dakika Ayşe Yüksel Haberleri

Ayşe Yüksel Haberleri Ve Son Dakika Ayşe Yüksel Haberleri

23 Mayıs 2000 tarihli Ayşe Yüksel Survivor 2021 yarışmacısı olarak ünlendi. Çocuk yaşlardan itibaren spor ile ilgilenen Yüksel, 7. sınıfta halter sporuna başladı. Haltere 1 yıl devam ettikten sonra voleybola geçti. Mahalli voleybol liginde 6 yıl oynadı ve bu sırada tenis antrenörlüğüne de başladı. Yüksek öğrenimi için Düzce Üniversitesi’ne giren Yüksel burada 1 yıl futsa oynadı ve yüzme dersei de aldı. Lisede basketbol da oynamış olan Yüksel, Instagram’da da popüler. Instagram’da 'ayseyukselofficiall' kullanıcı adıyla Twiter'da ise '@ayseyukselresmi' kullanıcı adıyla yer alan Survivor yarışmacısı sıklıkla teniss kortlarından fotoğraflarını paylaşıyor.

Ayşe Yüksel Haberleri

Adada öpüşme itirafı gündeme damga vurmuştu! Ayşe Yüksel'in son paylaşımı kafaları karıştırdı

Survivor'ın öne çıkan isimlerinden Ayşe Yüksel yarışma sonrasındaki sözleri, Aleyna Kalaycıoğlu hakkındaki açıklamaları ve cesur pozlarıyla adından söz ettiriyordu. Ayşe Yüksel'in son paylaşımı "Survivor'a dönüyor" iddialarını beraberinde getirdi.

Magazin 19-02-2024 09:10

Aleyna Kalaycıoğlu'ndan bomba sözler! Ayşe'ye katlanmak mı daha zordu yoksa...

Sinan Akçıl ile aşk yaşadığı iddialarıyla son dönemde adından söz ettiren eski Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu'ndan olay açıklamalar geldi. Survivor Aleyna yarışmada küstüğü Ayşe Yüksel hakkında şoke eden sözler söyledi. "Aleyna Batuhan'a aşık mısın?" sorusuna da yanıt verdi.

Magazin 17-01-2023 12:11

Yeni sezonda Survivor Panorama sunucuları kim olacak? Bomba isimler hoş karşılanmadı

Survivor All-Star’da öne çıkan isimlerden Adem Kılıççı ve eski yarışmacılardan Ayşe Yüksel'in Survivor Panorama sunucusu olacağı iddia edildi. Survivor hayranları iki eski yarışmacıyı yorumcu olarak beğenmedi. Bazı sosyal medya kullanıcıları bu iddiadan sonra "Evrim'e yakışır" yorumlarında bulundu.

Magazin 15-11-2022 16:53

Survivor'la ünlenen Evrim Keklik'in yeni adresi belli oldu! Acun Ilıcalı'nın gözdesi...

Survivor 2020 ve 2022 sezonlarında yarışan Evrim Keklik hakkında sosyal medyada dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Yarışmanın agresif isimlerinden Evrim Keklik'in yeni adresi bakın neresi çıktı.

Magazin 31-10-2022 11:36

Hakaret mesajı gündeme oturmuştu! Ayşe Yüksel'in ablası Nursema Yüksel tesettürden çıktı Son hali dikkat çekti

Survivor 2021 sezonuna, Ayşe Yüksel ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun ailesi arasındaki gerginlik damga vurmuştu. Ayşe Yüksel'in ablası Nursema Yüksel'in, Zuhal Kalaycıoğlu'na hakaret ettiği öne sürülmüş, Nursema Yüksel yayına telefonla bağlanarak bu iddiaları yalanlamıştı. O dönem tesettürlü olan Nursema Yüksel'in son hali şaşırttı.

