Gecici Isciye Kadro Meclise Geldi Mi Haberleri

CHP listesinden meclise girmişlerdi... O vekiller parti değiştirir mi? AK Partili isim o soruya yanıt verdi!

14 Mayıs milletvekilliği seçimlerine Millet İttifakı'ndaki 4 parti CHP listelerinden girme kararı alırken kendi ismi ve logosuyla giren tek parti İYİ Parti olmuştu. CHP listelerinden giren Gelecek, DEVA, Saadet ve Demokrat Partili 38 isim milletvekili seçildi. Söz konusu isimlerin başka partilere geçip geçmeyeceği konusunda AK Partili Ali İhsan Yavuz'dan çok konuşulacak bir yorum geldi.

Haber 2023-05-24 09:04:40

GEÇİCİ İŞÇİLERE KADRO SON DAKİKA 7 Mart 2023: Geçici işçiye kadro ne zaman çıkacak, Meclis'e geldi mi? 300 bini aşkın işçinin gözü Meclis'te!

Geçici işçilere kadro çalışmalarına ilişkin son dakika açıklaması dün Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde yapılan Kabine Toplantısı sonrası, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yapıldı. Bakan Bilgin, 300 bini aşkın işçiyi yakından ilgilendiren gelişmeye ilişkin detayları duyurdu. Bakan Bilgin bahsi geçen düzenlemenin Meclis'e geleceğini ifade etti. Peki, geçici işçiye kadro ne zaman çıkacak? geçici işçiye kadro Meclis'e geldi mi?

Finans 2023-03-07 09:39:25

TAŞERONA KADRO ne zaman gelecek, şartları ne? Sözleşmeli personele kadro Resmi Gazete'de yayımlandı! Şimdi tüm gözler taşerona kadroda

Taşerona kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri 458 bin 615 sözleşmeli personele kadro yolunu açan kanunun bugün Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmesinin ardından vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kamu kurumlarında taşerona bağlı olarak çalışan 90 bin işçinin yapılan çalışmalar sonucunda kadroya geçmesi bekleniyor. Peki, taşerona kadro ne zaman gelecek, şartları ne? Taşerona kadro Meclis'e geldi mi?

Finans 2023-01-26 10:47:17

TAŞERONA KADRO SON DAKİKA 25 Ocak 2023! 90 bin taşerona kadro verilecek mi, Meclis'e geldi mi? İşte son durum...

Taşerona kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri; devlet kurumlarında çalışan 458 bin 615 sözleşmeli personele yönelik kanun teklifinin TBMM'den geçmesinin ardından merak edildi. Sözleşmeli personele kadroya dair bu gelişme sonrası şimdi de 90 bin taşeron işçiye kadro açıklaması bekleniyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, daha önce yaptığı açıklamada taşerona kadro düzenlemesi konusunda çalışmaların sürdüğünü söylemişti. Peki Taşerona kadro verilecek mi, TBMM'ye geldi mi?

Finans 2023-01-25 09:06:46

SÖZLEŞMELİ PERSONELE KADRO SON DAKİKA: Sözleşmeli personele kadro geldi mi, ne zaman yürürlüğe girecek? Kanun teklifi Meclis'te kabul edildi!

Sözleşmeli personele kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri konuya ilişkin kanun teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edilmesinin arından vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Yeni düzenleme ile devlet kurumlarında çalışan 458 bin 615 sözleşmeli memur kadrosuna geçebilecek. Peki, Sözleşmeli personele kadro geldi mi, ne zaman yürürlüğe girecek? İşte 17 Ocak 2023 Salı günü itibariyle sözleşmeli personele kadroda son durum...

Finans 17-01-23 07:39

TAŞERONA KADRO SON DAKİKA 6 Ocak 2023: Taşerona kadro ne zaman çıkacak, şartları neler? TBMM'ye geldi mi?

Taşerona kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri 90 bin taşeron işçi için büyük önem arz etmesi nedeniyle bugün de araştırılıyor. Asgari ücret zammı ve EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) konusunda yapılan açıklamalar sonrası şimdi birçok kişi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan çalışmanın Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelmesini bekliyor. Ayrıntılar merak konusu oldu. Peki, taşerona kadro ne zaman çıkacak? Taşerona kadro şartları neler?

Finans 06-01-23 10:10

SÖZLEŞMELİYE KADRO ne zaman çıkacak, Meclis'e geldi mi? 500 bin sözleşmeliye kadro geliyor!

