Valiz Haberleri

Adana'da valizinde 22 kilogram esrar bulunan yolcu tutuklandı

Adana'da şehirler arası yolcu otobüsündeki valizinde 22 kilogram esrar ele geçirilen yolcu tutuklandı.

Yurthaber 08-03-2024 10:00

Şüpheli valiz ekipleri harekete geçirdi! Gerçek böyle anlaşıldı

Adıyaman’da, bir vatandaş tarafından unutulan valiz korkuya neden oldu.

Haber 18-02-2024 15:16

Uçakla yolculuk yapacaklar dikkat! Finlandiya'da uçuşlarda yeni dönem: Valizlerden sonra yolcular da tartılmaya başlandı!

Finlandiya'da Finnair uçuşlardan önce yolcularını tartmaya başladı. Hava yolu şirketinin tartı kararı tartışmalara neden oldu. Uygulama ise gönüllük esasına dayanıyor.

Finans 13-02-2024 11:50

Seyahatlerinizin vazgeçilmezi olacak! Biggdesign Cats Sarı 3'lü Valiz Seti'nde %40 indirim

Seyahatlerinde şıklık ve kaliteyi yakalamak isteyenler buraya! Hoş tasarımı ve dayanıklılığıyla öne çıkan Biggdesign Cats Sarı 3'lü Valiz Seti %40 indirimle sizi bekliyor. Moda ve fonksiyonelliği bir arada sunan bu valiz seti, seyahatlerinize şıklık katarken aynı zamanda dayanıklılığıyla da güven veriyor. Günün Fırsatları'ndan şimdi yararlanın, seyahatlerde stilinizi yansıtın.

Haber 06-02-2024 14:21

Diğer Haber Etiketleri

Valiz

Valiz Hakkındaki Haberler Mynet'te. Valiz Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Fenerbahçe'de 6. ayrılık kesinleşti! Lincoln Henrique bavulunu toplamak için tesislere geldi, sözleşme detayları bile belli oldu

Fenerbahçe'de üst üste yaşanan ayrılıklara bir yenisi daha eklendi. Sarı-Lacivertliler'de son günlerde takımdan ayrılacağı konuşulan Lincoln Henrique'nin tesislere gelerek valizini topladığı ve Türkiye'den ayrılmak üzere ayrıldığı öğrenildi. İşte detaylar...

Spor 03-02-2024 16:42

Eskiyen valizinize Elveda! yeni valizinize Merhaba! deyin! Yeni yol arkadaşınız olmaya aday birbirinden kaliteli valiz çeşitleri

Seyahat etmek, hayatın en keyifli ve öğretici deneyimlerinden biridir. Bu serüveni daha konforlu kılmak için yanınızda taşıdığınız eşyaların güvenliği de son derece önemli. Biz de yolculuklarınızda şıklığı ve dayanıklılığı bir arada sunan birbirinden kaliteli valiz modellerini sizler için derledik. Eskiyen valizinize "Elveda!" ve yeni yol arkadaşınıza "Merhaba!" demenin tam zamanı olduğunu düşünüyorsanız gelin, sizi her anlamda tatmin edecek 10 fonksiyonel valiz çeşidine birlikte göz atalım!

Haber 25-12-2023 13:36

Bir valiz fiyatına üç valize sahip olun! Çok satan valiz setini sizin için inceledik

Seyahatlerinizde sizi yarı yolda bırakmayacak kaliteli bir valize ihtiyacınız varsa harika bir öneriyle karşınızdayız: Cambridge Polo Club Abs Tokyo 3'lü Bavul Seti, Amazon'un Prime üyelerine özel fırsatları kapsamında indirime girdi! 1000 TL üzeri indirimle satışa sunulan set, çok satanlar listesinde de birinci sırada! Beklemeden, hemen harekete geçin ve kaliteli bir valiz setine indirimli sahip olmanın keyfini yaşayın!

Haber 20-12-2023 16:48

Şüpheli valizden tıka basa lüks markalı ürünler çıktı! Yabancı uyruklu kişi İstanbul Havalimanı'nda yakalandı

Yabancı uyruklu bir kişi, Türkiye'ye gelirken valizini ayakkabıdan çantaya, gözlükten kol saatine lüks markalı ürünlerle doldurdu. Havalimanında valiz şüpheli bulundu. Valizden yaklaşık 3 milyon 590 bin lira değerinde kaçak eşya çıktı.

