Celil Nalçakan Haberleri Ve Son Dakika Celil Nalçakan Haberleri

Celil Nalçakan Haberleri Ve Son Dakika Celil Nalçakan Haberleri

Celil Nalçakan, 10 Haziran 1978 yılında Sivas’ta dünyaya geldi.

Öğretmen bir annenin ve elektrik teknisyeni bir babanın oğlu olan Nalçakan, lise eğitiminin ardından Cumhuriyet Üniversitesinde Jeoloji Mühendisliği bölümünde üniversite eğitimine başladı.

7 yıl sonra okulu bırakarak Sivas Devlet Tiyatrosu’na girdi. Türvak'ın sınavını kazanan oyuncu İstanbul'a yerleşerek oyunculuk eğitimine başladı.

2006 yılında Sıla isimli dizi ile kariyerine başlayan Celil Nalçakan, bu sürenin birçok dizi ve filmde rol aldı.

Kış Masalı ve Hanımın Çiftliği dizilerinin oyuncu kadrosuna katıldı. Bitmeyen Şarkı adlı dizide canlandırdığı karakter ile dikkatleri üzerine topladı.

Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Zülfikar dizisi ile de büyük bir ün kazandı. Son olarak rol aldığı Kırmızı Oda dizisi ile büyük beğeni topladı.

Celil Nalçakan Haberleri

Sosyal medyada ünlü isimler birbirine girdi! Karşılıklı küfürleşmelere herkes şaştı kaldı! Şahan Gökbakar, Celil Nalçakan ve Güvenç Dağüstün...

Sosyal medya dün akşam saatlerinde herkesi şoke eden bir tartışmaya sahne oldu. Birbirinden ünlü isimlerin dahil olduğu tartışmada küfürleşmeler de olunca sosyal medya kullanıcıları büyük şaşkınlık yaşadı. Şahan Gökbakar, Güvenç Dağüstün ve Celil Nalçakan arasında gerçekleşen ve paylaşımlarla yaşanan tartışmanın ardından ünlü isimlerden açıklama da geldi. İşte detaylar...

Magazin 19-05-2023 10:47

Kardeşlerim bu akşam var mı? Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Kardeşlerim bu akşam var mı sorusu her cumartesi aratılan konular arasında yer alıyor. Bir süredir deprem nedeniyle dizilerin yeni bölümleri yayınlanmıyor. İzleyiciler Kardeşlerim bu akşam var mı ve Kardeşlerim yeni bölüm ne zaman sorusunu aratıyor.

Magazin 11-02-2023 13:55

Neye uğradığını şaşırdı! Poyraz Karayel'in Zülfikar'ı Celil Nalçakan'dan dolandırıcılık uyarısı

Poyraz Karayel'in Zülfikar'ı Celil Nalçakan son olarak Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Akif Atakul karakteriyle adından söz ettiriyor. Dizinin yeni sezonunun ne zaman başlayacağı merak konusu olurken ünlü oyuncu Celil Nalçakan yaşadığı bir olay sebebiyle neye uğradığını şaşırdı. Whatsapp hesabının çalınmış olabileceğini ifade eden Celil Nalçakan uyarıda bulundu.

Magazin 03-08-2022 14:15

Celil Nalçakan kimdir, aslen nereli? Şarkılar Bizi Söyler konuğu Celil Nalçakan kaç yaşında ve evli mi?

Şarkılar Bizi Söyler programı bugün yayınlanan yeni bölümde sezon finali yaparak ekranlara ara veriyor. "Sevilen Şarkılar" konseptinin gerçekleştirildiği programda bu hafta konukları arasında oyuncu Celil Nalçakan da bulunuyor. Peki Celil Nalçakan kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte Celil Nalçakan hakkında merak edilenler...

Magazin 18-06-2022 22:58

Celil Nalçakan ağzını bozdu! Mültecilere ettiği küfür olay oldu

Son zamanlarda Suriyeli, Afgan ve Pakistanlı mültecilerin kontrolsüzce Türkiye'ye gelmesi ve olumsuz hal- tavır içinde olmaları sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Bu hakkında bit tepki de başarılı oyuncu Celil Nalçakan'dangeldi. Nalçakan'ın küfürlü tepkisi kısa sürede gündem oldu.

