Cemal Hünal Haberleri

'Issız Adam boşandı' iddiası gündem olmuştu! Cemal Hünal ile Lale Cangal sessizliğini bozdu! İlk açıklama...

Issız Adam filmiyle hafızalara kazınan Cemal Hünal ile eşi Lale Cangal'ın tek celsede sessiz sedasız boşandığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Çift, haklarındaki iddiaya son noktayı koydu.

Magazin 22-02-2024 11:12

'Issız adam' olarak bilinen Cemal Hünal Survivor'la ilgili sorulan o soruya sinirlendi: Engelliyorum...

Oyuncu Cemal Hünal, Survivor 2021 yarışmasından sakatlığı nedeniyle diskalifiye olmuştu. Oyuncu son paylaşımında Survivor'a değinerek takipçileri tarafından sorulan 'Survivor'dan neden ayrıldın?' sorusundan artık sıkıldığını belirtti.

Magazin 21-02-2024 13:22

'Issız Adam boşandı' iddiası gündemde! Cemal Hünal'in eşi Lale Cangal merak edildi! Lale Cangal kimdir?

2008 yılında vizyona giren Issız Adam filmindeki Alper rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cemal Hünal'in 13 yıllık evliliğin bittiği iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Sessiz sedasız boşandığı söylenen Hünal'in eşi Lale Cangal'ın kim olduğu da merak edildi. İşte konuya dair tüm detaylar..

Magazin 17-02-2024 15:03

Issız Adam'ın Alper’inin eşi Kurtlar Vadisi'nin yıldızı çıktı! Görenlerin ağızları açık kaldı

Issız Adam filminde canlandırdığı Alper karakteri ile hafızalara kazınan Cemal Hünal en son Camdaki Kız’da rol aldı. Oyunculuğu çok beğenilen Hünal’ın eşinin kim olduğunu görenlerin ağızları açık kaldı. 2011 yılında evlenen başarılı oyuncunun eşi de ünlü çıktı.

Magazin 09-05-2023 15:07

MasterChef havuçlu kek hangi filme ait? Issız adam havuçlu kek tarifi

MasterChef Türkiye yarışması hayranları tarafından sevilerek izleniyor. 15 Kasım Salı günü yarışmacı adaylardan filmlerde yer alan tatlıları yapmaları istendi. Hangi tatlının hangi filmde kullanıldığını bilenlere ek puan verileceği söylendi. Fragmanda görülen havuçlu kek hangi filmde yer alıyor sorusu merak edildi. Havuçlu kek en sevilen Türk romantik filmlerinden olan Issız Adam'a ait. Peki Issız Adam havuçlu kek nasıl yapılır?

Yemek 15-11-2022 17:19

Camdaki Kız'ın Emir'i Cemal Hünal'ın eşi güzelliğiyle görenleri büyüledi! O da oyuncu çıktı

En son Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan ünlü oyuncu Cemal Hünal, Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Camdaki Kız'a dahil oldu. Cemal Hünal; Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Enis Arıkan gibi isimlerin yer aldığı dizide 'Emir' karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu, kameralar ardındaki yaşamıyla merak konusu oldu. Cemal Hünal'ın eşi Lale Cangal, güzelliğiyle beğeni topladı.

Magazin 13-10-2022 17:55

Camdaki Kız Emir kimdir, kaç yaşında? Issız Adam’ın yıldızı Cemal Hünal Camdaki Kız oyuncuları arasında

Camdaki Kız’daki Emir karakteri merak edilen isimlerden biri oldu. Camdaki Kız oyuncuları arasına yeni bir isim dahil oldu. Perşembe akşamları ekrana gelen diziye yeni sezonda Cemal Hünal katıldı. Issız Adam filmi ile hafızalara kazınan Hünal en son Sadakatsiz dizisi oyuncuları arasında yer almıştı. Peki, Cemal Hünal kimdir, kaç yaşında?

Magazin 13-10-2022 17:23

Sinemaseverler bu hafta filme doyacak! 11 film birden vizyona girdi (30 Eylül 2022)

Türkiye'deki sinema salonlarında bu hafta 8’i yerli 11 film sinemaseverlerle buluştu. Sinemaseverlerin büyük bir merakla beklediği yapımların yanında gişede üst sıralarda yer alacağı düşünülen filmlerin kıyasıya rekabeti başladı.