Magazin 19-10-2022 08:56

Survivor Ayşe Yüksel'den havuz başında pozlar! Çok güzelsin

Survivor All Star 2022’de yarı finale kalan Ayşe Yüksel tatil pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Minicik şortuyla havuz başında poz veren Survivor Ayşe'yi gören takipçileri "Gülüşün de sen de güzelsin" yorumları yaptı.

Magazin 29-07-2022 11:49

SURVİVOR 2022 FİNALE KİM KALDI? Survivor finalistleri kimler, kim elendi? İşte finale çıkan isimler...

Survivor 2022 finali 30 Haziran Perşembe (bugün) yapılacak. Aylar süren maratonda şampiyon bu gece yapılacak açıklama ile belli olacak. Dün gece yarışmanın yarı finali TV 8'de yayınlandı. Peki Survivor finalistleri kimler, kim elendi? Merak edilen bilgileri sizler için derledik. İşte Survivor All Star 2022'de finale çıkan isimler...

Magazin 30-06-2022 08:19

SURVIVOR 2022 FİNALİ NE ZAMAN? Survivor All Star ne zaman bitecek?

Survivor 2022'de sona yaklaşıldı. Aylar süren yarışma, canlı olarak ekrana gelecek büyük finalle sona erecek. Yalnızca bir yarışmacı şampiyon olacak. Nisa Bölükbaşı ve Adem Kılıçcı şampiyon olmak için yarışıyor. Peki Survivor 2022 finali ne zaman? Survivor 2022 ne zaman bitecek? İşte detaylar...

Magazin 30-06-2022 08:17

Survivor kimler finalde 2022? Survivor All Star'dan kim elendi? İşte son 2 finalist...

Survivor 2022 finali 30 Haziran Perşembe (bugün) canlı olarak ekrana gelecek. Aylar süren maratonda şampiyon bu gece yapılacak açıklama ile belli olacak. Dün gece yarışmanın yarı finali TV 8'de ekrana geldi. Peki Survivor kimler finalde 2022? Survivor All Star'dan kim elendi? Merak edilen bilgileri sizler için derledik.

Magazin 30-06-2022 08:15

Survivor All Star'da finale kimler kaldı? Oylama sonuçları İstanbul'daki canlı yayında açıklandı! Survivor yarı finalde kimler elendi?

Survivor All Star'ın Tersane İstanbul'da yapılan yarı finalinde Adem, Ayşe, Nisa ve Batuhan yarıştı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu ve canlı yayında ekrana gelen Survivor finalinde sms oylaması yapıldı. Canlı yayında sonuçlar açıklandı ve iki yarışmacı şampiyonluk hayallerine noktayı koydu. Böylece Survivor'ın 3'üncü ve 4'üncüsü belli oldu. Oylama sonucunda ise Survivor büyük finaline kalan 2 yarışmacı açıklandı. Peki Survivor'da kimler elendi? Survivor büyük finale kimler kaldı?

Magazin 30-06-2022 07:34

Survivor yarı finalinde gözyaşlarını tutamadılar! Ayşe ve Nisa'nın duygusal anları

Survivor All Star 2022'nin yarı finali İstanbul'da canlı yayında ekrana geldi. Survivor'da son 4'e kalan yarışmacılar aylar sonra Dominik'ten İstanbul'a geldi. Batuhan Karacakaya, Adem Kılıçcı, Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel hasret kaldıkları aileleriyle buluştu. Yarışmacılar aileleriyle buluştukları anlarda gözyaşlarına boğuldu.

Magazin 29-06-2022 22:11

Survivor yarı finalistleri kim oldu, SMS'e kimler çıkacak? 28 Haziran Survivor'da finali kimler garantiledi?

Survivor'da dün akşam sezonun son final oyunları oynandı. Nisa, Adem, Ayşe ve Batuhan'ın yarıştığı final oyunlarında, yarışmacılar adlarını direk yarı finale yazdırmak için mücadele etti. Oynanan iki final oyunu sonunda iki yarışmacı finale direk gitmeye hak kazandı. Peki, Survivor yarı finalistleri kim oldu? 28 Haziran Survivor'da finali kimler garantiledi?

