Ceren Moray Haberleri Ve Son Dakika Ceren Moray Haberleri

Ceren Moray Haberleri Ve Son Dakika Ceren Moray Haberleri

5 Haziran 1985 yılında dünyaya gelen Ceren Moray, Diyarbakır’da doğmuştur. Annesi ve babası onun küçük yaşlarda tiyatroya duyduğu ilgiyi destekleyerek oyunculuk kariyerinin gelişimine yardımcı olmuşlardır. Moray, Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde öğrenim görmüştür. Ekranlarda ilk göründüğü tarih 2003’tür. Serseri Aşıklar adlı bir televizyon dizisinde ilk profesyonel oyunculuk deneyimini yaşamıştır. Yardımcı karakter olarak rol aldığı dizinin ardından 2005 yılında Nefes Nefese dizisinde başrol oynamıştır. İşler Güçler, Avlu, O Hayat Benim gibi dizilerde gösterdiği performans ile beğeni toplayan oyuncu, 2017 yılında Fransız sevgilisi Nico Brun ile evlenerek dünya evine girmiştir. Moray, 2020 yılında Öğretmen dizisi ile ekranlarda görülürken, İlker Kaleli ile başrolü paylaşmıştır. Dizi düşük reytingler sebebiyle 9. bölümde final yapmıştır.

Ceren Moray Haberleri

Kirli Sepeti'nin yıldızı Ceren Moray bir deri bir kemik kaldı! Son pozları dikkat çekti

Şimdilerde Ayça Bingöl ve Cansu Tosun ile başrolünü paylaştığı Kirli Sepeti dizisinde Hayriye karakterine hayat veren Ceren Moray son pozlarıyla dikkat çekti. Başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle adından söz ettiren ünlü isim adeta bir deri bir kemik kaldı. Ceren Moray'ın son pozlarına yorum yağdı...

Magazin 20-02-2024 10:00

Kirli Sepeti'ndeki çekim hatası sosyal medyada gündem oldu! İzleyenlerin gözünden kaçmadı

Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Fox Tv'nin yeni dizisi Kirli Sepeti her bölümüyle sosyal medyada gündem oluyor. Kirli Sepeti bu defa yapılan bir çekim hatasıyla çok konuşuldu. Dizideki o detay izleyenlerin gözünden kaçmadı...

Magazin 25-10-2023 13:57

Kirli Sepeti'nin yıldızı Ceren Moray'ın Yasak Elma göndermesi sosyal medyayı salladı! O sahneye yorum yağdı

Oyuncu kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan ve Cansu Tosun gibi isimlerin yer aldığı Kirli Sepeti dizisi pazar akşamlarına damga vuruyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran diziye bu defa Yasak Elma göndermesi damga vurdu. Ceren Moray ve Gözde Seda Altuner'in o sahnesine sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 23-10-2023 14:21

Kirli Sepeti'nin Hayriye'si Ceren Moray kimdir, kaç yaşında, nereli? Ceren Moray hangi dizilerde oynadı? Kavak Yelleri'nden Kirli Sepeti'ne!

Ceren Moray Kirli Sepeti dizisindeki Hayriye rolüyle izleyicilerin dikkatini çekti. Star TV'de yayınlanan Avlu dizisindeki Azra rolüyle çıkış yakalayan Moray, bu akşam ilk bölümü yayınlanacak olan Kirli Sepeti ile ekranlara geri dönüyor. Ünlü oyuncunun Kirli Sepeti dizisindeki performansı merak edildi. Peki, Kirli Sepeti'nin Hayriye'si Ceren Moray kimdir, kaç yaşında, nereli? Ceren Moray hangi dizilerde oynadı? Kavak Yelleri'nden Kirli Sepeti'ne!

