Çağla Demir Haberleri

Çağla Demir gönlünü Kerem Alışık'ın oğlu Sadri Alışık'a mı kaptırdı?

Geçtiğimiz aylarda adı sosyal medya fenomeni Reynmen ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Çağla Demir, önceki gün usta oyuncu Kerem Alışık'ın oğlu Sadri Alışık ile görüntülenince yeni bir aşkın doğduğunu düşündürdü. Peki Çağla Demir gönlünü Sadri Alışık'a mı kaptırdı? Detaylar haberimizde...

Magazin 16-06-2021 09:44

Çukur 119. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Çağla Demir, Çukur'a gazeteci Leyla karakteriyle damga vuracak!

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un merakla beklenen 119. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Yamaç ile Amca'nın birbirine meydan okuduğu tanıtımda Vartolu'nun karşısına çıkan gazeteci kadın dikkat çekiyor. Diziye yeni katılan Çağla Demir'in canlandıracağı gazeteci Leyla karakteri Vartolu ve Yamaç'ın hayatına bomba gibi bir giriş yapacak. Yamaç, Efsun'a yaşadıklarını açıklamaya çalışırken, Efsun'un korku dolu anları büyük merak uyandırıyor.

Magazin 07-03-2021 22:36

Çukur dizisine flaş transfer! Çağla Demir Çukur'da hangi rolde oynayacak?

Show Tv'nin fenomen dizisi Çukur Mayıs ayında final yaparak ekrana veda edecek. Dizinin finali yaklaşırken sürpriz bir transfer gerçekleşti. Çukur'un kadrosuna katılan oyuncu Çağla Demir, dizinin yeni bölümlerinde Leyla karakterine hayat verecek.

Magazin 04-03-2021 19:42

Çukur dizisine yeni oyuncu! Çağla Demir paylaşımlarıyla dikkat çekti

Final için geri sayımda olan Çukur'a sürpriz bir transfer gerçekleşti. Çağla Demir, Çukur'da Leyla karakterine hayat verecek. Çağla Demir'in transfer haberinin ardından paylaşımları dikkat çekti.

Magazin 04-03-2021 13:49

Çağla Demir

Çağla Demir Hakkındaki Haberler Mynet'te. Çağla Demir Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.