Memur Alımı Haberleri Ve Son Dakika Memur Alımı Haberleri

Memur Alımı Haberleri Ve Son Dakika Memur Alımı Haberleri

İdari bir kadro bünyesinde kamu hizmetlerini yerine getirmek amacıyla çalışan kişilere memur adı verilir. Kamu görevlisi olarak ifade edilen memurlar, Kamu Personeli Seçme Sınavı'na girerek devlet tarafından atanır. KPSS adıyla bilinen bu sınavda başarılı görülen adaylar, ilgili olduğu alanın açtığı ilanlara başvurmak zorundadır. İlanlara yönelik başvurular incelendikten sonra ilgili kurum yazılı veya sözlü sınav yapar. Memur olmak isteyen kişiler KPSS'den 70 baraj puanını geçmek zorundadır. Başvurulan kurumun şartlarına da uymak gereklidir. Bakan yardımcılığının kadrosu, cumhurbaşkanlığı genel sekreterliği, din işleri yüksek kurul üyeleri gibi kadrolarda adayların sınava girmelerine gerek yoktur. KPSS puanıyla birlikte kurumun yazılı veya sözlü sınavının notları değerlendirilerek belirlenen ölçüde memur alımı yapılır.

Memur Alımı Haberleri

Son dakika: 2.392 engelli memur alımı yapılacak! Bakan Göktaş duyurdu

Son dakika haberi... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli memur alımına ilişkin açıklama yaptı. Bakan Göktaş, "Pazartesi günü 2 bin 392 engelli vatandaşımızı daha kamu kurumlarımıza yerleştiriyoruz. Böylelikle kamudaki engelli memur sayımızı 68 bin 396'ya çıkarmış olacağız" dedi.

Finans 17-02-2024 14:06

Kamuya personel alımı yapılacak! Resmi Gazete’de yayımlandı! Memur olmak isteyenler dikkat

Kamu personel alımı ile ilgili son dakika açıklamaları Resmi Gazete içerisinde yer aldı. Yayımlanan ilan ile Milli Savunma Bakanlığı, Milli Savunma Üniversitesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile İçişleri Bakanlığına personel alınacağı duyuruldu ve başvuru tarihleri hakkında bilgi verildi.

Finans 02-12-2022 16:03

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı 2022 tercihleri ne zaman bitiyor? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı kılavuzu ve başvuru ekranı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı tercih kılavuzu ve başvuru ekranı günün en çok araştırılan konuları arasında yer alıyor. 6 Mayıs Cuma günü açıklanan sınav sonuçları sonrası; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı 2022 tercihleri ne zaman bitiyor? sorusunun yanıtı merak konusu oldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı kılavuzu ve başvuru ekranı ile ilgili bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz...

Haber 23-05-2022 12:13

İŞKUR İŞ İLANLARI 2022! İŞKUR hangi personelleri arıyor? İŞKUR personel alımı ve memur alımı ilanları neler?

İŞKUR iş ilanları güncel liste ve personel alımı ile memur alımı ilanlarına ilişkin detaylar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. İlanlar arasında Kamu Personeli Seçme Sınavına girme şartı olanlar da var, sınav koşulu olmadan aranan niteliklerin açıkça belirtildiği ilanlar da var. Peki İŞKUR hangi personelleri arıyor? İŞKUR personel alımı ve memur alımı ilanları neler? İşte konuya ilişkin detaylar...

Haber 16-05-2022 10:29

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı başvuru tarihleri ne? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel başvuru nasıl yapılır?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı başvuru tarihleri nedir? sorusunun yanıtı Bakanlıktan yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Personel alımı için başvuru kılavuzu yayımlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı başvuru tarihleri ne? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel başvuru nasıl yapılır? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte konuya ilişkin ayrıntılar...

Haber 12-04-2022 13:55

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı başvuruları ne zaman 2022? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı başvuruları ne zaman? sorusunun yanıtı Bakanlıktan yapılan açıklamanın ardından vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Personel alımı için başvuru kılavuzu yayımlandı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı memur alımı başvuruları ne zaman 2022? Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı başvuru şartları neler? sorularının yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte konuya ilişkin ayrıntılar...

Haber 12-04-2022 13:50

2022 İŞKUR personel, memur alımı başvurusu! İŞKUR işçi ve memur alımı başvuru şartları neler? İşte yeni İŞKUR iş ilanları!

