Haciz Haberleri

Karı kocanın arasına kredi borcu girdi! Eve haciz getiren adama 'manevi tazminat' şoku

Adana K.L. adlı adam, eşinden habersiz kredi çekti, borçlandı, sonunda eve haciz geldi. K.L.'den şikayetçi olan eşi G.L. boşanma davası açtı. Yargıtay davada emsal nitelikte bir karara imza attı; K.L'nin manevi tazminat ödemesine hükmedildi.

Finans 26-02-2024 14:35

Türkiye'nin en büyük haciz işlemlerinden: 300 milyon değerinde tonlarca ürüne el konuldu!

Samsun Tekkeköy ilçesinde hizmet veren bir kimya tesisine, ödemesi geciken borçlarından dolayı dava açıldı. Tesisteki 300 milyon TL değerindeki ürünlerine el konuldu.

Finans 26-01-2024 09:05

Osmaniye'de hacze giden polis memuru bacağından vuruldu

Osmaniye'de, icra memurlarıyla bir iş yerine hacze giden polis, çıkan tartışmada tabancayla bacağından vurularak yaralandı.

Yurthaber 18-01-2024 12:33

'Hacze gitmeye korkuyoruz' diye isyan etti! Genç avukata 'seni sakat bırakırım' dedi: 1 hafta önce arkadaşımızın ayaklarını kırdılar

Adana'da gittiği haciz sırasında sözlü saldırıya uğrayan stajyer avukat Melisa Nazlıgüneş karakola giderek şikayetçi oldu. Haczedilecek ev sahibinin kardeşi genç avukatı 'Seni sakat bırakırım' diyerek tehdit etti. Hacze gitmeye korktuklarını belirten avukat, 1 hafta önce Şanlıurfa'da bir arkadaşlarının bacaklarının kırıldığını hatırlattı ve bu saldırıların son bulmasını istedi.

Haber 16-01-2024 09:49

Arnavutköy'de avukatı darbeden 2 zanlıdan 1'i tutuklandı

Arnavutköy'de, haciz için gittiği iş yerinde bir avukatı darbettiği iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheliden 1'i tutuklandı.

Yurthaber 02-01-2024 10:11

Kadıköy Belediyesi'ne haciz! Kamulaştırmayı ödemeyince icralık oldu

Kadıköy Belediyesi, Düzenleme Ortaklık Payı (DOP) nedeniyle 2015 yılında kamulaştırma yaptı. Belediyenin kamulaştırmayı ödememesi nedeniyle icra işlemi uygulandı. Belediyeden alınan klima, televizyon, 12 adet masa ve sandalyeleri, 2 kamyona yüklenerek ihale yolu ile satılmak üzere yediemin deposuna götürüldü.

Haber 22-12-2023 12:59

Yargıtay'dan emsal haciz kararı! 'Ancak dörtte biri haczedilebilir'

Yargıtay, borçlu olan öğretmenlerle ilgili emsal bir haciz kararına imza attı. Yargıtay Genel Hukuk Kurulu, 1 milyon 201 bin öğretmeni yakından ilgilendiren kararda, ek ders ücretinin ancak dörtte birinin haczedilebileceğine hükmetti. İşte detaylar...

Haber 26-11-2023 09:40

Alzheimer hastası adamı zorla bakımevine yatırıp arsasına el koydular! Duyduğu itirafa inanamadı: İnsan kardeşini mal için öldürür mü?

80 yaşında Alzheimer hastası adam, iddiaya göre kardeşi tarafından zorla bakımevine yatırıldı. Daha sonra arabasına haciz konan babasıyla yüz yüze görüşemeyen kızı Arzu Ünal, yeğeninden duyduğu itirafla hayatının şokunu yaşadı: Babasının milyonluk arsasına el konmuştu! Babası vefat etti, Arzu Ünal soluğu mahkemede aldı: "Tedavileri, bakımları, takipleri yapılmadığı için babam öldürüldü."

Haber 15-10-2023 09:12

İki daire karşılığı müteahhitle anlaştı, kabusu yaşadı! Hem arsasından oldu hem de yaşadığı gecekonduya haciz geldi

İstanbul Esenyurt'ta bulunan arsalarını iki daire karşılığında anlaşarak müteahhitte veren İlimdar Doğru'nun hayatı kabusa döndü. 2009 yılında yaptığı anlaşmayla arsaların karşı tarafın üzerine devredildiğini öğrenen Doğru, mahkemeye başvurdu. Yıllar süren dava sonucunda aleyhine çıkan karar sonrası başka bu kez avukat tarafından gönderilen hacizle şoke olan Doğru, 2 yetim torunu ile eşyasız evde yaşamak zorunda kaldı.

