Polar Hirka Haberleri

Fiyatı 1952 TL'ye düştü! Dayanıklılığıyla size uzun yıllar eşlik edecek Columbia polar indirimde

Columbia ürünlerinin kalitesini duymayan yok sanıyoruz. Dünya çapında milyonlarca kullanıcıya sahip herkes bu markadan övgülerle söz ediyor; Columbia ürünlerinin olumlu kullanıcı değerlendirmeleri binleri aşıyor. Fonksiyonel ve işlevsel ürünleriyle spor severlerin gönlünde taht kuran markanın en beğenilen ürünleri arasında da polarlar yer alıyor. Columbia Fast Trek II Erkek Tam Fermuarlı Polar Üst de onlardan biri ve kısa süreliğine indirime girdi. Sizin için inceledik, işte detaylar!

Haber 2024-05-01 09:45:55

Hem kışın hem de baharda giyebileceğiniz Columbia polar modellerinde büyük indirim

Bugünü Columbia polarlardaki indirimlerden yararlanarak taçlandırmaya ne dersiniz? Dayanıklılığı ve kalitesiyle öne çıkan Columbia markasının polarları kısa süreliğine indirime girdi. Üstelik ikili alımlarda %10 indirim de sizleri bekliyor. Sizin için en çok satan modellerden oluşan bir seçki hazırladık, gelin keşfedelim.

Haber 2024-02-29 12:02:29

Soğuk havalar şıklığınızı gölgelemesin! Kaliteli markaların birbirinden şık polar modellerini sizin için seçtik

Sıcak, şık ve rahat bir kış geçirmenin anahtarı, üzerinize giydiğiniz kaliteli polarlardan geçiyor. Bu nedenle sizler için en kaliteli markaların birbirinden şık polar modellerini listeledik. Soğuk havalarda sizi sıcacık tutacak bu polar modelleri aynı zamanda tarzınıza tarz katacak. Columbia’dan Adidas’a, Puma'dan The North Face markasına değin en şık ve fonksiyonel polar modelleriyle soğukların sizi üşütmesine izin vermeyin!

Haber 2024-02-12 00:48:33

Ev giyimde rahatlık arayanların favorisi polar sabahlık modelleri

Siz de evde rahatlığınıza düşkünseniz aradığınız şey bu içerikte! Rahat etmenin en şık ve pratik yolu olan polar sabahlıklarla kahvenizi yudumlarken, televizyon izlerken ya da evde keyif yaparken rahatlığın tadını doyasıya çıkarabilirsiniz. Şık tasarımları ve yumuşacık dokularıyla gün boyu konfor sunan 10 polar sabahlık modelini sizler için derledik. Gelin, birlikte göz atalım!

Haber 2024-02-11 22:30:36

Mardin'de dikiş makineleri Gazze'deki kadın ve çocuklar için çalışıyor

Mardin'de halk eğitimi merkezinde faaliyet yürüten usta öğreticiler ve kursiyerler ile gönüllü kadınlar, İsrail'in saldırılarının hedefi olan Gazze'deki kadın ve çocuklar için battaniye, polar içlik, iç çamaşırı, yenidoğan seti, eşofman takımı ve maske dikiyor.

Yurthaber 18-12-23 11:32

ŞOK'ta temizlik ürünlerinde indirim! 5 litre çamaşır suyu 124 TL, yumuşatıcı 75 TL! 6 Aralık 2023 ŞOK aktüel ürünler kataloğu

ŞOK aktüel ürünler kataloğu 6 Aralık 2023 Çarşamba günü vatandaşlar tarafından merak edildi. Bugün fermuarlı kadın polar, pamuklu çift kişilik bataniye, banyo havlusu, kışlık terlik ve televizyon battaniyesi gibi birçok ürün raflarda yerini aldı. ŞOK aktüel ürünler kataloğunda temizlik ürünlerinin fiyatları da dikkat çekiyor. 6 Aralık 2023 ŞOK aktüel ürünler kataloğuna haberimizden ulaşabilirsiniz...