Magazin 29-06-2022 09:17

Survivor'da eleme adayı belli oldu mu? 23 Haziran Survivor'da eleme adayı kim oldu?

Survivor'un finaline kısa bir zaman kala yarışmacılar parkur performansında hızını artırdı. Dokunulmazlığı almak ve eleme potasına girmemeyi garantilemek isteyen yarışmacılar, dokunulmazlık oyununda elinden geleni yaptı. Dokunulmazlığı alan yarışmacı ise eleme adayı olarak bir arkadaşının adını söylemek zorunda kaldı. Peki Survivor'da eleme adayı belli oldu mu? 23 Haziran Survivor'da eleme adayı kim oldu? İşte ayrıntılar...

Magazin 24-06-2022 00:32

Survivor Ayşe Yüksel kimdir? Ayşe Yüksel kaç yaşında ve nereli?

Survivor 2021 macerasını Survivor All Star 2022 sezonunda devam ettiren yarışmacı Ayşe Yüksel'in kim olduğu merak konusu oldu. Survivor ile popülerliğini kazanan Yüksel sporla çocuk yaşlardan itibaren ilgilenmeye başladı. Peki Survivor Ayşe Yüksel kimdir? Ayşe Yüksel kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

Magazin 23-06-2022 01:23

Survivor Nisa sakatlandı mı? Nisa Bölükbaşı Survivor 2022'den diskalifiye mi olacak?

Survivor Nisa, yarışmanın 131. bölümünde iletişim ödüllü dokunulmazlık oyunu sırasında korkutan bir kaza yaşadı. Ayşe Yüksel ile kozlarını paylaşan Nisa Karabulut'un sakatlık yaşayıp yaşamadığı ve sağlık durumunun nasıl olduğu merak konusu oldu. Peki Survivor Nisa sakatlandı mı, Survivor'dan diskalifiye mi olacak? İşte yarışmanın 131. bölümü ile ilgili detaylar...

Magazin 12-06-2022 21:07

Survivor eleme adayları kimler oldu? 10 Haziran Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor eleme adayları, bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından belli oldu. Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarında oldukça zorlu parkurlarda yarışan yarışmacıları, takımlarından eleme adayı çıkarmamak adına son ana kadar mücadele etti. Oynanan dokunulmazlık oyunlarının ardından mavi takımdan 1, kırmızı takımdan ise 3 eleme adayı belirlendi. Peki, Survivor eleme adayları kimler oldu? 10 Haziran Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Magazin 11-06-2022 09:12

Hakan Hatipoğlu'ndan Survivor Batuhan'a gönderme! Deveye hendek atlatmaktan zor

Survivor 2022 All Star yarışmacısı Batuhan Karacakaya'nın, Survivor'daki söylemleri ve sözleri sonrası, Hakan Hatipoğlu'nun alıntıladığı tweet olay oldu. Dün akşam Survivor'da yaşanan Ayşe ve Batuhan tartışması sonrasında, bir Survivor izleyicisinin Batuhan hakkındaki sözlerini kendi hesabında paylaşan Hakan Hatipoğlu dikkat çekti.

Magazin 09-06-2022 10:23

Survivor eleme adayı kim oldu? 8 Haziran Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2022 All Star'da dokunulmazlık oyunlarının heyecanı, final günü yaklaştıkça artmaya devam ediyor. Survivor'da yeni takımların belli olmasıyla birlikte haftanın ilk dokunulmazlık oyunu dün akşam oynandı. Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları ilk dokunulmazlığı kazanıp, eleme adayı olmamak için mücadele etti. Peki, Survivor eleme adayı kim oldu? 8 Haziran Survivor'da dokunulmazlığı kim kazandı?