İş arayanlar buraya… İŞKUR memur alımı ve personel alımı ilanları güncel olarak her gün kurum resmi internet sitesi üzerinden duyurulmaya devam ediyor. İlanlar arasında KPSS şartı gerektirenler olduğu gibi, KPSS şartsız ilanlar da yer alıyor. Öte yandan İŞKUR personel alımı ilanlarında, başvuru şartları ve aranan nitelikler gibi detaylar da yer alıyor. İşte, en az ilkokul mezunu, KPSS şartlı ve şartsız 5000 TL'den başlayan maaşla güncel 2022 İŞKUR personel, memur alımı ilanları ve detaylar...

Haber 15-03-2022 11:26

2022 EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? 2022 engelli memur alımı sonuçları!

2022 yılı Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sonuçları ve kura usulüyle bazı kamu kurum ve kuruluşlarının boş kadrolarına yapılacak olan engelli kamu personeli yerleştirme işlemlerine ilişkin tercih kılavuzu adayların erişimine açılmış durumda. Peki 2022 EKPSS tercih sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl öğrenilir? İşte 2022 engelli memur alımı sonuçları!

Haber 16-01-2022 14:00

Bin 50 genç kamu kurumlarına atanıyor!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı kuruluşlarda yetişen bin 50 genç, kamu kurum ve kuruluşlarındaki kadrolara atanacak.

Finans 18-10-2021 12:29

Araştırma: Üniversite eğitimi gerektirmeyen geleceğin en önemli 10 işi

ABD’de kamu tarafından yapılan yeni bir araştırmada, dört yıllık bir üniversiteden mezun olmayan kişiler için önemli bir iş alanı tespit edildi. Araştırmaya göre, önümüzdeki 10 yıl içerisinde yüksek talep görmesi beklenen en iyi 10 iş açıklandı. İşte dört yıllık üniversite eğitimi gerektirmeyen o meslekler...

Finans 05-10-2021 10:15

Ankara Büyükşehir Belediyesi 150 itfaiyeci alacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi memur olarak istihdam edilmek üzere açıktan atama yoluyla 150 itfaiye eri alacak. Resmi Gazete'de yayımlanan ilanla, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olmak üzere, sözlü ve uygulamalı sınav sonucuna göre 150 itfaiye eri alımı için başvuru şartları açıklandı.

Finans 05-10-2021 09:06

Devlet binlerce memur alacak! İşte başvuru şartları: KPSS...

Kamu Personeli Alım İlanları sayfasında yayınlanan ilanlar memur olmak isteyen vatandaşlar tarafından ilgiyle takip ediliyor. Yeni yayınlanan ilanlara göre devlet binlerce memur alımı yapacak. Başvuru şartları arasında KPSS 'de en az 55 puan almak gibi koşullar bulunuyor. İşte memur olmak isteyenler için o fırsat ve başvuru şartları...

Finans 27-09-2021 19:53

KPSS'siz memur alımı şartları neler? 2021 KPSS şartsız memur alımı başvuruları başladı!

İŞKUR kamu memur ve kurum dışı KPSS şartsız işçi alımı için aranan şartları açıklandı. İŞKUR tarafından açıklanmış olan ilanlara müracaat amacıyla adaylardan istenen şartlar ve başvuruların başlayıp başlamadığı merak ediliyor. Peki KPSS'siz memur alımı şartları neler, hangi kadrolar için eleman alımı yapılacak? İşte 2021 KPSS şartsız memur alımı başvuruları detayları...

Haber 23-09-2021 13:24

100 bin kişiye kamuda iş fırsatı! KPSS şartı...

Milyonlarca kişinin beklediği Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçlarının ardından gözler yeni açılacak iş ilanlarına çevrildi. Bu yıl sonuna kadar kamuda 100 bin kişinin işe yerleşmiş olması bekleniyor. İşte şartlar…

Finans 22-09-2021 11:36

'Yüzde 1' şartı nedeniyle ikramiyeden tüm memurlar yararlanamayacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in yüzde 1 şartı sebebiyle 2 milyona yakın memur ve memur emeklisi ikramiyeden yararlanamayacak. Memur-Sen dışında birçok sendika ise bu duruma tepkili olduğunu açıkladı. Öte yandan Büro-İş Sendikası'nın dava açmaya hazırlandığı belirtildi.