Magazin 24-09-2023 19:59

KİRLİ SEPETİ KONUSU VE OYUNCULARI! Kirli Sepeti dizisi oyuncuları kimler, konusu ne? Fox TV yayın akışı

Kirli Sepeti dizisi konusu ve oyuncuları ile merak edildi. Kanallar yeni dizilerini bir bir tv yayın akışı listelerine eklemeye devam ediyorlar. Fox TV'nin yeni dizisi Kirli Sepeti bu akşam ilk bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Kirli Sepeti'nin oyuncuları arasında Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan ve Melisa Döngel gibi ünlü isimler bulunuyor. Peki, Kirli Sepeti dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Fox TV'nin yeni dizisinin detayları

Magazin 24-09-2023 18:57

Kirli Sepeti oyuncuları kimdir, konusu nedir? FOX TV Kirli Sepeti ne zaman başlayacak? İlk tanıtım yayınlandı

Kirli Sepeti dizisinin konusu ve oyuncuları gibi detayları araştırılıyor. Yakında FOX TV ekranlarında yayın hayatına merhaba diyecek olan Kirli Sepeti dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Dizinin başrollerinde Ayça Bingöl, Ceren Moray, Halil İbrahim Ceyhan ve Cansu Tosun gibi isimler yer alıyor. Peki, Kirli Sepeti oyuncuları kimdir, konusu nedir? Yeni dizi Kirli Sepeti ne zaman başlayacak?

Magazin 24-08-2023 15:02

Yeni boşanan Ceren Moray'ın yanında yakalanınca... Akşama kadar soğan, sarımsak ve pırasa doğruyorum

Geçtiğimiz ay Nico Brun ile evliliğini bitiren Ceren Moray Cihangir'de bir erkek arkadaşıyla yakalandı. Boşanmanın ardından toparlanmaya çalıştığını söyleyen oyuncu yakalanınca panik oldu. Mekana kaçan Ceren Moray'ın yanındaki arkadaşı ise yanıtıyla olay oldu.

Magazin 29-05-2022 08:29

Geçtiğimiz aylarda eşinden boşanan Ceren Moray gizemli erkek arkadaşıyla görüntülendi

2017 yılında Fransız Nico Brun ile nikah masasına oturan oyuncu Ceren Moray, geçtiğimiz ay evliliğini sonlandırdı. Boşanma sonrası sessizliğini koruyan Moray, önceki akşam bir erkek arkadaşıyla görüntülendi. Basın mensuplarını gören oyuncu, "Yanımdaki çok yakın arkadaşım" derken genç adamın "Manyak mısınız? Ben burada akşama kadar soğan, sarımsak doğruyorum. Ceren'le alakam yok" demesi herkesi şaşkına çevirdi.

Magazin 28-05-2022 08:03

Eşinden boşanan Ceren Moray Demet Evgar'ın düğününde görüntülendi! Toparlanmaya çalışıyorum

2017'de nikah masasına oturan oyuncu Ceren Moray ile Nico Brun, geçtiğimiz ay evliliklerini sonlandırmıştı. Ayrılık sonrası konuyla ilgili ilk kez konuşan Moray, "Toparlanmaya çalışıyorum. En kısa sürede atlatacağım" ifadelerini kullandı.

Magazin 23-05-2022 17:03

Yalancılar ve Mumları neden final yaptı? Yalancılar ve Mumları konusu nedir?

Yayın hayatına büyük umutlarla başlayan Yalancılar ve Mumları dizisinin ekran serüveni kısa sürdü. Başrollerinde Elçin Sangu, Ceren Moray gibi başarılı ve popüler oyuncuların yer almasına rağmen Yalancılar ve Mumları dizisi için çok geçmeden final kararı alındı. Dizi hakkında neden final kararı alındığı ise merak konusu oldu. İşte detaylar...

