Yiğit Poyraz Haberleri

Survivor'dan Yiğit Poyraz'ın elenmesi şaşırtmıştı... Bir süredir haber alınamayan yarışmacı sessizliğini bozdu!

Survivor All Star'da bu yıl kavga ve kaos bitmiyor. Yarışmadan elenen Poyraz bir süredir sessizliğini koruyordu. Hakkında pek çok iddianın ortaya atıldığı Poyraz sonunda sessizliğini bozdu.

Magazin 09-04-2024 09:16

Survivor Yiğit Poyraz elenince kayıplara karıştı! Hiç kimseyle konuşmak istemiyor

Survivor All Star'da favori isimlerden olan Yiğit Poyraz'ın elenmesi herkesi şaşırttı. Veda sırasında zor anlar yaşayan Survivor Poyraz elendikten sonra kayıplara karıştı. Hanzede Poyraz'a dair söyledikleriyle gündeme geldi.

Magazin 08-04-2024 13:17

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit'e kavuşuyor! Düello sonrası ilk paylaşım

Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta eleme potasında yer alan Özgür, Poyraz, Sercan ve Hakan düelloda nefes kesen bir mücadele yaşadı. Düello sonrasında ise elenen isim belli oldu. Sevgilisi Survivor'da mücadele eden Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'den de paylaşım gecikmedi.

Magazin 05-04-2024 07:40

Survivor All Star'da beklenmedik veda! Düelloda elenen yarışmacı... Gözyaşları sel oldu

Survivor All Star'da heyecan hiç bitmeden devam ediyor. Eleme heyecanının yaşandığı yarışmada eleme düellosu gerçekleşti. Bu hafta eleme potasında yer alan Hakan, Sercan, Poyraz ve Özgür adada kalmak için kıyasıya mücadele etti. Düelloda elenen yarışmacı ise herkesi şoke etti.

Magazin 05-04-2024 07:28

Yiğit Poyraz

Yiğit Poyraz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yiğit Poyraz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz'ı çok özledi! 'Erkeğim adada'

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil bir süredir Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Erbil, son olarak sevgilisi Yiğit Poyraz'ı çok özlediğini dile getirdi. Yasmin Erbil, Dominik’te bir evden yiyecek çalan Yiğit için babası Mehmet Ali Erbil’in sözlerine de çok kızdı.

Magazin 23-03-2024 08:06

Hırsızlık olayının perde arkasını canlı yayında anlattı! Söylemezsem Olmaz yorumcusu Yağmur Çevik'ten Yiğit Poyraz hakkında bomba iddia! 'Kaçamak için...'

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın son bölümüne Acun Ilıcalı'nın Yiğit Poyraz’ın Dominikli bir ailenin evine girip hırsızlık yaptığını açıklaması damga vurmuştu. Uzun süre konuşulan bu olayın perde arkasını Söylemezsem Olmaz yorumcusu Yağmur Çevik canlı yayında anlattı. Çevik'in iddiaları ağızları açık bıraktı.

Magazin 13-03-2024 14:57

'Survivor'da yaşananlar senaryo mu?' Hande Sarıoğlu'ndan Acun Ilıcalı'ya olay sözler! 'Muz Cumhuriyeti'nin Cumhurbaşkanı gibi'

Survivor All Star'da yaşananlar gündeme bomba gibi düştü. Yarışmanın iddialı isimlerinden biri olan Yiğit Poyraz'ın Dominik'li bir ailenin evine çuvalla girip yiyecek içecek çalması herkesi şoke etti. Survivor'da yaşanan bu olaylar Söylemezsem Olmaz da masaya yatırıldı. Hande Sarıoğlu'nun Acun Ilıcalı yorumu ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 12-03-2024 15:01

Dominik'teki hırsızlık olayı herkesi şoke etti! Yasmin Erbil'in babası Mehmet Ali Erbil müstakbel damadını korudu! 'İnsan açlıkla...'

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil'le birliktelik yaşayan Survivor'ın iddialı ismi Yiğit Poyraz bu defa işlediği suçla adından söz ettirdi. "Akıl tutulması yaşadım" diyen Acun Ilıcalı, Yiğit Poyraz'ın Dominik'li bir ailenin evine girip erzak çaldığını söyledi. Poyraz'ın büyük ses getiren bu olayının ardından Mehmet Ali Erbil müstakbel damadını korudu...

