Bmc Haberleri

Türk mühendisleri geliştirdi! İlk yerli ve milli askeri motor teslim edildi

Türk mühendisleri tarafından tasarlanan ve geliştirilen BMC Power firmasının ürettiği 400 beygir gücündeki ilk yerli askeri motorlar teslim edildi. Türkiye'nin ilk yerli seri üretim askeri kara aracı motorunun ismi ise "Tuna" oldu. İşte haberin detayları...

Haber 2023-02-02 20:42:31

Türk mühendisleri geliştirdi! İlk yerli askeri motor teslimatı başlıyor

Türk mühendisleri tarafından tasarlanarak geliştirilen ve Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) envanterine girecek ilk seri üretim yerli ve milli motor olan 'TTZA' sevkiyata hazır hale getirildi. BMC Power tarafından üretilen 400 beygir gücündeki ilk yerli askeri motorlar, Vuran 4x4 araçlarda kullanılmak üzere yarın teslim edilecek. İşte haberin detayları...

Haber 2023-02-01 19:56:19

Al yazmalım adını verdiği kamyonu 12 yıldır kontağını çevirmeden saklıyor

Bayburt'ta 1976 model kamyonunu yıllardır çalıştırmayan Zekeriya Mevlütoğulları: - "Aracıma değerinde para veren çok oldu ama ben değer biçmiyorum. BMC meraklısı olduğum için satmayı hiç düşünmedim"

Yurthaber 2022-09-04 11:43:05

Tank motoru BATU ateşlendi! 1500 beygir güç üretiyor

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "Tank, muhtelif zırhlı araç ve makinalar için BMC Power tarafından geliştirilen 1500 beygir gücündeki ilk motorumuz BATU'nun ateşlemesi başarılı şekilde gerçekleşti." ifadesini kullandı.

Finans 2021-05-05 16:51:33

Kılıçdaroğlu'na 100 bin liralık tazminat cezası

Sakarya'daki Tank-Palet fabrikasının Katar ortaklı BMC şirketine devriyle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı eleştiren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, 100 bin liralık manevi tazminat çezasına çarptırıldı.

Haber 04-02-21 18:03

BMC Azerbaycan'a 320 otobüs ihracatı gerçekleştirecek

BMC ile Bakü Nakliyat Ajansı arasında imzalanan yeni otobüs anlaşması kapsamında CNG'li otobüsler 2021'de teslim edilecek.

Finans 21-12-20 16:41

Freni patlayan kamyon iki otomobili biçti

Kayseri’de freni patlayan parke taşı yüklü kamyon, girdiği otoparktaki 2 otomobili biçti.Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesi Karaçayır Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, parke taşı yüklü 38 FF 597 plakalı BMC marka kamyonun freni patladı.

Haber 26-11-20 12:15

Simav Belediyesi’ne hibe minibüs

Kütahya’nın Simav Belediyesi’ne, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından minibüs hibe edildiği bildirildi.Simav Belediye Başkanı Adil Biçer, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından hibe edilen 2008 model BMC Levend marka minibüsü teslim aldıklarını belirtti.

Yurthaber 05-11-20 10:44

BMC’nin İzmir fabrikasında üretime 1 hafta ara verildi

BMC Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında İzmir fabrikasında üretime 1 hafta ara verdi.

Finans 26-08-20 17:21

BMC'nin zırhlı pikap aracı göreve hazır

Türkiye'nin en büyük ticari ve askeri araç üreticilerinden BMC, ülke için sınıfında ilk olan zırhlı pikap aracı Tulga'yı talepler doğrultusunda geliştirerek seri üretime hazır hale getirdi.

Finans 22-05-20 10:40

Ak Parti Çan İlçe Kadın Kolları Başkanı Birsen Dirlik’in acı günü

Ak Parti Çan İlçe Kadın Kolları Başkanı Birsen Dirlik’in babası ve Ak Parti eski il genel meclis üyesi Ünsal Dirlik’in kayınpederi, sanayi esnaflarından BMC Servis ustası Zeki İmren hayatını kaybetti.

