Celik Matara Haberleri

Sağlıklı yaşama adım atmak isteyenlerin ihtiyaç duyduğu detoks matara modelleri

Modern yaşamın hızlı tempolu temposunda sağlıklı yaşamı sürdürmek her zamankinden daha önemli hale geliyor. Bu bağlamda, taze sebze ve meyvelerin su içerisinde bekletilmesiyle yapılan detoks sularını pratik bir şekilde hazırlamayı sağlayan detoks mataraları vücudu arındırma, enerji artışı ve genel sağlığın desteklenmesi açısından harika bir çözüm sunuyor. Biz de bu seçkimizde sizler için her zevke hitap eden sağlık deposu 10 detoks matarasını derledik. Hadi, birlikte göz atalım.

Yemek 2024-01-15 17:27:32

Kampta ya da günlük kullanıma uygun en iyi çelik termos ve matara önerileri 2023

İster sıcak bir kahve veya çayı sabah yolculuğunuzda yanınızda taşımak isteyin ister serinletici bir içeceği yaz tatili sıcağında ferahlatıcı şekilde tüketmek isteyin; çelik termos ve mataralar içeceğinizin sıcaklık veya soğukluğunu saatlerce koruyarak yaşamınızı kolaylaştırır. Bu ürünler özellikle seyahatlerde, pikniklerde veya iş yerinde içeceklerinizi taze ve lezzetli tutmak için vazgeçilmez bir rol oynar. İşte sizin için en iyi çelik termos ve mataraları seçtik.

Haber 2022-07-29 14:34:51

Günlük yaşamda ya da spor aktivitelerinde kullanabileceğiniz en iyi spor çantası çeşitleri

Kaliteli yaşamın sırrı; sağlıklı, dengeli beslenme ve düzenli sporda saklı! Spor yapmak sadece bedensel değil, mental iyileşmeyi de sağlar. Bu nedenle hayatınızda spora düzenli olarak mutlaka yer vermelisiniz. Tabii bu süreçte spor kıyafeti, ayakkabı, matara, havlu gibi eşyalarınızı taşıyabilmenizi sağlayacak kaliteli bir çantaya da ihtiyacınız olacak. Eğer dayanıklılığıyla yıllarca size eşlik edecek çanta arayışındaysanız yazımıza göz atmadan karar vermeyin!

Haber 2022-05-27 10:24:24

Matara ne demek? Matara kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Matara, günlük yaşamımızda karşılaştığımız kelimeler arasında yer alır. Arkadaşlar arasında, aile ortamında ve internette sıkça Matara kelimesine rastlamak mümkündür. TDK tarafından yapılan araştırmalar sonrası düşüncelerimizi anlatırken kullandığımız kelimeler arasında kendisine yer bulmuştur.

Egitim 2022-05-18 21:04:05

Her zaman yanı başınızda bulundurabileceğiniz en iyi matara markası ve modelleri

Dünya üzerindeki yaşam su sayesinde var. Hâliyle vücudunuzun da büyük çoğunluğunu bu mucizevi element oluşturuyor. Bu nedenle gün içinde mutlaka 1.5 ila 2 litre arasında su tüketmeniz gerekiyor. Tabii bazılarınız gün içinde su içmeyi unutabiliyor. Siz de su içmeyi unutanlardansanız yanınızda matara taşıyarak bu sorunu çözmeye ne dersiniz? En iyi dostunuz olacak matara çeşitleri için yazımızı okumaya davetlisiniz.

Haber 19-04-22 10:47
su

Kovid-19 salgını döneminde çevre kirliliğinde artış gözlemlendiği uyarısı

OMÜ Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Yusuf Demir: - "Tek kullanımlık plastik şişe, kağıt bardak yerine matara, termos ya da kavanoz kullanmalıyız. Naylon poşet yerine bez çanta, evdeki çöpleri aynı yere atmak yerine onları ayrıştırarak geri dönüşüme kazandırmalıyız" - "Üret, kullan ve at' düzenine son vermeliyiz. İsraf etmek yerine elimizdeki kaynakları doğru kullanmayı öğrenmeliyiz"

Yurthaber 04-06-21 16:18

Antalya’nın çocuk su elçilerine matara hediye edildi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, su kullanımında farkındalık oluşturmak için Antalya Mobil uygulamasında başlattığı ‘Antalya Çocuk Su Elçilerini Arıyor’ etkinliğine katılarak form dolduran ilk 2 bin 850 çocuğa su matarası ve sertifika hediye etti.Antalya Büyükşehir Belediyesi su kaynaklarının korumak ve gelecek nesillere aktarılması noktasında çeşitli etkinlik ve çalışmalılarla farkındalık oluşturuyor.