Magazin 12-03-2024 11:53

Survivor Poyraz Dominikli ailenin evine gizlice girip hırsızlık yaptı! Görülmemiş olay ve cezası: Polis gelip alacaktı

Survivor All Star yarışmacılarından Yiğit Poyraz, Survivor tarihinde daha önce hiç verilmemiş bir ceza aldı. Survivor yarışmasının 56. bölümünde Acun Ilıcalı acil durum konseyini topladı ve yarışmacının cezası belli oldu. Poyraz, Dominikli bir vatandaşın evine girerek erzak çalıyor. İşte, Survivor Poyraz'ın cezası hakkında detaylar...

Magazin 12-03-2024 08:17

Poyraz Dominik'te resmen hırsızlık yaptı! Evrim Keklik kendini tutamadı: All Star senelerinde biz para kazanıyoruz

Survivor All Star tarihinde görünmemiş bir olay yaşandı. Yiğit Poyraz Dominikli bir ailenin evine gizlice girip erzak çaldı. Eski yarışmacılardan Evrim Keklik ise yarışmacıların yarışmadan para kazandığını açıklayarak Acun Ilıcalı'ya seslendi.

Magazin 12-03-2024 08:16

Mehmet Ali Erbil’in kızı Yasmin Erbil paylaştı! Yiğit Poyraz dokunulmazlık ödülünü kazanınca bakın ne yaptı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 28 yaşındaki kızı Yasmin Erbil, bir süredir 'Survivor' yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Sevgili ile paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiren Yasmin Erbil son olarak sevgilisi Poyraz'ın dokunulmaz ödülünü kazandıktan sonraki anlarını paylaştı. Poyraz'ın o halleri sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-02-2024 11:13

Survivor Yiğit Poyraz'ın Aleyna'ya baktığı anlar olay oldu! Yasmin Erbil hemen bakın ne paylaştı

Yasemin Erbil'in sevgilisi Yiğit Poyraz sosyal medyanın gündeminde. Survivor All Star'da yarışma sırasında Aleyna eğildiği sırada arkasında olan Yiğit Poyraz'ın bakışları gündem oldu. Yapılan kötü yorumlardan sonra Yasmin Erbil'den ve sevgilisinin ailesinden hamle gecikmedi.

Magazin 17-01-2024 14:55

Survivor fragmanı ortalığı karıştırdı! Turabi ve Poyraz birbirine girdi, Acun Ilıcalı sesini yükseltti

Büyük bir heyecanla beklenen Survivor 2024 All Star'ın ilk fragmanı yayınlandı. Bu sezon farklı bir konseptle ekranlara gelmeye hazırlanan Survivor All Star'ın ilk tanıtımına Turabi ve Poyraz'ın kavgası damga vurdu. Tansiyonun yükseldiği anlarda Acun Ilıcalı sesini yükseltti. İlk ada konseyinde ise kırmızı alarmın verilmesi sosyal medyayı salladı.

Magazin 29-12-2023 13:00

Yasmin Erbil ve sevgilisi Yiğit Poyraz havuzda aşka geldi! Seni çok özlüyorum

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil Survivor'a giden sevgilisi Yiğit Poyraz'ın doğum gününü kutladı. Mehmet Ali Erbil'in kızı sevgilisiyle havuzda aşka geldiği anları paylaşarak dikkat çekti.

Magazin 26-12-2023 12:32

Survivor Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında, evli mi? Survivor Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında ne oldu? Kadrolar belli oluyor!

Survivor Yiğit Poyraz ile ilgili aramalar hız kazandı. Survivor 2024 All Star kadrosunun belli olduğu gecede Poyraz Yiğit en dikkat çeken isimler arasında yer aldı. İlk olarak 2021 yılında yarışan Yiğit, Mehmet ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile birlikteydi. 'Survivor Poyraz Aleyna' ekranı da yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Peki, Survivor Poyraz Yiğit kimdir, kaç yaşında, evli mi? Survivor Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında ne oldu? Kadrolar belli oluyor!