Sözleşmeli personele kadronun ne zaman yürürlüğe gireceği Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrası yakından takip ediliyor. 500 bin sözleşmeliye kadro geliyor. Yarın, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ele alınacak öncelikli konulardan biri de sözleşmeli personelin kadroya alınması olacak. Peki, sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak? Sözleşmeliye kadro şartları neler?

Finans 02-01-23 09:22

SÖZLEŞMELİYE KADRO SON DAKİKA HABERLERİ 2 Ocak 2023: Sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak, şartları neler? Meclis'e geldi mi?

Sözleşmeliye kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri devlet kurumlarında çalışan personeller tarafından yakından takip ediliyor. 500 bin sözleşmeli personeli ilgilendiren çalışma büyük önem arz ediyor. TBMM 2023 çalışmalarına 3 Ocak Salı günü itibariyle başlayacak. Ele alınacak öncelikli gündem maddeleri arasında sözleşmeli personelin kadroya alınması da yer alıyor. Peki, sözleşmeliye kadro Meclis'e geldi mi? Sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak, şartları neler? işte detaylar...

Finans 02-01-23 07:09

Sözleşmeli personele kadro çıktı mı? Taşeron işçilere kadro müjdesi geldi mi?

Sözleşmeli personele kadro ile ilgili son dakika açıklamaları takip ediliyor. Taşeron işçiler için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, daha önce müjde vermişti. Bu kapsamda 90 bin taşeron işçiye kadro verilmesi bekleniyor. Peki, Sözleşmeli personele kadro çıktı mı? Taşeron işçilere kadro müjdesi geldi mi? İşte konu hakkında son dakika gelişmeleri...

Finans 22-11-22 12:17

Öğretmen atamaları son durum 2021... 20 bin öğretmen ataması olacak! Öğretmen atama tarihleri, açık kadro sayısı, branşlar belli mi?

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmenin atamasının yapılacağını belirtti. Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Selçuk öğretmen atamalarına ilişkin açıklama yapmıştı. Sağlık ve güvenlik personeli alımları da beklenirken, MEB personel alımları ne zaman yapılacak, tarihler belli oldu mu araştırıyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde 23 Şubat'ta geldi. Peki hangi branşlarda öğretmen ataması olacak? Öğretmen atama tarihleri belli oldu mu?

Haber 24-02-21 08:52

Öğretmen atamaları son durum 2021... 20 bin öğretmen ataması olacak! Öğretmen atama tarihleri, açık kadro sayısı, branşlar belli mi?

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmenin atamasının yapılacağını belirtti. Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Selçuk öğretmen atamalarına ilişkin açıklama yapmıştı. Sağlık ve güvenlik personeli alımları da beklenirken, MEB personel alımları ne zaman yapılacak, tarihler belli oldu mu araştırıyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde bugün geldi. Peki hangi branşlarda öğretmen ataması olacak? Öğretmen atama tarihleri belli oldu mu?

Haber 23-02-21 14:38

Emeklilere büyük müjde! İkramiyelere zam yolda...

Emekli ikramiyelerine zam yapılması gündeme geldi. Emekli vatandaşlar için bayramlarda verilen ikramiyelere zam yapılması teklifi meclise sunuldu. Teklif doğrultusunda 1000 lira olan emekli ikramiyesine ne kadar zam gelecek? Teklif kabul edildi mi? Ülkedeki çoğu emekli zam haberini duyar duymaz araştırmaya başladı. Zam teklifiyle alakalı bilinmeyenleri yazımızda inceledik.

Finans 10-08-20 11:28

Hükümetten taşeron açıklaması, bu sefer tarih verildi

Taşeron işçilerin büyük bir merakla beklediği kadro durumu hakkında önemli açıklama Bekir Bozdağ'dan geldi. Başbakan Yardımıcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ'dan taşeron işçiler hakkında son dakika açıklaması yaptı ve konunun meclise taşınacağı güne dair tarih verdi...

Finans 20-11-17 14:55

Hükümetten taşeron işçilere kadro müjdesi

Taşeron işçilere kadro müjdesi, hükümetten geldi. "Taşeron işçilere kadro verilecek mi?" sorusuna yanıt aranırken, Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın taşeron işçi açıklaması heyecanlandırdı.

Finans 19-10-15 15:08