Yurthaber 07-04-21 15:18

Erzurum’da tarihi eser kaçakçılık operasyonu

Erzurum’da jandarm tarafından bir kişinin evinde yapılan aramada çok sayıda tarihi eser ele geçirildi.Erzurum İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı ekipler tarafından Kaçakçılıkla Mücadele kapsamında Tortum ilçesinde 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanununa Muhalefet suçunu işleyen 1 şüpheli şahsın evine operasyon düzenlendi.Düzenlenen operasyonda; 151 adet 9 mm tabanca mermisi, 4 adet Osmanlı dönemine ait para, 4 adet tarihi yüzük, 3 adet tarihi bıçak, 2 adet metal bilezik, 1 adet metal aslan objesi, 1 adet çapa uç kısmında terazi bulunan metal obje, 1 adet kadın figürlü metal obje, 1 adet geyik figürlü metal obje, 4 adet metal tarihi tava, 1 adet tarihi lamba, 4 adet küp ve testi, 2 adet Osmanlı tuğralı metal kaşık, 1 adet işlemeli vazo ve 1 adet metal matara ele geçirildi.Şüpheli şahıs hakkında Tortum Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli işlem başlatıldı.

Haber 05-10-20 10:10

Ümit Özat Adana Demirspor ile anlaştı

TFF 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, yollarını ayırdığı teknik direktör Cüneyt Dumlupınar'ın yerine Ümit Özat'la anlaşmaya vardı. Son olarak Bosna Hersek'in NK Celik Zenica takımında görev alan Özat, 2018-2019 sezonunda da Adana Demirspor'da çalışmıştı.

Spor 28-08-20 12:19

Prangalı Yarim filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Prangalı Yarim ne zaman ve nerede çekildi?

Prangalı Yarim isimli Türk filmi bu akşam 23.00'da Fox TV ekranlarında yayınlanacak. Peki Prangalı Yarim filmi nerede ve ne zaman çekildi? Ekin Mert Daymaz, Öykü Celik, Muharrem Bayrak'ın başrollerde oynadığı Prangalı Yarim komedi türündeki bir Türk filmi. Peki Prangalı Yarim konusu nedir?

Magazin 28-04-20 20:11

67 Burda AVM’den farkındalık oluşturan kampanya

Esas 67 Burda Alışveriş merkezi tarafından su içme alışkanlığının geliştirilmesi ve tek kullanımlık pet şişe atıklarının ortadan kaldırılması amacıyla 500 adet matara dağıtıldı.Esas 67 Burda AVM, su içme alışkanlığının geliştirilmesi ve tek kullanımlık pet şişe atıklarının ortadan kaldırılması amacıyla mağazalardan aynı gün içinde toplamda 200 TL ve üzeri tutarında alışveriş yapan ziyaretçiler, matara sahibi oldu.

Yurthaber 22-01-20 10:25

Gaziantep'ten Hollanda'ya Osmanlı lalesi motifli bakır matara ihraç ediyorlar

Yurdun birçok şehrine ve Avrupa'ya bakır eşya gönderen Gaziantepli bakır ustaları, Hollanda'ya da "Osmanlı lalesi" motifli matara satıyor - Bakırcılar ve Sedefçiler Odası Başkanı Celal Açık: - "Hollanda'dan buraya sırf matara almak için geldiler. 'Kaç tane çıkarsa hepsini alacağım' diyorlar. Bu zamana kadar Hollanda için 5 bin tane ürettik, gönderdik"

Finans 21-12-19 11:07

Hasan Özer yuvaya döndü

İstikbal Mobilya Kayserispor’un yardımcı antrenörü Hasan Özer yuvaya döndü.Geçen sezon teknik direktör Hikmet Karaman’ın ekibinde bulunan Hasan Özer, Bosna Hersek’te kısa süren teknik direktörlük hayatından sonra yeniden İstikbal Mobilya Kayserispor’a gelerek yardımcı antrenör olarak çalışmaya başladı.Bosna Hersek’te Celik Zenica takımında çalışan Hasan Özer, 6 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik 1 yenilgi aldı.