Magazin 15-04-2022 08:15

Yüsra Geyik spor pozlarını paylaştı! Ünlü oyuncu Ruh hastası dedi

Arka Sokaklar'ın ardından Camdaki Kız serüveni kısa süren Yüsra Geyik spor pozlarını paylaştı. Güzel oyuncunun beğeni toplayan pozlarına Celil Nalçakan yorum yapmadan duramadı. Geyik de arkadaşının yorumuna sessiz kalmadı.

Magazin 27-01-2022 15:06

Kardeşlerim dizisinin başrol oyuncusu Celil Nalçakan koronavirüse yakalandı

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim'in setinde koronavirüse yakalananların sayısı artıyor. Geçtiğimiz gün dizinin genç oyuncuları Onur Seyit Yaran ve Yiğit Koçak’ın hastalandığı açıklanmıştı. Çekimlerine de ara verilen dizide Celil Nalçakan, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Eren Ören de koronavirüse yakalandı.

Magazin 04-01-2022 21:58

Kardeşlerim'in Akif'i Celil Nalçakan ilan verdi! Aylık ücret...

'Kardeşlerim' dizisinde Akif rolüne hayat veren Celil Nalçakan, aradığı yardımcıyı bulabilmek için sosyal medyada ilan verdi. Nalçakan'ın kriterleri ise gündem oldu.

Magazin 07-12-2021 11:49

Seçil Gür kimdir, aslen nereli? Celil Nalçakan ile aşk yaşadığı iddia edilen Seçil Gül kaç yaşında?

Oyuncu Celil Nalçakan'ın müzisyen Seçil Gür ile aşk yaşadığı iddiaları sonrası Serdar Ortaç'ın da eski sevgilisi olarak bilinen müzisyen Seçil Gür'ün hayatı ve kariyeri merak konusu oldu. Peki Seçil Gür kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? İşte merak edilenler...

Magazin 01-12-2021 14:01

Celil Nalçakan'dan 'Seçil Gür' açıklaması

Oyuncu Celil Nalçakan'ın, şarkıcı Seçil Gür ile aşk yaşadığı iddia edildi. Nalçakan'dan iddialara yanıt geldi

Magazin 30-11-2021 16:45

Kardeşlerim 20.bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kadir her şeyi göze alıyor

ATV'nin izlenme rekorları kıran Kardeşlerim dizisinin 20.bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanına, kardeşlerinin iyiliği için her şeyi yapmaya hazır olan Kadir'in cesareti damga vurdu. Asiye'nin gözyaşları içinde telefonuna bakması ise seyircide büyük merak uyandırdı.

Magazin 16-09-2021 12:21

Cüneyt Arkın'ın olay olan sözlerine Celil Nalçakan isyan etti

Cüneyt Arkın, tarih bilinci olanın Amerikan tıraşı yaptırmayacağını, küpe takmayacağını ileri sürdüğü açıklamasıyla sosyal medyaya damga vurmuştu. Oyuncu Celil Nalçakan, Arkın'ın bu çıkışına isyanla karışık bir yanıt verdi.

Magazin 24-08-2021 09:30

Celil Nalçakan'dan gündem olan mülteci yorumu! Bacını, karını, kızını...

Ünlü oyuncu Celil Nalcakan’ın mültecilerle ilgili tepkisi sosyal medyada gündem oldu. Nalçakan ‘’Anneni, bacını, karını, kızını zulmün göbeğinde bırakıp kaçacaksın, ben de sana üzüleceğim…"paylaşımına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 18-08-2021 10:35

Kardeşlerim dizisinde külotlu çorap krizi! Sosyal medyadan şikayet yağdı

Atv’nin geçtiğimiz sezon kısa sürede büyük bir çıkış yakalayan dizisi Kardeşlerim, ikinci sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Dizinin hayranları, Kardeşlerim’le ilgili ilginç bir konuyu gündeme taşıdı. Bu ilginç konu ise; Asiye ve Aybike’nin giydiği külotlu çoraplardı!

Magazin 18-08-2021 10:28

Oyuncu Celil Nalçakan'dan Elmalı davası sanıkları için sert tepki: Kemiklerini kıracağım

Türkiye'nin konuştuğu Elmalı davasına ünlü isimlerden tepkiler sürüyor. Ünlü oyuncu Celil Nalçakan yaptığı paylaşımda, istismara uğrayan çocukların anneleri ve üvey babalarını kastederek "Kendimi ihbar ediyorum. Bir şekilde karşılaşırsam, kırılmadık kemik bırakmayacağım vücutlarında" ifadelerini kullandı.