Haber 05-12-2023 13:16

İki sevgilinin tartışması bölgede bomba paniği yarattı! Bomba imha uzmanları devreye girdi

Bursa’da Uludağ Üniversitesi’nin yakınlarında iki sevgili arasında çıkan tartışma sonrası camdan atılan valiz, öğrencilere korku dolu anlar yaşattı. Valiz, kontrollü bir şekilde patlatılırken, içerisinden hediyelik eşya çıktı.

Haber 05-12-2023 10:04

Kastamonu'da şüpheli valiz patlatıldı!

Kastamonu’da yol kenarında unutulan şüpheli valiz paniğe neden oldu. Şüpheli valiz, polis ekipleri tarafından fünye ile patlatıldı. Patlatılan valizden kıyafet ve ders kitapları çıktı.

Haber 01-10-2023 23:55

Adana'da son bir ayda hırsızlık iddiasıyla yakalanan 156 zanlıdan 87'si tutuklandı

Adana'da son bir ayda hırsızlık suçlarına karıştıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 156 şüpheliden 87'si tutuklandı.

Yurthaber 25-09-2023 10:23

Fiyatı 935 TL'ye düştü! Seyahatlerinizi güzelleştirecek Biggdesign valizde %45 indirim

Uzun yıllar kullanabileceğiniz, darbelere ve aşınmaya karşı dayanıklı, güvenli kilit sistemine sahip bir valiz mi arıyorsunuz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Yaratıcılıkla tasarımı bir araya getiren, kaliteli valizleriyle tanınan Biggdesign markasının ürünlerinde Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında kaçırılmayacak bir indirim sizi bekliyor. İndirimlerin bugün son günü olduğunu da hatırlatalım. İşte detaylar!

Haber 18-09-2023 15:14

Yolculuk yaparken bagajları kaybetmemek ya da çaldırmamak için nelere dikkat etmek gerekir?

Tatil, iş seyahati veya aile ziyareti gibi farklı nedenlerle birçoğumuz sık sık seyahat ediyoruz. Şehir veya ülke değiştirmek birçok kişiye iyi gelse de bavul kayıpları bir o kadar can sıkıcı olabiliyor. Özellikle bagajların toplu olarak teslim edildiği uçak seyahatlerinde bavul kayıpları veya çalıntıları yaşanabiliyor. Peki, bunların önüne geçmek için nelere dikkat etmelisiniz? İşte tüm detaylar...

Haber 01-08-2023 18:03

Fiyatı 1994 TL'ye düştü! Pierre Cardin valizde büyük fırsat

Yolculuklarda stil ve konforun bir arada olduğu Pierre Cardin 04PC4200 Valiz şimdi büyük indirimle sizi bekliyor! İçerisindeki özel bölmeleri ve dayanıklı malzemesi sayesinde seyahatinizi daha düzenli ve güvenli bir hale getiren bu valiz için acele edin ve yolculuklarınıza şıklık katın!

Haber 24-07-2023 15:46

Seyahat severleri sevindiren fırsat: Valiz ve sırt çantalarında Prime Day indirimi

Çok sık seyahat ediyor ve bu sebeple de dayanıklı ve kaliteli bir valize veya çantaya ihtiyaç duyuyorsanız size harika bir haberimiz var! Amazon'un Prime Day indirimlerinde ihtiyaçlarınıza ve bütçenize uygun birbirinden güzel valiz modellerini bulabilirsiniz. 17 Temmuz'a kadar devam edecek bu büyük kampanyayı kaçırmamanızı ve sizin için bir araya getirdiğimiz valizler arasından bir seçim yapmanızı öneririz.

Haber 14-07-2023 09:25

İçinde 500 bin TL'lik altın vardı! Otogarda karışan valizle ilgili yeni gelişme... 'Çifte bayram yaptım'

Diyarbakır'dan bayram ziyareti için otobüsle Mardin’e giden ailenin, içinde kızları Maroteaux–Lamy hastası Medine Sayan’ın tedavisi için çoğu borç alınan yaklaşık 500 bin TL’lik altının olduğu valizi yanlışlıkla alan 2 yolcu, valizlerin karıştığını fark edip polise teslim etti. Sayan ailesinin valizi, polis ekipleri tarafından tutanak karşılığında ailenin yakınlarına verildi. Sayan, “Ben bayramda çifte bayram yaşadım, çok mutlu oldum. Bayramım daha da güzelleşti. Herkese teşekkür ederim” dedi.

