Spor Haberleri

İbrahim Üzülmez'den Mert Hakan Yandaş'a zehir zemberek sözler! ''Ahlaki değil, Trabzon'da da aynısını yapsana...''

Trendyol Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe, konuk ettiği Pendikspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 4-1’lik skorla mağlup etti. Hakem kararlarının tartışıldığı mücadelede kırmızı kart gören Pendikspor teknik direktörü İbrahim Üzülmez, maçtan bir gün sonra açıklamalarda bulundu.

Spor 11-03-2024 14:51

Ahmet Çakar'ın Mert Hakan Yandaş yorumu gündemi belirledi! ''TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi kayırıyor''

Pendikspor’u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe, ligde yenilmezlik serisini 18 maça çıkardı. Ünlü yorumcu Ahmet Çakar bu maça dair ilginç bir iddiada bulunarak sosyal medyada yine gündeme oturmayı başardı.

Spor 11-03-2024 09:21

Fenerbahçe, aldığı galibiyetin ardından Real Madrid ve Manchester City'yi yakaladı

Pendikspor’u 4-1 mağlup eden Fenerbahçe, ligde yenilmezlik serisini 18 maça çıkardı. Avrupa'nın ilk 10 liginde bu sezon geriye düştükten sonra en fazla maç kazanan takımlar listesinde Fenerbahçe de yer aldı.

Spor 10-03-2024 21:47

Şok mağlubiyet sonrası Eyüpspor'dan paylaşım!

Trendyol 1. Lig'in 26. haftasında lider Eyüpspor, sahasında Çorum FK'ye 1-0 mağlup oldu. İstanbul ekibi alınan mağlubiyet sonrası sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Spor 09-03-2024 23:37

Spor

Spor Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Spor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Sosyal medyada bu sporu konuşuyor! Kimse ne olduğunu anlayamadı... Bir gören bir daha baktı

Sosyal medyada bir kişiyle birlikte spor yaptığı anları paylaşan bir kadının paylaşımı kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekti. Görüntülerde eğlenceli bir şekilde spor yapan ikiliye sosyal medya kullanıcılarından adeta yorum yağdı.

Trend 08-03-2024 10:51

Canlı yayında taciz edilen kadın muhabir, elindeki mikrofonla saldırmaya başladı!

Meksika’da bir kadın muhabir, taraftarlar tarafından taciz edilince canlı yayında sinirlerine hakim olamadı. Elindeki mikrofonu, arkasındaki kişiye doğru vurmaya başlayan muhabirin o anları sosyal medyada gündem oldu.

Spor 07-03-2024 22:50

PFDK'den Caner Erkin'e tarihe geçecek ceza! Eyüpspor'un şampiyonluk yolunda bileği büküldü...

PFDK bu hafta yaşanan olaylardan dolayı adeta ceza yağdırdı. Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'a 1, futbolcu Caner Erkin'e 6 maç ceza verdi. Kırmızı karttan dolayı da 1 maç ceza alan Caner Erkin'in toplamda 7 maç men cezası alması sosyal medyada büyük tepki çekti.

Spor 07-03-2024 21:51

Arda Turan kendini efsane olarak gördüğü kulübü açıkladı! Şüphesiz ki Galatasaray'da doğdum ama...

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan UEFA TV'ye açıklamalarda bulundu. Turan "Şüphesiz ki Galatasaray'da doğdum büyüdüm, orada yetiştim ama Galatasaray'dan önce kendimi bir Atletico Madrid efsanesi olarak görüyorum" dedi.

Spor 06-03-2024 21:55

Gece yemekleriyle meşhur...Türkiye'nin en obez ili zengin mutfağıyla şaşırtmadı! Uzmanların 'spor yapın' uyarısına 'şehir uygun değil' dediler

Türkiye'nin her bölgesinde ayrı güzel lezzetler var. Her yörenin kendine göre bir damak tadı ve meşhur yemeği bulunuyor. Bu illerden Adana diğer illeri bir konuda geride bıraktı. Akıllara ilk önce gece yemeği ve sokak lezzetleri gelse de Adana'nın diğer illeri geride bıraktığı konu obezite. Türkiye'de ilk sırayı kimseye kaptırmayan Adana'da uzmanlar vatandaşları 'spor yapın' diyerek uyardı ancak karşılığında hastalardan 'Diyet için uygun bir şehir değil' karşılığını aldı.

