Elektrikli Haberleri

Burdur'da otomobilin çarptığı elektrikli motosikletin sürücüsü öldü

Burdur'un Çeltikçi ilçesinde, otomobilin çarptığı elektrikli motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti.

Yurthaber

Bilecikli aile otomobillerini 40 bin liraya kurdukları sistemle şarj ediyor

Bilecik'te 5 yıldır elektrikli araç kullanan aile, sahip oldukları üç otomobilin enerji ihtiyacını karşılamak için 40 bin lira maliyetle evlerinin garajına şarj istasyonu kurdu.

Yurthaber

Atık malzemelerden 3 vitesli elektrikli araç yaptı

Aksaray'ın Ağaçören ilçesinde bir lisede görev yapan elektrik öğretmeni Mahmut Sinen, hurdaya ayrılan okul sıraları, el arabası tekerleği ve diğer malzemeleri kullanarak öğrencilerinin de yardımıyla 3 vitesli elektrikli araç üretti.

Yurthaber

Radisson Otel Grubu, Elektrikli Şarj Merkezi ile Avrupa'daki elektrikli araç şarj ağını genişletiyor

Radisson Otel Grubu Sürdürülebilirlik, Güvenlik ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Global Kıdemli Başkanı Inge Huijbrechts: - "EMEA'daki 141 otelde 510'dan fazla elektrikli araç şarj noktamız var ve 2025'e kadar tüm uygun Avrupa mülklerine elektrikli araç şarj çözümleri getirme konusunda iddialı bir hedef belirledik"

Yurthaber

Elektrikli

Elektrikli Hakkındaki Haberler Mynet'te. Elektrikli Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Arkadaşlarının yaptığı deney yüzünden başına gelenler korkuttu: Ağrıyla hastaneye koştu

Dünyada oldukça ilginç ameliyatlar meydana geliyor. Bu ameliyatlar arasında en ilgi çekici ve korkutucu olanlar arasında cinsel organa sıkışan yabancı maddeler yer alıyor. 38 yaşındaki bir adam cinsel organına sıkışan metal yüzük yüzünden korku dolu anlar yaşadı.

Haber

Elektrikli ve Hibrit Sürüş Haftası etkinliğinin üçüncüsü gerçekleştirildi

Etkinlik kapsamında, 4 bin 600’e yakın otomobil ve teknoloji meraklısı ziyaretçi hafta sonu boyunca elektrikli araçları pist üzerinde deneyimleme şansı buldu

Yurthaber

Elektrikliye başka, dizel ve benzinliye başka! Google Haritalar, artık motor tipine göre yol tarifi verecek

Google, Google Haritalar'ın çevre dostu yönlendirme özelliğini Avrupa'ya genişleterek, yaklaşık 40 ülkede daha kullanıma sundu. ABD merkezli kullanıcılara ilk kez geçen yıl tanıtılan çevre dostu yönlendirmeler, sürücülerin aracın ne tür yakıtla çalıştığını seçmelerine izin veriyor. Böylece sürücülere en hızlı rotalar yerine daha fazla yakıt tasarrufu sağlayacak rotalar gösteriliyor. Özellik, hem çevre hem de bütçe dostu.

Haber

5 TL ile 200 km giden elektrikli araç yaptılar! Ödül yağdı

TEKNOFEST KARADENİZ'de; 5 TL ile 200 km giden elektrikli araç yapan, 4 yılda 3 defa üçüncülük ve jüri özel ödülü alan üniversitenin standı yoğun ilgi gördü.

Finans

Antalya'da otomobille çarpışan skuter sürücüsü öldü

Antalya'da otomobille çarpışan skuter sürücüsü öldü

Yurthaber