Magazin 09-06-2022 09:50

Survivor Nisa, Ogeday'a laf çaktı! Ortam gerilince Ayşe patladı: Ağız burun eğdiği yetmiyor, saygısız!

Survivor'da Nisa Bölükbaşı ile Ayşe Yüksel parkurda karşı karşıya geldi. Oyunu kaybeden Nisa, Ayşe'nin sevinç gösterisi üzerine çıkıştı. "Bana doğru sevinme bari" diyen genç yarışmacı tepki gösterdi. Survivor'da oyun alanında yaşanan bu durum sonrası Nisa, Evrim'e dönüp Ogeday'ın hala onu savunduğunu söyledi. Nisa'nın tavrı karşısında şaşıran Ayşe ise bench'te "Sevincime kadar laf ediyor saygısız. Ağız burun eğdiği yetmiyor." diye söylendi. İşte Survivor'da Nisa ile Ayşe arasında yaşananlar...

Magazin 08-06-2022 09:25

Survivor Ayşe Yüksel'den Aleyna Kalaycıoğlu itirafı! Başım çok yandı

Survivor 2021'de yıldızı barışmayan Aleyna Kalaycıoğlu ve Ayşe Yüksel yeniden gündemde. Survivor All Star yarışmasında yer olan Ayşe Yüksel son olarak Survivor hayatında en uzak bulduğu yarışmacıyı itiraf etti. Survivor Ayşe "Bundan çok başım da yandı" diyerek gündem oldu.

Magazin 02-06-2022 09:21

Sahra Işık'tan Survivor Ayşe Yüksel'e olay sözler! Kimseyi kandıramazsın Ayşecim

2014 ve 2018 yıllarında katıldığı Survivor yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyurmayı başaran isimler arasında yer alan Sahra Işık, Instagram'dan yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak Survivor 2022 All Star yarışmacıları Sema Aydemir ve Nagihan Karadere'yi etiketleyerek bir paylaşım yapan Sahra Işık, yarışmacılardan Ayşe Yüksel'e olay sözler söyledi.

Magazin 31-05-2022 11:13

Aleyna Kalaycıoğlu'ndan Ayşe Yüksel yorumu! Survivor'da ne çaldığını açıkladı

Survivor'da son dörde kalan Aleyna Kalaycıoğlu, Bize Kaldı programına konuk oldu. Aleyna Kalaycıoğlu Ayşe Yüksel ile ilgili sözleriyle olay oldu. Aleyna Kalaycıoğlu açıklamasında "3 günlük dünya olduğunu Survivor bittikten sonra mı anladı?" dedi. Ünlü yarışmacı 'Survivor kurgu' iddialarına da yanıt verdi.

Magazin 11-04-2022 17:08

Survivor Ayşe kimdir? Survivor 2022 yeni yarışmacısı Ayşe Yüksel nereli ve kaç yaşında? Hangi yıl yarıştı? İnstagram hesabı nedir?

Survivor Ayşe Yüksel, yarışmanın son bölümünde yapılan açıklamanın ardından merak konusu oldu. Ayşe Yüksel, Survivor 2022'de gönüllüler takımına dahil oldu. Ayşe Yüksel daha önce de Survivor'da yarışmıştı. Peki Survivor Ayşe kimdir? Survivor 2022 yeni yarışmacısı Ayşe Yüksel nereli ve kaç yaşında? Hangi yıl yarıştı? İnstagram hesabı nedir? İşte detaylar...

Magazin 22-02-2022 22:10

Survivor'da olay iddia! Aşk hayatıyla gündemden düşmeyen isim diskalifiye edilecek! Yerine bakın kim geliyor

TV8 ekranlarının iddialı yapımlarından Survivor, yeni sezona bomba gibi bir giriş yaptı. Birbirinden iddialı yarışmacıların ter döktüğü Survivor All Star hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Sosyal medyada, aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Sude Burcu'nun diskalifiye edileceği ve yerine 2021 sezonundan bir isim geleceği öne sürüldü.