Finans 26-08-2021 16:00

3600 ek gösterge süreci başladı! Yarım milyon memura kadro müjdesi

Milyonlarca memur ve memur emeklilerinin yeni dönem maaş zammını içeren 6. Dönem Toplu Sözleşmesi, dünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Toplu sözleşmeyle birlikte 1,5 milyon kamu çalışanına 3600 ek gösterge, 523 bin memura ise kadro müjdesi geldi.

Finans 26-08-2021 09:59

Memur ve memur emeklisinin hükümete verdiği süre sona erdi! İşte zam pazarlığında son durum

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin maaşlarını etkileyecek zam pazarlığında son haftaya girildi. Memur-Sen 34. İl Temsilcileri Toplantısı'nda yapılan açıklamada hükümetin verdiği teklifin reddedildiği açıklandı ve eylem kararı alındı. Hükümet 2022 için altı aylık dönemler halinde yüzde 5+6 ve 2023 için ise yüzde 6+6 ve enflasyon farkları teklif etmişti. Öte yandan Memur-Sen'in verdiği süre bugün itibarıyla sona eriyor. İşte memur zammında son durum...

Finans 16-08-2021 08:31

Devlet Personel Başkanlığı personel alımı 2021... Kadrosuna personel alan kurumların tam listesi!

Devlet Personel Başkanlığı sürekli kadro açıyor. Sözleşmeli personel, devlet memuru, işçi alımları devam ediyor. Devlet kadrosunda çalışmak isteyen memur adayları için, hangi kurum kaç personel alıyor detaylarıyla haberimizde.

Finans 11-08-2021 12:25

Son Dakika! Kamuda toplu iş sözleşmesi görüşmeleri sonuçlandı

Kamudaki 700 binden fazla işçiyi ilgilendiren zam görüşmeleri sonuçlandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıklamasında çalışanları enflasyona ezdirmeyeceklerini söyleyerek, "Kamu işçilerine seyyanen 500 TL, ilk 6 ay yüzde 12 zam ikinci 6 ay içinde yüzde 5 zam yapıldı" ifadelerini kullandı.

Finans 11-08-2021 12:01

Memur ve memur emeklisi, taleplerini karşılayacak zam teklifi bekliyor

Milyonlarca kişi bu hafta hükumetin vereceği zam teklifini bekliyor. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Kamu İşveren Heyeti'nden, memur ve memur emeklilerini hayal kırıklığına uğratmayacak, bu kesimin taleplerine ve kamuoyunun beklentilerine uygun zam teklifi beklediklerini bildirdi.

Finans 11-08-2021 11:42

2021 GSB memur alımı ne zaman? GSB memur alımı şartları neler?

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2021 yılında 8 bin 121 memur alınacağı belirtildi. Kadrolara başvuru yapacaklar için KPSS puan şartı aranmakta. Yurt Yönetim Memuru alımı için diğer detaylar merak konusu oldu. Peki 2021 GSB memur alımı ne zaman? GSB memur alımı şartları neler? İşte merak edilenler...

Haber 29-07-2021 18:49

Ticaret Bakanlığı duyurdu! Yüzlerce memur alınacak, işte başvuru tarihleri

Ticaret Bakanlığı 750 sözleşmeli muhafaza memuru istihdam edecek. Karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Başvurular, dijital ortamda 9-18 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Finans 19-07-2021 09:37

KPSS ile 110 itfaiye ve zabıta memuru alımı: İtfaiye ve Zabıta alımı başvuruları ne zaman?

Samsun Büyükşehir Belediyesi, KPSS puanı ile İtfaiye ve Zabıta alımı yapacağını açıkladı. KPSS’den 70 puan alan 110 kişiye memur istihdamı sağlanacağını açıklayan Samsun Belediyesi’nin bu ilanına çok sayıda kişi başvuruda bulundu. Özellikle pandemi döneminde yoğun bir iş arayışı içerisinde bulunan vatandaşlar için umut olan İtfaiye ve Zabıta alımı araştırılıyor. İşte 110 İtfaiye ve Zabıta memur alımı için başvuru tarihleri…

Haber 15-07-2021 10:36

Danıştay’dan belediyelerdeki kadrolaşmada emsal karar

Danıştay 2. Dairesi, belediyedeki dolu kadronun meclis kararıyla değiştirilmesini yasaya aykırı buldu.