Haber 04-03-2024 10:37

İbrahim Üzülmez'den Fenerbahçe açıklaması! ''Teslim olmayacağız''

Pendikspor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, Konyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmayı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyerek, “Oyuncularımızla birlikte kalan 10 haftayı en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız” dedi.

Spor 03-03-2024 17:46

Sosyal medyada spor yaptığı anları paylaştı! Sırtına koyduğu ağırlık bir anda kayınca parmağı kırıldı... O anları gösterince viral oldu

Sosyal medyada ismi açıklanmayan bir adamın spor yaparken kaydettiği görüntüler talihsiz bir kazayla sonuçlandı. Görüntülerde sırtındaki ağırlık bir anda kayan adamın parmağı kırıldı. Kırılan parmağını gösteren adam gündem yarattı. O anlara yorum yağdı.

Trend 01-03-2024 13:14

Beşiktaş - Galatasaray derbisinin sonucu için Google'ın yapay zekası tahminde bulundu!

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Beşiktaş ile Galatasaray arasında 3 Mart Pazar günü oynanacak derbi karşılaşmasında her iki takım, golcüleriyle sonuç almaya çalışacak. Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren dev derbinin skorunu Google'ın yapay zekası günler öncesinden tahminde bulundu.

Spor 01-03-2024 12:37

Beşiktaş-Galatasaray derbisine deplasman takımı taraftarı alınacak!

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında oynanacak Beşiktaş - Galatasaray maçı öncesi deplasman taraftarının stadyuma alınacağı açıklandı.

Spor 27-02-2024 16:32

Spora yeni başlayanlara 5 uyarı! Kalp sağlığı için bilmelisiniz

Sağlıklı yaşam şartlarından biri olan sporu hayatına yeni katanlar için uyarılarda bulunan Uzm. Dr. Canan Arpacık, özellikle kalp sağlığı için dikkat edilmesi gerekenleri sıraladı.

Kadin 24-02-2024 09:45

Kış aylarını zinde geçirmek için 5 öneri! Herkes kendini yorgun düşüren o hataları yapıyor

Kış aylarında yorgun hissetmemizin nedenlerini açıklayan İç Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Ahmet Aktaş, ‘’ Düzenli spor yapmak, sanılanın aksine halsizlik ve yorgunluk şikâyetlerine iyi gelmenin yanı sıra kalp ve damar sisteminin daha sağlıklı çalışmasına da yardımcı olur. Bu nedenle düzenli spor yapmayı bir yaşam tarzı haline getirmeye çalışın’’ dedi.

Kadin 22-02-2024 13:10

Caner Erkin, Eyüpspor formasıyla tarihi bir performansa imza atıyor!

Eyüpspor'un zirve yarışında kalmasının en büyük pay sahiplerinden olan Caner Erkin gösterdiği performansla büyük alkış topluyor. 35 yaşına gelen tecrübeli oyuncunun istatistikleri parmak ısırtıyor.

Spor 21-02-2024 21:07

Ünlü spor spikeri Laura Woods, kadın takipçisi tarafından iki yıl boyunca taciz edildiğini söyleyip iğrenç detayları paylaştı...

Ünlü spor sunucusu Laura Woods, iki yıla aşkın süreçte internet üzerinden taciz edildiği ve ölüm tehditleri aldığını itiraf etmişti. Kendisini tacizde bulunan kadın takipçisinin hapse atılmasının ardından derin bir nefes alan Laura Woods detayları paylaştı.

Spor 19-02-2024 09:16

Uğurcan Çakır'ın koruduğu kaleye meşale yağmuru sonrası milli kalecinin eşinden sert tepki! ''Allahınızdan bulun artık yeter!''

Pendikspor-Trabzonspor maçında sahaya meşale atıldı. Bordo-mavililerin kalecisi Uğurcan Çakır'ın bulunduğu bölüme atılan meşaleler nedeniyle oyun bir süre durdu. Tecrübeli kalecinin eşi Kübra Çakır'dan bu konuyla ilgili bir paylaşım geldi.

Spor 18-02-2024 17:31

4 gün önce kan kanseri teşhisi konulan Serik Belediyespor'un futbolcusu Mümin Talip Pazarlı hayatını kaybetti...

TFF 2. Lig ekiplerinden Serik Belediyespor forması giyen Mümin Talip Pazarlı’nın hayatını kaybettiği açıklandı. Bu haber sonrası Türk futbolu derin bir üzüntü yaşadı.