Magazin 10-12-2023 20:41

Survivor öncesi Yiğit Poyraz'dan olay gönderme! Turabi bu sözlere çok kızacak: Dansçıyı yenmek için direk lazım!

Survivor All Star 2024 yarışmacıları Acun Ilıcalı tarafından tek tek açıklandı. Yoğun ilgi görmesi beklenen yarışmanın kadrosunda Turabi'den Sercan'a, Yiğit'ten Nagihan'a kadar birçok isim bulunuyor. Survivor yakın zamanda TV8 izleyicisiyle buluşacak. Program öncesi hazırlıklarını sürdüren yarışmacılar şimdiden meydan okumaya başladı. Yiğit Poyraz sosyal medya hesabında, Turabi'nin bir dönem direk dansçısı olduğunu anımsatan bir paylaşım yaptı.

Magazin 12-11-2023 11:03

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil aşka geldi! Yiğit Poyraz ile karelerini peş peşe paylaştı

Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ile oyuncu Nergis Kumbasar'ın 27 yaşındaki kızı Yasmin Erbil sosyal medyadaki paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Survivor yarışmasından tanınan Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan Yasmin Erbil sevgilisiyle pozlarını peş peşe paylaştı. Ünlü ismin romantik karelerine beğeni yağdı.

Magazin 06-10-2023 15:25

Yasmin Erbil'e tatil yaramadı! Aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve ünlü oyuncu Nergis Kumbasar'ın kızları Yasmin Erbil, bir süredir TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasından tanınan Yiğit Poyraz ile aşk yaşıyor. Şu sıralar sevgilisi ile tatilin tadını çıkaran Yasmin Erbil'in son pozları olay oldu. Ünlü ismin aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 01-09-2023 10:38

Yiğit Poyraz ve Yasmin Erbil'den tatilde aşk pozları

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil bir süredir sevgilisi Yiğit Poyraz ile tatilde. Bikinili pozlarıyla adından söz ettiren Erbil ve sevgilisi Poyraz'dan yeni paylaşım geldi.

Magazin 22-08-2023 13:38

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz havuz kenarında aşka geldi! Göğsünde poz

Cinsel hayat itirafında bulunarak tepki çeken Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil Survivor ile tanınan sevgilisi Yiğit Poyraz ile tatile çıktı. Tatilde aşka gelen çiften dudak dudağa paylaşım gecikmedi.

Magazin 31-07-2023 10:42

Yasmin Erbil ve Yiğit Poyraz aşka geldi! Dudak dudağı anlarını paylaştı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz ile İtalya'ya tatile gitti. İkili samimi pozlarını sosyal medya hesaplarından paylaşınca beğeni topladı. Yasmin Erbil sevgilisiyle dudak dudağa hallerini de paylaştı.

Magazin 24-03-2023 11:18

Yasmin Erbil sevgilisi Yiğit Poyraz ile poz verdi! Derin dekoltesi gözlerden kaçmadı

Açıklamalarıyla gündemden düşmeyen Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın evliliğinden dünyaya gelen Yasmin Erbil, bir süredir Survivor Yiğit Poyraz ile birlikte.

Magazin 02-02-2023 14:21

Acun Ilıcalı kesenin ağzını açtı! Survivor'a iki bomba transfer daha

Survivor 2023 sezonunda büyük bir reyting hedefleyen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın, Survivor 2021 sezonunun iki finalistini yedek kadrodan yarışmaya dahil edeceği iddia edildi.

Magazin 09-01-2023 17:24

Dudak dudağa görüntülenmişlerdi! Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ve sevgilisi Yiğit Poyraz asansörde...

Survivor yarışmasıyla ünlenen Yiğit Poyraz, Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumbasar'ın kızı Yasmin Erbil ile aşk yaşıyor. Geçtiğimiz günlerde dudak dudağa halleri sosyal medyada yansıyan çift asansörde verdikleri pozla dikkat çekti.

Magazin 27-12-2022 14:35

''Yalı Çapkını'nın Ferit'i olacak'' deniyordu! Survivor Yiğit Poyraz'ın yeni işi belli oldu

Yalı Çapkını dizisinde Mert Ramazan Demir'in yerine geleceği konuşulan Survivor 2021 finalisti Yiğit Poyraz, girişimciliğe soyundu. Survivor ile milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Yiğit Poyraz, spor giyim markası oluşturdu.