Haber 15-08-2023 15:11

Esenyurt Belediyesi'ne ait ambulans hasta nakli sırasında haczedildi! Belediye Başkanı sosyal medyadan isyan etti

Esenyurt Belediyesi'ne ait hasta nakil ambulansı içinde hasta varken, 2017 yılına ait icra borcu bulunduğu gerekçesiyle haczedildi. Belediyeden olaya ilişkin yapılan yazılı açıklamada kendilerine haciz işlemiyle ilgili tebligat gönderilmediği ifade edildi. Sosyal medya hesabından olaya ilişkin açıklama yapan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, "Takdiri halkımızın vicdanına bırakıyorum" diyerek duruma isyan etti. İşte olayın detayları...

Haber 21-03-2023 17:25

Haciz işlemlerinde yeni dönem! Yargı Paketi devreye giriyor! O uygulama artık kalkacak…

Yargı paketinde yeni düzenleme devreye giriyor. Adalet Bakanlığı 7. Yargı Paketi üzerindeki çalışmalarını tamamladı. Paket, Kabine Toplantısı'nın ardından Meclis'e sunulacak. Yeni düzenleme ile birlikte artık evde ailenin ortak kullanımındaki buzdolabı, çamaşır makinesi, televizyon ve yatak ile baza gibi eşyalar haczedilemeyecek. Uyuşturucu bağımlısı suçluların tedavisi için özel cezaevleri kurulacak. Göçmen kaçakçılığı cezaları da artırılıyor. İşte tüm detaylar…

Haber 02-01-2023 13:10

GSM firmasının yanlış haciz kararı başına dert oldu! Hak arayan tüketiciye avukatlık ücreti şoku

Hiçbir borcu bulunmadığı halde, başkasına ait GSM hattı borcu sebebiyle haciz kararına maruz kalan tüketici, mahkemenin yolunu tutup firma hakkında manevi tazminat davası açtı. Hatasını anlayan firma, 'pardon' deyip hatayı düzeltti, dava düştü. Avukatlık ücreti ise davacı tüketicinin başına kaldı. Yargıtay'a taşınan dava sonrası emsal bir karara imza atıldı. İşte olayın detayları...

Haber 13-11-2022 09:30

TV'ler, klima, ses sistemi... Kadıköy Belediye Başkanı Odabaşı'nın odasındaki eşyalara haciz şoku! 6 ay süresi kaldı

Kadıköy Belediyesi'nin 39 yıl önceki bir hamlesine yönelik 5 yıl önce açılan dava sonuçlandı. Belediyenin ödemesine hükmedilen 629 bin 666 TL'lik tutarın ödenmediği gerekçesiyle davacılar icraya başvurdu. Bunun üzerine Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı'nın makam odasındaki eşyalar haczedildi. Borcun ödenmesi için belediyeye 6 ay süre tanınırken bu sürede ödenmezse TV, klima, ses sistemi, spor malzemesi gibi eşyaların belediyeden alınarak satılacağı öğrenildi.

Haber 03-11-2022 11:31

Emekli maaşına haciz gelir mi, emekli maaşına icra bloke koyabilir mi? Emekli maaşı vergi borcu için haczedilebilir mi?

Toplumun belirli bir oranını kapsayan emekliler için emekli maaşlarına özel düzenlemeler yapılır. Emekli olan birçok insan ev kredisi ya da ihtiyaç kredisi gibi krediler kullanır ve kimi zaman da bu kredilerin taksitlerini ödemekte zorlanırlar. Kredi taksitleri ödenmediği zaman bankalar da alacaklarının tahsili için İcra İflas Kanunu hükümlerine başvurur. Peki, emekli maaşına haciz gelir mi, vergi borcu için emekli maaşı haczedilir mi?

