Helly Hansen Mont Haberleri

Soğuk havalar şıklığınızı gölgelemesin! Kaliteli markaların birbirinden şık polar modellerini sizin için seçtik

Sıcak, şık ve rahat bir kış geçirmenin anahtarı, üzerinize giydiğiniz kaliteli polarlardan geçiyor. Bu nedenle sizler için en kaliteli markaların birbirinden şık polar modellerini listeledik. Soğuk havalarda sizi sıcacık tutacak bu polar modelleri aynı zamanda tarzınıza tarz katacak. Columbia’dan Adidas’a, Puma'dan The North Face markasına değin en şık ve fonksiyonel polar modelleriyle soğukların sizi üşütmesine izin vermeyin!

Haber 12-02-2024 00:48

Kışın üşüme derdine son! İndirimdeki outdoor montları sizin için seçtik

Soğuk havada rahatlıkla hareket etmenizi sağlayan, su ve rüzgar geçirmez özelliklere sahip kaliteli bir mont arayışındaysanız doğru yerdesiniz. İster doğa yürüyüşü yaparken ister günlük aktivitelerinizi gerçekleştirirken sizi kışın soğuğundan korumanın yanı sıra şık bir tarza sahip olmanızı sağlayacak ünlü markaların outdoor montlarında kaçırılmayacak indirimler devam ediyor.

Haber 23-01-2024 17:53

Fiyatı 3 bin 199 TL'ye düştü! Helly Hansen Seven J Yağmurluk'ta kaçırılmayacak fırsat

Yağmurlu günlerde kurtarıcınız olacak, hem şık hem de işlevsel bir yağmurluk arıyorsanız doğru yerdesiniz. Su ve rüzgar geçirmez, nefes alabilir özellikleriyle öne çıkan, her adımda kuru ve konforlu kalmanızı sağlayan Helly Hansen Seven J Yağmurluk indirime girdi. İster şehirde gezerken ister doğa yürüyüşlerinde size kesintisiz koruma sunacak yağmurluğu incelemeye ne dersiniz?

Haber 22-01-2024 14:07

Helly Hansen Mont

Helly Hansen Mont Hakkındaki Haberler Mynet'te. Helly Hansen Mont Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.