Aselsan Haberleri Ve Son Dakika Aselsan Haberleri

Aselsan Haberleri Ve Son Dakika Aselsan Haberleri

Askeri Elektronik Sanayii veya kısa adıyla ASELSAN, merkezi Ankara'da bulunan bir Türk savunma şirketidir. Ana faaliyet alanı hava, kara ve deniz kuvvetlerine yöneliktir ve gelişmiş askeri ürünlerin araştırılması, geliştirilmesi ve üretilmesi sürecini kapsar. Türk Silahlı Kuvvetlerinin önemli ortaklarından biri olan ASELSAN, Defence News dergisi tarafından gelir bazında en büyük 48. savunma şirketi seçilmesiyle ön plana çıkmıştır. Ayrıca Türk Ordusu Vakfı kurucusu ve ana hissedarı olan şirket, yurtiçi/yurtdışında askeri ve endüstriyel müşterileri için modern elektronik sistemleriyle bilinmektedir. ASELSAN'ın tüm iş sektörlerinde, askeri standartlara ve ISO 9001'e uygun metodolojiler, bilgisayar destekli tasarım (CAD), bilgisayar destekli mühendislik (CAE) ve bilgisayar destekli üretim (CAM) teknolojileri kullanılır.

Aselsan Haberleri

Türkiye'den peş peşe yapay zeka hamleleri! ChatGPT'ye bir rakip daha: ASEL GPT

Dünyadaki yapay zeka teknolojileri dikkat çekerken Türkiye'de HAVELSAN'ın ardından Aselsan da yerli ve milli yapay zeka modeli geliştireceğini duyurdu. ASELSAN Teknoloji ve Strateji Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Taha Yücel, "ASELSAN Yapay Zeka Stratejisi hazırlıyoruz. ASEL GPT dediğimiz bir projeyi de hayata geçiriyoruz. Bu tür kalıcı projelerle sektörümüze yön vermeye çalışıyoruz" dedi.

Haber 18-02-2024 18:08

ASELSAN BAE Ofisi’nin açılışı yapıldı

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Abu Dabi’de ASELSAN BAE Ofisi’nin açılışını gerçekleştirdi.

Finans 30-01-2024 14:18

ASELS analizi: Yapay zeka iş gücü eksikliğine yanıt

Yapay Zeka, bu yüksek teknoloji, gelişmiş metin robotları gibi ChatGPT veya Bard, görüntü oluşturucular gibi Stable Diffusion ve diğer generatif yapay zeka (GenAI) programları, Almanya'da işgücü eksikliğini belirgin bir şekilde hafifletebilir. Bu sonuçlar, Düsseldorf'ta Cumartesi günü yayımlanan McKinsey & Company raporunda ortaya kondu.

Finans 27-11-2023 08:43

ASELSAN, TEKNOFEST’te çocukları uzay yolculuğuna çıkardı

ASELSAN, dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali olan TEKNOFEST 2023’te çocukları eğlenceli bir uzay yolculuğuna çıkardı.

Yurthaber 28-04-2023 13:57

Savunma sanayisinin devleri TEKNOFEST Buluşmalarında konuştu

Gökbey'in Türk motoru ile uçtuğuna dikkati çeken TUSAŞ Genel Müdürü Temel Kotil, "Hürjet 2025'te hizmete girecek. Yapılma süresi bir devrimdir. Dünya klasında bir devrimdir." dedi.

Yurthaber 26-04-2023 07:35

Türkiye’den bir ilk daha! Selçuk Bayraktar paylaştı: Süpersonik güdümlü füze…

Bayraktar AKINCI'nın süpersonik güdümlü füze testi başarıyla tamamlandı. Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından Bayraktar Akıncı'nın İHA230 Türkiye’nin ilk süpersonik güdümlü füzesi atış testini paylaştı. Bayraktar AKINCI’nın Sinop Atış Alanı’nda ateşlediği KKS/ANS güdümlü İHA-230 Füzesi, Karadeniz üzerinde 140 kilometre mesafedeki noktayı tam isabetle vurdu.