Yurthaber 16-04-20 14:23

AK Parti'li Yavuz: 2021'de öngörülüyor, ilk tank banttan inecek

"Tank palet özelleşmedi, 25 yıllığına kiraya verildi, sebebi de çok hızlı bir şekilde bu tank üretilsin. Türk Silahlı Kuvvetleri dedi ki: 'Bana tank lazım.' 4 yıl sonra bitecek BMC'nin Karasu'daki fabrikası. 'Durdu.' diyorlar, yanlış, devam ediyor, bitecek ve fabrika oraya taşınacak" - "Sakarya'nın en önemli yatırımlardan birisi BMC yatırımıdır. Bunun ne demek olduğunu 5-10 yıl sonra görmüş olacağız"

Yurthaber 12-01-20 19:47

KAS-Der, yerli otomobilin 37’incisine talip

Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER), yerli otomobilin Kastamonu’nun plakası olan 37’inci üretimine talip olduğunu açıkladı.Kastamonulular Dayanışma Derneği (KAS-DER) Genel Başkanı Remzi Şen, “Türkiye’nin ilk yerli otomobili olan TOGG C-SUV ve C- Sedan modellerinin üretilecek 37’nci iki araca talibiz” dedi.Türkiye’nin ilk yerli otomobil girişimi Devrim’in ardından, fikri mülkiyet haklarına sahip bir otomotiv markası yaratma hedefiyle Anadolu Grubu, BMC, Kök Grubu, Turkcell, Zorlu Grubu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iş birliğiyle kurulan Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) tarafınca geliştirilen yerli otomobilin tanıtımı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın katılımlarıyla Gebze’de düzenlenen törenle gerçekleşmişti.Konu üzerine bir açıklama yapan Kas-Der Genel Başkanı Remzi Şen, “TOGG C-SUV ve C- Sedan modellerinin üretim bandından 37.

Yurthaber 29-12-19 16:22

AK Parti'den CHP'li Özkoç'un Tank Palet Fabrikası ile ilgili iddiasına yanıt

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: - "Tank Palet meselesi, katiyen CHP'lilerin anlattığı gibi değildir" - "Tank Palet Fabrikasında çalışan işçilerin parası, BMC tarafından ödenmektedir. BMC, Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde kurulmuş olan ASFAT AŞ'ye parayı teslim etmekte, ASFAT AŞ de bu parayı işçilere dağıtmaktadır"

Haber 17-12-19 11:09

AK Partili Yavuz: 'Tank Palet' meselesi, CHP'lilerin anlattığı gibi değil

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Tank Palet Fabrikası’nda çalışan işçilerin ücretinin BMC tarafından ödendiğini kaydederek, "Tank Palet meselesi, katiyen CHP'lilerin anlattığı gibi değildir.

Haber 17-12-19 11:01

BMC'nin sahibi Ethem Sancak'tan Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili çok konuşulacak sözler!

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Siirt seçimlerinde tanıştığını söyleyen Sancak, AK Parti döneminde zenginleşen değil fakirleşen iş adamlarından olduğunu söyledi. Sancak, "Tayyip Erdoğan 'S-400'leri almıyorum, vazgeçtim' derse beni karşısında bulur." ifadelerini de kullandı.