Finans 12-07-2021 09:59

Memur olmak isteyenlere müjde! Devlete yüzlerce alım yapılacak! KPSS…

Devlette işe girmek isteyenlere müjde… Yüzlerce kadro açıldı. İtfaiyeciden öğretim üyesine, mühendisten belediyelerde memurluktan TÜBİTAK'ta insan kaynaklarına kadar birçok kuruma memur alınacak. KPSS şartı ya da bazı şartları taşıyanlar söz konusu ilanlara başvurabilecek.

Finans 23-06-2021 13:52

89 öğretim üyesi alınacak

Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre Ankara Üniversitesi'ne 89 öğretim üyesi alınacak.

Finans 18-06-2021 17:02

Ziraat Bankası'ndan KPSS şartsız memur alım ilanı yayınlandı! İşte uzman yardımcısı alım şartları

Ziraaat Bankası tarafından yapılan açıklamaya göre, KPSS şartı olmadan 230 memur alınacağı duyuruldu. Ziraat Bankası A.Ş, Ziraat Katılım Bankası A.Ş ve Ziraat Teknoloji A.Ş. bünyesinde çalışmak üzere dört farklı memur alımı yapacağını duyurdu. Banka toplamda 230 memur alımı yapacak.

Finans 10-03-2021 14:57

Gelir İdaresi Başkanlığı 87 sözleşmeli tekniker alacak! İşte başvuru tarihleri

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB) bugün Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre, tekniker pozisyonunda görevlendirmek üzere 87 sözleşmeli personel alımı yapacak.

Finans 09-03-2021 11:34

Son Dakika: Adalet Bakanlığı 1442 personel ve işçi alımı ilanı yayınladı!

Adalet Bakanlığı'nda görevlendirilmek üzere 1442 personel alımı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı. Başvurulur İŞKUR aracılığı ile alınırken, başvuru tarihi 8 Mart'ta sona erecek.

Finans 04-03-2021 09:09

İŞKUR - Ticaret Bakanlığı personel alımı sözlü sınav tarihi 2021: Silahlı güvenlik görevlisi ve beden işçisi alımı sözlü sınavı ne zaman?

Ticaret Bakanlığı İŞKUR aracılığı ile 115 kişilik işçi alımı yapacağını duyurmasının ardından binlerce kişi başvuru yaptı. Geçtiğimiz şubat ayında biten başvuruların noter isim listesi de açıklandı. Bu süreçte başvuru yapan adaylar, Ticaret Bakanlığı güvenlik görevlisi ve beden işçisi alımları başvuru şartları ve gerekli evraklar nelerdir araştırıyor. Peki silahlı güvenlik görevlisi ve beden işçisi alımı sözlü sınavı ne zaman yapılacak, tarihi belli oldu mu?

Finans 01-03-2021 11:15

2021 kamuya güncel memur alımı listesi: Katip, personel, işçi, öğretmen, bekçi, uzman yardımcısı alımı! Sözleşmeli personel ilanları!

Son dakika kamuya personel alımı ilanları... 2021 yılında kamuya 100 bin memur alımı yapılacak. Yeni Ekonomi Programı kapsamında bütçelendirilen 35 bin personel alımı sürerken, 65 bine yakın alım daha yapılacak. Yeni yılda doktor, öğretmen, eczacı, din görevlisi, katip, hemşire de dahil olmak üzere birçok meslek grubundan alım yapılacak. Kamuda engelli çalışan sayısı yeni alımlarla birlikte 64 bini geçecek. Peki 2021 yılında kamuya memur alımları ne zaman başlayacak?

Finans 01-03-2021 10:53

TÜBİTAK personel alımı 2021 başvurusu... TÜBİTAK personel alım şartları, başvuru tarihleri ve kadro detayları nedir?

TÜBİTAK personel alımı 2021 son dakika haberleri gelmeye devam diyor... Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanlığında görev yapmak üzere 20 personel alınacak. Başvurulurın 22 Mart tarihine kadar yapılması gerekiyor. TÜBİTAK personel alım şartları nelerdir araştıran adaylar, TÜBİTAK personel alımı başvurusu nereye nasıl yapılır merak ediyor. İşte TÜBİTAK güncel personel alım ilanı ve detayları...

Finans 01-03-2021 10:42

Adalet Bakanlığı 13 bin personel alımı 2021: İşçi, katip, şoför, aşçı, mübaşir alım şartları ve tarihleri nedir? e-devlet başvurusu linki!