Magazin 30-06-2021 02:39

Ağlak Arif filmi nerede ve ne zaman çekildi? Ağlak Arif filminin oyuncuları kimdir?

Başrollerinde Celil Nalçakan, Hande Katipoğlu, Wilma Elles ve Paşhan Yılmazel gibi isimlerin yer aldığı Ağlak Arif filmi, televizyon ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Komedi türünde yer alan Ağlak Arif filminin yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez oturuyor. 99 dakika olan film, zengin bir iş insanı olan Arif’in ikinci karısının kendisini terk etmesi ile başlıyor. Peki Ağlak Arif filmi nerede çekildi?

Magazin 29-06-2021 13:48

Kardeşlerim neden sezon finali yapıyor? Kardeşlerim dizisinin yeni bölümü ne zaman başlayacak?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Dört kardeşin hüzünlü hikâyesinin anlatıldığı Kardeşlerim dizisinin yeni sezon tarihi şimdiden merak ediliyor.

Magazin 19-06-2021 17:02

Celil Nalçakan: Kapıma not asacağınıza zile bassaydınız!

Oyuncu Celil Nalçakan, köpeği Robin için kapısına not bırakan komşusuna tepki gösterdi: İsminizi yazsaydınız da kamera kayıtlarına bakmakla uğraştırmasaydınız...

Magazin 15-06-2021 17:16

Kardeşlerim'in Akif'i Celil Nalçakan kapısına bırakılan o nota ateş püskürdü!

Atv ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Kardeşlerim'de Akif karakterine hayat veren oyuncu Celil Nalçakan, son paylaşımı ile dikkat çekti. Sosyal medya hesabından kendisine komşusu tarafından bırakılan bir notu paylaşan ünlü oyuncu, bırakılan nota sitem ederek 'Kapıma not asacağınıza, zilime bassaydınız keşke' ifadelerini kullandı.

Magazin 15-06-2021 11:39

Celil Nalçakan'dan çarpıcı açıklama: Haddimi bilirim

Celil Nalçakan oyunculuğunun yanı sıra şarkıcı kimliğiyle de ön plana çıkan isimlerden biri. Aşı yaptırdıktan sonra objektiflere takılan Celil Nalçakan, hem özel hayatı hem de iş hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Magazin 12-06-2021 00:17

Kardeşlerim dizisini yeni bölüm fragmanı yayınlandı | Suzan’ın yeni hamlesi ne olacak?

Her Cumartesi ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Kardeşlerim dizisi, izleyiciler tarafından oldukça ilgi görüyor. Başrollerinde Ahu Yağtu, Su Burcu Yazgı Coşkun, Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı ve Bilal Yiğit Koçak’ın yer aldığı dizinin yapımcılığını ise NGM Media üstleniyor.

Magazin 22-05-2021 13:43

Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı | İnce ruhlu çocuklardık, karanlığa kafa tutan

Başrollerini Halit Özgür Sarı, Celil Nalçakan, Cüneyt Mete, Ahu Yağtu ve Fadik Sevin Atasoy'un paylaştığı Kardeşlerim dizisi bu akşam yeni bölümü ile ekranlara gelecek. ATV'de her cumartesi ekrana gelen Kardeşlerim dizisi, her yeni bölümüyle izleyenlerinin gözlerinin dolmasına neden oluyor. 4. bölümde Ömer'in "karnım acıkınca bir tane simit istiyorum çok mu şey istiyorum" sözleri ile gönülleri dağlayan dizi, 5. bölümüyle de gözleri dolduracak.

Magazin 20-03-2021 14:46

Celil Nalçakan, sosyal medyadan duyurdu: 'Şerefsizlik yapmayıp...'

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan, otomobiline çarpan kişiyi arıyor. Sosyal medyadan bir gönderi yayınlayan oyuncu, güvenlik kameralarından kendisini bulacağım dedi.

Magazin 16-03-2021 09:02

Kardeşlerim dizisinin oyuncuları kimdir? Nerede çekiliyor?

ATV ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümleriyle büyük beğeni toplayan Kardeşlerim dizisi her Cumartesi saat 20:00'da ekranlara geliyor. Tek dertleri yaşam mücadelesi olan dört kardeşin sevgi dolu ve hüzünlü hikâyesini anlatan Kardeşlerim dizisinde pek çok önemli oyuncu yer alıyor. İşte rol alan oyuncular ve dizinin çekim yeri...

