Eastpak Haberleri

Eskiyen valizinize Elveda! yeni valizinize Merhaba! deyin! Yeni yol arkadaşınız olmaya aday birbirinden kaliteli valiz çeşitleri

Seyahat etmek, hayatın en keyifli ve öğretici deneyimlerinden biridir. Bu serüveni daha konforlu kılmak için yanınızda taşıdığınız eşyaların güvenliği de son derece önemli. Biz de yolculuklarınızda şıklığı ve dayanıklılığı bir arada sunan birbirinden kaliteli valiz modellerini sizler için derledik. Eskiyen valizinize "Elveda!" ve yeni yol arkadaşınıza "Merhaba!" demenin tam zamanı olduğunu düşünüyorsanız gelin, sizi her anlamda tatmin edecek 10 fonksiyonel valiz çeşidine birlikte göz atalım!

Haber 25-12-2023 13:36

Fiyatı 489 TL'ye düştü! Kaliteyi modern tasarımla buluşturan Eastpak sırt çantası indirimde

Alışveriş tutkunlarını sevindiren Prime Day, dördüncü gününde de en sevilen markalarda yeni indirimler duyurmaya devam ediyor. İster iş ister okul için ya da seyahatlerinizde kullanmak için bir çanta arıyor olun Eastpak'in eşsiz ve üstün kaliteli modelleri Prime Day'in vazgeçilmez indirimlerinden biri olarak ön plana çıkıyor. Eastpak'ın Litt çanta modeli de kısa süreliğine %69 indirimle satışta, gelin birlikte keşfedelim.

Haber 14-07-2023 15:03

Fiyatı düştü! Uzun yıllar size eşlik edecek Eastpak çantalarda indirim

Yıllardır dünya genelinde milyonlarca kişinin tercihi olan Eastpak çantalarda kaçırılmayacak fırsatlar başladı. Seyahatlerinizde, kısa gezintilerinizde, günlük yaşamda size uzun yıllar size eşlik edecek bir çanta arıyorsanız Eastpak indirimden yararlanarak kaliteli bir çantaya uygun fiyatla sahip olabilirsiniz. Nasıl mı? Gelin keşfedelim.

Haber 07-06-2023 15:23

Eastpak

Eastpak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Eastpak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.