Son Dakika: Adalet Bakanlığı 13 bin 202 yeni personel alınacağını açıkladı. Adalet Bakanı Gül son dakika personel alım açıklamasında: "İnfaz koruma memuru, mübaşir, zabıt katibi, psikolog gibi çeşitli kadrolara 13 bin 202 yeni personel alıyoruz." dedi. Adalet Bakanlığı personel alım şartları ve başvurusu nereden nasıl yapılır sorusu gündem oldu. Başvurular e-Devlet üzerinden 23 Şubat-12 Mart tarihleri arasında yapılacak. İşte Adalet Bakanlığı personel alım detayları...

Finans 01-03-2021 09:24

Jandarma subay başvuru linki 2021: Süre bitiyor! Subay alımları başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?

Resmi Gazete'de 17 Şubat 2021 tarihinde yayımlanan duyuruda son dakika Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi'ne 590 muvazzaf/sözleşmeli subay alımı yapılacağı aktarıldı. 17 Şubat tarihinde başlayan alımlar 28 Şubat tarihine kadar sürecek. https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris ekranı üzerinden yapılan subay alımları için başvuru şartları merak ediliyor. İşte subay alımları 2021 başvuru şartları ve gerekli evraklar...

Finans 26-02-2021 13:48

Adalet Bakanlığı 13 bin personel alımı 2021: İşçi, katip, şoför, aşçı, mübaşir alım şartları ve tarihleri nedir? e-devlet başvurusu linki!

Son Dakika: Adalet Bakanlığı 13 bin 202 yeni personel alınacağını açıkladı. Adalet Bakanı Gül son dakika personel alım açıklamasında: "İnfaz koruma memuru, mübaşir, zabıt katibi, psikolog gibi çeşitli kadrolara 13 bin 202 yeni personel alıyoruz." dedi. Adalet Bakanlığı personel alım şartları ve başvurusu nereden nasıl yapılır sorusu gündem oldu. İşte Adalet Bakanlığı personel alım şartları ve son dakika kadro bilgileri...

Finans 26-02-2021 09:53

2021 kamuya güncel memur alımı listesi: Katip, personel, polis, subay, bekçi, uzman yardımcısı alımı! Sözleşmeli personel ilanları!

Son dakika kamuya personel alımı ilanları... 2021 yılında kamuya 100 bin memur alımı yapılacak. Yeni Ekonomi Programı kapsamında bütçelendirilen 35 bin personel alımı sürerken, 65 bine yakın alım daha yapılacak. Yeni yılda doktor, öğretmen, eczacı, din görevlisi, katip, hemşire de dahil olmak üzere birçok meslek grubundan alım yapılacak. Kamuda engelli çalışan sayısı yeni alımlarla birlikte 64 bini geçecek. Peki 2021 yılında kamuya memur alımları ne zaman başlayacak?

Finans 26-02-2021 09:14

Jandarma subay başvuru linki 2021: Subay alımları başvuru başvuru süresi bitiyor! Sonuçlar ne zaman açıklanır?

Resmi Gazete'de 17 Şubat 2021 tarihinde yayımlanan duyuruda son dakika Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi'ne 590 muvazzaf/sözleşmeli subay alımı yapılacağı aktarıldı. 17 Şubat tarihinde başlayan alımlar 28 Şubat tarihine kadar sürecek. https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris ekranı üzerinden yapılan subay alımları için başvuru şartları merak ediliyor. İşte subay alımları 2021 başvuru şartları ve gerekli evraklar...

Finans 25-02-2021 08:55

2021 kamuya güncel memur alımı listesi: Katip, personel, polis, subay, bekçi, uzman yardımcısı alımı! Sözleşmeli personel ilanları!

Son dakika kamuya personel alımı ilanları... 2021 yılında kamuya 100 bin memur alımı yapılacak. Yeni Ekonomi Programı kapsamında bütçelendirilen 35 bin personel alımı sürerken, 65 bine yakın alım daha yapılacak. Yeni yılda doktor, öğretmen, eczacı, din görevlisi, katip, hemşire de dahil olmak üzere birçok meslek grubundan alım yapılacak. Kamuda engelli çalışan sayısı yeni alımlarla birlikte 64 bini geçecek. Peki 2021 yılında kamuya memur alımları ne zaman başlayacak?