Haber 29-06-2023 14:31

İçinde 500 bin TL'lik altın vardı... Otogarda valizler karıştı! 'O paralar benim tedavi param'

Diyarbakır'da yaşayan Medine'nin tedavisi için biriktirilen 500 bin TL’lik altının içinde bulunduğu kırmızı valiz, bayram ziyareti için gittikleri Mardin’de, aynı renk ve ebatta valizi olan yolcular tarafından alındı. Eve gidince durumu fark eden aile kameradan tespit ettikleri yolcuların görüntüleriyle polise şikayette bulundu. Medine’nin ilik nakli olması gerektiğini söyleyen dayısı, "Babası da kanser hastası. Çok mağdurlar. Çantayı alan kişiler lütfen en yakın karakola teslim etsinler" dedi.

Haber 26-06-2023 13:05

En iyi seyahat arkadaşı! Biggdesign Cats Kırmızı 3'lü Valiz Seti'nde %40 indirim

Seyahatlerinde şıklık ve kaliteyi yakalamak isteyenler buraya! Hoş tasarımı ve kalitesiyle öne çıkan Biggdesign Cats Kırmızı 3'lü Valiz Seti'nde %40 indirim sizi bekliyor! Moda ve fonksiyonelliği bir arada sunan bu valizler, seyahatlerinize şıklık katarken aynı zamanda dayanıklılığıyla da güven veriyor. Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamındaki indirimlerden şimdi yararlanın, seyahatlerde stilinizi yansıtın.

Haber 13-06-2023 11:14

Pierre Cardin, Benetton, Biggdesign... Seyahatlerinizi renklendirecek valiz ve çantalarda %70'e varan indirim

Seyahatlerinizi renklendirecek, kombinlerinizi tamamlayacak birbirinden kaliteli sırt çantaları, valizler ve bilgisayar çantalarında %70'e varan indirimler başladı. Pierre Cardin, United Colors of Benetton ve Biggdesign marka çantaları keşfetmek için acele edin. İndirimdeki modelleri sizin için seçtik. İşte detaylar!

Haber 28-05-2023 23:43

Bir gören bir daha baktı! Ekstra bagaj ücreti ödememek için 2.5 kilogram ağırlığındaki kıyafetleri üzerine giydi

Ekstra bagaj ücreti tüm seyahatlerin en büyük kabusudur. Fazladan bagaj ücreti vermek istemeyen kimi yolcular sıklıkla yanında götürdükleri kıyafetlerden vazgeçer. Kimi yolcular ise sosyal medyada rastladıkları seyahat hilelerini kullanıyor. Bir kadın ekstra bagaj ücreti satın almamak için tercih ettiği alışılmışın dışındaki seyahat hilesiyle bir anda sosyal medyada gündem yarattı.

Trend 26-04-2023 14:38

Adana'da valizinde uyuşturucu bulunan yolcu tutuklandı

Adana'da şehirler arası yolcu otobüsündeki valizinde 2 kilo 980 gram esrar ele geçirilen zanlı tutuklandı.

Yurthaber 21-04-2023 10:20

Seyahatlerinize şıklık katacak valizlerde %50 indirim! Bu fırsat kaçmaz

Seyahatlerinde şıklık ve kaliteyi yakalamak isteyenler buraya! Hoş tasarımı ve kalitesiyle öne çıkan Biggdesign valizlerde %50'ye varan indirim sizi bekliyor! Moda ve fonksiyonelliği bir arada sunan Biggdesign valizler, seyahatlerinize şıklık katarken aynı zamanda dayanıklılığıyla da güven veriyor. Şimdi alın, seyahatlerde stilinizi yansıtın.