Trend 30-09-2022 12:06

AlaborAşk filmi gala gösteriminde sinemaseverlerle buluştu

"AlaborAşk" filmi gala gösteriminde sinemaseverlerle buluştu

Yurthaber 27-09-2022 13:03

Camdaki Kız'ın kadrosuna Cemal Hünal katıldı! İşte canlandıracağı karakter

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız. 3. sezonuyla ekranlara döndü. Burcu Biricik ve Feyyaz Şerifoğlu'nun başrollerde oynadığı Camdaki Kız'ın kadrosuna ünlü oyuncu Cemal Hünal da katıldı. Başarılı oyuncu dizide kritik bir rolle seyirci karşısına çıkacak.

Magazin 26-09-2022 20:43

Belçim Bilgin ve Cemal Hünal, Alabora Aşk filminde buluştu

Ünlü oyuncu Belçim Bilgin ve Cemal Hünal, "Alabora Aşk" filminde bir araya geldi. İkilinin, Karadeniz'de yaşayan ve birbirine aşık iki genci canlandırdıkları film, 30 Eylül'de sinemaseverlerle buluşacak.

Magazin 19-09-2022 23:35

Belçim Bilgin ve Cemal Hünal'ın rol aldığı Alabora Aşk, 30 Eylül'de sinemalarda

Belçim Bilgin ve Cemal Hünal'ın rol aldığı "Alabora Aşk", 30 Eylül'de sinemalarda

Yurthaber 19-09-2022 21:04

Yanlış Anlama 2 filmi vizyona girmeden eğlendirmeyi başardı! Sosyal medyada gündem oldu

2017 yılında vizyona giren “Yanlış Anlama” komedi filminin devamı niteliğindeki “Yanlış Anlama 2” filmi 30 Eylül’de vizyona girecek. Başrolleri Cemal Hünal ve Gülşen Hüseynli’nin paylaştığı yapım vizyona girmeden sevenleriyle Ramiz’den “Açılın” şarkısıyla eğlenceli bir klip paylaştı.

Trend 10-08-2022 17:37

Maske Kimsin Sen hangi ünlü çıktı? Maske Kimsin Sen Ejderha maskesinin ardındaki ünlü kim? 29 Ocak 2022 Cumartesi

Maske Kimsin Sen eğlence programı 29 Ocak Cumartesi gecesi yeni bölümüyle ekrana geldi. Maske Kimsin Sen'de Ejderha maskesinin ardındaki isim belli oldu. Programı kaçıran kişiler Maske Kimsin Sen hangi ünlü çıktı? Maske Kimsin Sen Ejderha maskesinin ardındaki ünlü kim? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte Maske Kim Sen'in 29 Ocak Cumartesi günü ekrana gelen bölümüne ilişkin detaylar...

Magazin 29-01-2022 23:54

Maske Kimsin Sen Ejderha kimdir? Maske Kimsin Sen ejderhanın kim olduğu açıklandı! Cemal Hünal kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Oynadığı filmler nelerdir?

Fox TV'nin sevilen yarışma programı Maske Kimsin'de elenen isim belli oldu. Maske Kimsin Sen'den elenen isim Ejderha maskesinin ardındaki Cemal Hünal oldu. Bu kapsamda Maske Kimsin Sen Ejderha kimdir? Maske Kimsin Sen Ejderha'sı Cemal Hünal kimdir? Nereli ve kaç yaşında? Oynadığı filmler nelerdir? İşte ünlü oyuncunun hayatı...

Magazin 29-01-2022 23:19

Survivor'ın sevilen yarışmacısı efsane dizi Adanalı'da oynamış!

Survivor 2021 yarışmacılarından Cemal Hünal'ın, bir dönemin çok izlenen dizisi Adanalı'da Alex karakterine hayat verdiği ortaya çıktı. Cemal Hünal'ın yıllar içindeki değişimini görenler şaşıp kaldı.

Magazin 20-09-2021 14:01

Issız Adam Cemal Hünal yepyeni bir projeyle dönüyor!

Issız Adam filminde canlandırdığı karakterle dikkatleri üzerine çeken Cemal Hünal yepyeni bir film projesiyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Magazin 30-06-2021 10:31

Bozkır Arslanı Celaleddin'in Berham'ı kimdir? Cemal Hünal kimdir, nereli, kaç yaşında?

Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayacak olan tarihi dizi 'Bozkır Arslanı Celaleddin'in oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Peki Berham karakterine hayat veren Cemal Hünal kimdir? Detaylar haberimizde...