Magazin 31-10-2021 23:46

Yalancılar ve Mumları için final kararı çıktı

Fox Tv’nin yeni sezonda büyük umutlarla yayına verdiği Yalancılar ve Mumları dizisinin reytingleri beklentinin altında kaldı. Sezona iddialı bir giriş yapmasına rağmen reytinglerde geride kalması sonucu Fox Tv tarafından final kararı verildi. Başrollerinde Elçin Sangu, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Ceren Moray’ın yer aldığı 4 yakın arkadaşın hikayesini konu alan Yalancılar ve Mumları için final kararı alındı. Peki, Yalancılar ve Mumları final ne zaman?

Magazin 22-10-2021 21:54

Nihal Yalçın'a destek veren Ceren Moray'dan Tamer Karadağlı'ya tepki

Geçtiğimiz gün Altın Portakal Film Festivali'nin ödül töreninde Tamer Karadağlı'nın Nihal Yalçın'a 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü takdim ederken sergilediği tavır sosyal medyada tepki çekmişti. Karadağlı'nın yaptığı açıklamalarının ardından iyice kızışan olayın yankıları sürerken bir tepki de oyuncu Ceren Moray'dan geldi.

Magazin 11-10-2021 20:35

Yalancılar ve Mumları ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı! Yalancılar ve Mumları dizisi 1. bölümden 2. fragman yayınlandı!

Fox TV'nin yeni sezonda ekrana süreceği Yalancılar ve Mumları dizisinin yayın tarihi açıklandı. BBC yapımı Mistresses dizisinden Türkiye'ye uyarlanan Yalancılar ve Mumları'nın 1. bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin başrollerini Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar, Feyyaz Duman, İlker Kızmaz ve Melike Güner paylaşıyor. Yalancılar ve Mumları dizisi, üniversitede tanışmış otuzlarında olan bir grup arkadaşın birbirinden farklı hayatlarını ve aşklarını ele alıyor.

Magazin 20-09-2021 23:41

Yalancılar ve Mumları ilk bölüm fragmanı yayınlandı! Bize 4 yapraklı yonca derlerdi

Yalancılar ve Mumları dizisi güçlü oyuncu kadrosuyla ve ilgi çekici hikayesiyle 30 Eylül Perşembe FOX TV'de seyirciyle buluşacak. Yalancılar ve Mumları dizisinin oyuncu kadrosunda Elçin Sangu ve Ceren Moray gibi birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Dizinin fragmanında, Ceren Moray'ın hayat verdiği "Elif" karakterinin kızı "Sumru" ile yaşama telaşında olduğu ve işlerin bir anda sarpa sardığı görülüyor.

Magazin 18-09-2021 19:49

Yalancılar ve Mumları dizisinden ilk fragman yayınlandı! İşte Yalancılar ve Mumları yayın tarihi, konusu ve oyuncuları

Fox TV'nin yeni sezonda ekrana süreceği Yalancılar ve Mumları dizisinin yayın tarihi açıklandı. BBC yapımı Mistresses dizisinden Türkiye'ye uyarlanan Yalancılar ve Mumları'nın 1. bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin başrollerini Elçin Sangu, Ceren Moray, Şafak Pekdemir, Burcu Gölgedar ve Melike Güner paylaşıyor. Yalancılar ve Mumları dizisi, üniversitede tanışmış otuzlarında olan bir grup arkadaşın birbirinden farklı hayatlarını ve aşklarını ele alıyor.

Magazin 17-09-2021 23:33

Avlu dizisinde flaş gelişme: Demet Evgar ve Ceren Moray Avlu ile ekranlara geri dönüyor!

Yayınlandığı dönem epey ses getiren Avlu dizisine ilişkin flaş bir gelişme yaşandı. 2018- 2019 yılları arasında izleyici karşısına çıkan dizi iki sezonun ardından aniden sona ermişti. Dizinin sıkı takipçilerini sevindirecek bir haber geldi. Peki Avlu dizisi yeniden mi başlayacak? Merak edilen detayları haberimizde derledik...

