Deve Kuşu Haberleri Ve Son Dakika Deve Kuşu Haberleri

deve kuşu deve kuşu

Deve Kuşu Haberleri

Kişilik Testi: Bu resimde ilk ne görüyorsunuz? Seçtiğiniz hayvan karakterinizi ortaya çıkarıyor

Kişilik testleri, bireylerin kendilerini daha iyi tanımaları için başvurdukları araçlardandır. Bir kişilik testi sosyal medyada gündem oldu. Resimde ilk görülen hayvanın, kişinin karakterine dair bir detayı açığa çıkarıyor. Peki siz bu resimde ilk ne görüyorsunuz?

Trend 20-12-2023 09:47

Görenler fotoğraf ve video çekiyor Yer: Hatay! Başta kimse nereden geldiklerini anlayamadı...

Depremin vurduğu Hatay’ın Antakya ilçesinde hayvancılıkla uğraşan Mahir Hattapoğlu’nun 2 adet deve kuşu bölge halkının ilgi odağı oldu. Deve kuşları, gün içerisinde ilçede kendi başlarına geziyor. Hattapoğlu'na göre deve kuşlarını görenler fotoğraf ve video çekiyor. Hattapoğlu, "Bizle beraber yiyip, içip dolaşıyorlar" dediği deve kuşlarının bayat ekmeği ise çok sevdiğini söylüyor.

Haber 22-06-2023 10:49

Sıcak hava onları da şaşırttı! Deve kuşları mevsimleri karıştırdı, kışın yumurtlamaya başladı

Bursa Uludağ Üniversitesi'ndeki çiftlikte bulunan deve kuşları Nisan Ekim dönemi yerine bu yıl havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle yumurtlamaya başladı. Bu durum öğretim üyelerinin de şaşkınlığına sebep oldu.

Haber 24-01-2023 11:14

Aksaray'da deve kuşu paniği! Kadını böyle kovaladı...

Türkiye’de görülmesi neredeyse imkansız olan bir görüntü Aksaray’dan geldi. Aksaray’da Kültür Park’taki barınakta tutulan deve kuşu kafesinden kaçarak kafedeki müşteriyi kovaladı. Olay anını görenler gözlerine inanamazken o anlar cep telefonu kamerasıyla böyle görüntülendi.

Haber 26-06-2022 13:41

Deve Kuşu

Deve Kuşu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Deve Kuşu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.