Magazin 20-05-2021 12:18

Cemal Hünal ve Çağrı Atakan'dan Survivor itirafı! 'Biz çaldık'

Survivor'da elenen iki yarışmacı Cemal Hünal ve Çağrı Atakan açıklamalarıyla şaşırttı. Cemal Hünal ve Çağrı Atakan'ın birlikte olduğu videoda Cemal Ünal, "En çok güldüğüm şey yemeği biz çaldık, Batuhan yakalandı" dedi.

Magazin 09-05-2021 07:41

Sırların çözüldüğü Sadakatsiz'de Derin ve Asya'yı kaçıran kişi ortaya çıktı

Dün akşam 26. bölümüyle ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde Derin'i kaçıran kişilerin Asya'nın eski hastası Faruk ile eşi Nazan olduğu ortaya çıktı. Derin'i bir köy evinde zorla tutan Faruk, bölümün son sahnesinde de Asya'yı kaçırarak Derin'in olduğu eve getirdi.

Haber 15-04-2021 16:18

Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı! Asya ve Derin'e büyük şok!

Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin merakla beklenen 26. yeni bölümünden fragmanlar yayınlandı. Sadakatsiz dizisinin yeni bölümünde Derin'in kaçırılmasındaki gizemi yavaş yavaş çözen Volkan'ın karşısına hiç ummadığı bir gerçek çıkıyor. Fakat Volkan ne yaparsa yapsın olacakların önüne geçemiyor. Sadakatsiz'in yeni bölümünde ise bu sefer Asya kaçırılıyor. Asya, kendine geldiğinde, yanında Derin'i buluyor...

Haber 14-04-2021 12:36

Sadakatsiz'de Derin'in kaybolması Asya'nın hayatını altüst etti! Tüm işlerinden tek tek kovuldu

Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizi Sadakatsiz, 25. bölümü ile seyirci karşısına çıktı. Derin'in ortadan kaybolmasında suçlu bulunan Asya, öncelikle hastaneden daha sonra ise vakıftan kovuldu. Bölümün son sahnesinde ise Derin'in bir evde elleri ve ayakları bağlı bağlı şekilde tutulduğu ortaya çıktı...

Magazin 08-04-2021 14:09

Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı ! Büyük sır ortaya çıkıyor!

Kanal D'de ekrana gelen Sadakatsiz dizisinin merakla beklenen 25. yeni bölümününü fragmanları yayınlandı. Sadakatsiz'in yeni bölümünde Asya, yaralı halde bulduğu Derin'in yardımına koşuyor. Fragmanda Derin'in bir evde elleri bağlı şekilde zorla tutulduğu görülüyor. Derin cephesinde yaşanan ikinci bir şok ise herkesin kanını donduruyor. İşte Sadakatsiz yeni bölüm fragmanı ve özeti...

Magazin 07-04-2021 16:56

Sadakatsiz’in son bölüm fragmanı yayınlandı | Derin harekete geçiyor

Sadakatsiz dizisinin 23. bölüm fragmanı gündeme bomba gibi düştü. Sadakatsiz'in son yayınlanan bölümünde Volkan'ın Asya'ya söylediklerini duyan Derin çılgına döndü. Yeni bölüm fragmanında ise Derin, Volkan'a karşı harekete geçti. Sadakatsiz'in son bölümü merakla bekleniyor.

Magazin 24-03-2021 11:08

Sadakatsiz 19. son bölüme Cemal Hünal, Sinan rolüyle damga vurdu! Sadakatsiz'de Volkan ve Sinan'ın Asya kavgası!

Sadakatsiz dizisi 19. son bölümüyle ekrana geldi. Sadakatsiz'e kadroya yeni katılan ünlü oyuncu Cemal Hünal damga vurdu. Issız Adam filmiyle ünlenen ve Survivor 2021'den diskalifiye olduktan sonra dizilere geri dönen Cemal Hünal'ın canlandırdığı Sinan karakteri, yıllar sonra Asya'nın karşısına çıktı. Sinan ve Asya'yı İstanbul'da birlikte gören Volkan çılgına döndü ve kavga etti. İki isim karakolluk olurken, Volkan'ın Asya'ya gittiğini anlayan Derin ise bıraktığı notla eşini terk etti.