Magazin 26-05-2021 12:51

Olağan Şüpheliler dizisinin fragmanı yayınlandı! Olağan Şüpheliler Exxen'de ne zaman başlıyor?

Exxen’de yayınlanmaya başlayacak olan dizi Olağan Şüpheliler dizisinin ilk fragmanı seyirci karşısına çıktı. Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray ve Yasemin Allen’ın başrollerde oynadığı Olağan Şüpheliler dizisinde eşlerini öldüren 3 ev kadının hikayesini anlatıyor.

Magazin 13-02-2021 02:37

Olağan Şüpheliler'in afişi yayınlandı! Exxen'den yeni dizisi Olağan Şüpheliler'in oyuncuları kimler?

Yakında dijital platform Exxen’de yayınlanmaya başlayacak olan dizi Olağan Şüpheliler dizisinin afişi yayınlandı. Bennu Yıldırımlar, Ceren Moray ve Yasemin Allen’ın başrollerde oynadığı Olağan Şüpheliler dizisinde eşlerini öldüren 3 ev kadının hikayesini anlatıyor.

Magazin 12-02-2021 01:47

6 dil bilen İlker Kaleli İngilizce konuştu aksanı olay oldu

Öğretmen ve Baraj dizilerinin başrol oyuncuları, düzenlenen bir oturuma katıldı ve NATPE V-Front programında dizide canlandırdıkları karakterler hakkında bilgi verdi. Öğretmen dizisinin başrol oyuncusu İlker Kaleli'nin aksanlı İngilizce'si gündeme damga vurdu.

Magazin 16-07-2020 11:11

Öğretmen dizisinin Zeynep Öğretmen'i Ceren Moray kimdir? Ceren Moray kaç yaşında ve nereli?

Öğretmen dizisinin başrol oyuncularından, Zeynep Öğretmen’i canlandıran Ceren Moray dizinin yayınlanmasıyla beraber yeniden gündem oldu. En son 'Avlu' dizisinde karşımıza çıkan Ceren Moray kimdir, kaç yaşında ve nereli?

Magazin 05-03-2020 01:32

Ceren Moray'dan Avlu açıklaması! Avlu bitti mi?

Star TV'de final yapıp Netflix'te devam edeceği konuşulan Avlu dizisi için Ceren Moray'dan flaş bir açıklama geldi.

Magazin 22-11-2019 13:37

Ceren Moray TRT dizisini ti'ye alınca ortalık karıştı

Star TV ekranlarında yayınlanan Avlu dizisinin oyuncusu Ceren Moray, TRT 1'de yayınlanan Vuslat dizisinin afişini dantele benzetince tartışmanın fitilini ateşledi.

Magazin 22-01-2019 09:53

Vuslat ve Avlu dizileri oyuncularının dantel tartışması sosyal medyayı salladı!

Star'da yayınlanan Avlu dizisinin oyuncusu Ceren Moray, TRT1'de yayınlanan ve yeni bölümü bu akşam ekrana gelecek Vuslat dizisinin afişini dantele benzetince ortalık karıştı. Önce Vuslat'ın başrol oyuncusu Devrim Özkan, ardından Baran Bölükbaşı, son olarak da yönetmen Barış Yöş esprili paylaşımlarla durumu ti'ye aldı.

Trend 21-01-2019 22:54

Avlu dizisinde absürt görüntü! Dikkatli gözlerden kaçmadı

Yeni sezon bölümleri geride bıraktığımız hafta başlayan Avlu dizisi, yeni bölüm tanıtımında ekrana yansıyan görüntüyle sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 24-09-2018 14:17

Ceren Moray'ın mesajı kolda

Oyuncu Ceren Moray, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi.

Magazin 18-09-2018 16:03

Aslı Enver, Murat Boz'u görünce kaçtı

Didem İnselel ve Ceren Moray’la Kuruçeşme’de yemek yiyen Aslı Enver, eski sevgilisi Murat Boz’un gelmesi üzerine, mekanı hemen terk etti.

