Ebru Ceylan Haberleri Ve Son Dakika Ebru Ceylan Haberleri

Ebru Ceylan Haberleri Ve Son Dakika Ebru Ceylan Haberleri

Önceki soyadı ile Ebru Yapıcı olan Ebru Ceylan, 1976 yılında Ankara’da doğmuştur. Fotoğrafçı, oyuncu ve senarist olan sanatçının eşi yönetmen Nuri Bilge Ceylan’dır. Fotoğrafçılığa ilk olarak 1992 yılında Afsad’da başlamıştır. Pek çok sergiye katılan sanatçı aynı zamanda çeşitli ödüllere de layık görülmüştür. Marmara Üniversitesi’nde Sinema ve Televizyon bölümünden mezun olmuştur. Ardından Mimar Sinan Üniversitesi’nde Film Yapımı alanında yüksek lisansını gerçekleştirmiştir. İlk kısa filmi olan Kıyıda isimli film ile 1998 senesinde Cannes Film Festivali’nin yarışma kısmına seçilmiştir. Kısa filmler çekmeyi bırakmayarak bu alanda pek çok eseri ortaya koymuştur. İlk defa Uzak isimli filmde küçük bir rol üstlenmiştir. Ebru Ceylan, Nuri Bilge Ceylan’ın uzun metrajlı filmlerinden olan İklimler’de ise başrolü oynamıştır.

Ebru Ceylan Haberleri

Ödüllü yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın eşiyle atışması olay oldu! Görenler şaştı kaldı

Türkiye'nin Oscar adayı Kuru Otlar Üstüne filmi ile gündemde olan Nuri Bilge Ceylan, Adana Film Festivaline katıldı. Festival öncesinde soruları yanıtlayan ünlü yönetmen eşi ile atıştı. Eşine 'Oyuncuları zorluyorsun, kilitleniyorlar' diyen Ebru Ceylan sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 24-09-2023 00:09

Ebru Ceylan'ın Dünyanın Gecesi fotoğraf sergisi ziyaret açıldı

Ebru Ceylan'ın "Dünyanın Gecesi" fotoğraf sergisi ziyaret açıldı

Yurthaber 30-06-2022 09:57

Dedikodulardan bunalan Ebru Ceylan soluğu Dubai'de aldı

Geçtiğimiz haftalarda adı Serdar Bilgili ile anılan sosyetik güzel Ebru Ceylan, dedikodulardan kaçmak için telefonunu kapatıp Dubai'de tatile gitti.

Magazin 23-02-2021 14:08

Ebru Ceylan'ın Ebedi Bir An fotoğraf sergisi İstanbul'da açıldı

Sergi, 10 Şubat'a kadar Ekavart Gallery'de ziyaret edilebilecek

Magazin 14-01-2020 22:24

Ebru Ceylan

Ebru Ceylan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ebru Ceylan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.