Magazin 25-02-2021 01:51

Sadakatsiz'e katılan Cemal Hünal, Sinan rolüyle dengeleri değiştirecek! Sadakatsiz 19. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in merakla beklenen 19. yeni bölümünden 2. fragman yayınlandı. Survivor 2021'de yarışan ve sakatlığı nedeniyle diskalifiye olan ünlü oyuncu Cemal Hünal, Sadakatsiz dizisiyle ekrana dönüyor. Sadakatsiz'in yeni bölümünde Cemal Hünal'ın canlandırdığı Sinan, yıllar sonra Asya'yı görmeye Tekirdağ'a geliyor. İkili birlikte İstanbul'a gelirken, kendilerini bulan Volkan ile Sinan da kavga ediyor. Derin ise "Asya'ya dönebilirsin. Bitti" notunu Volkan'a ulaştırıyor.

Magazin 22-02-2021 23:01

Survivor'dan diskalifiye olan Cemal Hünal'dan dizi sürprizi! Cemal Hünal Sadakatsiz'de hangi rolü oynayacak?

Survivor 2021 yarışmasından sakatlığı nedeniyle diskalifiye olan ünlü oyuncu Cemal Hünal, bu defa sevilen diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Cemal Hünal, Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'in kadrosuna katıldı.

Magazin 15-02-2021 22:31

Cemal Hünal'dan sonra Survivor'da bir diskalifiye daha! Survivor'dan kim diskalifiye oluyor?

Survivor'da bir diskalifiye şoku daha yaşandı! Çağrı Atakan'ın kendini tutamadığı son bölümün ardından kim diskalifiye oluyor merak konusu oldu. Geçtiğimiz günlerde Cemal Hünal diskalifiye olmuştu.

Magazin 24-01-2021 10:24

Survivor'da Çağrı ile Baran, Poyraz ve Dora arasında kavga! Survivor dokunulmazlık oyununda ortalık karışıyor!

Survivor 2021'in 23 Ocak Cumartesi ekrana gelecek olan 11. bölümünde Cemal Hünal adaya veda edecek. Sakatlığı nedeniyle diskalifiye olan Cemal Hünal'ın takım arkadaşlarına vedası sırasında duygusal anlar yaşanacak. Survivor dokunulmazlık oyununda ise herkesi şoke eden anlar yaşanacak. Oyun sırasında ünlülerden Çağrı Atakan ile gönüllülerden Dora, Poyraz ve Baran birbirlerine giriyor. Çılgına dönen Çağrı'yı ise takım arkadaşları durdurmaya çalışıyor.

Magazin 22-01-2021 23:09

Survivor'dan diskalifiye olan Cemal Hünal'ın eşinden şaşırtan çıkış!

Survivor 2021'in acil konseyinde ünlü oyuncu Cemal Hünal diskalifiye edildi. Hünal'ın eşi Lale Cangal'dan şaşırtan bir çıkış geldi. İşte ayrıntılar...

Magazin 22-01-2021 15:03

Cemal Hünal kimdir? Cemal Hünal Survivor'dan neden diskalifiye oldu? Survivor Cemal Hünal'ın sakatlığı nedir?

Cemal Hünal'ın Survivor 2021'den diskalifiye edildi. Survivor'da parkurda sakatlanan Cemal Hünal sağlık sorunları nedeniyle Doktor Metin Kuş'un raporuyla yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Acil durum konseyinde Acun Ilıcalı, Cemal Hünal’ın Survivor’a devam edemeyeceğini açıkladı. Fenomen film Issız Adam'la hafızalara kazınan ünlü oyuncu Cemal Hünal'ın sakatlığı merak konusu oldu. Peki Cemal Hünal kimdir? Neden Survivor'dan diskalifiye oldu? Survivor Cemal Hünal'ın sakatlığı nedir?

Magazin 22-01-2021 02:53

Cemal Hünal Survivor'dan diskalifiye oldu! Survivor'da Cemal Hünal'ın sakatlığı nedir?

Survivor 2021'de şok bir ayrılık yaşandı. Survivor'ın son bölümünde Acun Ilıcalı acil durum konseyinde Cemal Hünal'la ilgili açıklama yaptı. Survivor ünlüler takımında mücadele eden Cemal Hünal sakatlığı nedeniyle yarışmadan diskalifiye oldu. Acun Ilıcalı, Doktor Metin Kuş'un verdiği rapor doğrultusunda Cemal Hünal'ın Survivor'a devam edemeyeceğini açıkladı. Issız Adam filmiyle tanınan ünlü oyuncu Cemal Hünal ise gözyaşlarına boğuldu.

