Donut Tarifi Haberleri

Pofuduk çikolatalı donut tarifi! Tam kıvamında donut nasıl yapılır?

Pastanelerin yıldızı olan donutlar şekliyle küçükleri lezzetiyle büyükleri gönülden fethediyor. Özellikle çikolatalı donut oldukça seviliyor. Bu eşsiz tatlıyı evde yapmak isteyenler çikolatalı donut nasıl yapılır sorusunu aratıyor. İşte enfes çikolatalı donut tarifi...

Yemek 02-05-2023 12:02

Airfryer donut tarifi: Airfryer'da donut nasıl yapılır?

Amerika’dan tüm dünyaya yayılan donut yapımı son derece kolay bir lezzettir. Airfryer ile birkaç dakika içinde hazırlayarak servis edebilirsiniz. Daha az kalorili ve daha çok lezzetli olarak Airfryer ile pişirebileceğiniz donutları çayın ya da kahvenin yanında ikram edebilir ya da partilerde sunabilirsiniz.

Yemek 27-01-2023 23:58

Donut tarifi: MasterChef Donut tarifi nasıl yapılır? Hangi filmde geçiyor?

Donut tarifi ve yer aldığı film MasterChef seyircileri tarafından merak edildi. MasterChef'in 15 Kasım tarihli yeni bölümünde haftanın birinci dokunulmazlık oyunu ile beraber 5 çeşit tatlı yapılacak ve yer aldığı film tahmin edilecek. Bu tariflerden biri olan donut tatlısının yapılışı ve malzeme listesi sorgulanmaya başladı. Peki, MasterChef Donut tarifi nasıl yapılır? Hangi filmde geçiyor? İşte donut tarifi...

Yemek 15-11-2022 22:10

Bu lezzeti kaçırmayın! Çikolatalı donut tarifi

Donut tüm dünya tarafından sevilerek tüketiliyor. Eşsiz bir lezzete sahip olan bu tatlının yapımının zor olduğunu düşünülse de püf noktaları uygulandığında oldukça kolay bir şekilde nefis donut yapabilmeniz mümkün oluyor. Yapacağınız donutları istediğiniz gibi süsleyebilirsiniz.

Yemek 20-06-2022 15:43

Donut Tarifi

Donut Tarifi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Donut Tarifi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Evde donut nasıl yapılır? Çikolatalı ve süslemeli en pratik donut tarifi ve malzemeleri!

Yaz aylarında en çok araştırılan tariflerden biri de donut tarifi olmakta. Çikolata kaplaması ve çeşitli şekerlemelerle süslenen bu tatlı hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından çokça seviliyor. Dışarıda pek çok kafede rastladığınız bu donutları evde de pratik bir şekilde yapabilmek mümkün. Peki evde donut nasıl yapılır? İşte çikolata kaplamalı ve süslemeli en pratik donut tarifi ve malzemeleri!

Yemek 31-05-2022 10:45

Evde donut nasıl yapılır? Donut malzemeleri neler?

Renkli görüntüsüyle göz boyayan donut ABD'de sıklıkla tüketilen çöreklerden biridir. Tanesi 450 kalori içeren donutu evde kolaylıkla hazırlayabilirsiniz. Donut şeker, süt ve maya ile hazırlanır. Donut hamurunu hazırlarken sütün ılık olmasına dikkat edilmeli. İşte donut tarifi ve malzemeleri...

Yemek 15-11-2021 21:40

Donut tarifi arayanlara dev hizmet! Tarifini vermekten yorulacaksınız

Elinizde doğru reçeteniz varsa donut yapmak aslında hiç zor değil. Kahve, süt ya da çayın yanında servis edebileceğiniz nefis donut tarifine başlıyoruz.

Yemek 02-06-2020 10:55

Orijinal donut tarifi arayanlara özel! Bir ısırıktan sonra vazgeçemeyeceksiniz

Orijinal donut tarifini evde nasıl kolay yaparım diyorsanız hem yapılış aşamalarıyla hem püf noktalarıyla karşınıza geldik. Lezzet testinden geçmiş, kreması dolgun bu tatlıları bir kez ısırdığınızda tat tomurcuklarınızın harekete geçeceğinden eminiz.

Yemek 02-02-2016 22:25