Spor 18-02-2024 16:49

Mesut Özil'in son halini görenler tanıyamadı, herkes aynı yorumu yaptı!

Aktif futbolculuk kariyerini Başakşehir'de noktalayan Mesut Özil, emeklilik kararının ardından kendisini spora verirken eski futbolcunun son halini görenler şaşkına döndü. İşte detaylar...

Spor 15-02-2024 17:06

Rıdvan Dilmen'den çok konuşulacak Fenerbahçe açıklaması! ''Ben olsam tutup kolundan getiririm''

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin başkanlık seçimiyle ilgili flaş bir cümle kullandı. Ali Koç'un başkanlığının ardından göreve gelecek başkan için ilginç ifadeler kullanan Rıdvan Dilmen'in sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 10-02-2024 16:30

Eyüpspor'dan ilginç karar! Arda Turan'ın isteği doğrultusunda gerçekleştirildi

Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Eyüpspor'dan ilginç bir karar çıktı. Lider Eyüpspor, bilet fiyatlarını 10 tl'ye sabitledi.

Spor 09-02-2024 08:01

Akreditasyon kartı cezasıyla başı dertte olan Arda Turan aldığı hediye karşısında kahkahaya boğuldu!

Eyüpspor'u çalıştıran Arda Turan, sıklıkla akreditasyon kartını unuttuğu için PFDK'dan ceza alırken, aldığı 107 bin 250 TL'lik akreditasyon cezalarıyla Türk spor tarihine geçti. Bu durum sonrasında Turan'a esprili bir hediye geldi.

Spor 04-02-2024 18:03

Pendikspor ligin tozunu atmaya başladı! Son 5 maçta yenilgi yüzü görmediler! Umut Nayir damgasını vuruyor...

Trendyol Süper Lig’in 24. haftasında Adana Demirspor’u sahasında 2-1 mağlup eden Pendikspor, son 5 lig maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik alarak 11 puan topladı.

Spor 04-02-2024 16:45

Spor salonunda tercih ettiği kıyafeti tartışmalara neden oldu! Çıplak zannettiler... Ten rengi taytıyla spor yaptığı anları paylaştı

36 yaşındaki Meksikalı Barbara de Regil, ten rengi bir tayt tercih ederek spor yaptığı anları sosyal medyadan paylaşınca olay yaratmayı başardı. Regil'in dizinin biraz üzerinde biten şort şeklindeki taytını görenler duruma anlam veremedi. Sosyal medya kullanıcılarının bazıları Regil'in çıplak olduğunu dahi iddia etti.

Trend 03-02-2024 07:50

Performansıyla hem Fenerbahçe'yi hem Galatasaray'ı peşine takmıştı! Erencan Yardımcı'nın bonservisi açıklandı

Galatasaray altyapısından yetişen ve son olarak Eyüpspor'a oradan da kiralık olarak Pendikspor'a transfer olan Erencan Yardımcı için kulübünden resmi açıklama geldi. İşte detaylar...

Spor 02-02-2024 10:29

Deprem bölgesindeki çocuklara yönelik futbol turnuvası, Gaziantep'te düzenlendi

Gaziantep'te depremin etkilerini hafifletmek ve çocukların motivasyonunu arttırmak amacıyla düzenlenen futbol turnuvası tamamlandı.

Yurthaber 31-01-2024 07:42

Rıdvan Dilmen'in canlı yayında yaptığı hamle sosyal medyada tartışma yarattı! Ferdi Kadıoğlu'nun yanına Süpermen logosu koydurttu

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nü mağlup ettiği maçın ardından ilginç bir hamlede bulundu. Sarı-lacivertli futbolcu Ferdi Kadıoğlu'nu çizgi kahraman Süpermen'e benzeten Dilmen, canlı yayında Ferdi Kadıoğlu'nun isminin yanına Süpermen logosu koydurttu. Bu hamle Fenerbahçeli taraftarların hoşuna gitse de, diğer taraftarların tepkisini çekti.

Spor 29-01-2024 08:12

Süper Lig'in ünlü futbolcusu polise yakalandı! Pendiksporlu Kappel cezayı yedi, ne olduğunu anlamadı! Hemen telefonuna sarıldı

Pendikspor'un Surinamlı oyuncusu Leandro Kappel, polis ekiplerinin Maltepe'de yaptığı denetime takıldı. 34 yaşındaki futbolcu, ne olduğunu anlamayınca kulüpten bir görevliyi arayarak yardım istedi. İşte detaylar...