Magazin 22-01-2021 00:46

Survivor yarışmacılarının haftalık ücreti ortaya çıktı

Yeni platformu Exxen ile çok konuşulan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın sunduğu yılların efsane programı Survivor'da yarışmacıların haftalık ne kadar para aldıkları ortaya çıktı. Peki Survivor yarışmacıları ne kadar para alıyor? Yarışmacılara verilen miktarlar neye göre belirleniyor?

Magazin 20-01-2021 10:35

Survivor fragmanı merak uyandırdı! Survivor 2021’de kim diskalifiye oldu? Cemal Hünal diskalifiye mi edildi?

Yeni sezonuyla ekranlara bomba gibi gelen Survivor 2021’de yarışmanın daha ilk bölümünde birbirinden önemli gelişmeler yaşanıyor. Son olarak Survivor’da bir kırmızı alarm durumunun olduğu iddia edildi. Bu durum Survivor’da diskalifiye mi yaşanacak sorusunu akıllara getirdi. Peki, Survivor 2021’de kim diskalifiye oldu? Cemal Hünal diskalifiye mi edildi? İşte detaylar…

Magazin 11-01-2021 12:38

Survivor 2021 ünlüler takımında kimler var? İşte Survivor ünlüler takımı yarışmacıları

Survivor 2021 yarışmacı 1. bölümüyle 9 Ocak Cumartesi akşamı TV8 ekranlarında olacak. Survivor 2021 ünlüler takımı kadrosunda ise iddialı isimler yer alıyor. Ünlüler takımında Öykü Çelik, Cemal Hünal, Merve Aydın, Meryem Kasap, Barış Özbek ve Hayrettin gibi isimler var. İşte Survivor 2021 ünlüler takımı yarışmacıları.

Magazin 09-01-2021 02:59

Survivor 2021'den ilk fragman ve fotoğraflar yayınlandı! Survivor şok sakatlıklarla başlıyor!

Survivor 2021 9 Ocak Cumartesi akşamı başlıyor. Ünlüler ve gönüllüler konseptinde yayınlanacak olan Survivor'daki takımlardan ilk kareler de geldi. Survivor 2021'in 1. bölümünden heyecan dolu bir fragman yayınlandı. İlk gününde zorlu bir mücadelenin ekrana geleceği Survivor'da Cemal Hünal ve Sancakay Ilım Morgül'ün sakatlık anları ise tanıtıma damga vurdu. Konseyde ise Acun Ilıcalı gönüllerden bir kadın yarışmacının ünlüler takımına geçeceğini açıklıyor.

Magazin 08-01-2021 23:22

Survivor Cemal Hünal'a eşi Lale Cangal'dan veda

Issız Adam filmindeki rolüyle hafızalara kazınan Cemal Hünal, Survivor 2021 kadrosuna katıldı. Lale Cangal ise Dominik Cumhuriyeti'ne giden eşi için Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

Magazin 07-01-2021 17:23

Batuhan Karacakaya, Survivor 2021 kadrosunda! Yasin Obuz yardım ediyor

Survivor 2021 için kadro çalışmaları sürerken Cemal Hünal'ın adı Ünlüler listesinde açıklanmıştı. Aşk-ı Memnu dizisindeki Bülent karakteriyle hafızalara kazınan Batuhan Karacakaya'nın da yarışma için Dominik'e gideceği iddia edilmişti. Karacakaya'dan paylaşım geldi.

Magazin 17-12-2020 17:21

Survivor 2021'in ilk yarışmacısı Cemal Hünal oldu! Cemal Hünal kimdir?

Survivor 2021 için heyecan dorukta. Tv8'in çok izlenen yarışma programı Survivor 2021'in ilk yarışmacısı duyuruldu. Survivor 2021'in ilk yarışmacısı Cemal Hünal oldu. Peki Cemal Hünal kimdir?

Magazin 04-12-2020 12:25

Tuba Ünsal ve Cemal Hünal ikilisi kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor

Tuba Ünsal ile Cemal Hünal Sadece Bir Gece filminde evli bir çifti canlandıracak. Filmin 2021 yılında izleyiciyle buluşması planlanıyor.