Haber 31-10-2022 18:10

Haciz için gelen avukatın yanağını ısırdı! Mahkemeden flaş karar

Bursa’da duyanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Ömer Konuk, müvekkiline olan borcuna karşılık koyunlarını hacze gelen avukat Cüneyt Bülent Şeker’i, yanağından ısırarak yaraladı. Mahkeme, Konuk’a 2,5 yıl hapis cezası verdi. Avukat Şeker’in itirazı üzerine dosya temyize gitti. Bursa Bölge Adliye Mahkemesi 1’inci Ceza Dairesi cezayı az buldu. Mahkeme, avukatın yüzünde iz bırakacak şekilde ısıran Konuk'un cezasını artırarak, ‘Kasten adam yaralamak’ suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası verdi.

Haber 16-10-2022 09:50

Adana'da avukat, icra memuru ve polisleri darbettikleri öne sürülen 6 kişi tutuklandı

Adana'da avukat, icra memuru ve polisleri darbettikleri öne sürülen 6 kişi tutuklandı

Yurthaber 07-10-2022 18:56

Hacizli aracı çekmeye gittiler, gördükleri karşısında şoke oldular! Yeni yöntem şaşkına çevirdi

Haciz yoluyla bağlanan araçlar üzerinden kazanç elde etmek isteyenlerin yaptığı şeyler şaşkına çevirdi. Benzer bir olay da Antalya'da yaşandı. Haciz gerekçesiyle bağlanan bir aracı çekmeye giden ekipler, gördükleri karşısında şoke oldu. Araçtan geriye sadece, plakasıyla birlikte bagaj kapağı kaldığını gören yetkililer hayrete düştü. Kapak, çekiciye yüklenerek yediemin otoparkına götürülürken fırsatçıların bu yöntemi sıkça kullandığı öğrenildi...

Haber 07-09-2022 10:16

Yediemin otoparkındaki aracını almaya gitti, büyük şok yaşadı! Oturup ağlayasım geldi

Ankara'da yaşayan Atakan Küçük'ün otomobili, kefil olduğu arkadaşının borçları nedeniyle 2018'de yediemin otoparkına çekildi. Borcu kapatıp aracı almaya karar veren ve otoparka gidip kontrol eden Küçük, gördükleri karşısında şaşkına döndü. 1995 model otomobilinin birçok parçasının söküldüğünü ve hurdaya döndüğünü gören Küçük, otopark hakkında şikayetçi olmaya karar verdi.

Haber 25-08-2022 13:47

Bankadan kredi çeken arkadaşına kefil oldu, başına gelmeyen kalmadı! 'Kimse kimseye kefil olmasın'

Ankara'da taksi şoförü Bekir Aydoğan (52), çocukluk arkadaşı H.Ç.'ye bankadan kredi çekerken kefil oldu. H.Ç., Aydoğan'ın imzaladığı genel kredi sözleşmesinden faydalanıp, yine onu kefil göstererek 3 ayrı kredi daha çekti. H.Ç., borcun bir kısmını ödedikten sonra ortadan kaybolunca Aydoğan'ın babasından kalan taksisine haciz konuldu. Haczedilen taksisini 4 yıl süren hukuk mücadelesiyle geri alan Aydoğan, "Okumadan imzaladım ve başıma bunlar geldi. Kimse kimseye kefil olmasın" dedi.

Haber 21-07-2022 12:36

Beylikdüzü'nde bir kişi haciz gelen otomobilini uçurumdan attı

Otomobilin sahibi, el frenini serbest bıraktığı aracını uçurumdan attığı görüntüleri sosyal medyada paylaştı

Yurthaber 25-06-2022 12:10

Haciz gelen otomobilini uçurumdan attı, sosyal medya yıkıldı! Herkes bunu konuşuyor...

Sosyal medya platformu TikTok'ta paylaşılan bir görüntü olay yarattı. Söz konusu video görüntüsünde M.N.Ö'ye ait olduğu iddia edilen bir otomobilin, el freni indirilerek uçurumdan aşağı bırakıldığı görülüyor. Yapılan paylaşımda "Haciz işlemi denizde iyi olur, alın sizin olsun" notu ise dikkat çekti.

Haber 25-06-2022 10:30

Haciz gelince çılgına döndü! Hem kendisini hem evi yakacaktı, saatler sonra ikna edildi

Gaziantep'te bir şahsın haciz nedeniyle evini tahliye etmesi istendi. Şahıs bunun üzerine tüm mahallede panik yaşanmasına yol açtı. Önce kendini eve kilitleyen şahıs daha sonra mutfak tüpüyle balkona çıktı. Tüpü patlatarak hem kendisini hem de evi ateşe vermek isteyen şahıs saatler sonra güçlükle ikna edilirken evini tahliye etmesi için ek süre tanındı.