Finans 06-12-23 07:46

A101'den kışa özel fırsatlar! Fermuarlı polar 159 TL, balıkçı yaka kazak 99,90 TL, çorap 19,90 TL! 23 Kasım 2023 A101 aktüel ürünler kataloğu

A101 aktüel ürünler kataloğu vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. 23 Kasım 2023 Perşembe gününe ilişkin indirimli ürünler listesinde kışa özel fırsatlar dikkat çekti. Fermuarlı polar 159 TL, balıkçı yaka kazak 99,90 TL, çorap 19,90 TL olacak. Peki, A101'de indirimli ürünler neler? İşte 23 Kasım 2023 Perşembe gününün A101 aktüel ürünler kataloğu...

Finans 22-11-23 14:04

Kış aylarında göz bebeğiniz olacak en güzel ve sıcak tutan polar markaları

Soğuk havalarda kendimizi daima rahat ve sıcacık hissetmek isteriz. Birbirinden kullanışlı polar modelleriyle aradığımız bu sıcaklığı bulmak mümkün! Kat kat giyinmek yerine hem şık görüneceğiniz hem sıcacık hissedeceğiniz en iyi polar modellerini bir araya getirdik. Gelin, dünyaca ünlü markaların birbirinden şık polarlarını birlikte inceleyelim!

Haber 13-10-23 15:34

Gündüzleri kavruluyor, geceleri donuyorlar... Bu ilde vatandaşlar ne yapacağını şaşırıyor!

Sivas, gündüzleri kavuruyor, geceleri de adeta donduruyor... İl, gündüzleri 36 derecelere çıkan hava sıcaklığıyla kavrulurken, geceleri hava sıcaklığı 6 derecelere kadar düşüyor. Ne yapacağını bilemeyen vatandaşlar gündüz şort ve tişört gezerken, geceleri mont ve polar giyiyorlar. Sivas’ın bu hava durumunu duyan vatandaşlar ise şaşırıyor.

Haber 19-07-23 17:54

Tekstil atölyesinde çıkan yangın korkuttu

Muş’ta bir tekstil atölyesinin polar deposunda çıkan yangın kısa süreli paniğe neden oldu.

Yurthaber 19-07-23 10:59

Dilan Polat çıldırdı! Aldatılma haberlerine ateş püskürdü: Dünyayı terk etmesi gerekir

Dilan Polat, aldatılma haberleriyle magazin gündemine bomba gibi düştü. Güzellik merkezlerinin sahibi olan Dilan ve Engin Polar çifti son günlerde aralarının açılmasıyla gündem oldu. Engin Polat'ın Kısmetse Olur Melis Buse Betkayan'a mesaj attığı iddiaları ortalığı karıştırdı.

Magazin 09-07-23 12:58

Erdoğan'ın selamını iletti, 'Akıncı poları' hediye etti! Selçuk Bayraktar ile Aliyev görüşmesinde 'Karabağ' mesajı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar ile Azerbaycan Cumhurbaşkan İlham Aliyev bir araya geldi. Görüşmede Bayraktar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamını Aliyev'e iletti, Aliyev de Erdoğan'a Bayraktar aracılığıyla selam yolladı. İkili, görüşmede İkinci Karabağ Savaşı'nda Baykar ürünlerinin önemini değerlendirirken görüşme sonunda Bayraktar'dan Aliyev'e bir de hediye geldi. Aliyev, Bayraktar'ın hediye ettiği Kızılelma maketi ve polar ile poz verdi.

Haber 03-04-23 15:12

Okul atölyesinde deprem bölgesine kıyafet üretiliyor

Aksaray’da depremzedelere destek olmak için kolları sıvayan veliler okul atölyesinde depremzedelere kıyafet dikiyor. Havaların soğuk olması nedeniyle polar ağırlıklı dikilen kıyafetler deprem bölgelerine gönderiliyor.

Yurthaber 22-02-23 10:33

Tekirdağlı kadınlar depremzedeler için battaniye, polar ve eşofman dikiyor

Tekirdağ'da halk eğitim kursiyeri kadınlar "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler için polar kumaştan günde 500 battaniye, 1000 eşofman üretiyor.