Haber 13-03-2023 15:58

Tatile ya da seyahate çıkacak kişilerin mutlaka yanlarında bulundurması gereken ürünler

Tatile ya da seyahate çıkmak gibisi yok çünkü günlük rutinlerden uzaklaşmak ve yeni yerler görmek herkese iyi gelir. Tabii keyifli bir tatil geçirmek için hazırlık sürecine önem vermeniz şart. Örneğin tatile çıkmadan önce valizinize mutlaka koymanız gereken bazı hayat kurtarıcı eşyalar. Peki, ne mi bu eşyalar? Haydi gelin, bu sorunun cevabına birlikte göz atalım!

Haber 08-03-2023 16:45

Sivas'ta valizinde 4,5 kilogram esrar ele geçirilen şüpheli yakalandı

Sivas'ın Akıncılar ilçesinde valizinde 4,5 kilogram esrar ele geçirilen İran uyruklu şüpheli gözaltına alındı.

Yurthaber 07-03-2023 15:35

Stilinize hava, hayatınıza kolaylık katacak modadan elektroniğe onlarca üründe indirim

Siz de ihtiyacınız olan ürünü satın almadan önce indirim kovalayanlardan mısınız? Eğer öyleyse, alışveriş listenizi çıkarın! Modadan elektroniğe onlarca kategorideki binlerce ürün bugüne özel indirimde. Ayakkabıdan tablete, süt köpürtücüden valize, kedi mamasından mutfak terazisine kadar aklınıza gelen birçok ürünü uygun fiyata satın almak için yazımızı okumaya devam edin.

Haber 01-03-2023 10:54

Bol bol seyahat edip bagaj parası ödemek istemeyenlere: Kabin boy valizlere daha çok eşya nasıl sığdırılır?

Yakın zaman planlarınız arasında tatile çıkmak varsa ve uçakla seyahat edecekseniz, kabin boy valiz kullanarak ekstra bagaj parası ödemeden tüm eşyalarınızı yanınızda götürebilirsiniz. Nasıl mı? Okumaya devam edin!

Haber 20-02-2023 18:02

Bolu'da valizlerinde uyuşturucu ele geçirilen 2 zanlı tutuklandı

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde durdurulan iki yolcu otobüsünde valizlerinde uyuşturucu bulunan iki şüpheli tutuklandı.

Yurthaber 11-01-2023 14:56

Kaçakçıların naftalinli ve parfümlü zula yöntemi Asır'ın hassas burnundan kaçmadı

Bolu'da yolcu otobüsündeki valiz ve sırt çantasında, narkotik detektör köpeği "Asır" desteğindeki aramada 22,5 kilo uyuşturucu ele geçirilen zanlı yakalandı.

Yurthaber 03-01-2023 15:08

SON DAKİKA | Taksim Meydanı'ndaki valiz ekipleri harekete geçirdi! Güvenlik önlemi alındı

Son dakika haberi: Tüm Türkiye'nin yüreğini yakan İstiklal Caddesi'ndeki hain terör saldırısının ardından farklı noktalarda bulunan şüpheli çantalar fark edildiğinde panik yaratıyor. Son olarak Taksim Meydanı’nda bulunan valiz, polis ekiplerini hareket geçirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. İlerleyen dakikalarda bir turistin valizini unuttuğu ortaya çıkmasıyla derin bir nefes alındı.

Haber 23-11-2022 17:17

Sık seyahat edenlerin işine yarayacak valiz doldurma tüyoları ve yardımcı ürünler

Seyahat öncesinde yapılacak işlerin başında valiz hazırlığı geliyor. Çünkü olmazsa olmaz eşyalarımızın düzenli bir şekilde valizimizde yer alması epey önemli. Tabii, ihtiyacımız olan ürünleri valizimizin içine eksiksiz yerleştirmek için alandan tasarruf etmemiz gerekiyor. Siz de “Seyahat için valizimi nasıl hazırlayacağım?” diyenlerdenseniz derlediğimiz valiz hazırlama tüyolarına ve yardımcı ürünlere vakit kaybetmeden göz atmalısınız.

Haber 01-11-2022 17:29

Hem iş seyahatinde hem tatillerde kullanabileceğiniz en uygun ve iyi valiz setleri

Hem iş seyahatlerinde hem tatillerinizde kullanabileceğiniz dayanıklı ve uzun ömürlü bir valiz setine mi ihtiyacınız var? Cevabınız "Evet." ise doğru yerdesiniz. Valiz seti ikili modellerden dörtlü setlere, kumaş tasarımlardan ABS materyalden üretilen seçeneklere kadar birçok modelle karşınızdayız! İhtiyacınıza ve bütçenize en uygun ürünü bulmak için listelediğimiz valiz setlerine göz atmaya ne dersiniz?

