Film Festivali Haberleri

Usta oyuncu Murat Soydan son yolculuğuna uğurlandı! 43 yıllık eşi gözyaşlarını tutamadı

11 Haziran Salı günü hayatını kaybeden Yeşilçam'ın usta ismi Murat Soydan bugün son yolculuğuna uğurlandı. Murat Soydan'ın ailesinin taziyeleri kabul ettiği cenaze namazına, ünlü oyuncunun yakınları ve meslektaşları akın etti.

Magazin

3 yıl önce boşanmıştı... Merve Dizdar ikinci kez evleniyor!

Altın Palmiye ödüllü Merve Dizdar 10 aydır birliktelik yaşadığı Cihan Ayger ile evlilik kararı aldı. Ünlü çiftin nikah töreni yarın ailelerinin ve yakın dostlarının katılımı ile gerçekleşecek.

Magazin

Duy Beni'nin Leyla'sı Helin Kandemir davet tarzıyla tam not aldı! 'Sade ama şık'

Son olarak oyuncu kadrosunda Berk Hakman, Ege Kökenli ve Rabia Soytürk'ün yer aldığı Duy Beni dizisinde 'Leyla' karakterine hayat veren Helin Kandemir başarılı oyunculuğu ve güzelliğiyle dikkat çekiyor. Kandemir şimdi de Sadri Alışık Ödül Töreni'ndeki tarzıyla dikkat çekti. Ünlü isim takipçilerinden tam not almayı başardı.

Magazin

Saba Tümer konuşurken araya girdi! Esra Dermancıoğlu Bacaklarım çok güzel deyip gösterdi

Son dönemde Cannes'a giden genç kadın oyunculara söylediği sözlerle gündeme gelen oyuncu Esra Dermancıoğlu Saba Tümer'e konuk oldu. Mini etek giyen Esra Dermancıoğlu'nun bir anda söze girip "Aslında bacaklarım çok güzel" demesi ve bacaklarını göstermesi sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

Film Festivali

Film Festivali Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Film Festivali Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Tuba Büyüküstün yine dile düştü! Kimi saçlarına kimi elbisesine taktı

Hem paylaşımları hem de tarzıyla sık sık gündeme gelen Tuba Büyüküstün'ün katıldığı bir davette sade tarzı dikkat çekti. Tuba Büyüküstün'ün tarzı sosyal medyada ise dile düştü.

Magazin

Ünlü model Bella Hadid'den sessiz Filistin eylemi! Kefiye elbisesi ile dikkat çekti

Fransa'nın güneyinde bulunan Cannes şehrinde bu yıl 77'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali devam ediyor. Ünlü isimlerin akın ettiği festivalde bu sefer sessiz Filistin eylemi dikkat çekti. Bella Hadid, kefiye elbisesiyle Filistin'e destek verdi...

Magazin

Sevgilisini paylaşmıyordu... Hande Erçel ve Hakan Sabancı'nın Cannes pozları olay oldu! Son hamlesi şaşırttı

Son olarak Burak Deniz ile başrolünü paylaştığı 'Bambaşka Biri' dizisiyle ekranlarda yer alan Hande Erçel, sevgilisi Hakan Sabancı ile Cannes'a gitti. Ünlü çiftin aşk dolu pozları kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Hakan Sabancı'nın peş peşe yaptığı paylaşımlar herkesi şaşırttı.

Magazin

Adı Şeyma Subaşı ile anılıyordu! Ünlü modelle Cannes'a katıldı: Arzu Hanım gördüğümde...

Son günlerde magazin gündeminden Cannes Film Festivali düşmüyor. Bu kez dikkat çeken isim Arzu Sabancı'nın küçük oğlu Kerim Sabancı oldu. Sabancı, Cannes'a ünlü model Carmella Rose ile katıldı. İkiliyi gören sosyal medya kullanıcıları yorum yağdırdı.