Haber 17-12-19 03:27

100 Bin Sosyal Konut Tanıtım Toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: (3) - "Millete faydası dokunacak tüm eserler daha fikir aşamasında CHP zihniyeti tarafından çeşitli bahanelerle öldürülmeye çalışılmıştır" - "Yatıyor, kalkıyor 'Tank Palet Fabrikası'nı yabancılara sattılar.' diyor. Burada 'satış' diye bir şey yok. Tank Palet Fabrikası zararda olan bir yer, teknolojisi ileri teknoloji değil. Üç firma katılıyor, BMC firması bu ihaleyi alıyor. Satış değil kiralama işletme ihalesini alıyor" - "(Şehir hastaneleri) İkide bir çıkmış, 'Zarar ediyor.' Böyle bir şey yok da... İnsana hizmet noktasında, insanımızın sağlığı noktasında gerekirse zarar da ederiz"

Haber 12-12-19 14:53

Milli Savunma Bakanı Akar, AA Editör Masası'na konuk oldu: (5)

"(Kılıçdaroğlu'nun Tank Paleti Fabrikası ile ilgili iddiaları) Gerekirse bilgi sunabiliriz. Burada gizli saklı bir şey yok. Her şey açık" - "(Tank Paleti Fabrikası) Burada sanki tank üretiliyormuş gibi yanlış bir algı var. Tank üretilmiyor, tank paleti üretiliyor. Tank üretimi ayrı bir teknoloji, ayrı bir yatırım. BMC firması aldıktan sonra 50 milyon dolar katkı sağlayacak fakat bunun dışında belki de bundan daha fazla oradaki fabrikanın her aşamada ihtiyaca uygun modernizasyonunu sağlayacak. Biz bu şekilde baktığımızda, bunun ihtiyacımızı karşılayacak en akıllı, en mantıklı, en makul yol olduğunu değerlendiriyoruz" - "Bizim bir an önce tanka ihtiyacımız var. TSK'nin bir an önce tanka ihtiyacı var. Bu konuda tankın yapılması için elimizden gelen neyse bunu hep birlikte milletçe yapmamız lazım. Bu ülkemizin milletimizin yararınadır"

Haber 09-12-19 14:01

Türkiye 2023 Zirvesi

KARDEMİR Genel Müdürü Dr. Hüseyin Soykan: - "1990'lü yılların sonunda terörle mücadele döneminde bazı Avrupa ülkeleri Türkiye'ye askeri ambargo uyguladı. Geçen aylardaki Barış Pınarı Harekatı'nda da aynı şekilde aynı Avrupa ülkeleri Türkiye'nin askeri araçlarında kullanılan çeliklerinin Türkiye'ye gönderilmesine müsaade etmediler" - BMC Kara Araçları Genel Müdürü Bülent Santırcıoğlu: - "BMC'de devam eden yeni projeler de var. BMC olarak yeni nesil zırhlı araçlar geliştirme projesine de başlamış bulunuyoruz"

Finans 29-11-19 18:49

BMC ve Öztreyler 72 tank taşıyıcıyı MSB'ye teslim etti

Römorku ile yüzde 30 dik meyile tırmanabilen ve 75 santimetre derinliğindeki sudan geçebilen taşıyıcılar, 90 kilometre hıza çıkabiliyor - Tank taşıyıcı araçlar başta Altay tankı olmak üzere M60 tankı, Fırtına obüsü, Leopard tankı, zırhlı muharebe aracı, zırhlı personel taşıyıcı ve her türlü askeri ve sivil araçların taşınmasında kullanılacak - Milli Savunma Bakan Yardımcısı Muhsin Dere: - "Hedefimiz TSK'nın vatanımızın korunmasında ve milletinin hizmetinde kullanılan tüm harp sistemlerini milli sanayimizle üretmek"

Haber 26-11-19 16:48

AK Parti TBMM Grup Toplantısı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan: (5) - "Arifiye'deki tank palet fabrikası satılmamış, 25 yıllığına Katar ve Türk sermayesinin ortaklığıyla şu anda çalıştırılan BMC firmasına tahsis edilmiştir. Burada satış kesinlikle yok" - "F-16 ve SİHA'larımızda, üretilen bombaların kapsülleri yanında, patlayıcı dolumlarını da tamamen ülkemizde yapacak bir özel sektör yatırımı yakında başlıyor" - "2013'ten beri üzerinde çalışılan Göktuğ Projesi'nin bir ürünü olan Bozdoğan füzesi, uçaktan test atışlarının da tamamlanmasının ardından Türk Silahlı Kuvvetlerinin envanterine girecek" - "Yapay zeka destekli İHA'lardan sonra bunların GPS olmayan ortamda da görev yapabilmesini sağlayacak KERKES Projesi'ni başlattık"