Yurthaber 30-08-19 09:05

Yeni Malatyaspor Sivasspor ile hazırlık maçı yapacak

Yeni Malatyaspor Topuk Yaylası kampında yarın saat 14.00’da Sivasspor ile bir hazırlık maçı oynayacak.5 Temmuz Perşembe günü sahasında oynayacağı UEFA Avrupa Ligi ön eleme maçına Topuk Yaylası’nda hazırlanan Yeni Malatyaspor, yoğun sis altında sabah yapılan antrenmanla günü tamamladı.Koordinasyon çalışması ile başlayan antrenman 5’e 2 top kapma çalışması, reaksiyon sürati ve çift kale maç ile sona erdi.Yoğun sis altında yapılan çalışmada futbolcuların zaman zaman zorlandıkları görüldü.Yeni Malatyaspor Topuk Yaylası kampında yarın saat 14.00’da Sivasspor ile bir hazırlık maçı oynayacak.Daha önce ilk etap kampı çerçevesinde iki hazırlık maçı oynayan sarı-kırmızılılar, Bosna Hersek takımı Celik Zenika’yı 1-0 yenmiş, Rapid Bükreş’e ise 2-0 yenilmişti.Hazırlık maçının kulüp televizyonundan canlı olarak yayınlanacağı belirtildi.

Haber 17-07-19 14:25

Futbol: Hazırlık maçı

Yeni Malatyaspor: 1 - Celik Zenica: 0

Yurthaber 09-07-19 21:40

Malatyapsor, ilk hazırlık maçından galip ayrıldı

Süper Lig takımı Malatyaspor ilk hazırlık maçında NK Celik Zenika karşısında sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Spor 09-07-19 21:27

Malatyapsor, ilk hazırlık maçından galip ayrıldı

Süper Lig takımı Malatyaspor ilk hazırlık maçında NK Celik Zenika karşısında sahadan 1-0 galip ayrıldı.Yeni sezon kamp çalışmalarını Bolu’da sürdüren Spor Toto Süper Lig takımı Malatyaspor, Bosna Hersek Premier Lig temsilcisi NK Celik Zenika ile hazırlık maçı yaptı.Bolu Abant Tabiat Parkı yolu üzerinde bulunan bir otelin sahasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 berabere sonuçlandı.

Haber 09-07-19 20:59

Evkur Yeni Malatyaspor, NK Celik Zenika ile hazırlık maçı oynayacak

Evkur Yeni Malatyaspor, Bolu kampında ilk hazırlık maçını yarın Bosna Hersek Premier Lig takımlarından NK Celik Zenika ile oynayacak.UEFA Avrupa Ligi’nde mücadele edecek olan ve ilk maçını 25 Temmuz Perşembe günü Malatya’da oynayacak E.Y.

Haber 08-07-19 12:06

Hasan Özer, NK Celik Zenica’da

İstikbal Mobilya Kayserispor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman’ın yardımcılığını yapan antrenör Hasan Özer yeni sezonda Bosna Hersek takımlarından NK Celik Zenica takımının Teknik Direktörü oldu.Bosna Hersek Premijer Liga 1.Lig ekiplerinden NK Celik Zenica takımı Cihat Arslan’dan boşan Teknik Direktörlük koltuğunda Hasan Özer’i getirdi.

Yurthaber 13-06-19 16:40

Elektrik direğine Karadeniz usulü çözüm

Trabzon’un Araklı ilçesinde yol ortasında bulunan elektrik direğinin devrilmemesi için yapılan uygulama görenlerin dikkatini çekiyor.İlçenin devlet hastanesi arka tarafında yer alan yolda bulunan direğe araba çarpması sonucu devrilmesine ramak kalan ekipler celik halat yardımı ile direği yakınında bulunan bir ağaça bağladılar.Konuyla ilgili olarak konuşan esnaf Fahrettin Taşkın, "10 gün önce bir araba çarptı, ondan bir hafta geçtikten sonra ikinci bir araba çarptı.

Haber 19-05-19 10:14

Cihat Arslan: Kısmet olursa gelecek sezon Süper Lig'e döneceğim

Bosna Hersek'te Celik Zenica takımını çalıştıran teknik direktör Cihat Arslan, gelecek sezon Süper Lig'e döneceğinin müjdesini verdi.