Magazin

Aşk Adası'nın yıldızı Ekin Su da Cannes'a gitti! Türk lokumu gerçekten

'Love Island' (Aşk Adası) adlı yarışma programını kazanan Türk oyuncu Ekin Su Cülcüloğlu uzun süredir yurt dışında yaşıyor. Güzel oyuncu Cannes etkinliğinde ortaya çıktı ve pozlarıyla hayranlarını mest etti.

Magazin

Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün Cannes'da! 17 senedir bu güzellikleri bekliyoruz

2007'de yayınlanan Asi dizisinde başrolleri paylaşan Murat Yıldırım ve Tuba Büyüküstün Cannes'da bir araya geldi. İkilinin yıllar sonra birlikte poz vermesi sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Magazin

Cannes 2024'teki tüm fotoğrafları unutturdu! Neden çıplak fotoğraf? eleştirisi yağdı

Cannes Film Festivali bu yıl Türkiye'de de çok gündemde. Özellikle Türk oyuncuların giydiği kıyafetler ülkemizde çıplaklık eleştirilerine sebep olurken ünlü model öyle bir poz verdi ki dünya magazine bomba gibi düştü.

Magazin

Fatih Altaylı Cannes'ı 'sahilde üstsüz poz veren kızların gittiği yerdi' diyerek anlattı! Dilan Çiçek Deniz ve Meryem Uzerli örneği şaşırttı! 'Millet ağzını şapırdatarak...'

Bu yıl 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Cannes Film Festivali'ne birçok ünlü oyuncu katıldı. Kırmızı halıda boy gösteren Hande Erçel, Birce Akalay ve Dilan Çiçek Deniz'in tarzları uzun süre konuşuldu. Cannes'ın yankıları sürerken bomba bir yorum Gazeteci Fatih Altaylı'dan geldi. Altaylı Cannes'ı 'sahilde üstsüz poz veren kızların gittiği yerdi' diyerek anlattı. Verdiği örnekler ise şaşırttı.

Magazin

Hadise Cannes'a sadece ceket giyip gitti! Herkes aynı yorumu yaptı! 'Giyinmeyi unutmuş'

Favori yapımların Altın Palmiye için yarıştığı 77. Cannes Film Festivali, Cannes şehrinde tüm görkemiyle devam ediyor. Bu yıl 14-25 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen festivale, Türkiye'den birçok ünlü isim katıldı. Bu isimlerden biri de Hadise oldu. Ünlü şarkıcı Cannes'a sadece ceket giyip geldi. Onu gören herkes aynı yorumu yaptı...

Magazin

O da Cannes'daydı... Tuba Büyüküstün'ün tarzı hiç beğenilmedi! 'Giyinmeyi bilmiyor'

Cannes Film Festivali'ne katılan ünlü isimler kombinleri ve iddialı kostümleri ile sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Bu isimlerden biri de son olarak Halit Ergenç ile başrolünü paylaştığı Yarın Yokmuş Gibi dizisiyle izleyicisinin karşısına çıkan Tuba Büyüküstün oldu. Büyüküstün'ün Cannes tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin

Bella Hadid bir döndü pir döndü! Modelliği bırakmıştı... Tülden elbisesiyle Cannes'da

Hastalığı yüzünden zor günler geçiren ve modelliği bir süre de olsa bırakan Bella Hadid Cannes Film Festivali'nde ortaya çıktı. Model tül elbisesi ve iddialı görünümüyle hayranlarını mest etti.

Magazin

Ünlü oyunculardan sonra Hadise'de Cannes'da... Kırmızı halı pozları sosyal medyayı salladı

77. Cannes Film Festivali'ne bu yıl ünlü oyuncular damga vurdu. Meryem Uzerli, Birce Akalay, Pınar Deniz, Sibil Çetinkaya, Dilan Çiçek Deniz ve Hande Erçel gibi isimlerin boy gösterdiği festivale Hadise de katıldı. Kırmızı halıda yürüyen ünlü şarkıcı pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin

Modelliği bırakıp şehri terk etmişti! Bella Hadid'in Cannes keyfi

Uzun yıllardır mücadele ettiği Lyme hastalığı nükseden ve gözlerden uzak bir hayat yaşamayı tercih eden Bella Hadid modelliği bırakıp şehri terk etmişti. Hadid Cannes'da ortaya çıktı. Güzel model güneşin ve denizin tadını çıkarmayı ihmal etmedi.