Haber 26-11-19 14:14

10. İstanbul Finans Zirvesi

BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak: - "Umut ediyorum ki 24 ay sonra TSK kendi eseri olan Altay'ı harp sahasında kullanacak. En geç 48 ay sonra da Altay tankı ve beraberindeki diğer ürünler Türk malı ve yerli olacak" - "İstesek de 20 yıl önce Afrin, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekatlarını yapamazdık. Çünkü savunma sanayimizin gelişmişliği buna engeldi ve Batılılılar bizi engellerlerdi" - "Yatırımcılar sektöre koyduğu 1 lirayı 5 yıl içinde 10 lira olarak alacak. Çünkü katma değerli büyük işler bunlar. Çok kârlı ve hayati bir sektör"

Haber 10-10-19 15:25

BMC kamyonda gaza basıyor

Türkiye'nin en büyük ticari ve askeri araç üreticilerinden BMC, geçtiğimiz aylarda üretimine başladığı kamyon ve çekici ailesi Tuğra'nın teslimatlarına hız verdi.

Finans 02-10-19 13:53

BMC kamyonda gaza basıyor

BMC, yakın zamanda üretimine başlanan kamyon ve çekici ailesi Tuğra'nın teslimatlarını hızlandırdı - BMC Yönetim Kurulu Üyesi Taha Yasin Öztürk: - "Bu sene sonuna kadar kamyon ve çekicilerimizden 500 adet üretmeyi planlıyoruz. 2020 yılı hedefimiz yurt içi için 2 bin, yurt dışı için 500 adede ulaşmak" - "Önümüzdeki yıl öncelikle ülkemizde ve ardından Doğu-Batı Avrupa ve Balkanlar'da hızla yeni bayi ağımızı tamamlamayı ve ardından yakın coğrafyamız, Türk cumhuriyetleri, Afrika ve Asya ülkelerinde agresif büyümeyi planlıyoruz"

Finans 02-10-19 12:26

3 kamu bankasının taşıt kredisi paketleri yeni firmalarla genişliyor

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın Otomotivde Yerli Üretime Özel Taşıt Kredisi Kampanyası'nda yer alan anlaşmalı otomotiv firmaları arasına Otokar ve BMC de katıldı

Finans 30-09-19 10:01

Üç bankanın taşıt kredisi kampanyasına iki firma daha katıldı

Son dakika haberine göre, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank ile başlatılan 'yerli üretime özel taşıt kredisi paketleri'ne Otokar ve BMC firmaları da dahil oldu.

Finans 30-09-19 08:24

AK Parti'li Yavuz'dan Dövizler bundan sonra son derece kontrol altına alınacak açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: - "Emin olun o ekonomik saldırılar boşa çıktı, bu faizler düşmeye başladı ya daha düşecek, dövizler bundan sonra son derece kontrol altına alınacak" - (Tank Palet Fabrikası) Hiç endişe etmeyin, Katar ordusuna filan satılmış değildir, Tank Palet özelleştirilmiş de değildir. Bu tesisi BMC devralıyor. 25 yıl orada tank üretecek, Tank Palet'in bütün işlerini yapacak, şu anda piyasadaki tankların tamiratını da yapacak. Sonra da Karasu'daki fabrikasına taşınacak, burasını yine Tank Palet'e bırakarak gidecek" - "Tank üretir üretmez diyor ki Katar, 'Param hazır, üret, hemen 100 tanesini alayım'. Bir taşta iki kuş vurmuşuz, derdin ne senin?"