Magazin 09-08-2018 06:17

Avlu dizisi 1. bölümüyle sosyal medyayı salladı!

Star TV'de 1. bölümüyle Perşembe akşamı ekrana gelen Avlu dizisi sosyal medyayı salladı. Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin başarılı oyunculuklarıyla dikkatleri çektiği cezaevi dizisi Avlu, ilk bölümüyle Twitter'da akşamın en fazla konuşulan konusu olarak TT listesinde bir numara oldu. Dizide oyunculuklar, senaryo ve çekim kalitesi beğeni toplarken, dizideki cezaevi ortamında ise tepkiler de geldi.

Magazin 29-03-2018 23:21

Ceren Moray Avlu dizisindeki Azra Ağa rolüyle şaşırtacak!

Son olarak O Hayat Benim dizisinde rol alan Ceren Moray, Star TV'nin iddialı dizisi Avlu'daki yeni rolüyle ile izleyenleri şaşırtacak.

Magazin 26-03-2018 21:51

Beklenen dizi 'Avlu'nun yayın tarihi belli oldu

Merakla Beklenen Proje 29 Mart Perşembe Günü Star Ekranında Başlıyor! Projenin yeni tanıtımı dün gece yayınlandı!

Magazin 14-03-2018 13:49

Ünlü oyuncu Bodrum'da evlendi

O Hayat Benim dizisinde Efsun karakteriyle herkesin sevgisini kazanan Ceren Moray, Fransız sevgilisi ile dünya evine girdi. Ceren Moray, düğününde yerinde duramadı.

Magazin 24-09-2017 10:41

Sadullah Şentürk O Hayat Benim dizisine 'Evet' dedi

FOX TV ekranlarında ilgiyle takip edilen O Hayat Benim dizisinin yeni sezondaki yönetmeni belli oldu.

Magazin 31-07-2016 10:37

Ceren Moray'ın Arda Turan'a tepkisi Efsun gibi oldu

Fox TV ekranlarının sevilen O Hayat Benim dizisinin Efsun'u Ceren Moray, İspanya'ya 3-0 yenilen Milli Takımın kaptanı Arda Turan'ı sosyal medya hesabından sert bir dille eleştirdi.

Magazin 20-06-2016 08:16

Hamdi Alkan kızı Zeynep Alkan ve Ceren Moray Nişantaşı'nda görüntülendi

Hamdi Alkan, önceki akşam kızı Zeynep Alkan ve yönetmenliğini yaptığı 'O Hayat Benim' dizisinin Efsun'u Ceren Moray ile Nişantaşı'nda görüntülendi.

Magazin 12-03-2016 16:22

Dizide yılbaşı ağacı oldu

'O Hayat Benim' dizisinin Beyza'sı Görkem Gönülşen televizyon tarihine geçecek bir ilke imza attı.

Magazin 02-01-2016 14:12

Ezgi Asaroğlu makyajsız haliyle şaşırttı

28 Haziran'da sezon finali yapan O Hayat Benim dizisinin Bahar'ı Ezgi Asaroğlu paylaştığı makyajsız haliyle hayranlarını şoke etti.

Magazin 13-07-2015 09:46

Senaryo ekibi değişti, işler karıştı

O Hayat Benim dizisi izleyiciyi çok kızdırdı.

Magazin 05-07-2015 14:54

O Hayat Benim Sezon Finali 2. Fragmanı

Konağın bahçesinde Yusuf Erkıran'ın cesedi bulununca, Mehmet Emir ve Hülya zan altında kalırlar. Gelişmeler Gelincik yokuşunda yaşayanlarda şok etkisi yaparken, Bahar'ın cinayet ile ilgili olarak polise gitmesinden çekinen Sultan, akıllara durgunluk veren bir önlem alır. Oysa Bahar ve Ateş'i bekleyen çok daha büyük bir sorun vardır. Mehmet Emir ve Hülya cinayet zanlısı olarak hakim karşısına çıkarılırlar. Efsun, hastalığı sırasında kendisini iyileştirmek için servetini feda etmiş olan Mehmet Emir'in cinayetle suçlanmasına, hüküm giymesine göz mü yumacaktır, yoksa gerçekleri itiraf mı edecektir? O Hayat Benim sezon finaliyle 28 Haziran Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 26-06-2015 17:13