Magazin

Dilan Çiçek Deniz'in Cannes tarzı dalga konusu oldu! Göğüs detayı dile düştü

Çukur dizisindeki rolüyle ününe ün katan ve özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Dilan Çiçek Deniz'in Cannes tarzı sosyal medyanın diline düştü. Transparan üste sahip elbisesiyle dikkat çeken oyuncunun göğüs detayı dalga konusu oldu.

Magazin

Her giydiği olay oldu! Yargı'nın yıldızı Pınar Deniz Cannes'a damga vurdu!

Bu yıl 77’ncisi düzenlenen Uluslararası Cannes Film Festivali’ne Türk oyuncular adeta çıkarma yaptı. Birbirinden iddialı kıyafetleri ile kırmızı halıda boy gösteren isimlerden biri de Yargı dizisinde hayat verdiği 'Ceylin' karakteri ile büyük beğeni toplayan Pınar Deniz oldu. Deniz, maviler içindeki kombini ile takipçilerinden tam not aldı.

Magazin

Birce Akalay, Cannes'a damga vurdu! İddialı tarzı çok konuşuldu

Birbirinden iddialı filmlerin Altın Palmiye için yarıştığı Cannes Film Festivali'ne birçok ünlü isim katıldı. Bunlardan biri de Birce Akalay oldu. Akalay'ın Cannes tarzı sosyal medyada çok konuşuldu.

Magazin

Hande Erçel'in Cannes tarzı dillere düştü! Ünlü oyuncu kendini tutamadı

Son dönemde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla gündemde olan Hande Erçel sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Erçel, bu yıl 77.'si düzenlenen Cannes Film Festivali'ne onur konuğu olarak katıldı. Festivalde kırmızı bir elbise ile boy gösteren Erçel'in tarzı sosyal medyayı ikiye böldü.

Magazin

Kırmızı halıda göz kamaştırdı! Gizem Erman Soysaldı tarzıyla festivale damga vurdu

Ünlü oyuncu Gizem Erman Soysaldı, 'İçerdekiler' filmiyle Moskova Uluslararası Film Festivali'nin özel konuğu olarak Moskova'ya gitti. Kırmızı halıda göz dolduran Soysaldı mini elbisesi ve derin dekoltesiyle festivale damga vurdu.

Magazin

Netflix Türkiye 'isyanı' patlak verdi! Yeni dizi fragmanları sonrası paylaşımı yeniden gündem oldu: Aynı yüzler, aynı hikayeler...

Geniş bir kitleye ulaşarak piyasayı neredeyse domine eden Netflix Türkiye, son günlerde gelen eleştirilerle gündemde. Yönetmen Ali Aydın, Netflix Türkiye'ye neredeyse savaş açarken, "Sektördeki küçük yapımcılar, yönetmenler, yazarlar ve oyuncular asla Netflix'in kapsısından giremiyor." çıkışı yankı buldu. Sosyal medyada da özellikle son dizilerde aynı yüzlerin ve aynı hikayelerin olduğuna yönelik tepkiler artarken, Aydın'ın dizi sektörüyle ilgili eleştirileri de yeniden gündem oldu.

Magazin

Cannes'a damga vurmuştu! Merve Dizdar'a bir ödül daha...

Star TV'nin sevilen dizisi Ömer'de rol alan ve Cannes Film Festivali'nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Merve Dizdar SİYAD tarafından düzenlenen 56. Türkiye Sineması Ödülleri'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünün sahibi oldu.

Magazin

Nuri Bilge Ceylan'ın 'Kuru Otlar Üstüne' filmi Netflix'te yayınlandı

Nuri Bilge Ceylan'ın son filmi 'Kuru Otlar Üstüne' Netflix'te yayımlandı. 308 bin 730 seyirciyle en çok izlenen filmler arasında yer alan filmin dünya prömiyeri 76’ncı Cannes Film Festivali’nde yapılmıştı.