Haber 01-04-2023 07:33

Göker, rüşdünü ispatladı! Savunma sanayiinde önemli gelişme: Hedefleri küçük ve zordu, başarısı beklenmedik oldu

ASELSAN'ın güncel çok alçak irtifa hava savunma ihtiyaçlarına ve kara tehditlerine karşı geliştirdiği Göker 35 milimetre Çok Maksatlı Silah Sistemi, sınır ve üs savunmasında göreve hazır olduğunu gösterdi. Sınır ve üs savunmasına katkı sağlayacak olan Göker, mini/mikro İHA sınıfında yer alan oldukça küçük ve zorlu hedefleri beklenenin çok üzerinde menzillerde imha etmeyi başardı. Göker ayrıca kara hedeflerine karşı da oldukça uzun menzillere kadar etkin olduğunu kanıtladı.

Haber 19-11-2022 12:16

ASELPOD için gece veya gündüz hiç fark etmiyor! Yeni nesil savaş uçakları için de geliştirilecek

ASELSAN'ın Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı savaş uçaklarının gece, gündüz ve her türlü hava şartında operasyonel etkinliğini artırmak için geliştirdiği ASELPOD Hedefleme Sistemi dikkat çekiyor. Pilotun elektronik gözü olan ASELPOD, gündüz ve gece şartlarında yüksek çözünürlüklü görüntü sağlayabiliyor. Yeni nesil savaş uçakları için hedefleme sistemi geliştirmeyi planlayan ASELSAN, gelecek yıl ise öz kaynaklı önemli bir projeye başlayacak.

Haber 16-10-2022 14:32

SSB ile ASELSAN, yapay zeka destekli proje anlaşması imzaladı

Projenin toplam bedeli 1 milyar 49 milyon lira olarak açıklandı

Yurthaber 20-09-2022 14:33

ASELSAN tesisinden paylaştı! Hava savunma sistemlerini tanıtırken dikkat çeken diyalog: Eğer gizli değilse...

Güvenlik politikaları uzmanı Mete Yarar, ASELSAN'ın tesisinde hava savunma sistemleri hakkında ASELSAN yetkililerinden bilgiler aldı. Yarar ile Proje Müdürü arasında geçen bir diyalog dikkat çekti. "İlk girdiğimde çok ilginç bir şey öğrendim; hayret ettim, beni çok etkiledi" diyen Yarar, proje müdüründen "gizli değilse" bir donanımı anlatmasını istedi. Öte yandan Yarar, Türkiye'nin hava savunma sistemlerinin düşmanlar için bir 'kara kutu' olduğunu ifade etti.

Haber 20-09-2022 13:33

ASELSAN üretti, TEKNOFEST'te görücüye çıktı! İşte 'böcek İHA'

Onlarca teknolojik ürünün sergilendiği TEKNOFEST KARADENİZ'de böcek İHA'da sahne aldı. ASELSAN'ın, "mini/nano İHA" çalışmaları kapsamında geliştirdiği "çırpan kanatlı mini insansız hava aracı (İHA) kanat çırpma mekanizması" TEKNOFEST KARADENİZ'de sergilendi. Öte yandan böcek İHA sayesinde, keşif gözetleme görevleri yapılması hedefleniyor.

Haber 01-09-2022 10:36

ASELSAN'ın böcek İHA'sı TEKNOFEST KARADENİZ'de kanatlandı

ASELSAN festivalde "mini/nano İHA" çalışmaları kapsamında geliştirdiği "çırpan kanatlı mini insansız hava aracı kanat çırpma mekanizmasının" teknoloji gösterimini yaptı - ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Haluk Görgün: - "Hedeflerimiz büyük, spesifik olarak nereye gideceğimizi, ne yapacağımızı şu anda paylaşmayayım. Çünkü teorisinden başladığımız, ilk uygulamasını geliştirdiğimiz ve bunların bir kısmını sergilediğimiz ürünler" - "Bunlarla ilgili sensörleri ve bunun için oluşturduğumuz küçük platformları, ürettiğimiz tüm algılayıcı sistemleri bu boyuta sığdırabilecek çalışmalarla devam edeceğiz"