O Hayat Benim Sezon Finali Fragmanı

Konağın bahçesinde Yusuf Erkıran'ın cesedi bulununca, Mehmet Emir ve Hülya zan altında kalırlar. Gelişmeler Gelincik yokuşunda yaşayanlarda şok etkisi yaparken, Bahar'ın cinayet ile ilgili olarak polise gitmesinden çekinen Sultan, akıllara durgunluk veren bir önlem alır. Oysa Bahar ve Ateş'i bekleyen çok daha büyük bir sorun vardır. Mehmet Emir ve Hülya cinayet zanlısı olarak hakim karşısına çıkarılırlar. Efsun, hastalığı sırasında kendisini iyileştirmek için servetini feda etmiş olan Mehmet Emir'in cinayetle suçlanmasına, hüküm giymesine göz mü yumacaktır, yoksa gerçekleri itiraf mı edecektir? O Hayat Benim sezon finaliyle 28 Haziran Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 23-06-2015 14:44

'O Hayat Benim' ekibinden mahalleliye iftar davetli 'özür'

Fox TV'de yayınlanan O Hayat Benim dizisinin ekibi, oyuncu Ceren Moray'ın attığı "Oruç tutmadığımız için dizi setini bastılar, kafamıza mermer attılar" tweetiyle başlayan gerilimin ardından mahalleye iftar daveti verdi.

Magazin 22-06-2015 15:20

Dizi setine mermerli 'oruç' saldırısı iddiası

'O Hayat Benim' dizisinde Efsun karakterini canlandıran Ceren Moray kişisel sosyal medya hesabından oruç tutulmadığı gerekçesiyle setin basıldığına dair tweetler attı.

Magazin 19-06-2015 10:48

O Hayat Benim 59. Bölüm Fragmanı

Sakine, başına gelen tüm talihsizlikleri Yusuf Erkıran'ın ruhunun huzur bulmamasına bağlayınca Mehmet Emir'in telesekreterine ihbarda bulunur ve daha büyük talihsizliklerin kapısı açılmış olur. Şimdi hem Efsun ve ailesini, hem de konağın sahibi Mehmet Emir'i çok zor günler beklemektedir. Sultan ve Efsun cesedin yerini değiştirmek isterken işler daha da içinden çıkılmaz bir hal alır. Oysa henüz yaşanacak en büyük talihsizlik sırada beklemektedir. Hülya, abisi Mehmet Emir'i korumak için boyundan büyük işlere kalkışıp cesetten kurtulmak isteyince eve gelen polisler onu korkunç bir halde bulurlar. O Hayat Benim yeni bölümüyle 21 Haziran Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 18-06-2015 16:31

O Hayat Benim 58. Bölüm 2. Fragmanı

Sultan'ın sinsi ama bir o kadar da akıllı planı amacına ulaşmış, Hülya tımarhaneye kapatılmıştır. Bahar ve Ateş cephesinde sular durulmaz ve ayrılık rüzgarları esmeye başlar. Fulya, Mehmet Emir'i kaybetmemek için bugüne kadar ettiği yeminlerden geri döner. Beyza'nın kaybettiği CD tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk sonunda CD'nin içindeki tüm sırların ortaya dökülmesi ve Efsun'un gerçek kimliğinin ortaya çıkması kaçınılmazdır. Talihsizliklerin peşini bırakmadığı Sakine hayatının en büyük hatasını yaparak, Mehmet Emir'i telefonla arar ve ailenin en büyük sırlarından birini ifşa eder. Şimdi Efsun ve gerçek ailesinin hayatları geri dönülmez bir yol ayrımındadır. O Hayat Benim yeni bölümüyle 14 Haziran Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 12-06-2015 14:52