Haber 23-06-2022 15:44

Dicle Elektrik'ten Mardin'de elektrik borcunu ödememekte ısrar eden çiftçilere haciz uyarısı

Dicle Elektrik'ten Mardin'de elektrik borcunu ödememekte ısrar eden çiftçilere haciz uyarısı

Yurthaber 23-06-2022 09:34

İcralık olanlar hacizli malı satabilir mi? Haczedilen malın satış talebi süresi nedir? Resmi Gazete'de yayımlandı!

İcralık olanlar hacizli malı satabilir mi? sorusunun yanıtı, İcra ve İflas Kanunu'nu düzenleyen yeni yönetmeliğe ilişkin detayların Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından merak konusu oldu. Vatandaşlar internette yaptıkları araştırmalara hız verdi. Birçok kişi, İcralık olanlar hacizli malı satabilir mi? Haczedilen malın satış talebi süresi nedir? soru ve konu başlıklarını arama motorlarında sorguluyor. Resmi Gazete'de yayımlanan bilgiler doğrultusunda tüm merak edilenler haberimizde...

Haber 30-05-2022 11:30

İsyan ettiren olay! Öğrenciler dersteyken özel okula haciz geldi

İzmir’de şaşkına çeviren bir olay yaşandı. 84 öğrencisi bulunan özel okula gelen haciz nedeniyle öğretmenler ve öğrenciler binadan tahliye edildi. Öğrenciler dersteyken ve okulların tatil edilmesine 3 hafta kala okulun boşaltılmasına okul yönetimi, öğrenciler ve veliler tepki gösterdi. Öğrenciler, "Okulların kapanmasına bir ay kala hangi okul alacak bizi?" sözleriyle duruma isyan etti. İşte olayın detayları!

Haber 18-05-2022 10:30

Tazminatını alamayınca belediyenin makam aracını haczettiren işçi konuştu: Bunu belediye istedi

Kırşehir Belediyesi'nde işten çıkarıldıktan sonra hak ettiği 60 bin TL tazminatı ödenmeyince belediyenin makam aracını haczettiren Serkan Sönmez konuştu. Olayın nasıl gerçekleştiğini anlatan Sönmez, "Belediye ödeme taraftarı olmadı. Avukatımız 2-3 kez 'haciz yazarız' diye uyardı. Ancak belediye 'yazamazsınız' dedi. Belediye başkan yardımcısının aracını haczetmişler. Böyle olmasını istemezdik ama bunu belediye istedi" dedi. İşte duyanları şaşkına çeviren olayın detayları!

Haber 30-03-2022 18:15

Davayı kazandı: Belediyenin makam aracını haczettirdi!

Kırşehir Belediyesinde işine son verilen işçi, belediyeye karşı açtığı davayı kazandı. Davayı kazanan işçi, icra takibi karşılıksız kalınca belediyeden alacağının tahsili için belediye başkan yardımcısının makam aracını haczettirdi.

Haber 29-03-2022 19:13

Beklediği gibi olmayınca dava açtı ama... 10 yıldır parayı bekliyor

Kocaeli'de yaşayan Ufuk Haşimoğlu, 10 yıl önce temelden bir ev satın aldı. Tamamlandığında ise evin, anlaştığı metrekarede olmadığını belirterek dava açan Haşimoğlu, tazminat kazandı. Ancak Haşimoğlu, aradan 10 yıl geçmesine rağmen hak kazandığı tazminatı, müteahhitten alamadı...

Haber 19-03-2022 13:31

Hacizli eşyalar için yeni karar! En az 100 TL...

Hacizli taşınırların icra ve iflas kanunu kapsamında elektronik ortamda yapılacak açık artırma suretiyle satış işlemlerine ilişkin esaslar Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre taşınırın satışı açık artırma ile yapılacak, teklifler arasındaki fark satışa çıkarılan malın muhammen kıymetinin binde 1'inden ve her hâlde 100 TL'den az olamayacak.