Magazin 19-02-2022 11:18

Survivor Ayşe Yüksel Twitter'dan isyan etti! Herkesi bombaladı!

Sosyal medyada sık sık stili ve tavırları hakkında eleştirilere maruz kalan Survivor 2021 yarışmacılarından Ayşe Yüksel, kendisine gelen olumsuz yorumlara Twitter hesabından cevap verdi.

Magazin 20-11-2021 15:06

Yedikleri içtikleri ayrı gitmiyordu! Survivor yıldızları Ayşe Yüksel ve Emin Günenç dostluğu bitti

Survivor 2021 sezonuna sakatlık nedeniyle veda eden Emin Günenç'in, yarışma bittikten sonra takım arkadaşı Ayşe Yüksel ile sık sık bir araya gelmesi, ikili arasında aşk dedikodularına yol açmıştı. Şimdilerde Emin Günenç ve Ayşe Yüksel arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

Magazin 16-11-2021 09:46

Her paylaşımı olay! Survivor Ayşe Yüksel'den bornozlu poz!

Survivor 2021 sezonunun iddialı yarışmacılarından Ayşe Yüksek, sosyal medyayı epey aktif kullanan isimler arasında yer alıyor. Yüksel, bu defa Instagram hesabından paylaştığı bornozlu pozla dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 15-11-2021 15:37

Survivor'da yaşanan olay gizemini koruyor! Kim doğruyu söylüyor?

Survivor yarışmacıları arasında her sezon çıkan olaylar gündeme bomba gibi düşüyor. Ancak bir olay var ki taraflar iddialardan sonra sessiz kalmayı seçtiler. Survivor yarışmacıları ve ailelerinden hangi taraf doğruyu söylüyor merak konusu oldu.

Magazin 16-10-2021 16:52

Survivor Ayşe Yüksel ve Bayhan'ın düeti sosyal medyayı salladı

Popstar yarışmasıyla tanınan Bayhan ve Survivor Ayşe Yüksel düet yaptı. O görüntüler sosyal medyayı salladı.

Magazin 24-09-2021 14:19

Ayşe Yüksel kimdir, kaç yaşında ve nereli? İncir şarkısıyla beğeni kazandı!

Oyuncu Aslı Samat, Gülçin Hatıhan ve Survivor Ayşe Yüksel’in katıldığı eventte Yüksel, organizatör arkadaşı Ali Saçlı’nın misafiri olarak geldiği Kapadokya’da tüm dikkatleri üzerine çekti. Ayşe Yüksel’in okuduğu İncir şarkısı, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Ayşe Yüksel’in seslendirdiği şarkıyı dinleyen kullanıcılar, ‘’Survivor’da olduğu kadar sahnede de başarılı olursun’’ yorumlarında bulundu.

Magazin 17-09-2021 18:43

Survivor Ayşe Yüksel'in son paylaşımına beğeni yağdı! Fikret Kızılok'un Gönül şarkısı ile mest etti

Survivor 2021'in dikkat çeken isimlerinden olan Ayşe Yüksel, program sonrasında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagram'da aktif olarak paylaşım yapan Ayşe Yüksel zaman zaman şarkı söylediği anları Instagram üzerinden takipçileri ile paylaşıyor. Son gönderisinde Fikret Kızılok'un "Gönül" şarkısını seslendiren Ayşe Yüksel, yeteneğini gözler önüne serdi.

Magazin 06-09-2021 19:46

Survivor Ayşe Yüksel'den ortalığı karıştıracak iddia! Survivor'da kim öpüştü?

Survivor yarışmasındaki tartışmalı isimlerden olan Ayşe Yüksel ne yapsa olay oluyor. İddialı pozların ardından Survivor Ayşe şimdi de ilginç açıklamasıyla gündemde...