Spor 26-01-2024 13:15

Hatay'da depremzede öğrenciler için düzenlenen futbol turnuvası başladı

Hatay'da konteyner kentte kalan depremzede öğrenciler için düzenlenen futbol turnuvası başladı.

Yurthaber 24-01-2024 14:43

Tümer Metin'den gündem yaratacak sözler! ''Ben Edin Dzeko olsam İsmail Kartal'ın kapısını çalarım''

Tivibu Spor yorumcusu Tümer Metin, İsmail Kartal hakkında olay yaratacak açıklamalarda bulundu.

Spor 22-01-2024 10:53

Arda Turan'ın gözü kulağı Fenerbahçe'de! Prensip olarak anlaşma sağlandı, resmi açıklama an meselesi...

Trendyol 1. Lig'de 45 puanla lider konumda bulunan Eyüpspor'da gözler transfere çevrildi. Arda Turan'ın Fenerbahçe'den istediği Emre Mor konusunda ilerleme sağlayan Eyüpspor yetkilileri bu transferi bitirmek için artık gün sayıyor. Emre Mor ile görüşen Arda Turan, milli oyuncuyu kısa süre içinde ikna etti...

Spor 16-01-2024 09:41

Arda Turan'ın gözü kulağı Fenerbahçe'de! Prensip olarak el sıkıştılar, anlaşma an meselesi...

Trendyol 1. Lig'de 45 puanla lider konumda bulunan Eyüpspor'da gözler transfere çevrildi. Arda Turan'ın Fenerbahçe'den istediği Emre Mor konusunda ilerleme sağlayan Eyüpspor yetkilileri bu transferi bitirmek için artık gün sayıyor.

Spor 16-01-2024 09:41

Arda Turan, eski Galatasaraylı yıldızı kadrosuna katmak üzere!

Eyüpspor ile şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Arda Turan, Galatasaray'ın eski yıldızı Badou Ndiaye'yi kadrosuna katmak üzere.

Spor 09-01-2024 15:08

Tümer Metin, Galatasaraylı taraftarlara Abdülkerim Bardakcı'dan kötü haberi verdi! ''Avrupa Şampiyonası'ndan sonra kadroda tutmak zor olacaktır''

Galatasaray'ın Konyaspor'u yendiği maçın ardından açıklamalarda bulunan Tümer Metin, Abdülkerim Bardakcı hakkında flaş ifadeler kullandı.

Spor 08-01-2024 11:58

Bakan Bak, Alperen Şengün'ün NBA All-Star maçında yer alması için destek istedi!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Houston Rockets forması giyen milli basketbolcu Alperen Şengün'ün All-Star maçı kadrosunda yer alması için destek istedi.

Spor 05-01-2024 16:48

Büyükekşi suç duyurusunda bulunmuştu! Ahmet Çakar savcılıkta ifade verdi

Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin suç duyurusu üzerine hakkında başlatılan soruşturma kapsamında savcılığa ifade verdi.

Spor 04-01-2024 18:43

Ahmet Çakar sosyal medya hesabından paylaştı: Mehmet Büyükekşi şikayet etmiş, ifade vermeye gidiyorum!

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi için söylediği sözlerle gündeme gelen Ahmet Çakar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Büyükekşi'nin kendisinden şikayetçi olduğunu ve ifade vermeye gittiğini duyurdu. İşte detaylar...

Spor 04-01-2024 09:57

Seçil Erzan'ın yeni mesajları ortaya çıktı! ''Muslera konuşursa hepimiz biteriz, hocayı da patlattık mı efsane olur...''

Yüksek kâr vaadiyle birçok futbolcunun parasını kaybetmesine sebep olan eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın yeni mesajları paylaşıldı. Galatasaray'ın eski tercümanı Mert Çetin ile yazışmaları ortaya çıkan Seçil Erzan davasında yeni detaylar öğrenildi. Galatasaray'ın eski oyuncuları Podolski ve Bruma'yı da fona katmak istedikleri ortaya çıkan Seçil Erzan ve Mert Çetin'in çabaları okuyanları şaşkına çevirdi.

Spor 03-01-2024 09:12

Seçil Erzan ile Mert Çetin arasında geçen yeni konuşmalar ortaya çıktı! ''Muslera konuşursa hepimiz biteriz, hocayı da patlattık mı efsane olur...''