Finans 08-03-2022 10:17

Patlamada bir oğlunu kaybeden, bir oğlu yaralanan babaya haciz şoku

Bursa'da bir fabrikada meydana gelen patlamada 5 işçi ölmüş, 16 işçi ise yaralanmıştı. Korkunç olayda 1 oğlu ölen, kendisiyle birlikte 1 oğlu da yaralanan baba açtığı davaları kazandı ancak fabrika devredilince parasını alamadı. Bunun üstüne bir şok daha yaşayan baba, karşı tarafın talep ettiği 25 bin liralık avukatlık ücreti nedeniyle maaşına haciz geldiğini öğrendi.

Haber 26-02-2022 10:41

İzmir'de haciz sırasında avukatı silahla tehdit eden kişiye 7 yıl 2 ay hapis cezası

İzmir'de haciz sırasında avukatı silahla tehdit eden kişiye 7 yıl 2 ay hapis cezası

Yurthaber 23-02-2022 15:43

Milyonlarca emekli için önemli 'haciz' uyarısı

Koronavirüs sürecinin ardından icra müdürlükleri hizmet vermeye çalışmaya başladı. İcra Uzmanı Caner Çakı, emekli maaşlarına gelen hacizlerin kaldırılabileceğine dikkat çekerek, “Emekli maaşınıza haciz gelirse icra müdürlüğüne itirazda bulunarak kaldırın” dedi.

Finans 21-01-2022 17:31

Aydın'da borçtan dolayı haczedilen deve yediemine götürüldü

Aydın'da borçtan dolayı haczedilen deve yediemine götürüldü

Yurthaber 29-12-2021 16:03

Aylar sonra gelen hacizle şoke oldu! 2,3 milyon euroluk borç senedi imzalatıldı

Yozgat'ta dolandırıcılar tarafından kargo teslim tutanağının altına yerleştirilen 2 milyon 300 bin euroluk borç senedine imza atan iş insanı İbrahim Hazer'in (59) banka hesaplarına ve mal varlığına tedbir konuldu. Hazer "Bu konuda yeni yasa çıkartılması gerekiyor. Kişisel senetlerde bir limit belirlenmesi ve limit üzerinin noter aracılığıyla yapılması, dolandırıcıları engelleyecektir" dedi.

Haber 05-12-2021 11:58

Hacze gelen avukatı öldürmüştü! Neden silah taşıyorsun? sorusuna akılalmaz cevap

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde haciz sebebiyle evine gelen avukatı tabancayla vurarak öldüren zanlı tekrar hakim karşısına çıktı. Duruşmada mahkeme başkanının ‘Neden silah taşıyorsun?’ sorusuna sanık, “Üzerimizde silah olur, silahı severiz.” cevabını verdi. Cumhuriyet savcısı, sanığın indirim uygulanmaksızın ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası ile cezalandırılmasını talep etti.

Haber 23-11-2021 23:56

Bankaların kredi vermediği vatandaşları hedef olarak seçtiler! 6 kişi gözaltında

Kayseri merkezli 2 ilde düzenlenen operasyonda, tefecilik yapan 6 kişi yakalandı. Şahısların bankalardan kredi alamayan vatandaşlara faiz karşılığında borç para verdiği ve vatandaşların mal varlıklarına haciz koydurarak mağdur ettikleri öğrenildi.

Haber 16-11-2021 19:49

Hacizde kadın avukatlara dayak! İstenen ceza belli oldu

Ankara'da, avukatlar Nuriye Zeynep Mangaltepe ve Hilal Yılmaz Pusat, icra memuruyla birlikte haciz işlemi için evine gittikleri Ahmet G. tarafından darbedildi. Polis gelene kadar kendilerini evin tuvaletine kilitleyen avukatların şikayeti üzerine, Ahmet G. hakkında 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Haber 13-11-2021 11:26

Hacze gelen avukatı öldüren sanık: Savunma yapacak psikolojide değilim

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde evine hacze gelen Avukat Ersin Arslan’ı tabancayla vurarak öldüren Yavuz Yazıcı, savunma yapacak psikolojide olmadığını, kendisine yeni bir avukat tayin edilene kadar savunma vermeyeceğini söyledi.

