Erotizm Haberleri

Ünlü şovmen Okan Bayülgen'den katıldığı programda çok konuşulacak sözler! 'Erotik film yıldızı olmak istiyorum'

Ünlü şovmen Okan Bayülgen, katıldığı programda yaptığı açıklamalarda gündeme oturdu. Okan Bayülgen, 'Nasıl bir emeklilik hayaliniz var?' sorusuna verdiği cevapla izleyenleri şaşırttı. Bayülgen, "Erotik film yıldızı olmak istiyorum... Orada başarılı olmaya çalışacağım. Kendimi böyle bir emekli porno yıldızı olarak görüyorum. Çünkü televizyon bence budur" ifadelerini kullandı.

Magazin 04-01-2023 19:08

Yetişkin içerik yıldızı Noel takvimi için çırılçıplak soyundu! Kocasının hediye ettiği seks oyuncaklarını alıp...

Öğretmenlik kariyerine son verip yetişkin içerik sektörüne atılarak şöhret kazanan ve kendisine başarılı bir kariyer inşa eden Courtney Tillia, Noel için çıplak bir takvim hazırladığını ve kocasının ona hediye ettiği "tonlarca" müstehcen hediyeyi de içeriklerini renklendirmek için kullandığını açıkladı.

Trend 25-12-2022 17:26

Rusya'nın 'Temel Reis'inden dudak uçuklatan erotik görüntüler! Kaslı kollarından krema yalayıp...

Sosyal medyada Ruki Bazuki adıyla anılan ve "Rus Temel Reis" lakabını kazanan Kirill Tereshin, şaşırtıcı derecede büyük, yapay pazılarıyla şöhret oldu. Gönderilerinde kendisini 'ucube' olarak tanımalayan ve daha çok formuna ve kadınlarla olan etkileşimlerine dair paylaşımlar yapan Tereshin'in paylaşımları olay oldu.

Trend 28-11-2022 16:25

Yetişkin içerik üreticisi eşlere tüyoyu verdi! ''Onlara vücut losyonu değil 'erotizm' satın alın''

Sara Blake-Cheek isimli yetişkin içerik yıldızı sosyal medyada kendisini "Noel Baba'nın yaramaz yardımcısı" ilan etti ve abonelerine eşlerine unutulmaz bir Noel yaşatabilmeleri için "tatil paketleri" sunduğunu duyurdu. Ancak paketlerin içeriği kimsenin aklına gelmeyecek cinstendi.

Trend 22-11-2022 14:54

Erotizm

Erotizm Hakkındaki Haberler Mynet'te. Erotizm Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Giyimi başına bela oldu! Genital bölgesini kapatmaya çalışırken penis gibi görününce...

Bir yılı aşkın süredir canlı yayın platformu Twitch'ten uzaklaştırılan ve yayın yapamayan yayıncı ve yetişkin içerik üreticisi JenFoxxUwU, katıldığı bir podcast yayınında Twitch'ten kalıcı olarak yasaklandığını iddia etti ve buna neden olan olayı paylaştı. Anlattığı hikaye herkesi şoke etti.

Trend 16-11-2022 15:56