Haber 27-09-19 23:41

AK Parti'li Yavuz'dan Dövizler bundan sonra son derece kontrol altına alınacak açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz: - "Emin olun o ekonomik saldırılar boşa çıktı, bu faizler düşmeye başladı ya daha düşecek, dövizler bundan sonra son derece kontrol altına alınacak" - (Tank Palet Fabrikası) Hiç endişe etmeyin, Katar ordusuna filan satılmış değildir, Tank Palet özelleştirilmiş de değildir. Bu tesisi BMC devralıyor. 25 yıl orada tank üretecek, Tank Palet'in bütün işlerini yapacak, şu anda piyasadaki tankların tamiratını da yapacak. Sonra da Karasu'daki fabrikasına taşınacak, burasını yine Tank Palet'e bırakarak gidecek" - "Tank üretir üretmez diyor ki Katar, 'Param hazır, üret, hemen 100 tanesini alayım'. Bir taşta iki kuş vurmuşuz, derdin ne senin?"

Yurthaber 27-09-19 23:41

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli pikap aracını kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEKNOFEST’te BMC tarafından üretilen yerli pikap aracını inceleyerek şoför koltuğuna geçti.

Haber 21-09-19 18:36

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli pikap aracını kullandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TEKNOFEST’te BMC tarafından üretilen yerli pikap aracını inceleyerek şoför koltuğuna geçti.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde (TEKNOFEST) ilk kez sergilenen BMC’nin yerli pikap aracını inceledi.

Haber 21-09-19 18:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerli pikap aracı kullandı

Erdoğan, TEKNOFEST İstanbul'da ilk kez sergilenen BMC'nin pikap aracını inceledi ve sürücü koltuğuna geçti - Araca, Erdoğan'ın da onayıyla miğfer anlamına gelen Tulga ismi verildi - BMC Yönetim Kurulu Üyesi Taha Yasin Öztürk: - "Aracın toplamda 7 versiyonunu olacak. Büyük bir ihtimalle ocak ayında bir lansmanla bütün araçlarımızı tanıtacağız"

Finans 21-09-19 15:53

BMC'den yeni yerli araçlar geliyor

Sivil ve askeri versiyonu olacak pikap aracı ilk kez TEKNOFEST İstanbul'da sergileyen BMC, geniş bir araç ailesi oluşturmaya hazırlanıyor - BMC Yönetim Kurulu Üyesi Taha Yasin Öztürk: - "Ocak ayının ilk haftasında büyük ihtimalle seri üretime gireceğiz. İlk hedefimiz aracı İçişleri Bakanlığına vermek" - "Araç büyük ihtimalle Orta Doğu'da kullanılan pikap tipi araçların yerini alacak" - "Bunun devamı gelecek, bu ilk versiyondu. Aşağı yukarı 7 versiyonunu yapacağız. Asıl sürprizi de yılbaşında yapacağız. Yılbaşında daha farklı bir aracı piyasaya süreceğiz inşallah"

Haber 18-09-19 10:05

Altay tankı için çarklar dönmeye başladı

BMC Yönetim Kurulu Üyesi Yasin Öztürk: - "TSK'nin şu andaki isterleri daha farklı olduğu için aracın yenileri yapılmaya başlandı" - "Ülkemizin çok bekleme vakti olmadığı için Arifiye fabrikasında geliştirilen tankın ilk prototiplerini üretmeye başladık. Hızlı şekilde ilk seri üretimi 2021'de TSK'da göreceğiz, ilk seri üretim orada başlayacak" - "Yerli tank motorunu ilk tankımızın üzerine 2023'te koyacağız" - "Altay, yılbaşında ortağımız Katar'a testlere gidecek, yarışmaya katılacak ve orada da birinci olacağına inanıyoruz. Araç testlerden geçtiği zaman ilk 250 tane siparişi geçecekler"

Haber 17-09-19 14:04

BMC Letonya'ya çıkarma yaptı

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi firmalarından BMC, ihracat çalışmaları kapsamında rotasını Avrupa'ya çevirdi.