Magazin 20-12-2022 11:21

Yasmin Erbil'in sütyensiz pozuna sevgilisi de kayıtsız kalamadı

Sık sık iddialı paylaşımlarla gündeme gelen Yasmin Erbil, ceketinin içine hiçbir şey giymediği karesini takipçilerinin beğenisine sundu. Yasmin Erbil'in pozunu, sevgilisi Yiğit Poyraz da beğendi.

Magazin 16-12-2022 12:33

Mert Ramazan Demir Yalı Çapkını'ndan ayrılacak mı? Şoke eden paylaşım

Star TV'nin reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını hakkında şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Dizi gündemine dair haberler paylaşan bir Twitter hesabı, Mert Ramazan Demir'in Yalı Çapkını'ndan ayrılacağını, yerine ise Survivor 2021 finalisti Yiğit Poyraz'ın geleceğini söyledi. Yiğit Poyraz'dan konu hakkında ilk paylaşım geldi.

Magazin 16-12-2022 12:25

Yasmin Erbil ve Aleyna Kalaycıoğlu birbirine girdi!

Bir süredir Survivor 2021 finalisti Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde sevgilisiyle dudak dudağa görüntülenmişti. Yasmin Erbil, kendisini Aleyna Kalaycıoğlu'na benzeten takipçilerine sitem etti, Aleyna Kalaycıoğlu'ndan yanıt gecikmedi.

Magazin 09-12-2022 15:16

Yiğit Poyraz'a Yasmin Erbil imâsı! Ünlü sunucu gizli aşkı böyle ifşa etti

2021 yılında katıldığı Survivor ile ünlenen Yiğit Poyraz'ın adı, Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile aşk dedikodularına karışmıştı. Birlikteliklerini göz önünde yaşamayan çifti, ünlü sunucu Erman Yaşar ifşa etti.

Magazin 12-11-2022 10:38

Sosyal medya fenomeni Ala Tokel kimdir, nereli, kaç yaşında? Ala Tokel kiminle evli

Sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesi bulunan Ala Tokel'in hayatına dair detaylar merak edildi. Peki Ala Tokel, kimdir, kaç yaşında, nereli?

Magazin 12-11-2022 10:07

Pınar Deniz'in kız kardeşi Huri Deniz'in Survivor yıldızıyla aşk yaşadığı iddia edildi! Dikkat çeken detay

Yargı dizisinde hayat verdiği 'Ceylin' karakteriyle adından söz ettiren Pınar Deniz'in kız kardeşi Huri Deniz hakkında sosyal medyada şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Magazin 26-10-2022 09:41

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil Survivor yarışmacısıyla aşkını ele verdi! Paylaşımı hemen sildi

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar çiftinin kızı Yasmin Erbil, cesur pozlarıyla sık sık magazin gündemini meşgul ediyor. Bir süredir Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz ile aşk yaşadığı konuşulan Yasmin Erbil, gece saatlerinde yaptığı paylaşımla kendini ele verdi.

Magazin 24-10-2022 16:02

Yasmin Erbil'in Survivor'ın yıldız ismiyle aşk yaşadığı iddia edildi! O fotoğraf sosyal medyayı çalkaladı

Mehmet Ali Erbil ve Nergis Kumbasar çiftinin kızları Yasmin Erbil'in, Survivor 2021 finalisti Yiğit Poyraz ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Magazin 10-10-2022 14:45

Ala Tokel sevgilisi Survivor Yiğit Poyraz'ın 'Kes varoş' yorumunu görünce...

Survivor Yiğit Poyraz'ın Al Tokel ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. İddialar gündemdeyken Yiğit Poyraz ve Ala Tokel'in Twitter'daki yazışmaları dikkat çekti. Ala Tokel sevgilisi Survivor Yiğit Poyraz'ın 'Kes varoş' yorumunu görünce bakın ne dedi.

Magazin 27-04-2022 08:16

Survivor Yiğit Poyraz yeni imajıyla şoke etti! ''Berdan Mardini sandım!''