Yurthaber 16-02-23 09:41

Kastamonulu kadınlar depremzedeler için polar mont dikiyor

Kastamonulu kadınlar, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaşandığı bölgedeki depremzedeler için polar mont hazırlıyor.

Yurthaber 10-02-23 14:44

Deprem bölgeleri için AFAD, ihtiyaç listesi yayınladı: Isıtıcı, tüp, mont, ayakkabı, polar, ekmek, su...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde yıkımlara neden olan depremler sonrası Türkiye, seferber oldu. Bölgeye yardım göndermek isteyenler için AFAD öncelikli ihtiyaç listesi yayınladı. Listede elektrikli ısıtıcı, tüp, mont, ayakkabı, polar, yastık, jeneratör, ekmek, su, konserve ve hazır gıda gibi ürünler yer aldı.

Haber 08-02-23 08:02

Sıcacık ve rahat en iyi eşofman takımı modelleri

Serin günlerde en çok ihtiyacınız olan şeylerden biri, yumuşak dokusuyla sizleri sarıp ısıtan rahat eşofman takımları olabilir. Her modelde karşımıza çıkan eşofman takımlarının pelüş ya da polar iç yüzeyli modelleri sıcak tuttuğu için derin günlerde daha çok tercih ediliyor. Sizin için hem evde hem günlük giyimde tercih edebileceğiniz eşofman takımlarını listeledik. İşte o modeller!

Kadin 02-02-23 18:12

The North Face'den New Balance'a dünyaca ünlü markalarda kaçırılmayacak kış indirimi

Soğuk kış aylarını sıcacık geçirmenizi sağlayacak kaliteli bir mont, su geçirmez bir ayakkabı, içinizi ısıtacak yumuşacık bir polar ve dahasına indirimli bir şekilde sahip olmak ister misiniz? "Evet!" dediğinizi duyar gibiyiz. Haydi öyleyse detaylara geçelim!

Haber 24-01-23 12:32

Akkuyu NGS'nin birinci ünitesinde kullanılacak polar vinç inşaat sahasına ulaştı

Akkuyu NGS'nin birinci ünitesinde kullanılacak polar vinç inşaat sahasına ulaştı

Yurthaber 18-06-22 12:17

Toptancılıkla başladıkları bebe tekstilinde ihracatçı oldular

Kayseri'de al-sat yaparken stok sorunu yaşayan ve imalatçı olma kararı alan e-ticaret firması, tasarımlarını yaptığı bebek odası tekstili ve yeni doğan bebek gereçlerini yurt içine ve 5 ülkeye satıyor - Firmanın Genel Müdürü Nazlı Temiz: - "Oyun çadırları, bebek salıncakları, yeni doğan gereçlerinde yataklar, puset örtüleri, polar battaniye gibi ürünler üretip satıyoruz. En çok bebek yuvası (babynest) ürünlerimiz seviliyor ve tercih ediliyor"

Yurthaber 13-06-22 11:52

Polar ne demek? Polar kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Türkçe, sayısız anlam ve ifadelerden oluşan zengin kelime hazinesine sahip bir dildir. Günlük konuşma dilinde kullanılan birçok kelimenin anlamı ise merak konusu. Sosyal hayatta sıkça kullanılan kelimelerin birçoğunun gerçek anlamı bilinenin aksine çok daha farklı olabiliyor. Peki hemen hemen hepimizin çeşitli ortamlarda, yayınlarda maruz kaldığı Polar ne demek? Polar kelimesinin TDK sözlük anlamı nedir?

Egitim 23-05-22 20:41

Savaşın en dikkat çeken detaylarından biriydi! Dudak uçuklatan fiyata satıldı

Rusya-Ukrayna savaşının en dikkat çeken detaylarından bir tanesi de Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy’nin savaşın başından bu yana giydiği haki rengindeki polarıydı. Söz konusu polar, dudak uçuklatan fiyata satıldığı haberi geldi. Zelenskiy’nin poları, Ukrayna’ya bağış toplanması için İngiltere’deki bir müzayedede 50 bin sterlinlik açılış fiyatının ardından 90 bin sterline satıldı.