Finans 25-02-2021 08:35

Öğretmen atamaları son durum 2021... 20 bin öğretmen ataması olacak! Öğretmen atama tarihleri, açık kadro sayısı, branşlar belli mi?

Son dakika haberine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önümüzdeki aylarda 20 bin öğretmenin atamasının yapılacağını belirtti. Geçtiğimiz günlerde Milli Eğitim Bakanı Selçuk öğretmen atamalarına ilişkin açıklama yapmıştı. Sağlık ve güvenlik personeli alımları da beklenirken, MEB personel alımları ne zaman yapılacak, tarihler belli oldu mu araştırıyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan müjde 23 Şubat'ta geldi. Peki hangi branşlarda öğretmen ataması olacak? Öğretmen atama tarihleri belli oldu mu?

Haber 24-02-2021 08:52

2021 kamuya güncel memur alımı listesi: Katip, personel, polis, subay, bekçi, uzman yardımcısı alımı! Sözleşmeli personel ilanları!

Son dakika kamuya personel alımı ilanları... 2021 yılında kamuya 100 bin memur alımı yapılacak. Yeni Ekonomi Programı kapsamında bütçelendirilen 35 bin personel alımı sürerken, 65 bine yakın alım daha yapılacak. Yeni yılda doktor, öğretmen, eczacı, din görevlisi, katip, hemşire de dahil olmak üzere birçok meslek grubundan alım yapılacak. Kamuda engelli çalışan sayısı yeni alımlarla birlikte 64 bini geçecek. Peki 2021 yılında kamuya memur alımları ne zaman başlayacak?

Finans 24-02-2021 08:44

Sağlık Bakanlığı 16 bin sağlık personeli alımı 2021: ÖSYM,16 bin sağlık personeli alımı ne zaman, tarihleri ve açık kadrolar!

Sağlık Bakanlığı personel alımları son dakika haberi geldi. Resmi Gazete'de yer alan Cumhurbaşkanlığı kararına göre 2021 yılında 16 bin sağlık personeli istihdam edilecek. Adaylar, ÖSYM ile Sağlık Bakanlığı 16 bin personel alımı KPSS kılavuzu yayımlandı mı araştırmasına başladı. Sağlık personeli alım şartları ve başvuru koşulları nelerdir araştıran adaylar, hangi kadrolara sağlık personeli alınacak merak ediyor. Sağlık Bakanlığı 16 bin personel alım tarihleri ne zaman, ÖSYM kılavuzu paylaştı mı?

Haber 23-02-2021 15:24

2021 kamuya güncel memur alımı listesi: Katip, personel, polis, subay, bekçi, uzman yardımcısı alımı! Sözleşmeli personel ilanları!

Son dakika kamuya personel alımı ilanları... 2021 yılında kamuya 100 bin memur alımı yapılacak. Yeni Ekonomi Programı kapsamında bütçelendirilen 35 bin personel alımı sürerken, 65 bine yakın alım daha yapılacak. Yeni yılda doktor, öğretmen, eczacı, din görevlisi, katip, hemşire de dahil olmak üzere birçok meslek grubundan alım yapılacak. Kamuda engelli çalışan sayısı yeni alımlarla birlikte 64 bini geçecek. Peki 2021 yılında kamuya memur alımları ne zaman başlayacak?

Finans 23-02-2021 11:18

Adalet Bakanlığı 13 bin personel alımı 2021... KPSS 2018-2020 puanı Adalet Bakanlığı'na alımı başvuru tarihleri ve şartları nedir?

Son Dakika: Adalet Bakanlığı 13 bin 202 yeni personel alınacağını açıkladı. Adalet Bakanı Gül son dakika personel alım açıklamasında: "İnfaz koruma memuru, mübaşir, zabıt katibi, psikolog gibi çeşitli kadrolara 13 bin 202 yeni personel alıyoruz." dedi. Adalet Bakanlığı personel alım şartları ve başvurusu nereden nasıl yapılır sorusu gündem oldu. İşte Adalet Bakanlığı personel alım şartları ve son dakika kadro bilgileri...

Finans 23-02-2021 08:42

Jandarma subay başvuru linki 2021: Subay alımları başvuru şartları ve gerekli evraklar neler? 2021 subay maaşı ne kadar?