Trend 30-11-2020 07:26

Türk Sinemasının medarı iftarı Çağan Irmak’ın filmleri! Vizyon tarihine göre Çağan Irmak’ın hafızalara kazınan 16 filmi

Türk sinemasında yönetmen isimleri düşünüldüğünde Çağan Irmak filmleri ve oyuncu seçimleriyle akla ilk gelen isimlerden bir tanesi olur. Hem senarist hem de yönetmen kimliğiyle Çağan Irmak Türk sinemasının son dönemde kült haline gelen birçok filmine imza atmayı başardı. Duygu yüklü ve adeta halkın içinden çıkan hikayeleriyle Çağan Irmak yüreklere dokunmayı çok iyi bildi. Her biri ayrı bir manevi noktada olan en iyi Çağan Irmak filmleri!

Trend 17-07-2020 19:01

Türk oyuncular mesleğini kalpleriyle yapıyor

Oyuncu Onur Şenay: - "Türkiye topraklarında bulunan oyuncu, yönetmen ve sanatla uğraşan arkadaşlarımın çok iddialı ve başarılı olduklarını düşünüyorum. Mesleklerini kalpleriyle yaptıklarına, karakterlerine itinayla dikkat ettiklerine inanıyorum" - "Her zaman tiyatroyla uğraştım. Televizyon ya da sinema peşinden o kadar da koşmadım işin açıkçası. Hayatımı şimdiye kadar hep tiyatro sayesinde ve tiyatrodan kazandım" - "Tiyatro, çok emek isteyen, inatçı olman gereken, seni yoracak olan, yolda birçok engel varken bunların hepsini aşmaktan başka fikri olmayan insanların yapabileceği bir meslek"

Haber 28-03-2019 11:26

Cemal Hünal, Mehmet Turgut'a at binmeyi öğretti!

Mehmet Turgut, Cemal Hünal’ın Gümüşdere Köyü’ndeki çiftliğini gezerken; Hünal’dan Arap atlarıyla, at terbiyesinin nasıl yapılması gerektiğiyle ilgili bilgi alıyor. Hünal, Mehmet Turgut’a Falan Filan’da ata binmeyi öğretiyor.

Magazin 11-08-2018 02:05

Son dakika: Çağatay Ulusoy ve Gizem Karaca'ya uyuşturucu davasında hapis şoku!

Çağatay Ulusoy, 2011 Türkiye ikinci güzeli oyuncu Gizem Karaca, Cemal Hünal, Yusuf Akgün, Ergun Taş, şarkıcı Cenk Eren ile DJ Nuri Kösem, Ayşe Selin Boronkay’ın da aralarında bulunduğu 34 kişi yargılanıyordu

Magazin 16-05-2018 16:03

Kızım ve Ben filminin galası yapıldı

Cemal Hünal, İrem Helvacıoğlu ve Zülal Memişoğlu'nun başrollerini paylaştığı film 6 Nisan'da sinemaseverlerle buluşacak

Haber 03-04-2018 23:27

At kavgasında tehdit mesajları: Çocuğun için kötü olur

Ünlü oyuncu Cemal Hünal, İstanbul Atlı Okçuluk Spor Kulübü Derneği üyesiyken 3 Şubat'ta kavga ettiği dernek başkanı Abdullah Bal tarafından yönetim kurulu üyeliğinden çıkartıldı. İddiaya göre bunun üzerine Hünal, kulüpteki atlarını ve dernek tarafından kullanılan lüks model cipini geri istedi. Ancak Başkan Bal, ona tehdit ve hakaretler savurdu.

Haber 10-01-2018 06:17

Cemal Hünal kimdir? Issız Adam, Diriliş Ertuğrul dizisine katıldı!

Cemal Hünal, Diriliş Ertuğrul dizisi sezon finalinde boy göstermesiyle merak konusu oldu. Çağan Irmak'ın yönettiği ve büyük ses getiren "Issız Adam" filmi ile kariyerinin zirvesine oturan Cemal Hünal, Diriliş Ertuğrul'un sezon finali bölümü ile birlikte dizide rol almaya başlayacak. Cemal Hünal'in kimi canlandıracağı meçhul. Peki Cemal Hünal kimdir?

Haber 08-06-2017 08:03

Ünlü oyuncu Cemal Hünal ölümden döndü

Issız Adam filmiyle ünlenen Cemal Hünal, Çanakkale'de okçuluk müsabakalarında attan düştü.

Magazin 10-08-2015 21:44

Cemal Hünal'dan güldüren teşhis

Ünlü oyuncular Çağatay Ulusoy, Cemal Hünal ve Gizem Karaca'nın da yargılandığı uyuşturucu davasında 6 sanık tahliye edildi.

Haber 03-06-2014 15:19