Haber 07-05-22 18:38

Zeytinyağında büyük başarı: Dünyaya hayırlı olsun

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir AR-GE firması tarafından yürütülen çalışmada zeytinyağı ayrıştırılarak apolar ve polar hale dönüştürüldü. Elde edilen apolar zeytinyağı, şeker hastalarının ayak yaralarında tedavi maksadıyla kullanıldı.

Haber 05-02-22 14:16

Televizyonun karşında uyuyup kalanlar için koltuğun konforunu artıracak battaniye, yastık ve puf çeşitleri

Kış aylarında dizi, film keyfi yapmak ve televizyonun karşısında uzanıp uyuyakalmak; çoğu insanın severek yaptığı bir aktivite. Koltuğun yatak tadı vermediği ise kaçınılmaz bir gerçek. Yine de yumuşacık bir polar battaniye, boyun ağrıtmayan ergonomik bir yastık ve ayaklarınızı uzatabileceğiniz bir puf yardımıyla çok daha rahat edebilirsiniz. Nasıl mı? Geli, beraber keşfedelim.

Haber 04-01-22 16:25

Hiç üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz, hem yumuşacık hem de sıcacık polar kıyafet önerileri

Kış aylarının vazgeçilmez parçaları, tabii ki polar kıyafetler! Hem sıcacık hem yumuşacık olan bu ürünler, özellikle zorlu kış günlerinde favori tercihiniz olmaya aday. Siz de polar kıyafetlerle kendinizi şımartmak istiyorsanız sizin için derlediğimiz ve bir kere giyince bir daha üzerinizden çıkarmak istemeyeceğiniz ürünlere göz atabilirsiniz!

Kadin 08-12-21 15:12

29 Ekim BİM hangi ürünler indirimde? İşte BİM 29 Ekim 2021 aktüel ürünler kataloğu!

Türkiye'nin en çok tercih edilen zincir marketlerin başında gelen BİM'de 29 Ekim günü birçok üründe indirim yapıldı. Birçok ürünü müşterilerle en uygun fiyatlardan buluşturmayı hedefleyen BİM'de bebek triko patik 5,90 TL'den, kadın polar ev terliği 7,50 TL'den satılacak. İşte 29 Ekim BİM aktüel ürünler kataloğu...

Finans 29-10-21 14:19

Başkan Sarıcaoğlu’ndan Samsunspor’a kırmızı-beyaz destek

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu taraftarla kırmızı-beyaz renkler içinde poz vererek Samsunspor’a şampiyonluk yolunda desteğini iletti.Samsunspor taraftar grubu Kavaklı Şirinler, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu’nu ziyaret ederek polar ve atkı hediye etti.Ziyarette Şirinler Grubu’nun uzun yıllardan bu yana Kavak’ta başkanlığını yaptığını belirten Fatih Döveç, Başkan Sarıcaoğlu’na Samsunspor’un her zaman yanında ve en büyük destekçisi olduklarını anlattı.

Yurthaber 29-03-21 17:00

Kaman Belediyesinden Bitkisel atık yağ getir, sıvı deterjan götür kampanyası

Kırşehir’de Kaman ilçe belediyesi, "Bitkisel atık yağ getir, sıvı deterjan götür" kampanyası başlattı.Çevreyi korumak ve çevre bilinci kazandırmak adına yapılan atık yağların toplanması kampanyası, bitkisel atık yağların kontrolü yönetmeliği kapsamında yapılıyor.Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, ilçe genelinde kampanya ile evlerden kaynaklı kızartma yağlarının toplanmasının amaçlandığı ifade edildi.Evlerden bitkisel atık yağ toplayan Kaman Belediyesinin, kampanya ile 5 litre atık yağ getiren vatandaşlara 1 litre bulaşık deterjanı hediye ettiği aktarılan açıklamada, kızartmadan kalan atık yağlarını biriktirip belediyeye ait ekolojik binaya teslim edenlere hediyelerinin verildiği belirtiliyor.Bir litre atık yağın 1 milyon litre temiz suyu kirlettiği kaydedilen açıklama ise şöyle; "Kızartma amacıyla kullanılan yağlar defalarca kullanıldığında polar sayıları yükselir ve kanserojen madde haline gelir.