Spor 08-04-19 19:37

TEMA'dan bez torba ve matara çağrısı

TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç: - "Evden çıkarken 'anahtarımız, cep telefonumuz yanımızda mı' diye nasıl bakıyorsak, mutlaka 'bez torbamız var mı' diye de kontrol etmeliyiz. İkincisi de pet şişe kullanımından kurtulmak için mataraya geçmemiz, yanımızda matara taşıma alışkanlığı kazanmamız gerekiyor" - "Mümkün olduğu kadar evlerimize su arıtma aletleri taktırmalıyız veya belediyelerimize baskı yaparak çeşmelerimizden içilebilir su akmasını sağlayıp, pet şişe kullanımından tamamen kurtulmamız gerekiyor"

Haber 24-03-19 11:31

TEMA'dan bez torba ve matara çağrısı

TEMA Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç: - "Evden çıkarken 'anahtarımız, cep telefonumuz yanımızda mı' diye nasıl bakıyorsak, mutlaka 'bez torbamız var mı' diye de kontrol etmeliyiz. İkincisi de pet şişe kullanımından kurtulmak için mataraya geçmemiz, yanımızda matara taşıma alışkanlığı kazanmamız gerekiyor" - "Mümkün olduğu kadar evlerimize su arıtma aletleri taktırmalıyız veya belediyelerimize baskı yaparak çeşmelerimizden içilebilir su akmasını sağlayıp, pet şişe kullanımından tamamen kurtulmamız gerekiyor"

Yurthaber 24-03-19 11:31

Endonezya'da plastik atıkla mücadele

Başkent Cakarta'da pet şişede su alınması yerine matara kullanılması önerildi

Haber 24-02-19 18:23

İstanbul'da tarihi eser kaçakçılığı operasyonu

Kentin 11 ilçesinde yapılan operasyonda sunu kabı, altın vaftiz madalyası, deri kaplı el yazması Kur'an-ı Kerim, Helenistik döneme ait olduğu değerlendiren askeri matara geçirildi - Operasyonda 10 kişi gözaltına alındı

Haber 29-01-19 00:08

İstanbul’da 11 ilçede yapılan operasyonlarda çok sayıda tarihi eser ele geçirildi

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 11 ilçede yaptıkları başarılı operasyonlarla piskopos başı şeklinde sunu kabı, Helenistik döneme ait askeri matara ve altın vaftiz madalyasının da aralarında bulunduğu çok sayıda tarihi eser ele geçirdi.

Haber 29-01-19 00:07

Boyner, öğrencileri okula hazırlıyor

Boyner, farklı konseptlerdeki çanta, kalem kutusu, matara, beslenme çantası, kıyafet ve spor ayakkabısı gibi ilkokuldan üniversiteye kadar her yaştan öğrencinin ihtiyaç duyduğu ürünleri zengin bir seçki ve avantajlı fiyatlarla sunuyor

Haber 05-09-18 17:04

Bofetón contra la Operación Rama de Olivo en el Parlamento Europeo

Según el ministro turco para Asuntos de la Unión Europea, Omer Celik, el proyecto de moción del Parlamento Europeo que insta a Turquía a retirar sus tropas de Afrin "carece de visión".

Haber 16-03-18 00:06

Konyaspor çocukları sevindirdi

- Yeşil-beyazlı kulüp, yaşları 6 ile 10 arasında değişen yaklaşık 300 çocuğa oyuncak, matara, şapka, atkı ve eldiven hediye etti

Haber 30-11-17 16:24

Otomobil denize uçtu

Çanakkale'de, denize uçan otomobilin 70 yaşındaki sürücüsü Mehmet Matara, çevredekiler tarafından son anda kurtarılıp, hastaneye kaldırıldı.

Haber 07-08-14 17:17

Çanakkale’de Denize Düşen Otomobil

Çanakkale feribot iskelesinin yayalara açık bölümünden denize düşen otomobilden yaralı olarak çıkarılan Mehmet Matara, yoğun...

Yurthaber 07-08-14 15:56

Denizli’de Kaçak Şarap Operasyonu

Denizli’de düzenlenen operasyonda, 500 matara kaçak şarap ele geçirildi. Denizli İl Jandarma Komutanlığınca, Çal ilçesinden...

Yurthaber 17-07-12 18:01

Denizli’de 500 Matara Kaçak Şarap Ele Geçirildi

Denizli’de düzenlenen operasyonda, 1,5 litrelik 500 matara kaçak şarap ele geçirildi. Çal ilçesinden bir arabayla...

Yurthaber 17-07-12 17:32