Resmi Gazete'de 17 Şubat 2021 tarihinde yayımlanan duyuruda son dakika Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi'ne 590 muvazzaf/sözleşmeli subay alımı yapılacağı aktarıldı. 17 Şubat tarihinde başlayan alımlar 28 Şubat tarihine kadar sürecek. https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris ekranı üzerinden yapılan subay alımları için başvuru şartları merak ediliyor. İşte subay alımları 2021 başvuru şartları ve gerekli evraklar...

Finans 22-02-2021 12:05

2021 kamuya güncel memur alımı listesi: Katip, personel, polis, subay, bekçi, uzman yardımcısı alımı! Sözleşmeli personel ilanları!

Son dakika kamuya personel alımı ilanları... 2021 yılında kamuya 100 bin memur alımı yapılacak. Yeni Ekonomi Programı kapsamında bütçelendirilen 35 bin personel alımı sürerken, 65 bine yakın alım daha yapılacak. Yeni yılda doktor, öğretmen, eczacı, din görevlisi, katip, hemşire de dahil olmak üzere birçok meslek grubundan alım yapılacak. Kamuda engelli çalışan sayısı yeni alımlarla birlikte 64 bini geçecek. Peki 2021 yılında kamuya memur alımları ne zaman başlayacak?

Finans 22-02-2021 10:58

Adalet Bakanlığı 13 bin personel alımı 2021... KPSS 2018-2020 puanı Adalet Bakanlığı'na alımı başvuru tarihleri ve şartları nedir?

Son Dakika: Adalet Bakanlığı 13 bin 202 yeni personel alınacağını açıkladı. Adalet Bakanı Gül son dakika personel alım açıklamasında: "İnfaz koruma memuru, mübaşir, zabıt katibi, psikolog gibi çeşitli kadrolara 13 bin 202 yeni personel alıyoruz." dedi. Adalet Bakanlığı personel alım şartları ve başvurusu nereden nasıl yapılır sorusu gündem oldu. İşte Adalet Bakanlığı personel alım şartları ve son dakika kadro bilgileri...

Haber 22-02-2021 10:19

2021 kamuya güncel memur alımı listesi: Sağlık görevlisi, personel, polis, subay, bekçi, uzman yardımcısı alımı! Sözleşmeli personel ilanları!

Son dakika kamuya personel alımı ilanları... 2021 yılında kamuya 100 bin memur alımı yapılacak. Yeni Ekonomi Programı kapsamında bütçelendirilen 35 bin personel alımı sürerken, 65 bine yakın alım daha yapılacak. Yeni yılda doktor, öğretmen, eczacı, din görevlisi, hemşire de dahil olmak üzere birçok meslek grubundan alım yapılacak. Kamuda engelli çalışan sayısı yeni alımlarla birlikte 64 bini geçecek. Peki 2021 yılında kamuya memur alımları ne zaman başlayacak?

Finans 19-02-2021 08:53

2021 kamuya güncel memur alımı listesi: Sağlık görevlisi, personel, polis, subay, bekçi, uzman yardımcısı alımı! Sözleşmeli personel ilanları!

Son dakika kamuya personel alımı ilanları... 2021 yılında kamuya 100 bin memur alımı yapılacak. Yeni Ekonomi Programı kapsamında bütçelendirilen 35 bin personel alımı sürerken, 65 bine yakın alım daha yapılacak. Yeni yılda doktor, öğretmen, eczacı, din görevlisi, hemşire de dahil olmak üzere birçok meslek grubundan alım yapılacak. Kamuda engelli çalışan sayısı yeni alımlarla birlikte 64 bini geçecek. Peki 2021 yılında kamuya memur alımları ne zaman başlayacak?

Finans 18-02-2021 09:10

İçişleri Bakanlığı personel alımı sözlü sınav isim listesi 2021... 1772 sözleşmeli personel alımı sözlü sınav konuları ve sınav tarihi nelerdir?

Son dakika İçişleri Bakanlığına 1772 sözleşmeli personel alımı başvuru süresi 29 Ocak'ta bitti. "İçişleri Bakanlığına personel alımı başvuru sonuçları açıklandı mı" sorusu gündem olmuştu. Bakanlığın resmi internet sitesinden personel alım ilanı duyurularını takip edenler başvurularını yaptı. Merkez ve taşra teşkilatında görev yapacak olan sözleşmeli personellerin sözlü sınav isim listesi bugün açıklanıyor. İçişleri Bakanlığına personel alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Finans 17-02-2021 14:16