O Hayat Benim 58. Bölüm Fragmanı

Sultan'ın sinsi ama bir o kadar da akıllı planı amacına ulaşmış, Hülya tımarhaneye kapatılmıştır. Bahar ve Ateş cephesinde sular durulmaz ve ayrılık rüzgarları esmeye başlar. Fulya, Mehmet Emir'i kaybetmemek için bugüne kadar ettiği yeminlerden geri döner. Beyza'nın kaybettiği CD tehlikeli bir yolculuğa çıkar. Bu yolculuk sonunda CD'nin içindeki tüm sırların ortaya dökülmesi ve Efsun'un gerçek kimliğinin ortaya çıkması kaçınılmazdır. Talihsizliklerin peşini bırakmadığı Sakine hayatının en büyük hatasını yaparak, Mehmet Emir'i telefonla arar ve ailenin en büyük sırlarından birini ifşa eder. Şimdi Efsun ve gerçek ailesinin hayatları geri dönülmez bir yol ayrımındadır. O Hayat Benim yeni bölümüyle 14 Haziran Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 09-06-2015 11:26

O Hayat Benim 57. Bölüm Fragmanı

Efsun'un hayatı şimdi başkalarının elindedir; Mehmet Emir, Hülya ve Arda. Mehmet Emir'in yüreğindeki evlat sevgisi ağır basıp, tüm varlığını bir kalemde gözden çıkarabilecek midir? Hülya her ne kadar abisini köşeye sıkıştırmış olsa da onunla aynı fikirde olmayan biri vardır; oğlu Arda. Arda'nın araya girmesi ile Hülya'nın tüm planları tersine döner ve bulunan donör kendi şartlarını ortaya sürer. Şimdi av avcı, avcı da av olmuştur. Hülya ailesini korumak için bir takım önlemler alırken Sultan da boş durmaz. Onun da Hülya'ya vermeyi düşündüğü büyük bir ders vardır. Efsun'un hayatı üzerine kumar oynayan Hülya bir anda kendisini yaşam ile ölüm arasında bulur. O Hayat Benim yeni bölümüyle 31 Mayıs Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 28-05-2015 11:53

O Hayat Benim 56. Bölüm Fragmanı

Efsun, kardeşi Bahar ve Gelincik yokuşu komşuları ile piknikte eğlenirken aniden yere yığılır. Kendinden geçen Efsun hastaneye götürüldüğünde sarsıcı bir sonuçla karşılaşalır. Şanssızlık genç kızın yakasını bırakmamış ve hastalığı çok ciddi bir safhaya ulaşmıştır. Efsun yolun sonunda görünmektedir çünkü böbrek nakli gerekmektedir. Bahar, Sultan ve gelincik yokuşu sakinleri bir yandan, Mehmet Emir diğer yandan uygun donör arayışına girer. Efsun'un hastalığı herkesi mutsuz etse de bu durumu fırsata çevirmeyi düşünen kötü niyetli bir tek kişi vardır. Hülya Efsun'un hastalığını bahane edip tekrar, kovulduğu Mehmet Emir'in köşküne döner. Hülya'nın planı Efsun'un sağlığına kavuşması dahilindedir ancak Mehmet Emir tüm varlığını kendisine devrederse. O Hayat Benim yeni bölümüyle 24 Mayıs Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 20-05-2015 14:45