Yurthaber 01-09-2022 10:01

15 dakikada şarj olan yerli elektrikli otobüsler yollara çıkmak için gün sayıyor

Samsun Büyükşehir Belediyesinin toplu taşımada tasarruf sağlamak ve karbon emisyonunu düşürmek için ürettirdiği 15 dakikada şarj olabilen yerli elektrikli otobüsler, TEKNOFEST'te yolcu taşımaya başlayacak - Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir: - "Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'mızın desteğiyle, ASELSAN öncülüğünde, TEMSAN'ın üreticiliğinde bu projeyi hayata geçirmiş olduk" - "Türkiye'de ilk kez yerli ultra şarj sistemine sahip lityum pilli elektrikli otobüsler Samsun'da kullanılacak"

Yurthaber 19-08-2022 11:04

TEKNOFEST KARADENİZ Trabzon yarışmaları başladı

TEKNOFEST KARADENİZ Trabzon yarışmaları başladı

Yurthaber 05-08-2022 14:02

ASELSAN, mühendis ve çalışanlarını kendi lisesinde yetiştiriyor

MEB iş birliğinde 2019'da kurulan ASELSAN Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin öğrencileri, kurumda hem staj hem de görev yapma imkanı buluyor - Okulda son teknolojiyle donatılmış atölye ve laboratuvarlarda eğitim gören öğrencilerin, elektrik-elektronik ile makine ve tasarım alanlarında erkenden uzmanlaşma sürecine girmesi ve böylece nitelikli iş gücünün milli savunma sanayine kazandırılması hedefleniyor

Yurthaber 15-06-2022 11:03

Türk donanması milli gözlerle görüyor

ASELSAN, Denizgözü Ürün Ailesi kapsamında geliştirdiği milli elektro-optik sistemlerle yurt dışı bağımlılığı sonlandırarak, yüksek performanslı teknolojilerle Türkiye'nin "denizdeki muhafızlarının" yeteneklerini artırdı - Son dönemde sayıları hızla artan silahlı/silahsız insansız deniz araçlarını dikkate alan ASELSAN, bu araçların ihtiyaçlarını karşılayacak yeni milli çözümler geliştiriyor

Yurthaber 13-06-2022 11:02

F-16 Özgür modernizasyonunda seri üretime geçildi

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Uçak Daire Başkanı Abdurrahman Şeref Can, F-16 uçaklarının yerli aviyoniklerle modernize edilmesine yönelik Özgür Projesi'nde seri üretime geçildiğini bildirdi - Can, Milli Muharip Uçak'ta kullanılacak motorun geldiğini, alt sistemlerin tasarım ve üretimlerinin büyük ölçüde tamamlandığını belirtti

Yurthaber 02-06-2022 14:08

Trakya Üniversitesi RoboTrak yarışmasında birbirinden farklı projeler ilgi gördü

Trakya Üniversitesi "RoboTrak" yarışmasında birbirinden farklı projeler ilgi gördü

Yurthaber 25-05-2022 17:30

ASELSAN harekete geçti! Kamu bankalarına 10 bin ATM üretecek

ASELSAN finans alanındaki ihtiyaçları karşılamak için de çalışmalara başladı. Türkiye'nin lider teknoloji şirketi ASELSAN, finansal teknolojiler alanındaki ilk sözleşmesini 7 kamu bankası ve Bileşim AŞ ile imzaladı. Sözleşme kapsamında 10 bin ATM temin edilecek.

Finans 17-05-2022 12:27

T-70 Kara Şahin Helikopteri, ASELSAN ve TUSAŞ'a ödül getirdi

ASELSAN, TUSAŞ ve Sikorsy tarafından yürütülen Türk Genel Maksat Helikopter Programı, helikopter teknolojilerinden uluslararası bir ödüle değer bulundu - İlk uçuşu Eylül 2021'de gerçekleşen helikopterin teslimatlarına yıl sonunda başlanması hedefleniyor

