Ezogelin Çorbası Haberleri

Ramazan'ın 27. günü iftar menüsü: 'Bugün iftara ne yapsam?' diyenlere pratik ve lezzetli tarifler burada!

'Bugün iftara ne yapsam?' sorusuna ramazanın son günlerinde de iftara hazırlık yapan birçok kişi tarafından yanıt arıyor. Ramazan ayının 27. gününde hem pratik hem de lezzetli tariflerden oluşan bu iftar menüsünden faydalanabilirsiniz. 6 Nisan 2024 Cumartesi gününe özel hazırlanan ramazan iftar menüsü yediden yetmişe herkesin damak zevkine uyuyor. Ramazan menüsüne haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yemek 06-04-2024 10:07

Ezogelin çorbası tarifi: Ezogelin çorbası nasıl yapılır?

Türkiye’ye has birçok lezzet vardır. Ülkenin dört bir yanındaki farklı bölgelerden, şehirlerden ya da köylerden yemekler, çorbalar, tatlılar ya da farklı atıştırmalıklar çıkmıştır. İsimleri ile ayrı, lezzetleri ile ayrı dikkat çeken bu yiyeceklerden biri de Gaziantep’ten doğduğu bilinen ezogelin çorbasıdır. Sadece birkaç malzeme ile yapılan bu çorba, birçok yemek davetinde tercih edilen, hem lezzetli hem de pratik bir tarifi bulunan çorbalar arasında yer alır.

Yemek 26-12-2023 17:44

'Bugün ne pişirsem?' diyenlere günün menüsü! 27 Nisan yemek menüsü

'Bugün ne pişirsem?', 'Akşama ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız bu menü kaçmaz! Bugünün menüsünde yer alan tarifler herkesin damak tadına uyum sağlıyor. 27 Nisan yemek menüsünde oldukça doyurucu tarifler bulunuyor. İşte 27 Nisan yemek menüsü...

Yemek 27-04-2023 10:13

Bugün ne pişirsem? Ramazan'ın 22. günü iftar menüsü

'Bugün ne pişirsem?' diye düşünüyorsanız Ramazan ayına özel olarak hazırlanmış iftar menülerine şans verebilirsiniz. Ramazan ayının sonuna doğru yaklaştığımız bu günlerde iftara enfes yemekler yapmak istiyorsanız bu iftar menüsü tam size göre! Ramazan ayının 22. günü için hazırlanan iftar menüsü herkesin seveceği yemeklerden oluşuyor. İşte 13 Nisan iftar menüsü...

Yemek 13-04-2023 10:01

Ezogelin Çorbası

Ezogelin Çorbası Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ezogelin Çorbası Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Lokanta usulü ezogelin çorbası tarifi! İçinizi ısıtacak ezogelin çorbası nasıl yapılır?

Çorba tarifleri kış aylarının vazgeçilmezi olarak görülüyor. Her akşam içinizi ısıtacak farklı çorba tarifleri arıyorsanız ezogelin çorbasını da denemeniz gerekiyor. Ezogelin çorbası enfes lezzetiyle gönüllere taht kuruyor. Ezogelin çorbası tarifi en sevilen çorbalar arasında yer alıyor.

Yemek 07-02-2023 12:07