Bulgur Pilavı Haberleri

Bulgur pilavı tarifi: Bulgur pilavı nasıl yapılır?

Tüm sofraların vazgeçilmez lezzetlerinden bulgur pilavı, türlü türlü malzemeler kullanılarak yapılan bir pilav çeşididir. Kökeninin Orta Doğu’ya dayandığı bilinen bulgur, tok tutma özelliği ile sık tercih edilen bakliyat türlerindendir. Farklı bir bulgur pilavı tarifi için ise aşağıdaki malzemeleri ve tarif aşamalarını kullanabilirsiniz.

Yemek

Sahur ve iftar sofralarınızın vazgeçilmezi olacak gıda ürünleri

Ramazan sofralarınızın vazgeçilmezi olacak gıda ürünlerini keşfetmeye hazır mısınız? Siyah pirinçten kemik iliği suyuna, tarhanadan hurma özüne besleyici ve doyurucu lezzetlerle Ramazan ayında az ve öz yemek isteyenler için özel bir liste hazırladık. Sağlıklı ve keyifli bir Ramazan geçirmek isteyen herkesi içeriğimize göz atmaya davet ediyoruz.

Yemek

Pirinç yerine bulgur pilavı sevenler için en iyi pilavlık bulgur çeşitleri

Lezzeti ve doyuruculuğuyla sofraların baş tacı olan bulgurun ince, kepekli, köftelik, pilavlık ve daha pek çok çeşidi bulunuyor. Kimi zaman tatlılarda kimi zaman çorbalarda kullandığımız pilavlık bulgur ise şahane lezzeti ile yemeklerinize eşlik ediyor. Tadına doyum olmayan en iyi pilavlık bulgur markası önerilerini sizler için araştırdık. İşte birbirinden kaliteli en iyi pilavlık bulgur çeşitleri!

Yemek

Bugün ne pişirsem? Ramazan'ın 22. günü iftar menüsü

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız Ramazan ayına özel olarak hazırlanmış iftar menülerine şans verebilirsiniz. Ramazan ayının sonuna doğru yaklaştığımız bu günlerde iftara enfes yemekler yapmak istiyorsanız bu iftar menüsü tam size göre! Ramazan ayının 22. günü için hazırlanan iftar menüsü herkesin seveceği yemeklerden oluşuyor. İşte 13 Nisan iftar menüsü...

Yemek

Bulgur Pilavı

Bulgur Pilavı Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bulgur Pilavı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Bugün ne pişirsem? Ramazan'ın 15. günü iftar menüsü

'Bugün ne pişirsem?' sorusu özellikle iftar menüleri için sıklıkla aratılıyor. İftarda doyurucu yemekler tercih etmek isteyenler internet üzerinden iftar tariflerine bakıyor. Ramazan ayının 15. günü için hazırlanan bu iftar menüsü herkesin seveceği lezzetleri içeriyor.

Yemek

Google Trends 2022: Bu yıl Google'da en çok aranan yemek tarifleri açıklandı! Türk yemekleri de var...

Google Trends, tüm yıl boyunca en çok aratılan konu başlıklarını açıkladı. İnternetten yemek tarifi arayan ve bu yemekleri uygulayan birçok kişi bulunuyor. İnternet yemek tarifleri konusunda oldukça çeşitli menüler çıkarmanızı sağlayabiliyor. Google Trends, 2022 yılı boyunca tüm dünyada en çok aranan yemekleri açıkladı. Bu tarifler arasında 3 tane Türk yemeği bulunuyor.

Yemek

Bir sofra klasiği: Kıymalı bulgur pilavı tarifi

Bulgur, hem besin değeri hem de lezzetiyle öğle ve akşam yemeklerinin vazgeçilmez bir eşlikçisidir. Harika bir et yemeğinin yanında ya da tek başına servis edilebilen bulgur pilavı sofraların en sevilen konuğu. Gerçekten enfes bir tattan bahsediyoruz. Ellerimizle yaptık! Büyük küçük herkesin keyifle yiyeceği bu tarifi mutlaka denemelisiniz... Afiyet olsun...

Yemek