Yurthaber 05-05-2022 11:01

ASELSAN geliştirdi! GÖKDENİZ hedefleri başarıyla imha etti…

Türkiye savunma sanayinde yaptığı atılımlarla dikkat çekerken önemli bir gelişme daha yaşandı. ASELSAN tarafından geliştirilen GÖKDENİZ hava savunma sistemi yetenekleri ile hayran bırakırken hedefi tam 12’den vurmayı başardı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 03-05-2022 15:53

ASELSAN lazer silahını güçlendiriyor

ASELSAN, lazer silah sistemi geliştirme çalışmaları kapsamında İhtar Anti-Drone Sistemi ile tespit edilen mini ve mikro İHA'lara karşı 750 metre mesafeye kadar etkinlik sağladı - Bu yılın ilk yarısında tamamlanacak ikinci aşamada, kamyon üzerinde güç seviyesi artırılan fiber lazer kaynağı ile etkinlik seviyesi daha yüksek bir silah sistemine ulaşılacak

Yurthaber 23-04-2022 13:26

ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Karataş: Tasarlayamayacağımız hiçbir şey yok

"İhtiyacımız varsa ve hayatiyse kesinlikle kendimiz yapıyoruz" - "Sadece Türk Silahlı Kuvvetlerinin değil, tüm dost ülkelerin ihtiyacını karşılayabilecek hem bilgi birikimimiz hem kapasitemiz hem de üretimimiz var"

Yurthaber 31-03-2022 22:29

Erzincan'da AR-GE İnovasyon ve Kariyer Günleri düzenlendi

ASELSAN Güdüm ve İnsansız Sistemleri Program Direktörü Demet Balioğlu: - "46 yaşımıza gelmemize rağmen hala ambargo yeriz ve ambargo yediğimiz her sefer yeni bir şey geliştiririz. Ambargo yapanlara buradan çok teşekkür ederiz"

Yurthaber 16-03-2022 15:50

Küresel gelişmeler savunma sanayisi ihracatının önünü açıyor

STM'nin düzenlediği toplantıda, Ukrayna’daki gelişmelerle ısınan dış politikanın, savunma sanayisine yansımaları değerlendirildi - Uzmanlar, dış politikadaki gelişmelerin, Türk savunma sanayisinin ihracatına yansıyacağını vurguladı

Yurthaber 10-03-2022 10:18

ASELSAN'ın Suyun Yarını yarışmasında finalistler belli oldu

ASELSAN'ın "Suyun Yarını" yarışmasında finalistler belli oldu

Yurthaber 20-12-2021 10:57

Son Dakika: Sosyal medyada gündem oldu! Prof. Dr. Haluk Görgün'den ASELSAN iddialarına yanıt

Son dakika haberine göre ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, "şirketin Katarlı olduğu" öne sürülerek yayımlanan haberlere ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yaptı, iddialara yanıt verdi. Görgün, haberlerin aldatıcı ve gerçeği yansıtmadığını savunarak, gerçek dışı iddialara ve bu iddiaları kaynak göstererek yapılan haber ve paylaşımlara karşı tüm hukuki süreçleri başlattıklarını belirtti.

Haber 18-12-2021 14:59

Kırıkkale'de Akıllı kavşak uygulaması çevre kirliliğini azaltıp yakıt tasarrufu sağlıyor

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı: - "Uygulamayla zaman ve yakıt tasarrufunun yanında en önemli konu ise karbon salınımı. Emisyonla ilgili ciddi bir çevre kirliliği önleniyor" - "Yapay zeka, araçların yoğun olduğu kısımları tespit ederek o tarafa yol veriyor. Vatandaşlarımız bu anlamda memnuniyetlerini her ortamda dile getiriyor"

Yurthaber 14-12-2021 11:32

Akşener'den ASELSAN ve ROKETSAN iddialarına ilişkin açıklama

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Manisa ziyaretinin ikinci durağı olan Şehzadeler ilçesinde yaptığı konuşmada Aselsan ve Roketsan’ın, Katar’a satılacağı yönündeki iddialara dair açıklama yaptı.