Haber 28-10-2022 16:29

Bagaj sırası beklemekten sıkılanlar için harika yöntem! Bu basit püf noktası süreyi yarı yarıya indirecek

Seyahat uzmanları, bagaj karuselinde bekleme süresini hızlandırmak için basit yöntemini paylaştı. Bir havaalanı bagaj görevlisi, bagaj karuselinde valizlerin daha erken alınabilmesi için check-in yapılan aşamada uygulanması gereken bir ipucundan söz etti. Bagaj görevlisinin tavsiyesi kısa sürede sosyal medyada viral oldu.

Trend 26-10-2022 17:47

Düzce'de yolcu otobüsünde uyuşturucu taşıyan 2 zanlı gözaltına alındı

Düzce'de yolcu otobüsünde uyuşturucu taşıyan 2 zanlı gözaltına alındı

Yurthaber 30-09-2022 09:48

Antalya'da valizde 550 gram kokain ele geçirildi

Antalya'da valizde 550 gram kokain ele geçirildi

Yurthaber 01-09-2022 14:13

Konya'da valizlerinde uyuşturucu ele geçirilen 2 şüpheli tutuklandı

Konya'da valizlerinde uyuşturucu ele geçirilen 2 şüpheli tutuklandı

Yurthaber 23-08-2022 11:59

Kısa süreli tatil sevenler için kurtarıcı kabin boy valiz çeşitleri

Hemen hemen herkes iş hayatından ve günlük telaşlardan fırsat buldukça kısa bir tatile gitmenin hayalini kurar. Özellikle uçakla yapılan seyahatler sırasında yanınıza aldığınız valizler bazen sorun çıkarabilir. Böyle durumlarda hem bagaj sırası beklememek hem kolay taşıyabilmek açısından kabin boy valizler hayat kurtarır. Peki, en iyi ve rahat kullanılan kabin boy valiz çeşitleri hangileri? İşte detaylar!

Haber 03-08-2022 14:07

Tatilinize çıkmadan önce almak isteyebileceğiniz hayat kolaylaştırıcı kullanışlı ürünler

Havalar iyice ısındığına göre artık güzel bir tatil yapmanın vakti geldi. Gideceğiniz tatil yerine karar verip biletleri aldıysanız geriye yanınıza alacağınız eşyaları seçmek kalıyor. Eğlenceli bir tatil içinse bu eşyaların hayat kolaylaştırıcı ve kullanışlı olması gerekiyor. Biz de sizin için "İyi ki almışım." diyeceğiniz, tatillerinizi daha keyifli kılacak ürünleri bir araya getirdik. O ürünleri incelemeye ne dersiniz?

Haber 25-07-2022 16:09

Yaz boyunca çıkacağınız tatillerde en büyük yardımcınız olacak seyahat ürünleri

Yoğun çalışma temposundan sonra sıcak havaların gelmesiyle güzel bir tatili hak ettiniz. Elbette yaz boyu çıkacağınız tatilleri en güzel ve rahat hâle getirmeye yardımcı olan bazı ürünlere ihtiyacınız var. Onları sizler için bir araya getirdik! Haydi, bavulunuza mutlaka eklemeniz gereken en pratik seyahat ürünlerini detaylı olarak inceleyelim.

Haber 05-07-2022 15:09

Emanet oklarla yarıştığı dart şampiyonasında madalya gururu yaşadı

İspanya'daki Elektronik Dart Avrupa Şampiyonası'na giderken havalimanında valizi kaybolan milli sporcu Zehra Gemi, emanet aldığı oklarla şampiyonada toplam 5 madalya kazandı - 13 yaşındaki milli dartçı Zehra Gemi: - "Hedefim hiç kimseye yenilmeyip dünya şampiyonu olmak"

Yurthaber 03-07-2022 11:05

Tatile çıkarken kurtarıcınız olup size ekstra yer yaratacak valiz organizeri önerileri

Yaz mevsiminin gelmesiyle tatil planları da gün yüzüne çıktı. Tatile çıkmadan önce en önemli konulardan biri valiz hazırlamak. Kusursuz bir tatil için yanınıza almanız gerekenleri düşünüp "Bunların hepsini valize nasıl sığdıracağım?" diye endişelenmenize gerek yok. Sizler için birbirinden kaliteli valiz organizer önerileri hazırladık. Gelin, bu ürünlere hep birlikte bakalım.