Survivor 2021 sezonunu finalisti Yiğit Poyraz, yeni imajıyla sosyal medyada dalga konusu oldu. Saçlarını sarıya boyayan Yiğit Poyraz, ünlü şarkıcı Berdan Mardini'ye benzetildi.

Magazin 24-12-2021 09:31

Survivor Yiğit Poyraz Acun Medya'dan çekindi! O soruyu yanıtsız bıraktı!

Survivor 2021 sezonunda yarışan ve İsmail Balaban ile finale kalan Yiğit Poyraz, bir YouTube kanalında verdiği röportajda, Survivor hayatına dair sorulan bir soruya yanıt vermek istemedi.

Magazin 19-11-2021 10:53

Survivor Yiğit Poyraz hakkında aşk iddiası! Sosyal medya çalkalandı!

Survivor 2021'de İsmail Balaban'ın şampiyonluğu elde etmesiyle ikinci olan Yiğit Poyraz'ın, Selin Tuncali ile aşk yaşadığı iddia edildi.

Magazin 08-11-2021 14:59

Survivor All Star'da iki bomba birden! Hangi ünlü isimler katılacak?

Acun Ilıcalı'nın, 2022 yılında ekrana getireceği Survivor'ın, All Star olduğunu açıklamasının ardından, gözler eski Survivor yarışmacılarına çevrildi. All Star kadrosuyla ilgili birçok iddia ortaya atılırken, Turabi ve Poyraz'ın da All Star'a geleceği haberi, magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 24-09-2021 18:46

Yiğit Poyraz'a Acun Ilıcalı'dan teklif gitti! Leyla ile Mecnun iddiası

Survivor finalinde birinciliği İsmail Balaban'a kaptıran Yiğit Poyraz'ın Exxen'de yeniden izleyicisiyle buluşacak olan Leyla ile Mecnun dizisinde ekranlarda olacağı iddia ediliyor.

Magazin 11-07-2021 08:47

Survivor Exxen SMS sıralaması! İsmail kaç oyla birinci oldu? Poyraz kaç oy aldı?

TV8'in fenomen yarışması Survivor 2021'in büyük finali sona erdi. İstanbul Galataport'ta düzenlenen finalde halk oylaması sonucu İsmail Balaban şampiyon olurken, Exxen SMS oyları merak konusu oldu. Peki İsmail kaç oyla birinci oldu? Poyraz kaç oy aldı? İşte Survivor Exxen SMS sıralaması...

Magazin 26-06-2021 01:39

Survivor 2021 şampiyonu kim oldu? Survivor 2021 şampiyonu İsmail Balaban oldu

Survivor 2021’de şampiyonun adı belli oldu. Dominik Cumhuriyeti’nde başlayan ve yaklaşık altı ay süren mücadelenin sonunda Ünlüler takımından İsmail Balaban, Gönüllüler takımından Yiğit Poyraz finalist oldu. Ayşe Yüksel üçüncü, Aleyna Kalaycıoğlu ise dördüncü oldu. Muhteşem bir finalle son bulan Survivor'ın şampiyonu İsmail Balaban oldu.

Magazin 25-06-2021 23:57

Survivor 2021şampiyonu kim oldu? 25 Haziran SMS sıralaması ile Survivor’da kim birinci oldu? Şampiyon Poyraz mı, İsmail mi?

TV8'in fenomen yarışması Survivor'da bu akşam büyük final heyecanı yaşanıyor. Önceki gün gerçekleşen yarı finalde halk oylaması sonucu adlarını finale yazdıran İsmail Balaban ve Yiğit Poyraz için final oylaması devam ederken 2021 şampiyonun kim olacağı merak konusu oldu. Peki Survivor’da şampiyon kim oldu? 25 Haziran SMS sıralaması ile 2021 Survivor’da kim birinci oldu, kim kazandı?

Magazin 25-06-2021 22:40

Survivor'da geçen sene kim kazandı? İşte Survivor şampiyonları..

TV8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor'da bu akşam final heyecanı yaşanacak. Dün yapılan yarı finalde aldıkları SMS oyları ile finalist olan İsmail Balaban ve Yiğit Poyraz arasında bu akşam şampiyonluk yarışı olacak. İzleyici tarafından kimin şampiyon olacağı merak edilirken, tüm Survivor şampiyonlarını haberimizde derledik. Peki Survivor'da geçen sene kim kazandı? İşte ayrıntılar...