Haber 08-12-2021 22:36

Savunma Sanayi Başkanı Demir'den ASELSAN'ın yabancı yatırımcıya satılacağı iddialarına ilişkin açıklama:

"ASELSAN Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının çoğunluk hissesine sahip olduğu, yüzde 25'i halka açık bir şirket. Büyük savunma sanayi şirketlerimiz ASELSAN, HAVELSAN ve ROKETSAN'ın büyük hisseleri Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına ait. ASELSAN, TUSAŞ, HAVELSAN'ın ülkemizde ve çeşitli ülkelerde ortakları var, durum bu. Bu açıklamayı yapma gereği bile bana biraz tuhaf geldi"

Yurthaber 08-12-2021 15:22

ASELSAN satılacak iddiası! Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, "AELSAN satılacak" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Haber 08-12-2021 14:49

ASELSAN'dan satış iddialarına ilişkin açıklama!

Bazı basın ve yayın organlarında yer alan satış haberlerine ilişkin ASELSAN'dan yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, "Şirketin yurt dışı yatırımcılara satılacağı iddialarının hiçbir geçerlilik payı taşımamaktadır" denildi.

Finans 08-12-2021 08:22

Muhalefet sert tepki göstermişti! ASELSAN'dan BAE iddialarına cevap

Türk savunma sanayii şirketi ASELSAN, Birleşik Arap Emirlikleri'ne satılacağı iddialarını yalanladı. Kurumdan yapılan açıklamada, "Şirketimiz hakkındaki bu iddiaların hiçbir gerçeklik payı taşımadığını belirtmek isteriz" ifadeleri kullanıldı.

Haber 07-12-2021 23:26

Kılıçdaroğlu'ndan HAVELSAN, ROKETSAN ve ASELSAN çıkışı: Fitil fitil burnunuzdan getiririm

Birleşik Arap Emirlikleri veliaht prensi Muhammed bin Zayed'in Türkiye ziyaretiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Buradan Erdoğan'a ve BAE veliaht prensine de söylüyorum. Ordunun HAVELSAN'ına, ROKETSAN'ına ASELSAN'ına el koyarsanız, satarsanız fitil fitil burnunuzdan getiririm" dedi.

Haber 01-12-2021 09:22

ASELSAN'dan 66,8 milyon avroluk sözleşme

ASELSAN ile uluslararası bir müşterisi arasında radar, sınır güvenlik ve haberleşme sistemleri ihracatıyla ilgili 66 milyon 750 bin avro tutarında bir yurt dışı satış sözleşmesi imzalandı.

Finans 23-11-2021 12:15

Milli artırılmış gerçeklik gözlüğü geliştirilecek

ASELSAN şirketleri BİTES ve ASELSAN SİVAS, milli artırılmış gerçeklik gözlüğü geliştirilmesine yönelik protokolü Defence Turkey Dergisi tarafından düzenlenen Uluslararası Geleceğin Askeri Konferansı etkinliğinde imzaladı.

Haber 20-10-2021 15:58

Yerli test platformları savunma sanayisinde üretime hız kazandıracak

Konya'da InnoPark'ta faaliyetine başlayan şirketin savunma sanayisinde üretimde maliyeti azaltmak ve zamandan tasarruf sağlamak için imal ettiği test platformları, dost ve müttefik ülkelerden ilgi görüyor - Şirketin kurucu ortağı Selçuk Kükrek: - "Dünyada rakibi olmayan bir firma talep ettiğimiz ürünü vermediği için test platformlarını geliştirmeye karar verdik. ASELSAN bu konuda büyük bir irade gösterdi, 'Bu işi millileştirmeliyiz' dedi. Şu anda ASELSAN ve ASELSAN Konya fabrikalarında, üretim ve AR-GE sürecinde hareketli platformlarımız kullanılıyor"

Yurthaber 09-10-2021 12:11

ASELSAN, çocukları ve gençleri TEKNOFEST'te Tekno Macera ile buluşturacak

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün: - "Türkiye'nin lider savunma ve teknoloji şirketi ASELSAN'ımız, geleceğimize yön verecek gençlere ve çocuklara TEKNOFEST'te ulaşacak. Geleceğin teknolojilerinin temelini bugünün çocuklarıyla hep birlikte atacağız"

Yurthaber 13-09-2021 11:25

'İnsansız muhafızlar' için geri sayım

Mavi Vatan'ın güvenliğinin sağlanmasına katkıda bulunulması amacıyla "Silahlı İnsansız Su Üstü Harbi Aracı" ve "İnsansız Denizaltı Savunma Harbi Aracı" geliştirilmesi ve üretiminde önemli aşama katedildi.