Finans 30-08-19 14:31

BMC'den Avrupa atağı

Letonya Silahlı Kuvvetlerinin zırhlı araç ihtiyacının karşılanması amacıyla düzenlenecek ihalelere geniş ürün yelpazesiyle katılmaya hazırlanan BMC, ülkenin savunma ve otomotiv firmalarının katılımıyla bir endüstriyel iş birliği günü düzenleyip 30'u aşkın firmayla bir araya geldi - Yaklaşık 450 adetlik zırhlı araç ihalesini 2021 başında sonuçlandırmayı öngören Letonya, paletli kara araçları sınıfında da yeni ihaleleri duyurmayı planlıyor

Finans 30-08-19 11:07

TSK'nin Vuran sayısı 90'a ulaştı

İlk kez geçen ay TSK envanterine giren Vuran zırhlı araçlarının sayısı artıyor - BMC tarafından TSK'ye teslim edilen araç sayısı 90'ı buldu - Vuran, terörle mücadele ve hudut görevleri kapsamında, hassas nokta veya tesis koruma, karakollar arası devriye, konvoy koruması, bölge, nokta ve yol keşfi, fiziki sınır emniyetinin sağlanması görevlerini icra edebiliyor

Yurthaber 19-08-19 13:43

TSK'nin Vuran sayısı 90'a ulaştı

İlk kez geçen ay TSK envanterine giren Vuran zırhlı araçlarının sayısı artıyor - BMC tarafından TSK'ye teslim edilen araç sayısı 90'ı buldu - Vuran, terörle mücadele ve hudut görevleri kapsamında, hassas nokta veya tesis koruma, karakollar arası devriye, konvoy koruması, bölge, nokta ve yol keşfi, fiziki sınır emniyetinin sağlanması görevlerini icra edebiliyor

Finans 19-08-19 13:43

BMC rekor artışla devler listesinde

Türk savunma sanayisinin zırhlı kara aracı üreticilerinden BMC, bu yıl ilk kez savunma sanayisinde dünyanın en büyük 100 şirketi arasına adını yazdırdı.

Finans 24-07-19 10:01

BMC, rekor artışla devler listesinde

Türk savunma sanayisinin zırhlı kara aracı üreticilerinden BMC, bu yıl ilk kez savunma sanayisinde dünyanın en büyük 100 şirketi arasına adını yazdırdı - BMC'nin 554 milyon dolarla listeye 85'inci sıradan giriş yapmasıyla dünyanın en büyük 100 savunma sanayisi şirketi arasındaki Türk şirket sayısı 5'e çıktı

Finans 24-07-19 09:05

TSK’nın yeni zırhlı aracı ’Vuran’

BMC tarafından üretilen ve ilk kez Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) envanterine giren çok amaçlı zırhlı araç ’Vuran’, Kara Kuvvetleri Komutanlığına teslim edildi.Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığınca güvenlik güçlerinin ihtiyaç duyduğu silah ve araçların temini için çalışmalar sürüyor.

Haber 05-07-19 15:00

Araştırma: haftada bir şişe şarap, 10 sigara kadar zararlı

BMC Halk Sağlığı dergisinde yayınlanan yeni bir araştırmada, sigara ve alkolün kansere neden olma olasılıklarını inceleyen araştırmacılar haftada bir şişe şarap tüketmenin kansere sebep olma ihtimalinin günde 10 adet sigara içmekle aynı olduğunu iddia etti.

Haber 07-06-19 17:20

DHA DIŞ

BMC Halk Sağlığı dergisinde yayınlanan yeni bir araştırmada, sigara ve alkolün kansere neden olma olasılıklarını inceleyen araştırmacılar haftada bir şişe şarap tüketmenin kansere sebep olma ihtimalinin günde 10 adet sigara içmekle aynı olduğunu iddia etti.