Yurthaber 08-11-20 10:52

Hüseyin Danç, “10 bin ton pancar sözü veriyoruz”

Manyas Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Danç Haydar mahallesinde bulunan pancar alım merkezinin açılmasını istedi.Manyas Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Danç, şeker pancarındaki polar oranının 12’ye düşürülmesini olumlu bulduklarını söylerken, asıl meselenin ise Haydar Mahallesinde bulunan pancar alım merkezinin açılması olduğunu belirtti.Geçen ay Ziraat Odasında Susurluk Şeker Fabrikası Müdürünün de katıldığı toplantıda yörede pancar ekimi yapılması çağrısında bulunduğuna vurgu yapan Danç, kendisine daha önce çok kez çeşitli platformlarda dile getirdiğimiz isteğimizi yine tekrarlayarak, Haydar pancar alım merkezinin açılmasını istediğini belirterek, kendilerine ‘10 bin ton pancar yapın, alım merkezini açalım’ dediğini söylerken, kendisinin bu söz karşılığında ‘Siz alım merkezini açın ben on bin tona tekabül eden bin 500 dekar pancar ekiminin garantisini veriyorum’ dedim.

Yurthaber 05-05-20 09:55

İlginç yöntem! Otomobili donmasın diye...

Ardahan'daki dondurucu soğuk vatandaşlara zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Araçlarını korumak için farklı yöntemlere başvuran sürücülerden biri de aracını soğuk nedeniyle çalıştırmakta güçlük çekince çareyi polar ile sarmakta buldu.

Haber 17-02-20 11:04

Pazarcılara hırka ve bere dağıtıldı

Merzifon’da soğuk hava nedeniyle belediye tarafından pazarcı esnafına, polar hırka ve bere dağıtıldı.Ulusal ve market zincirlerine rağmen ayakta durmaya çalışan pazarcı esnafını işleri başında ziyaret eden Belediye Başkan Yardımcısı Erkan Ergül, Zabıta Müdürü Şule Civan ile Merzifon Bakkal Bayi Manavlar ve Esnaf Odası Başkanı Recep Kırbaş, hava soğukluğu dolayısıyla esnaflara polar hırka ve bere hediye etti.Burada bir açıklama yapan Ergül, “Evlerinin geçimini sağlamak üzere her koşulda özveriyle emek harcayan pazar esnafımızı perşembe pazarımızda ziyaret ederek soğuk havalarda kendilerini sıcak tutmaya katkıda bulunacağını düşündüğümüz polar hırka ve bere hediye ettik” dedi.

Yurthaber 06-02-20 17:22

Kocaeli’deki gazetecilerden deprem bölgesine anlamlı yardım

Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri, kendi aralarında topladıkları bağışlarla Elazığ ve Malatya’daki deprem bölgelerinde görev yapan meslektaşlarına kışlık polar gönderdi.Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti(KOGACE) yönetim kurulu ve üyeleri, Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem sonrasında bölgede görev yapan meslektaşlarına yardım için harekete geçti.

Yurthaber 27-01-20 18:30

Türk hayırseverlerden İdlib’e kış yardımı

Türk hayırseverler İdlib kırsalında yaşayan ihtiyaç sahibi ailelere 6 bin çift bot, bin adet mont, 6 bin çorap ve 5 bin adet polar battaniye dağıtımı gerçekleştirdi.Türkiye’deki hayırseverler, rejim güçleri ve Rusya’nın başlattığı operasyon sonrası büyük bir insanlık dramının yaşandığı İdlib’e acil yardım ulaştırdı.