Finans 30-08-2021 13:58

ASELSAN Konya fabrikasına 800 mühendis 400 teknisyen alacak!

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı Ziya Altunyaldız, ASELSAN Konya'nın üretime başladığını belirterek, fabrikada 800'ü mühendis ile birlikte 400 nitelikli teknisyen alınacağını bildirdi.

Finans 16-08-2021 11:26

İlk kez vitrine çıkıyor! Özel operasyonlar için üretildi

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) ihtiyaçları için özgün olarak geliştirilen Pars IV 6x6 Özel Operasyonlar Aracı, 15’inci Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda (IDEF 2021) ilk kez sergilenecek.

Haber 11-08-2021 12:39

ASELSAN'ın 2021'in ilk yarısındaki cirosu 7 milyar liraya ulaştı

ASELSAN'ın yılın ilk 6 ayındaki cirosu, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 33 artarak 7 milyar lira oldu.

Finans 11-08-2021 08:23

Son Dakika! Bakan Varank açıkladı: HGK-82’lerin ilk partisi tamamlandı

Savunma Sanayii Başkanlığı tarafından başlatılan proje kapsamında ASELSAN tarafından Türk Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na yönelik Hassas Güdüm Kiti HGK-82'nin ilk partisi tamamlandı.

Finans 24-06-2021 10:36

İlk yerli otobüs Avenue EV, 15 dakikalık şarjla 80 km gidebiliyor!

TEMSA ile ASELSAN iş birliğiyle geliştirilen yüzde yüz yerli elektrikli araç Avenue EV, seri üretime hazır hale geldi.

Finans 15-06-2021 14:37

TEMSA-ASELSAN ortak üretimi Türkiye’nin ilk yerli elektrikli otobüsü banttan indi

TEMSA Üst Yöneticisi (CEO) Tolga Kaan Doğancıoğlu: - "Bugün, ASELSAN’ın teknolojik bilgi birikimiyle TEMSA vizyonunun bileşeni olarak geliştirilen yüksek performanslı, verimli ve çevre dostu bir elektrikli otobüs olan Avenue EV’i seri üretime hazır hale getirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz" - ASELSAN Genel Müdür Yardımcısı Dr. İbrahim Bekar: - "Bu projeyle en büyük hedefimiz, yerli ve milli elektrifikasyon sistemlerinin yaygınlaşarak ülkemizde bu konuda bir ekosistemin oluşması"

Yurthaber 15-06-2021 10:35

ASELSAN'ın pillerini üreteceği elektrikli otobüsler ulaşım maliyetini düşürürken konforu artıracak

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir: - "Türkiye'de lityum pilli otobüs ilk olacak. ASELSAN, lityum pil noktasında ciddi yatırımla dünyada ön plana çıkacak. Başka bir özelliği ise tamamen çevreye duyarlı" - "Fosil yakıta göre 6'da 1'e mal oluyor. Raylı sisteme göre 10'da 1 işletme maliyeti söz konusu"

Yurthaber 12-06-2021 11:08

Aselsan 400 ürünü yerelleştirdi

Aselsan Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Görgün, bugüne kadar 750'nin üzerinde ürünü millileştirme başvurusuna açtıklarını belirterek, "Son üç yılda yaklaşık 400 ürünü tedarikçilerimizin gayretleriyle millileştirdik." dedi.

Finans 10-06-2021 08:38

ASELSAN son 3 yılda 400 ürünü millileştirdi

ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Görgün: - "Bugüne kadar 750'nin üzerinde ürünü millileştirme başvurusuna açtık" - "Kendi göbeğimizi kendimizin kesmesi gerekliliği ile yurt içi alım oranımızı yüzde 70'lerin üzerine taşıdık ve daha da yukarıya taşıyacağız"

Yurthaber 09-06-2021 16:38