Magazin

Aradığı aşkı onda buldu! Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti

Fransa'da düzenlenen 76'ncı Cannes Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Merve Dizdar başarılı oyunculuğu ve özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. İki yıl önce Gürhan Altundaşar ile boşanan Dizdar aradığın aşkı sonunda buldu. Merve Dizdar Sevgililer Günü'nde aşkını ilan etti.

Magazin

Merve Dizdar festival tarzıyla olay oldu! 'Yine rüküş'

Altın Palmiye ödüllü Merve Dizdar sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık gündem oluyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa festival tarzıyla adından söz ettirdi. Marakeş Film Festivali'ne katılan Dizdar'ın tarzı yine beğenilmedi.

Magazin

'Bir tane tokat atmak istedim' Zeki Demirkubuz, Nuri Bilge Ceylan'la aralarında yaşananlarla ilgili ilk kez konuştu 'Cannes Film Fesitvali'nin muhtarı mısın?'

Türk Sineması'nın ünlü yönetmenleri Zeki Demirkubuz ile Nuri Bilge Ceylan arasındaki soğukluk uzun yıllardır iki yönetmeni ilgiyle takip edenler arasında konuşuluyor. Bir dönem yakın arkadaş olan iki ismin arasındaki yaşananlara ilişkin Zeki Demirkubuz ilk kez açıklama yaptı. Demirkubuz'un "Cannes Film Festivali'nin muhtarı mısın?" sözleri dikkat çekti.

Magazin

Kemal Sunal filmlerinin vazgeçilmeziydi! Yeşilçam'ın gizli kahramanı İhsan Yüce'nin kızı bakın kim çıktı

Bilhassa Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı Yeşilçam filmleriyle hafızalara kazınan usta oyuncu İhsan Yüce'nin ömrü sanatla geçti. Girdiği her rolün hakkını veren başarılı oyuncu 1991 yılında hayatını kaybetti. İhsan Yüce'nin kızı ise sosyal medyada yeniden gündem oldu. İşte, 62 yıllık hayatına sayısız çalışma sığdıran ünlü oyuncunun merak edilen kızı...

Magazin

Suudi Arabistan'da festivale katılan Meryem Uzerli sosyal medyanın diline düştü! Estetikten gülemiyor

Suudi Arabistan'da gerçekleştirilen Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali'nde oyuncu Meryem Uzerli'nin tarzı olay oldu. Son dönemde estetikleriyle dikkat çeken Meryem Uzerli'nin başını kapatıp göğüs dekoltesi verdiği tarzına yorum yağdı.

Magazin

Hande Erçel, Suudi Arabistan tarzıyla olay oldu! Minicik dekolte gözden kaçmadı

Yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı iş insanı Hakan Sabancı ile sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Hande Erçel, Red Sea Film Festival için Suudi Arabistan'a gitti. Baştan aşağı siyahlar içinde giyinen Erçel her zamanki iddialı tarzının zıttına oldukça kapalıydı. Ancak minicik dekoltesi gözlerden kaçmadı.

Magazin

Verdiği kilolar dikkat çekmişti! Nurgül Yeşilçay makyajsız poz verdi, sosyal medya yıkıldı

Son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Veda Mektubu dizisinde hayat verdiği Alanur Yıldız karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Nurgül Yeşilçay şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa makyasız poz verdi. Yeşilçay'ın bu paylaşımı çok beğenildi.

Magazin

Cinsiyet değiştiren Meli Bendeli yeni imajıyla dikkat çekti! Çok açılmana gerek yok yorumuna bomba yanıt

Cinsiyet değiştiren Meli Bendeli yeni imajıyla dikkat çekti! Oyuncu Meli Bendeli, başrollerinde yer aldığı "Horoz Dövüşü" filmi gösteriminin ardından Ankara Film Festivali’nde görüntülendi. Ardından sosyal medyada pozlarını paylaşarak silikonlu göğüslerini ve yeni imajını ön plana çıkaran oyuncuya gelen yorum dikkat çekti.