Magazin 01-09-2021 09:15

Survivor Ayşe Yüksel'in cesur büstiyeri Sude Burcu'yu rahatsız etti

Survivor Ayşe Yüksel'in sosyal medya paylaşımları sık sıkı gündem oluyor. Survivor Ayşe son olarak cesur büstiyeriyle dalga konusu oldu. Ayşe Yüksel'in görüntüsü Sude Burcu'yu rahatsız etti.

Magazin 30-08-2021 15:16

Survivor Ayşe Yüksel Acun Ilıcalı'nın tatil ekibinde! O isimle diz dize pozu olay oldu

Survivor 2021'in öne çıkan isimlerinden olan Ayşe Yüksel tatil için Acun Ilıcalı'nın ekibine katıldı. Acun Ilıcalı'nın paylaşımı sonrası Yüksel mayosuyla verdiği pozları paylaştı. Ancak Yüksel'in Yiğit Alp Poyraz'la görüntüsü mayolu pozlarının önüne geçti.

Magazin 26-08-2021 14:07

Survivor Ayşe Yüksel ve Aleyna Kalaycıoğlu arasındaki gerilim dinmiyor!

Survivor 2021 yarışmasında öne çıkan Ayşe Yüksel ile kendisi gibi yarı finalde elenen Aleyna Kalaycıoğlu arasında sular durulmuyor. Yüksel, yarışmanın ilk günlerinde yakın arkadaş olduğu Kalaycıoğlu'na şarkı göndermesi yapınca gündem oldu.

Magazin 20-08-2021 13:57

Survivor’ın yıldızı Ayşe Yüksel, Sezen Aksu şarkısıyla mest etti! ‘Diken diken oldum, ağlıyorum…’

Survivor 2021’de yarışan, performansı ve güzel fiziği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Ayşe Yüksel, Instagram hesabından paylaştığı bir video ile gündemde. Sezen Aksu’nun, ‘’Vay’’ şarkısını seslendiren Ayşe Yüksel, takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 19-08-2021 17:34

Survivor Ayşe Yüksel tatil pozlarıyla dikkat çekti! Yasin Obuz sessiz kalmadı

Survivor 2021'in final dörtlüsü arasında olan Ayşe Yüksel tatil pozlarıyla dikkat çekiyor. Hayranlarını mest eden ünlü yarışmacıya beğeni ve yorum yağıyor.

Magazin 19-08-2021 10:29

Survivor'un yıldızı keyifli hallerini paylaştı! İşte Ayşe Yüksel'den Serdar Ortaç şarkısı...

Survivor 2021'in başarılı yarışmacılarından biri olan Ayşe Yüksel yarışma esnasında performansı ve arkadaşlık ilişkileriyle adından söz ettirdiği kadar yarışma sonrasında da özel hayatı ve yaptıklarıyla sık sık gündeme geliyor. İşte arabada çektiği keyifli hallerini aktif olarak kullandığı Instagram'dan paylaşan Yüksel'in o anları...

Magazin 15-08-2021 17:32

Ayşe Yüksel kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Ayşe Yüksel'in boyu kaç?

Survivor 2021'de yarı final heyecanı yaşanıyor. Aylardır Dominik adasında ter döken yarışmacılardan Ayşe Yüksel, yarı finale kalan isimlerden oldu. Finalist olmak için yarışan Ayşe Yüksel'in hayatı araştırılmaya başlandı. Peki Ayşe Yüksel kimdir, nereli, kaç yaşında? Survivor Ayşe Yüksel'in boyu kaç? Detaylar haberimizde...

Magazin 25-06-2021 00:29

Survivor 2021 finalistleri kimler oldu? Yarı finalde kim elendi? İşte Survivor ikili finale kalan yarışmacılar

Survivor 2021'in final heyecanı İstanbul'da yaşanıyor. Survivor'da son 4'e kalan Aleyna ve Poyraz arasında sms oylaması yapıldı. Canlı yayınlanan yarı finalde elenen ilk yarışmacı Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Survivor'da son 3'e kalan İsmail Balaban, Ayşe Yüksel ve Yiğit Poyraz arasında da halk oylaması yapıldı. Oylama sonucuna göre büyük finale kalan 2 yarışmacı belli oldu. Peki Survivor'da kim elendi? Ayşe mi, Poyraz mı, İsmail mi elendi? Survivor'da son iki finalist kimler oldu?