Haber 07-06-19 17:20

Savunma şirketleri 'en büyükler' arasında

Türk savunma sanayisi şirketleri, geçen yılki faaliyetleriyle Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine adını yazdırdı. ASELSAN geçen yıl 5, TUSAŞ 6, Otokar 38, BMC 18 basamak yükselerek kendilerine üst sıralarda yer buldu. En üst sıradaki savunma sanayisi şirketi ASELSAN, ilk 500'de en fazla ilerleyen ise Alp Havacılık oldu

Finans 29-05-19 14:14

Savunma şirketleri en büyükler arasında

Türk savunma sanayisi şirketleri, geçen yılki faaliyetleriyle Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine adını yazdırdı - ASELSAN geçen yıl 5, TUSAŞ 6, Otokar 38, BMC 18 basamak yükselerek kendilerine üst sıralarda yer buldu - En üst sıradaki savunma sanayisi şirketi ASELSAN, ilk 500'de en fazla ilerleyen ise Alp Havacılık oldu - FNSS, ikinci 500'deki 368'incilikten ilk 500'de 181'inci sıraya tırmandı

Finans 29-05-19 13:01

Türk otobüsleri Belgrad yollarında

Belgrad Belediyesi'nin BMC firmasından satın aldığı 8 otobüs, şehir içi seferlere başladı

Haber 16-05-19 11:23

BMC'den askeri sürücüsüz araç

BMC, Askeri Sürücüsüz Araç Prototipi Projesi kapsamında Çok Amaçlı Zırhlı Araç Amazon'un tam otonom versiyonunu geliştiriyor - Elektronik Kontrollü Sürüş Sistemi, başta gerçek zamanlı haritalama ve yapay zeka ile çevre farkındalığı gibi teknolojilere sahip olan araç, tanımlı koşullar altında herhangi bir müdahale olmaksızın otonom sürüş gerçekleştirebilecek

Finans 03-05-19 09:23

'Altay' tankında ASELSAN sistemleri kullanılacak

TÜRKİYE'nin milli ana muharebe tankı Altay'da yer alacak sistemlerin ASELSAN tarafından sağlanmasına yönelik şirket ile BMC arasında, 'Altay Seri Üretim Projesi Alt Sistemler Sözleşmesi' imzalandı.

Haber 01-05-19 16:32

ALTAY Tankında ASELSAN sistemleri görev yapacak

ALTAY Tanklarında yer alacak sistemlerin ASELSAN tarafından sağlanmasına yönelik BMC ile ASELSAN arasında ALTAY Seri Üretim Projesi Alt Sistemler Sözleşmesi IDEF 2019 Savunma Sanayi Fuarında imzalandı.BMC Standında yapılan törene Savunma Sanayii Başkanı Prof.

Haber 01-05-19 14:29

IDEF’19 iş birliği anlaşmaları

Türkiye'nin milli ana muharebe tankı Altay'ın seri üretim aşaması için ana yüklenici BMC ile ana alt yükleniciler ASELSAN, ROKETSAN, MKEK ve HAVELSAN arasında sözleşme imzalandı - Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir: - "Bu konuda gerek kara gerek deniz ve gerek deniz sistemlerinde, çok sayıda oyuncunun el birliği ile bir takım oyunu oynadığı ve alanlarında en iyilerin yer aldığı, takımın başarıya ulaştığı bir proje ortaya koyuyor olacağız. Bu projede takım kaptanı var ama herkes kendi sahası ile ilgili en iyiyi yapmakla sorumlu" - BMC Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak: - "Stratejik partnerlerimizin yanında 200'e yakın milli firmamız da görev alacak ve bunların alt yüklenicisi olarak da bine yakın KOBİ çalışacak. Bu süreçte 100 bine yakın insan istihdam edilecek"

Finans 01-05-19 14:02