Hazal Çağlar Haberleri

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar'ı bir de Instagram'da görün! Cesur pozlarına beğeni yağdı

TRT1'in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı'nda hayat verdiği Asuman karakteriyle büyük beğeni toplayan Hazal Çağlar sosyal medyadaki iddialı ve cesur pozlarıyla olay oldu. Duru güzelliğiyle dikkat çeken Çağlar'ın pozlarına beğeni yağdı.

Magazin 28-12-2023 12:50

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar'ın süper mini elbisesiyle verdiği pozlar olay oldu! Beğeni butonu çöktü

TRT1'in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı'nda hayat verdiği Asuman karakteriyle geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hazal Çağlar sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Her gönderisi olay olan ünlü isim bu defa süper mini elbisesiyle iddialı pozlar verdi. Çağlar'ın gönderisi kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 18-11-2023 17:28

Gönül Dağı'nın güzeller güzeli Asuman'ı doğum günü pozuyla sosyal medyayı salladı! Hazal Çağlar'a bakan bir daha baktı

Trt1'in sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı'nda hayat verdiği Asuman karakteriyle büyük beğeni toplayan Hazal Çağlar doğum günü pozuyla gündem oldu. Güzelliği ve sesiyle dikkat çeken ünlü isim bu defa iddialı tarzıyla adından söz ettirdi.

Magazin 10-11-2023 14:05

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar havuz pozuyla takipçilerini büyüledi

TRT 1 ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı ile adından söz ettiren güzel oyuncu Hazal Çağlar, Instagram hesabından paylaştığı havuz pozuyla ilgi odağı oldu. Hazal Çağlar'ın mavi bikinili pozunu hayranları övmeye doyamadı.

Magazin 09-01-2023 12:56

Hazal Çağlar

Hazal Çağlar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hazal Çağlar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar kız kardeşini paylaştı! Gören 'Güzellik genetik' dedi

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı'nda hayat verdiği Asuman karakteriyle milyonların gönlüne taht kuran ünlü oyuncu Hazal Çağlar, kız kardeşi Tülay Çağlar ile poz verdi. Çağlar kardeşler, güzellikleriyle dikkat çekti.

Magazin 06-12-2022 12:02

Gönül Dağı'nda kahreden veda! O iddia izleyiciyi yıktı: Ünlü oyuncu diziden ayrılıyor mu?

Çekimleri Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde gerçekleşen Gönül Dağı dizisi, güçlü oyuncu kadrosu ve samimi hikayesiyle cumartesi akşamlarının vazgeçilmez yapımları arasında yer alıyor. Sosyal medyada yer alan bir iddia, Gönül Dağı izleyicisini üzdü.

Magazin 02-12-2022 15:31

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar çöl pozlarıyla mest etti! Takipçileri övmeye doyamadı

Gönül Dağı dizisinden ayrılacağı konuşulan güzel oyuncu Hazal Çağlar, Dubai tatilinden yeni kareler paylaştı. Çölde kumlara uzanıp poz veren Hazal Çağlar'a yorumlar yağmur oldu yağdı.

Magazin 21-11-2022 09:37

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar mini şortuyla Dubai'de poz verdi! Bakan bir daha baktı

Gönül Dağı dizisinde hayat verdiği 'Asuman' karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Hazal Çağlar, doğum gününü kutlamak için Dubai'yi tercih etti. Burj Khalifa'nın önünde poz veren Hazal Çağlar, mini şortuyla beğeni topladı.

Magazin 12-11-2022 11:32

Gönül Dağı'nın Mihriban'ı göğüs dekolteli pozlarıyla Instagram'ı salladı! 'Rıfat görmesin!'

Başrollerini Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Melis Sevinç, Nazlı Pınar Kaya ve Hazal Çağlar gibi isimlerin paylaştığı Gönül Dağı dizisi, 2020'den beri evlerimize konuk oluyor. Gönül Dağı'nda hayat verdiği Mihriban karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hande Nur Tekin, sosyal medya paylaşımlarıyla ilgi odağı oldu.