Magazin

Sinemanın Tatar Ramazan'ı, Deli Kadir'iydi! Usta oyuncu Kadir İnanır iğne ipliğe döndü

Türk sinemasının yaşayan efsanesi Kadir İnanır son haliyle gündem oldu. Uzun süredir ortalarda görünmeyen ve sade bir hayat yaşamayı tercih eden usta oyuncunun oldukça zayıfladığı görüldü. Bir dönem sağlık sorunları da yaşayan Kadir İnanır'ın son halini görenler şaştı kaldı.

Magazin

Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya'lı Aile dizisine ödüllü oyuncu! Aslan’ın kuzeni geliyor

Show Tv'nin Ay Yapım imzalı başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Aile dizisine ödüllü bir oyuncu daha dahil oldu. Başarılı senarist Hakan Bonomo’nun kaleme aldığı diziye katılan yeni isim Aslan'ın kuzenine hayat verecek.

Magazin

Antalya Altın Portakal Film Festivali iptal edildi! Antalya Film Festivali'nde ne oldu? Festival neden iptal edildi?

Antalya Altın Portakal Film Festivali iptal edildi. İptal kararının açıklanmasının ardından 'Antalya Film Festivali'nde ne oldu?' sorusu yoğun bir şekilde araştırılıyor. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu yıl 60. kez düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin iptal edildiğini duyurdu. Peki, Antalya Film Festivali'nde ne oldu? Festival neden iptal edildi? İşte ayrıntılar...

Magazin

Son dakika: Antalya Altın Portakal Film Festivali iptal edildi! Başkan Muhittin Böcek'ten açıklama

Son dakika haberi: Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, sosyal medya hesabından Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin iptal edildiğini duyurdu. Böcek, festivali özüne döndürmek ve ulusal kategoriyi festivale yeniden eklemek için çaba sarf etmiş biri olarak yaşananları kabul etmediğini belirterek " Bizim dışımızda oluşan ve oluşturulan süreç sebebi ile Festivalimizi iptal ettiğimi tüm sinemaseverlere üzülerek bildiriyorum." dedi.

Haber

Bakan Ersoy'dan 'Altın Portakal Film Festivali' açıklaması! Terör örgütü propagandası yapılmasına karşıyız diyerek tepki gösterdi

60’ıncı Altın Portakal Film Festivali'nden çıkartılan 'Kanun Hükmü' belgesiyle ilgili Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'dan açıklama geldi. Bakan Ersoy, "Festivalde sanatın gücü kullanılarak terör örgütü propagandası yapılmasına karşıyız" ifadelerini kullandı.

Magazin

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden çekildi

Kültür ve Turizm Bakanlığı, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nden çekildiğini duyurdu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Böylesi önemli bir festivalde, sanatın gücü kullanılarak mağduriyet algısı üzerinden FETÖ terör örgütü propagandası yapılmasına vesile olunması son derece üzücüdür" ifadelerine yer verildi.

Magazin

Düğün tarihi ortaya çıkmıştı! Alina Boz ile Umut Evirgen evleniyor mu? İlk açıklama geldi

Sezen Aksu'nun oğlu Mithat Can Özer ile 4 yıllık ilişkisini bitirdikten çok kısa bir süre sonra Umut Evirgen'le sürpriz bir aşka yelken açan güzel oyuncu Alina Boz'un evlilik teklifi aldığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Evlenecekleri konuşulan ünlü çiftin düğün tarihi bile ortaya çıkmıştı. Alina Boz ve Umut Evirgen çiftinden şaşırtan 'Evlilik' açıklaması geldi.

