Christophe Galtier Haberleri

Paris Saint Germain, Galtier ile yollarını ayırdı!

Fransa Ligue 1'in güçlü ekiplerinden Paris Saint Germain, teknik direktör Christophe Galtier ile yollar resmen ayrıldı. İşte detaylar...

Spor 05-07-2023 12:33

Dünyaca ünlü teknik direktör Galtier, gözaltına alındu! Irkçılık ve ayrımcılık...

Fransa Ligue 1'de geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla tamamlayan Paris Saint-Germain'in teknik direktörü Christophe Galtier'in başı dertte. Tecrübeli çalıştırıcı, "ırk veya dini aidiyete dayalı ayrımcılık" yaptığı şüphesiyle açılan soruşturma sonucu sabah saatlerinde gözaltına alındı.

Spor 01-07-2023 12:29

Cuma namazına giden pislikler demişti, PSG'nin hocası Galtier gözaltına alındı!

Geçtiğimiz sezon Ligue 1'de şampiyon olan PSG'nin teknik direktörü olarak görev yapan Galtier gözaltı şoku yaşıyor. Ünlü teknik adamın geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan e maillerindeki ırkçı ve ayrımcı sözleri tepki toplarken, Fransız adli makamları sezonun tamamlanmasının ardından harekete geçti. İşte detaylar...

Spor 30-06-2023 12:48

Messi'den sonra Benzema! Avrupa futbolu yanıyor, tecrübeli golcü eski dostu Ronaldo ile rakip oluyor

Real Madrid'in tecrübeli oyuncusu Karim Benzema için bir süredir ayrılık iddiaları ortaya atılırken, yıldız oyuncu yaptığı açıklamada çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi. Buna rağmen önde gelen haber kaynakları Benzema'nın Madrid ekibine vedasını duyurmaya hazırlandığını belirtirken, yeni takımını da duyurdu.

Spor 01-06-2023 21:30

Christophe Galtier

Christophe Galtier Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Christophe Galtier Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Messi'nin PSG kariyeri bitti! PSG Teknik Direktörü Christophe Galtier'den resmi açıklama geldi! ''Yarın son kez sahaya çıkacak''

PSG Teknik Direktörü Christophe Galtier, Messi'nin takımdan ayrıldığını duyurdu. Galtier, "Futbol tarihinin en iyi oyuncusuna teknik direktörlük yapma ayrıcalığına sahip oldum. Yarın Messi'nin Parc des Princes'teki son maçı olacak." dedi.

Spor 01-06-2023 14:38

Burak Yılmaz'dan Cuma namazına giden pislikler diyen eski hocası Galtier'e destek mesajı!

Fransa'da oynadığı dönemde Galtier ile birlikte çalışan Burak Yılmaz son günlerde Christophe Galtier'e yöneltilen suçlamalar için bir açıklamada bulunurken, tecrübeli futbolcu yaşananların 'saçmalık' olduğunu belirterek eski hocasını savundu. İşte detaylar...

Spor 13-04-2023 12:23

Son dakika: Bildiğiniz tüm transferleri unutun! PSG'den dünya tarihine geçecek hamle...

Son dakika haberleri: Geride bıraktığımız sezonda Fransa Ligue 1 şampiyonluğuna uzansa da UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Real Madrid'e elenen Paris Saint-Germain'de teknik direktör Mauricio Pochettino ile yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, hoca adayları da günden güne artmaya devam ediyordu. Dev kulübün son olarak Christophe Galtier ile ilgilendiğinin ortaya çıkmasının ardından dünya tarihinde bir ilk gerçek olabilir.

Spor 20-06-2022 19:42

Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'i şampiyon yapan Christophe Galtier, PSG'ye gidiyor

Paris Saint Germain'in teknik direktörlük için Christophe Galtier'le görüşmelere başladığı belirtildi. Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik ile Fransa'da şampiyonluk yaşayan Galtier'in yeni adresi PSG oluyor. İşte detaylar...

Spor 17-06-2022 21:01

Burak Yılmaz hakkında canlı yayında transferi açıkladı

Lille Teknik Direktörü Jocelyn Gourvennec, milli futbolcu Burak Yılmaz hakkındaki transfer dedikodularına canlı yayında yaptığı basın toplantısında son noktayı koydu.

Spor 22-08-2021 17:04

Lille, Jocelyn Gourvennec ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Geçtiğimiz sezon şampiyonluğa ulaştıktan sonra Galtier ile yollarını ayıran Lille, Jocelyn Gourvennec ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor 05-07-2021 21:37

Fransa ekibi Nice, teknik direktörlüğe Christophe Galtier'yi getirdi

Fransa 1. Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Nice, teknik direktörlük görevine Christophe Galtier'nin getirildiğini açıkladı.

Spor 28-06-2021 23:13

Christophe Galtier, Lille'den ayrıldığını duyurdu!

Lille teknik direktörü Christophe Galtier, takımdan ayrıldığını açıkladı.

Spor 25-05-2021 19:56

Lille'in teknik direktörü Christophe Galtier, Nice'in başına geçiyor

Fransa Ligue 1'de milli yıldızlarımız Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in formasını giydiği Lille'de Christophe Galtier'nin yeni sezonda Nice'in başına geçeceği belirtildi.

Spor 23-05-2021 19:11