Bulasik Deterjani Haberleri

Tozsuz bir eve sahip olmanın sırrı! Bu karışım ile eviniz uzun süre temiz kalacak

Temiz bir ev, hepimizin arzuladığı bir şeydir. Ancak evin sık sık tozlanması ev temizliğini zorlaştırabiliyor. Evinizin mis gibi kokmasını ve uzun süre temiz kalmasını istiyorsanız hem maliyetsiz hem de pratik bir çözüm bulunuyor. Tozun evinizi istila etmesini engelleyen pratik ve etkili bir karışımın detayları haberimizde.

Kadin 05-11-2023 10:47

Sararmış beyaz spor ayakkabı nasıl temizlenir? Sararmış ayakkabıyı bembeyaz yapıyor

Beyaz spor ayakkabı bahar ve yaz aylarında hemen hemen her kombine uyum sağlamasıyla sıklıkla kullanılıyor. Beyaz spor ayakkabıların kolayca pislenmesi ve sararması en çok şikayet eden konular arasında yer alıyor. Servet harcanarak alınan beyaz spor ayakkabıların sararmasını beyazlatmak için çözümler aranıyor. Aşağıdaki yöntemle sararmış beyaz spor ayakkabı nasıl beyazlar sorusunun cevabını bulabilirsiniz.

Kadin 18-05-2023 11:08

Bulaşık makinesi nasıl temizlenir, bulaşık makinesi temizlemenin en kolay yolları nedir?

Mutfağımızın demirbaşları arasında yer alan bulaşık makinesinin etkili performans gösterebilmesi için belli aralıklarda detaylı şekilde temizlenmesi gerekiyor. Bu temizlik, makinenin performansını yükseltirken uzun ömürlü olmasına da yardımcı oluyor. Siz de bulaşık makinenizi nasıl temizleyeceğinizden emin olamıyorsanız yazımızda yer alan ipuçlarından rahatlıkla yararlanabilirsiniz.

Haber 24-04-2023 16:09

Rengini kaybetmiş bardaklarınızı ilk gün gibi ışıl ışıl yapacak temizlik malzemeleri

Çeşme sularında bulunan yoğun miktarda kireç ve klor nedeniyle bardaklar zaman içerisinde bulanıklaşıyor ve parlaklığını yitiriyor. Can sıkıcı bir durum olan bardak matlaşmasını oluşmadan önce önlemek hatta oluştuktan sonra da bardakları ilk günkü parlaklığına döndürmek mümkün. Işıltısını yitiren bardaklarınızı parlatmak için evinizde bulunması gereken temizlik ürünlerini merak ediyorsanız okumaya devam edin!

Haber 06-04-2023 14:47

Bulasik Deterjani

Bulasik Deterjani Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bulasik Deterjani Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Prof. Dr. Canan Karatay uyardı: Evlerinize sokmayın! En büyük zehir bunlar

Evin temizliği sağlık için büyük önem taşıyor. Temizlikte kullanılan malzemeler de sağlığı etkileyen etkenler arasında bulunuyor. Prof. Dr. Canan Karatay temizleyicilerin içerisinde bulunan kimyasalların sağlık üzerindeki etkilerini anlatarak ve günlük kullanılan bulaşık süngerlerinin tehlikelerine dikkat çekerek uyarılarda bulundu.

Kadin 16-10-2022 07:10