Magazin 31-10-2022 10:14

Gönül Dağı'nın Taner'i Berk Atan'ın yeni aşkı da ünlü oyuncu çıktı! Bikinili pozları şaşı etti

Başrollerini Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Melis Sevinç, Hazal Çağlar ve Nazlı Pınar Kaya ile paylaştığı Gönül Dağı dizisiyle büyük bir hayran kitlesi kazanan yakışıklı oyuncu Berk Atan'ın, kalbini meslektaşına kaptırdığı öne sürüldü.

Magazin 20-10-2022 11:10

Gönül Dağı'nın Meryem'i Sevilay Gültekin mini etekli pozunu paylaştı! 'Sen neymişsin köylü kızı'

Başrollerini Berk Atan, Melis Sevinç, Nazlı Pınar Kaya, Cihat Süvarioğlu ve Nazlı Pınar Kaya'nın paylaştığı Gönül Dağı dizisiyle tanınırlığını arttıran genç oyuncu Sevilay Gültekin, sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Sevilay Gültekin, katıldığı bir nişan töreninde tercih ettiği siyah mini elbisesiyle dikkatleri üzerine topladı.

Magazin 17-10-2022 09:11

Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali kız kardeşini paylaştı! Gören ''Güzellik genetik'' dedi

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'ndan ayrılarak sevenlerini üzen güzel oyuncu Gülsim Ali, sosyal medyayı epey aktif kullanıyor. Gülsim Ali, yurtdışında yaşayan kız kardeşini paylaştı, ikilinin benzerliği dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 13-10-2022 09:45

Gönül Dağı'nın Kenan'ı Serkan Kuru gözlerden uzak büyüttüğü kızını paylaştı! Görenler şaştı kaldı

Başrollerini Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Hazal Çağlar ve Nazlı Pınar Kaya'nın paylaştığı Gönül Dağı dizisi, samimi hikayesiyle her cumartesi izleyiciyi ekrana kilitliyor. Gönül Dağı'nda canlandırdığı Doktor Kenan karakteriyle büyük beğeni toplayan yakışıklı oyuncu Serkan Kuru, Instagram hesabından kızıyla pozunu paylaştı.

Magazin 12-10-2022 10:44

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar gömleğinin düğmelerini açıp poz verdi! 'Yandı buralar'

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı, cumartesi akşamlarının sevilen yapımları arasında yer alıyor. Kadrosunda Berk Atan, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya ve Ecem Özkaya gibi isimlerin bulunduğu dizide hayat verdiği 'Asuman' karakteriyle büyük beğeni toplayan güzel oyuncu Hazal Çağlar, Instagram hesabından paylaştığı mini şortlu pozlarıyla yorum yağmuruna tutuldu.

Magazin 08-10-2022 10:17

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar, Cihat Süvarioğlu ile paylaşım yaptı! Sivrihisar'ın sıcağında...

TRT 1 ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Gönül Dağı'nın oyuncuları kısa bir molanın ardından sete döndü. Set paylaşımları peş peşe gelirken bir paylaşımı da, dizide Asuman rolünü canlandıran Hazal Çağlar yaptı.

Magazin 03-09-2022 11:55

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar yatarak poz verdi!

Hazal Çağlar'ın, TRT1'in gözde dizisi Gönül Dağı'nda canlandırdığı Asuman karakteri ile yıldızı parladı. Genç isim son zamanlarda sosyal medya pozlarıyla ön plana çıkmaya başladı.

Magazin 05-08-2022 22:46

Gönül Dağı'nın Asuman'ı Hazal Çağlar süper mini eteğiyle poz verdi! Etek yok gibi

Hazal Çağlar'ın, Gönül Dağı dizisinde canlandırdığı Asuman karakteri sayesinde yıldızı parladı. Bu rol ile son zamanların gözde isimlerinden biri olan Çağlar, sosyal medya pozlarıyla ilgiyi üzerine çekiyor.

Magazin 27-07-2022 11:58