O Hayat Benim 55. Bölüm Fragmanı

Efsun ölüm ile yaşam arasındaki ince çizgide gidip gelirken, diğer tarafta Fulya ikizlerini kaybetme tehlikesi ile karşı karşıyadır. Mehmet Emir büyük ikilem içindedir. Efsun'un yanında mı kalacak, yoksa ikizlerine hamile olan Fulya'nın yanına mı koşacaktır? Mehmet Emir'in bu konudaki tavrı ailesinde ciddi tartışmaların doğmasına sebep olur ve tansiyon yükselir. Efsun, kendini biraz iyi hissedince, doktorların tüm itirazlarına rağmen tedavi gördüğü hastaneden kaçar gibi ayrılır. Hülya ve Efsun kozlarını paylaşmaya kalkınca Bahar hiç beklemediği bir harekete maruz kalır. Evde tırmanan gerilim Mehmet Emir'in, kız kardeşi Hülya ile ilgili çok ciddi bir karar vermesine neden olur. Sultan, Efsun'un moral bulması, kendini iyi hissetmesi için, gelincik yokuşu komşuları ile birlikte pikniğe kararı alırlar. Piknikte güzel ve neşeli saatler geçirilirken Mehmet Emir, Efsun'un doktorundan şok edecek bir gerçek öğrenir. Biricik kızı Efsun'un, kimsenin tahmin etmediği ciddi bir rahatsızlığı vardır ve en kısa zamanda önlem alınmalıdır. Mehmet Emir, Efsun'u uyarmak için telefon ettiğinde belki de çok geç kalmış olacaktır. O Hayat Benim yeni bölümüyle 17 Mayıs Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 13-05-2015 14:07

O Hayat Benim'den ayrıldı, 7.5 kilo verdi

O Hayat Benim dizisinden olaylı şekilde ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu at kuyruğu çayı ile zayıflıyor.

Magazin 11-05-2015 08:54

O Hayat Benim 54. Bölüm Fragmanı

Havaalanına gelen Efsun, kardeşi Bahar'ı Kıbrıs'a gitmekten vazgeçiremeyince büyük bir hüsrana uğrar. Öte yandan Fulya hayatının en güzel haberini alır, hamiledir. Bu haber Fulya ve Hülya'yı sevince boğarken Hasret'in aşka duyduğu güveni bir kez daha yerle bir eder. Bahar'ın gidişinden sonra uzun bir süre Efsun'a kimse ulaşamaz. Bulunduğunda ise kendinde değildir ve sürekli Bahar'ı sayıklar. Bahar Efsun'u bir daha görmek istemediğini söyler. Oysa Bahar'ın bilmediği bir şey vardır. Aynı dakikalarda hastanede doktor Efsun'un yakınlarının gelip onu son kez görebileceğini söyler çünkü umutlar kesilmiş, Efsun yolun sonuna gelmiştir. O Hayat Benim yeni bölümüyle 10 Mayıs Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 07-05-2015 11:53

O Hayat Benim 53. Bölüm Fragmanı

Hülya'nın, Efsun'u sonsuza dek Atahan soyadından silme planları, gözünü iyice karartmıştır. Kontrolsüz öfkesi onu, anneliği ile sınayarak canını çok fena yakacaktır. Efsun'a daha yakın olarak düşmanlarını gözünün önünde tutmak isteyen Sultan için bu durum bulunmaz bir fırsat olur. Konağın kapıları bu sefer Sultan'a açılır ve müştemilata yerleşen Sultan hamlelerini yapmakta gecikmez. Fulya ile boşanma arifesinde olan Mehmet Emir, kayıp yıllarının acısını çıkarmaya ve Hasret ile sil baştan başlamaya hazırlanırken Fulya'nın hamilelik haberi, Mehmet Emir'i içinden çıkılamaz bir ikileme sürükleyecektir. Ateş ve Bahar ise yaşadıkları tüm acılara bir çizgi çekerek başka bir şehirde yeni bir hayata başlamaya karar verirler ama Bahar olmadan eksik kalan Efsun'u hesap etmeden... O Hayat Benim yeni bölümüyle 03 Mayıs Pazar akşamı saat 20:15'te Fox'ta...

Magazin 29-04-2015 15:37