Haber 09-11-2021 15:16

Kocaeli'de haciz işlemi için evine gelen avukatı öldüren sanık hakkında ağırlaştırılmış müebbet istemi

İddianameden: - "(Sanığın) Ortada herhangi bir tartışma veya gerginlik ortamı olmadığı halde aniden üzerindeki silahı çıkararak 2 el ateş etmek suretiyle maktulü yerine getirdiği kamu görevi nedeniyle öldürdüğü, dinlenen tanık beyanları ve şüphelinin savunması doğrultusunda da şüpheli hakkında herhangi bir tahrik indirimi uygulanmaması gerektiği tüm dosya kapsamından anlaşılmaktadır"

Yurthaber 12-08-2021 11:25

Birçok araç ve banka hesabına haciz uygulandı! Siz de haciz mağdurları arasında olabilirsiniz! Öğrenmek için...

Haciz, alacaklının borçludan gereken miktarı almak için uyguladığı sistem. Haciz sorgulama ise böyle durumlarda başvurulacak yönteme deniliyor. Sorgulama işlemleri ise oldukça basit. Tüm bu işlemleri e-Devlet'in sunduğu e-haciz hizmeti üzerinden halledebilirsiniz. Kolaylıkla yapabileceğiniz sorgulama işlemlerini sizin için derledik.

Finans 28-07-2021 11:34

Karşı karşıya kalınca şok olmayın! İşte haciz kararı öğrenme yöntemi ve sorgulama

Birçok kişi borcunu ödeyemediği için türlü zorluklarla karşılaşır. Özellikle ödeneceği taahhüt edilen borçların ödenmemesi durumunda haciz yaptırımı uygulanır. Haciz, borçlu kişinin mal varlığına ya da maaşına konulan tedbir anlamına gelir ve alacaklıya parayı mal varlığının satışı ya da maaştan alınması yoluyla temin imkanı tanır.

Finans 19-07-2021 11:07

Kayserispor’un markalarına haciz şoku!

Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor'un markaları hacizle karşı karşıya. Eğer gerekli ödeme yapılmazsa kulübün markaları açık artırmayla satışa çıkarılacak. Satış yapıldığı taktirde Kayserispor artık kendi logosuyla maçlara çıkamayacak.

Spor 17-07-2021 16:11

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç'a haciz şoku! Parası bende kalmaz

Şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün Bebek'te görüntülendi. Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan'ın evine haciz koydurduğunu açıkladı.

Magazin 18-06-2021 09:13

Hacze gelen avukatın başına silah dayadı, ifadesinde hatırlamıyorum dedi

İzmir'de, haciz işlemi için iş yerine gelen Avukat Ege Ogeday Burduroğlu'nu başına silah dayayıp darbederek ölümle tehdit eden spor salonu işletmecisi H.H.A., adliyeye sevk edildi. Emekli astsubay olduğu belirtilen H.H.A.'nın, emniyetteki ifadesinde iş yerinin kapısında çilingiri görünce sinirlendiğini söyleyerek "Avukata silah çektiğimi hatırlamıyorum" dediği ifade edildi.

Haber 16-06-2021 12:53

İzmir’de icra avukatına darp ve silahla tehdit anları kamerada

İzmir’de bir kişi, icra memurlarıyla birlikte haciz işlemi için giden avukatın başına silah dayadı. O anlar bir kişinin cep telefonu tarafından saniye saniye kaydedildi. Öte yandan Bakan Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Mesleğini ifa eden avukata saldırıyı, yargı ve adalete saldırı kabul ediyoruz. İzmir Başsavcılığı, aynı hassasiyetle bu zorbalığa karşı gereğini yerine getirmektedir" dedi.

Haber 15-06-2021 17:34

Thodex kurucusunun evine icra işlemi talebi onaylandı

Thodex mağdurlarının suç duyurusu ve icra talebinde bulunması üzerine şirketin kurucusu Faruk Fatih Özer’in, Kocaeli’nin Darıca ilçesindeki evinde icra işlemi yapılması onaylandı.

Haber 09-06-2021 15:16

Haczedilen malların internetten satışına düzenleme

Haczedilen malların internetten satışına yönelik düzenleme Resmi Gazete'de yayınlandı.

Finans 09-06-2021 08:35

Binlerce vatandaş haklarındaki haciz kararından haberdar değil! Hemen sorgulamak için...

Borçlu kişi ödemeyi belirlenen sürede yapamazsa borcun tahsili için araya devlet girebilir. Haciz denen bu işlemden önce borçlara faiz de işler. Dolayısıyla, bir sürprizle karşılaşmamak için banka hesaplarınızda ya da size ait malların üzerinde haciz sorgulaması yapmanızı tavsiye ederiz. İşte detaylar...

Finans 03-06-2021 07:22