Donut Haberleri

Ayıların tatlı ziyafeti! Minibüse girip hiç kimseye aldırış etmeden...

ABD'nin Alaska eyaletindeki iki ayı, askeri üsteki bir mağazaya teslimat yapan minibüse girerek içerideki donutları yedi. Ayıları fark eden şoför onları kovalamaya çalışsa da ayılar hiç aldırış etmeden donut ziyafetlerine devam etti.

Haber

Pofuduk çikolatalı donut tarifi! Tam kıvamında donut nasıl yapılır?

Pastanelerin yıldızı olan donutlar şekliyle küçükleri lezzetiyle büyükleri gönülden fethediyor. Özellikle çikolatalı donut oldukça seviliyor. Bu eşsiz tatlıyı evde yapmak isteyenler çikolatalı donut nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte enfes çikolatalı donut tarifi...

Yemek

Airfryer donut tarifi: Airfryer'da donut nasıl yapılır?

Amerika’dan tüm dünyaya yayılan donut yapımı son derece kolay bir lezzettir. Airfryer ile birkaç dakika içinde hazırlayarak servis edebilirsiniz. Daha az kalorili ve daha çok lezzetli olarak Airfryer ile pişirebileceğiniz donutları çayın ya da kahvenin yanında ikram edebilir ya da partilerde sunabilirsiniz.

Yemek

Donut tarifi: MasterChef Donut tarifi nasıl yapılır? Hangi filmde geçiyor?

Donut tarifi ve yer aldığı film MasterChef seyircileri tarafından merak edildi. MasterChef'in 15 Kasım tarihli yeni bölümünde haftanın birinci dokunulmazlık oyunu ile beraber 5 çeşit tatlı yapılacak ve yer aldığı film tahmin edilecek. Bu tariflerden biri olan donut tatlısının yapılışı ve malzeme listesi sorgulanmaya başladı. Peki, MasterChef Donut tarifi nasıl yapılır? Hangi filmde geçiyor? İşte donut tarifi...

Yemek

Bu lezzeti kaçırmayın! Çikolatalı donut tarifi

Donut tüm dünya tarafından sevilerek tüketiliyor. Eşsiz bir lezzete sahip olan bu tatlının yapımının zor olduğunu düşünülse de püf noktaları uygulandığında oldukça kolay bir şekilde nefis donut yapabilmeniz mümkün oluyor. Yapacağınız donutları istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.

Yemek

Evde donut nasıl yapılır? Çikolatalı ve süslemeli en pratik donut tarifi ve malzemeleri!

Yaz aylarında en çok araştırılan tariflerden biri de donut tarifi olmakta. Çikolata kaplaması ve çeşitli şekerlemelerle süslenen bu tatlı hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından çokça seviliyor. Dışarıda pek çok kafede rastladığınız bu donutları evde de pratik bir şekilde yapabilmek mümkün. Peki evde donut nasıl yapılır? İşte çikolata kaplamalı ve süslemeli en pratik donut tarifi ve malzemeleri!

Yemek

Donutu böyle deneyin: Elma diliminden donut tarifi

Avrupa'da bir hayli popüler, son zamanlarda ülkemizde de sıklıkla tüketilen bir tatlı tarifi olan donutu tatmışsınızdır. Üzerinin şekerlemesi ve çikolata kaplamasıyla, eşsiz lezzetli hamuruyla çok sevilen bu tarifi evde de yapmak elbette mümkün! Ancak biz tarifi daha da kolay hale getirdik.

Yemek

MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı? Donut yaparak yarıştılar! İşte 15 Kasım MasterChef'te haftanın mavi ve kırmızı takım kaptanları

MasterChef Türkiye 2021'in 15 Kasım Pazartesi akşamı ekrana gelen 113. son bölümünde yeni haftanın kaptanları ve takım kadroları belli oldu. Yarışmacılar mavi takım kaptanı olmak için çalıştı. Yarışmacılar 'donut' yaparak mücadele etti. En lezzetli donut yapan yarışmacı kaptanlık oyununu kazandı ve kırmızı takım kaptanı belirledi. Sonrasında kaptanlar, takımları oluşturdu. Peki, MasterChef’te kaptanlık oyununu kim kazandı? Yeni haftanın takım kadroları nasıl oluştu?

Magazin

Evde donut nasıl yapılır? Donut malzemeleri neler?

Renkli görüntüsüyle göz boyayan donut ABD'de sıklıkla tüketilen çöreklerden biridir. Tanesi 450 kalori içeren donutu evde kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Donut şeker, süt ve maya ile hazırlanır. Donut hamurunu hazırlarken sütün ılık olmasına dikkat edilmeli. İşte donut tarifi ve malzemeleri...

Yemek

Türk gurbetçi küçük bir dükkanla başladı, Avrupa’da donut imparatoru oldu!

Almanya'da yaşayan Türk gurbetçi Enes Şeker, küçük bir dükkanla başladı. Şimdi 7 ülkede 135 şubeye sahip donut imparatoru oldu.

Haber