Magazin 25-06-2021 00:13

Survivor yarı finalde kim elendi? 24 Haziran Survivor 2021'de finale kim kaldı? Aleyna mı Yiğit Poyraz mı?

Survivor 2021'in yarı finali İstanbul'dan canlı yayınla ekrana geldi. Survivor'da Yiğit Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında sms oylaması yapıldı. Halk oylaması sonucuna göre Yiğit Poyraz ve Aleyna'dan biri yarı finalde elenen ilk yarışmacı oldu. Peki Survivor yarı finalde kim elendi? Survivor'da son 3'e kimler kaldı?

Magazin 24-06-2021 22:08

Survivor'da yarı finale kim kaldı? İşte 23 Haziran Survivor 2021’in yarı finalisti ve eleme adayları

Survivor 2021'in 23 Haziran Çarşamba ekrana gelen son bölümünde Aleyna, Ayşe ve Poyraz arasında final oyunu oynandı. İki aşamalı oynanan oyun sonrasında Survivor 2021'in 2. yarı finalisti belli oldu. İki yarışmacı ise yarı finale kalabilmek için halk oylamasına çıktı. Survivor'ın İstanbul'daki yeni bölümünde ise iki yarışmacı oylama sonuçlarına göre veda edecek. Peki, Survivor’da 2. yarı finalist kim oldu? İşte 23 Haziran Survivor 2021’in yarı finalisti ve eleme adayları.

Magazin 24-06-2021 01:10

Survivor'da kim elendi? Survivor final hayallerine veda etti! Survivor'da son 4'e kimler kaldı?

Survivor 2021'in 22 Haziran Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde eleme konseyi heyecanı yaşandı. Yarışmacılar konseyden önce son ödül oyununda da yarıştı. Survivor'da İsmail Balaban İstanbul'daki yarı finali garantileyen isim olmuştu. Survivor'ın son haftasında elemeye Ayşe, Poyraz ve Berkay kaldı. Sms oylamasının sonucuna göre ise Acun Ilıcalı elenen yarışmacıyı açıkladı. Ilıcalı, "Elenen isim benim şampiyonluk adayı olarak gördüğüm bir yarışmacı" dedi. Peki Survivor 2021'de kim elendi?

Magazin 23-06-2021 00:25

Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu? Survivor yarı finale kimler kaldı? 21 Haziran Survivor 2021'de dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2021'in 21 Haziran Pazartesi akşamı ekrana gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'da son 5'e kalan Aleyna, İsmail, Poyraz, Ayşe ve Berkay dokunulmazlık sembolünü almak için zorlu parkurda ter döktü. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı ise ada konseyinde haftanın 3. eleme adayını belirledi. Survivor'da İstanbul'daki yarı finale kalan 2. isim de belli oldu. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor'da eleme adayları kimler oldu?

Magazin 22-06-2021 00:16

Survivor'da kim elendi? Final hayallerine veda etti! İşte 17 Haziran Survivor'dan elenen yarışmacı

Survivor 2021'in 17 Haziran Pazar akşamı ekrana gelen son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da son 6'ya kalan Aleyna, Dora, İsmail, Poyraz, Ayşe ve Berkay, bireysel dokunulmazlık oyunlarında karşı karşıya geldi. Bu oyunları kazanan yarışmacılar elemeye kalan isimleri seçti. Survivor'dan elenen yarışmacı ise sms oylaması sonuçlarına göre belli oldu. Peki Survivor'da eleme adayları kimler oldu? Survivor 2021'den kim elendi?

Magazin 18-06-2021 00:08