Yüksek kâr vaadiyle birçok futbolcunun parasını kaybetmesine sebep olan eski Denizbank Şube Müdürü Seçil Erzan'ın yeni mesajları paylaşıldı. Galatasaray'ın eski tercümanı Mert Çetin ile yazışmaları ortaya çıkan Seçil Erzan davasında yeni detaylar öğrenildi.

Spor 03-01-2024 09:05

4 büyüklerin 2023 borsa raporu: En çok kazandıran takım belli oldu, hisse fiyatı 7 katına yükseldi!

Beşiktaş'ın hisseleri 2023'te yüzde 621,6 değer kazandı. Geçen yıl yatırımcısına Galatasaray yüzde 46,5, Fenerbahçe yüzde 25,5 kazandırdı.

Finans 02-01-2024 14:09

Arda Turan, Eyüpspor'un başında tarih yazmaya devam ediyor!

Eyüpspor, sahasında Erzurumspor’u 3-0 mağlup ederek ilk yarıyı 9 puan farkla lider bitirdi.

Spor 25-12-2023 22:50

Rıdvan Dilmen'in sözleri gündem oldu! Galatasaray maçının şifresini verdi: 'Fenerbahçe bunları değerlendirirlerse maçı kazanır'

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de oynanan Galatasaray - Fatih Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu. Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesine dikkat çeken Dilmen, derbi öncesi sarı-kırmızılıların zaafını açıklayarak eleştiride bulundu. Galatasaray'ın adeta şifresini veren Rıdvan Dilmen'in sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Spor 21-12-2023 08:13

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'ye, Galatasaray maçının şifresini verdi! ''Bunları değerlendirirlerse maçı kazanırlar!''

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'de oynanan Galatasaray - Fatih Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu. Hafta sonu oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray mücadelesi öncesi sarı-kırmızılıların zaafını açıklayan Dilmen'den eleştiri geldi.

Spor 20-12-2023 23:07

Ünlü yorumcu Güntekin Onay canlı yayında 'Haberiniz yok belki ama...' diyerek duyurdu! Meğer o kulüp de sahadan çekilecekmiş

Ünlü yorumcu ve spor yazarı Güntekin Onay, İstanbulspor - Trabzonspor karşılaşmasında yaşanan olayların ardından yaptığı açıklamada dikkat çeken bir noktaya işaret etti. Onay çok benzer bir olayın TFF 1. Lig'de de yakın bir zamanda yaşandığına işaret ederken, bu olayları "belki haberiniz yoktur ama..." diyerek açıkladı. İşte detaylar...

Spor 20-12-2023 08:21

RTÜK, futbol programlarına el attı! Artık izin verilmeyecek

RTÜK, spor yayınlarında "özenli dil" kullanımına ilişkin ilke kararı aldı. Oy birliği ile alınan karara ilişkin konuşan RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, "Ne insanlık değerleriyle ne de yayıncılık ilkeleriyle bağdaşan, sınırları aşan kalitesiz programlara yasalar çerçevesinde sınır koymak kaçınılmazdır" dedi.

Spor 19-12-2023 17:10

Milli Sporcu Necmettin Erbakan Akyüz, şampiyon oldu, Filistin bayrağı açıp 'dabke' dansı yaptı

Kung Fu dalında milli sporcumuz olan Necmettin Erbakan Akyüz, ödül töreninde Filistin bayrağı açıp dabke dansı yaptı.

Spor 17-12-2023 11:38

Futbolcu izlemek için Nijerya'ya gitti, yakalandığı sıtma hastalığı nedeniyle hayatını kaybetti! Kocaelispor yöneticisi Ekrem Can'ın acı ölümü...

Sporcu izlemek ve futbol akademilerini ziyaret ederek yeni futbolcular keşfetmek için gittiği Nijerya’da sıtma hastalığına yakalanan Kocaelispor Asbaşkanı Ekrem Can hayatını kaybetti. İşte detaylar...

Spor 16-12-2023 16:58

Fenerbahçe Beko'da Jasikevicius dönemi galibiyetle başladı

Euroleague’in 14’üncü haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında ağırladığı Monaco’yu 86-74 mağlup etti. Sarı-lacivertli ekip bu mücadelenin ardından 7 galibiyete ulaşırken; Monaco ise 6'ncı mağlubiyetini yaşadı.

Spor 15-12-2023 23:42