Magazin

Ödüllü yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın eşiyle atışması olay oldu! Görenler şaştı kaldı

Türkiye'nin Oscar adayı Kuru Otlar Üstüne filmi ile gündemde olan Nuri Bilge Ceylan, Adana Film Festivaline katıldı. Festival öncesinde soruları yanıtlayan ünlü yönetmen eşi ile atıştı. Eşine 'Oyuncuları zorluyorsun, kilitleniyorlar' diyen Ebru Ceylan sosyal medyada gündem oldu.

Magazin

Melis Sezen yazı bitiremedi! Bikinili pozlar geldi

Sadakatsiz dizisiyle yıldızı parlayan Melis Sezen, sosyal medya hesabından paylaştığı iddialı kareler ile beğeni toplamaya devam ediyor. Venedik Film Festivali pozlarıyla dikkat çeken güzel oyuncu yazı bitirmediğinin mesajını bikinili pozlarıyla verdi.

Magazin

Türk sinemasının efsanelerine bir ödül daha! Türkan Şoray ve Kadir İnanır Altın Koza'da!

Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden Türkan Şoray ve Kadir İnanır, bir ödülle gündeme geldi. Selvi Boylum Al Yazmalım filmiyle izleyicilerin kalbine taht kuran ikili, yıllar sonra yeniden bir arada görülecek.

Magazin

Dilan Çiçek Deniz iddialı pozlarını peş peşe paylaştı! Yüzündeki değişim dikkat çekti

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Dilan Çiçek Deniz son olarak Mert Yazıcıoğlu ile kısa süreli bir aşk yaşamıştı. Geçtiğimiz günlerde Venedik Film Festivali'ne katılan güzel oyuncu cesur tarzıyla dikkat çekmeyi başarmıştı. Ünlü isim bu defa süper mini elbisesiyle iddialı pozlar verdi. Deniz'in yüzündeki değişim yine olay oldu.

Magazin

Esra Bilgiç de Melis Sezen gibi şekilden şekle girerek poz verdi!

Oyuncu Esra Bilgiç de meslektaşı Melis Sezen gibi Venedik Film Festivali’nde poz verirken şekilden şekle girdi. Esra Bilgiç'in hareketlerini görenler "Çok da güzel kadın ne gerek var" yorumlarında bulundu.

Magazin

Merve Dizdar cesur pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Yorumlar dikkat çekti! 'Aynı elbiseyi...'

Altın Palmiye ödüllü Merve Dizdar sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla gündemden düşmüyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim bu defa iddialı pozlarıyla olay oldu. Transparan bir elbise giyen Dizdar bu seçimiyle herkesi şaşırttı. Güzel oyuncunun gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı. Merve Dizdar'ın giydiği bu elbiseyi daha önce başka bir ünlü oyuncunun da giydiği ortaya çıktı.

Magazin

Esra Bilgiç kırmızı elbisesiyle sosyal medyayı yaktı geçti

Güzel oyuncu Esra Bilgiç son yaptığı paylaşımla sosyal medyanın gündemine oturdu. Venedik Film Festivali için İtalya'da bulunan Halime Sultan rolüyle hafızalara kazınan Esra Bilgiç'in kırmızı elbisesiyle verdiği pozlar sosyal medyayı yaktı geçti.

Magazin

Özge Gürel iddialı pozlarıyla beğeni topladı! Doktorlar’ın yıldızı kayıtsız kalamadı

Serkan Çayoğlu ile mutlu bir evlilik yürüten Özge Gürel Venedik Film Festivali’ne katıldı. Güzelliği ile ilgili odağı olan Gürel’in iddialı tarzı festivale damga vurdu. Ünlü ismin pozlarına Doktorlar dizisinin yıldız isimlerinden biri olan Gamze Topuz da kayıtsız kalamadı.

Magazin

Esra Bilgiç Venedik'te dikkatleri üzerine topladı! Güzelliği hayran bıraktı

Güzelliği ve oyunculuğuyla beğeni toplayan ve en son Atatürk dizisinde rol alan Esra Bilgiç festivale katılmak için Venedik'e gitti. Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıda yürüyecek olan Bilgiç güzelliğiyle adeta hayran bıraktı.

Magazin