Haber 30-06-2022 20:27

Sık sık kısa süreli seyahat edenler için hem şık hem kullanışlı kabin boy valiz önerileri

Az eşya ile seyahat ederken kabin boy valizler, yolculuktaki en büyük destekçilerinizden biri olur. Her hava yolu şirketinin kabine kabul ettiği valiz büyüklüğü değişse de hepsine uygun standartlarda ihtiyacınızı karşılayan ve şıklığınızı tamamlayan kabin boy valizler bulmanız mümkün. Hem şık hem de fonksiyonelliğinden ödün vermeyen ve seyahatlerinizin bir numaralı kurtarıcısı olan boy valizlere göz atmaya ne dersiniz?

Haber 24-06-2022 13:20

Yaklaşan yazı bahane edip tatile gitmek isteyenler için 300 TL altı valiz önerileri

Bazen bulunduğunuz yerden kısa ya da uzun süreliğine uzaklaşmak ve tatile gitmek tüm hayatınıza bir anda dinginlik katabilir. Huzurlu ve rahat bir tatil içinse yanınızda götürdüğünüz eşyalar büyük önem taşıyor. Tatile giderken ihtiyacınız olan eşyaların tümünü sığdırabileceğiniz bir valiziniz yoksa üzülmeyin. Gelin, sizin için hem ekonomik hem kaliteli valizleri incelediğimiz yazımıza beraber göz atalım.

Haber 20-05-2022 09:50

Antalya'da silah kaçakçılığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı

Antalya'da silah kaçakçılığı iddiasıyla gözaltına alınan zanlı tutuklandı

Yurthaber 19-03-2022 11:57

Erzurum'da iki otomobilde 103 kilo 550 gram eroin yakalandı

Erzurum'da iki otomobilde 103 kilo 550 gram eroin yakalandı

Yurthaber 09-03-2022 11:45

Seyahat etmeyi sevenlere farklı tatil uzunluklarına uygun boy boy valiz önerileri

Ülke ülke gezmek ve sürekli seyahat etmek bazıları için vazgeçilmez bir tutku. Seyahat ederken de çoğu insanın en büyük problemi, yanında götüreceği eşyalarının güvenliği. İhtiyacınıza uygun olan valizi seçmek ise çeşitlilik sebebiyle çok vakit harcanması gereken bir şey. Peki, uzun tatiller için "Hangi valiz tercih edilmeli?", "Kabin boyu valiz çeşitleri arasında en iyisi hangisi?" gibi aklınızı kurcalayan sorulara beraber yanıt bulmaya ne dersiniz?

Haber 04-01-2022 15:11

Seyahatleriniz için sağlam, dayanıklı en iyi valiz ve bavul markaları

Valiz ve bavullar, sürekli seyahate çıkan kişilerin vazgeçilmez ekipmanları arasında yer alıyor. Birçok farklı yapıdaki eşyanın tek bir alanda depolanmasını sağlayan valizlerin birbirinden fonksiyonlu modelleri bulunuyor. Gelin, en başarılı valiz ve bavul modellerine beraber göz atalım.

Haber 26-12-2021 00:39

Malatya'da yolcu otobüsünde 12 kilogram eroin ele geçirildi

Malatya'da yolcu otobüsünde 12 kilogram eroin ele geçirildi

Yurthaber 14-12-2021 10:23

Taksinin bagajında unutulan valizden 1 milyon 800 bin lira çıktı

Sarıyer'de, Almanya'dan gelen bir kişi bindiği taksinin bagajında içinde 300 bin lira ile 150 bin dolar bulunan valizini unuttu. Bagajı açan taksici, içi para dolu valizi fark etti. Taksici polisi arayınca içinde yaklaşık 1 milyon 800 bin lira bulanan valiz sahibine ulaştırıldı.

Haber 19-10-2021 10:35