Magazin 13-03-2021 16:19

Kardeşlerim dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! Kardeşlerim dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Atv'nin yeni dizisi Kardeşlerim'den 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Celil Nalçakan ve Ahu Yağtu'nun başrollerde oynadığı Kardeşlerim dizisinin yayın tarihi de belli oldu. Kadir, Ömer, Asiye ve Emel isimli dört kardeşin hayatını anlatacak olan Kardeşlerim dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu da açıklandı. Peki Kardeşlerim dizisi ne zaman başlıyor? İşte Kardeşlerim dizisi 1. bölüm fragmanı.

Magazin 11-02-2021 02:41

Celil Nalçakan arkadaşının ölüm haberiyle kahroldu

Trafik kazasında yakın arkadaşını kaybeden Celil Nalçakan, ölüm haberiyle yıkıldı. Arkadaşının ölümüyle yıkılan oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Hala inanamıyorum. Acımız tarifsiz" ifadelerini kullandı.

Magazin 09-02-2021 16:16

Kırmızı Oda'nın Garip'i Celil Nalçakan diziden ayrıldı! Binnur Kaya'dan duygusal veda paylaşımı

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 10. son bölümüyle ekrana geldi. Kırmızı Oda'ya 3 hafta önce Garip rolüyle konuk oyuncu olarak katılan Celil Nalçakan son bölümde diziye veda etti. Kırmızı Oda'da herkesi etkileyen Garip'in hikayesi de sona erdi. Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya ise Instagram hesabından Celil Nalçakan'la çekilen fotoğrafları paylaşarak ünlü oyuncuya veda etti.

Magazin 07-11-2020 02:04

Celil Nalçakan: Aklımı oynatacağım! Kardeşim, akrabalarım...

Ege Denizi'nde, Seferihisar açıklarında dün büyük bir deprem oldu. Başta İzmir olmak üzere Ege, Marmara ve Batı Akdeniz bölgeleri kabus yaşadı. Türkiye’yi derinden sarsan depremle ilgili ünlüler de yaşadıkları üzüntüyü ve korkuyu sosyal medya hesapları üzerinden dile getirdi.

Magazin 31-10-2020 11:38

Kırmızı Oda 8. son bölüme Garip ve Doktor Hanım sahnesi damga vurdu! Celil Nalçakan sosyal medyada gündem oldu

TV8'in sevilen dizisi Kırmızı Oda 8. bölümüyle ekrana geldi. Gerçek hayat hikayelerinden uyarlanan ve Binnur Kaya'nın başrollerde oynadığı Kırmızı Oda'nın son bölümüne Deniz Hamzaoğlu ve Celil Nalçakan oyunculuklarıyla damga vurdu. Doktor Hanım'ın yeni danışanları olan Garip ve Salih'in hikayeleri seyirciyi etkiledi. Doktor Hanım'ın Garip'e söylediği "Sen kimsin can almayı kendine hak görüyorsun?" sözleri ise sosyal medyanın gündeminde yer aldı.

Magazin 24-10-2020 01:00

Kırmızı Oda 8. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Celil Nalçakan hangi rolde oynayacak?

TV8'in yeni sezona damga vuran ‘Kırmızı Oda’ dizisinin sekizinci bölümünde kadroya konuk oyuncu olarak Celil Nalçakan katılıyor. Celil Nalçakan, Kırmızı Oda'ya 8. bölümde dahil olacak.

Magazin 21-10-2020 19:39

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan yeni bir aşka yelken açtı

Poyraz Karayel dizisinde canlandırdığı Zülfikar karakteriyle geniş çevrelerce tanınmayı başaran Celil Nalçakan, yeni bir aşka yelken açtı. Ünlü oyuncu, yeni aşkıyla ilk pozunu da verdi.

Magazin 15-09-2020 16:24

Celil Nalçakan'dan hayvanlara eziyet edenlere sert sözler

Oyuncu Celil Nalçakan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir türlü çıkarılmayan 'hayvan hakları yasası'nı hatırlattı ve çok önemli bir uyarıda bulundu.

Magazin 04-05-2020 10:37

Celil Nalçakan: Çok utanıyorum

Oyuncu Celil Nalçakan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla şehit haberleri sonrasında içine girdiği ruh halini anlattı.

