Evsizler Haberleri

İstanbul'da evsizler için başlatılan çalışmanın ilk etabı tamamlandı

İstanbul Valiliği, Vali Davut Gül'ün "İstanbul'da hiç kimse sokakta yaşamamalı." talimatının ardından başlatılan çalışmaların ilk etabının tamamlandığını, söz konusu çalışmayla kentte hiç kimsenin sokakta yaşamayacağını bildirdi.

Yurthaber 25-09-2023 09:47

Şoke edici görüntüler! Amerika Birleşik Devletleri’nde evsiz bir kadın sokak ortasında doğum yaptı

Amerika Birleşik Devletleri’nin San Francisco eyaletinde yaşanan bir olaya herkesi şaşkına çevirdi. İsmi açıklanmayan evsiz bir kadın sokak ortasında doğum yaptı. Doğum anları anbean kameralara yansırken çevredekiler genç kadına yardımcı olmaya çalıştı.

Trend 11-04-2023 13:45

Her şey 3 saniye içinde oldu! Evsiz bir adamın yanına gidip silahını çıkarttı... Ardından kafasına nişan alıp tetiği çekti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Missouri eyaletinin Saint Louis bölgesinde 23 yaşındaki Deshawn Thomas isimli bir adam kaldırımda oturan evsiz bir adamın yanına yaklaşarak onu silahla başından vurdu. O anlara ilişkin görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem yaratırken Thomas birinci derece cinayet suçlamasıyla tutuklandı.

Trend 04-03-2023 11:37

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan kritik çağrı! 'Lütfen' diyerek sosyal medyadan duyurdu

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, otele yerleştirilebilmesi için soğuk havadan olumsuz etkilenen sokakta yaşayan vatandaşların bildirilmesini talep etti.

Haber 03-02-2023 13:06

Evsizler

Evsizler Hakkındaki Haberler Mynet'te. Evsizler Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Amerika Birleşik Devletleri’nde gündem yaratan görüntüler! Kaldırıma oturan evsiz kadını kovmak için hortumla ıslattı

Amerika Birleşik Devletleri’nin Kaliforniya eyaletinde yaşanan bir olay sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Evsizlerin yoğun olarak yaşadığı San Francisco bölgesinde bir restoran sahibi dükkanının önünde oturan evsiz adam yaptığı hareketle tepkilerin odağına yerleşti.

Trend 10-01-2023 15:31

Kaldırımın ortasına kartonlardan iki katlı ev inşa eden adamın mülkü yıkıldı! “Kamp yasalarını ihlal ediyor”

Minus olarak da bilinen sanatçı James Safari Parker aylarca uğraşarak bir kaldırımın ortasında karton ve ahşaptan bir ev inşa etti. Evinin içine bir kanepe, koltuk hatta bir Noel ağacı koyan adamın evi yetkililer tarafından kamp yasalarını ihlal ettiği gerekçesiyle yıkıldı.

Trend 31-10-2022 10:25

Canlı canlı yanmak üzereydi! Evsiz hayatından ölümden dönünce kurtuldu

Mairead Soledad isimli genç kadın köpeği solo ise evsiz bir yaşam sürüyor ve sokakta yaşıyordu. İkili bundan iki yıl önce İngiltere, Doğu Sussex’teki Hove şehrinde bir saldırıya uğradı. Üzerine benzin dökülmüş halde bir yangına sürüklenen genç kadını ve köpeğini tesadüfen oradan arabayla geçen Sherrie isimli bir kadın ve kızı kurtardı. Soledad şimdi onları arıyor.

Trend 13-04-2022 16:03