Magazin 25-06-2021 20:56

Survivor finalisti Yiğit Poyraz kimdir? Yiğit Poyraz nereli, kaç yaşında?

TV8'in fenomen yarışması Survivor'un 2021 finalistleri belli oldu. Gerçekleştirilen yarı finalde yapılan halk oylaması ile finalistliğe ikinci olarak adını duyuran Yiğit Poyraz'ın özel hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Survivor finalisti Yiğit Poyraz kimdir? Yiğit Poyraz, kaç yaşında? Detaylar haberimizde..

Magazin 25-06-2021 01:16

Survivor 2021 finalistleri kimler oldu? Yarı finalde kim elendi? İşte Survivor ikili finale kalan yarışmacılar

Survivor 2021'in final heyecanı İstanbul'da yaşanıyor. Survivor'da son 4'e kalan Aleyna ve Poyraz arasında sms oylaması yapıldı. Canlı yayınlanan yarı finalde elenen ilk yarışmacı Aleyna Kalaycıoğlu oldu. Survivor'da son 3'e kalan İsmail Balaban, Ayşe Yüksel ve Yiğit Poyraz arasında da halk oylaması yapıldı. Oylama sonucuna göre büyük finale kalan 2 yarışmacı belli oldu. Peki Survivor'da kim elendi? Ayşe mi, Poyraz mı, İsmail mi elendi? Survivor'da son iki finalist kimler oldu?

Magazin 25-06-2021 00:13

Survivor yarı finalde kim elendi? 24 Haziran Survivor 2021'de finale kim kaldı? Aleyna mı Yiğit Poyraz mı?

Survivor 2021'in yarı finali İstanbul'dan canlı yayınla ekrana geldi. Survivor'da Yiğit Poyraz ve Aleyna Kalaycıoğlu arasında sms oylaması yapıldı. Halk oylaması sonucuna göre Yiğit Poyraz ve Aleyna'dan biri yarı finalde elenen ilk yarışmacı oldu. Peki Survivor yarı finalde kim elendi? Survivor'da son 3'e kimler kaldı?

Magazin 24-06-2021 22:08

Survivor eski yarışmacısı Yiğit Dikmen'den sert sözler! Survivor Ekstra sunucularını eleştirdi

Survivor Türkiye’de final heyecanı yaşanırken eski yarışmacı Yiğit'ten ilginç açıklamalar geldi. ipler çok gerildi. Eski Survivor yarışmacılarından Yiğit, Poyraz’ı desteklediğini açıklarken, Survivor Esktra sunucularını topa tuttu.

Magazin 24-06-2021 21:12

Survivor'da kim elendi? Survivor final hayallerine veda etti! Survivor'da son 4'e kimler kaldı?

Survivor 2021'in 22 Haziran Salı akşamı ekrana gelen son bölümünde eleme konseyi heyecanı yaşandı. Yarışmacılar konseyden önce son ödül oyununda da yarıştı. Survivor'da İsmail Balaban İstanbul'daki yarı finali garantileyen isim olmuştu. Survivor'ın son haftasında elemeye Ayşe, Poyraz ve Berkay kaldı. Sms oylamasının sonucuna göre ise Acun Ilıcalı elenen yarışmacıyı açıkladı. Ilıcalı, "Elenen isim benim şampiyonluk adayı olarak gördüğüm bir yarışmacı" dedi. Peki Survivor 2021'de kim elendi?

Magazin 23-06-2021 00:25

Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu? Survivor yarı finale kimler kaldı? 21 Haziran Survivor 2021'de dokunulmazlığı kim kazandı?

Survivor 2021'in 21 Haziran Pazartesi akşamı ekrana gelen son bölümünde dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Survivor'da son 5'e kalan Aleyna, İsmail, Poyraz, Ayşe ve Berkay dokunulmazlık sembolünü almak için zorlu parkurda ter döktü. Bireysel dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı ise ada konseyinde haftanın 3. eleme adayını belirledi. Survivor'da İstanbul'daki yarı finale kalan 2. isim de belli oldu. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor'da eleme adayları kimler oldu?

Magazin 22-06-2021 00:16