Magazin 29-02-2020 16:24

Yaşar Alptekin’in o sözleri Celil Nalçakan'ı çileden çıkardı

Oyuncu Celil Nalçakan, verdiği bir röportajda sokakta sigara içen kadınlar için 'ucuz' ifadesini kullanan eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin'e sert tepki gösterdi.

Trend 25-03-2019 09:34

Celil Nalçakan ayrılığı böyle duyurdu: Hoşça kal canımın içi

Ünlü oyuncu Celil Nalçakan sevgilisi Ceren Kahyaoğlu ile ayrıldı. Nalçakan ayrılığını Instagram hesabından duygusal bir mesajla duyurdu.

Magazin 08-01-2019 09:37

Emmy ödüllü This Is Us dizisinin yerli versiyonunda kimler oynayacak? This Is Us konusu nedir?

Emmy ödüllü dünyaca ünlü This Is Us dizisi Türkiye televizyonuna uyarlanıyor. MEDYAPIM’ın imzasıyla ekrana taşınan uyarlama, Ekim ayında FOX ekranlarında başlıyor. ‘’This Is Us’’ dizisinin uyarlamasında başrolleri Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan paylaşacak.

Magazin 07-09-2018 22:36

Songül Öden'in yerli 'This Is Us' dizisindeki partneri kim oldu?

FOX'un yerli 'This Is Us' dizisinin hazırlıkları sürüyor. Dizide başrolü canlandıracak olan Songül Öden'in eşini canlandıracak isim de belli oldu.

Magazin 09-08-2018 15:09

Serdar Ortaç ve eşi Chloe, Çeşme'de

ŞARKICI Serdar Ortaç, eşi Chloe ve ünlü oyuncu Celil Nalçakan, bir kripto paranın tanıtımı için İzmir'in Çeşme ilçesinde düzenlenen programa katıldı.

Magazin 26-07-2018 13:47

Hayati ve Diğerleri dizisinin yayın tarihi belli oldu

Celil Nalçakan'ın başrolde oynadığı Kanal D'nin yeni dizisi Hayati ve Diğerleri hangi gün yayınlanacak?

Magazin 11-11-2017 01:54

Hayati ve Diğerleri dizisinin kadın başrol oyuncusu kim oldu?

Usta televizyoncu İrfan Şahin'in 1441 Yapım adlı şirketi bu sezon Kanal D'ye iki yeni dizi birden hazırlıyor.

Magazin 06-09-2017 13:46

Görüntülenmeme zaferi

Celil Nalçakan, Beyoğlu'nda kız arkadaşıyla bir gece kulübünde eğlendi.

Magazin 29-04-2017 12:35

Celil Nalçakan'dan Beşiktaş'a iyi, Fener'e kötü tezahürat

Poyraz Karayel'in Zülfikar'ı Celil Nalçakan, önceki gece eğlenmek için arkadaşlarıyla beraber Reina'ya gitti.

Magazin 24-05-2016 15:01

Celil Nalçakan bilinmeyenlerini anlattı

Kanal D ekranlarının feneomen dizileri arasında yer alan 'Poyraz Karayel'in sıra dışı karakteri Celil Nalçakan, Zülfikar'ın bu kadar sevilme nedenini ve rol arkadaşı Hare Sürel'le yakaladıkları uyumu anlattı.

Magazin 11-05-2016 10:12

Poyraz Karayel'de hüzünlü ayrılık devam ediyor

Kanal D'nin, ilgiyle takip edilen dizisi Poyraz Karayel'in bu Çarşamba (09 Mart) izleyiciyle buluşacak olan bölümünde Celil Nalçakan 'Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme' adlı türküyü söyledi.

Magazin 07-03-2016 16:08

Celil Nalçakan, kız arkadaşıyla gecelerde

Celil Nalçakan, önceki gece kız arkadaşıyla Asmalımescit'te görüntülendi. Patlayan flaşlar karşısında şaşkınlık yaşayan oyuncu gazetecilere tepki gösterdi.

Magazin 28-11-2015 11:14

Yılın skandal olayına imza attı

Beren Saat ve Mert Fırat'ın başrolünü paylaştığı 'İntikam' dizisinde iki sezon boyunca Adem Karakuş karakterini canlandıran Celil Nalçakan önceki akşam skandal bir olaya imza attı.

Magazin 26-12-2013 13:57