Haber 26-12-19 12:59

Üniversitelilerden belediye desteğiyle ‘Patilerimiz Üşümesin’ projesi

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in sosyal belediyecilik kapsamında desteklediği, SDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencilerinin ‘Patilerimiz Üşümesin’ ismini verdikleri sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi.Isparta Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı Sokak Hayvanları Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde gerçekleştirilen proje kapsamında SDÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencileri, Isparta Belediyesince temin edilen malzemelerle köpek kulübelerini boyadı, içlerine üşümemeleri için polar battaniyeler koydu.

Yurthaber 25-12-19 13:05

İş adamından öğrencilere giysi yardımı

Türkelili iş adamı Birol Özoğul tarafından ilçedeki öğrencilere giyim yardımında bulunuldu.Türkelili iş adamı Birol Özoğul tarafından gönderilen yaklaşık 200 adet polar ve mont, AK Parti İlçe Başkanı Adem Ünal, AK Parti Türkeli İl Genel Meclis Üyeleri Nihat Demircan ve Bilal Öztürk, Gündoğdu Köyü Muhtarı Bahattin Yıldız ve Alagöz Köyü Muhtarı Ümit Yüksel aracılığıyla öğrencilere dağıtılmak üzere ilçe merkezi ve köylerdeki okulların idarecilerine teslim edildi.Cumhuriyet, Atatürk, Helaldı, Akçabük ve Ayaz okullarındaki idarecilere teslim ederek, okul müdürlerini makamında ziyaret eden AK Parti İlçe Başkanı Adem Ünal, okulların ihtiyaçları noktasında gereken desteği sağlamak için her zaman olduğu gibi bugünde çalışmalarına devam edeceklerini ifade etti.

Yurthaber 19-12-19 10:25

KAYIP DAĞCILARDAN MERT ALPASLAN'IN EŞİ, DHA'YA KONUŞTU

Uludağ'da kaybolan dağcılara uçurum ve vadi kenarlarında zorlu arama (3)   11 gündür kayıp olan ikisi de mühendis ve amatör dağcı Efe Sarp ile Mert Alpaslan'ı arama çalışmaları sürerken, eşinin geçen hafta cumartesiyi pazara bağlayan gece, çantasını hazırladığını belirten Burcu Alpaslan, ‘’Çantasına, kamp çadırı, ocak, çaydanlık, tabak, yedek çorap, yedek polar ve ufak tefek gıdalar aldı.

Haber 12-12-19 22:14

Uludağ'da kaybolan dağcılara uçurum ve vadi kenarlarında zorlu arama (3)

KAYIP DAĞCILARDAN MERT ALPASLAN'IN EŞİ, DHA'YA KONUŞTU 11 gündür kayıp olan ikisi de mühendis ve amatör dağcı Efe Sarp ile Mert Alpaslan'ı arama çalışmaları sürerken, eşinin geçen hafta cumartesiyi pazara bağlayan gece, çantasını hazırladığını belirten Burcu Alpaslan, ‘’Çantasına, kamp çadırı, ocak, çaydanlık, tabak, yedek çorap, yedek polar ve ufak tefek gıdalar aldı.

Haber 12-12-19 17:48

İhtiyaç sahibi öğrencilere mont yardımı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) İhtiyaç sahibi öğrencilere mont yardımında bulundu.Her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımında bulunan ATSO, bu yılda belirlenen 750 öğrenciye polar mont yardımında bulundu.

Yurthaber 27-11-19 12:16

Kuzey kutbuna ilk Türk bilimsel seferi gerçekleştirildi

Türkiye’den bir grup bilim insanı, dünyada küresel iklim değişikliğinin en fazla etkilediği yerlerden biri olan Kuzey Kutbu’na,“İlk Türk Arktik Bilimsel Seferi”ni İstanbul Teknik Üniversitesi Polar Araştırma Merkezi ( PoLReC) liderliğinde gerçekleştirdi.

Finans 01-08-19 17:46

Soğuktan üşüyen müşterilerine polar vermek yerine fanusa sokuyor

Sivas’ta bir kafe, açık alanda vakit geçirmek isteyen müşterilerini; soğuktan, rüzgardan ve yağmurdan korumak için ilginç bir yöntem buldu. Masaların üzerini cam fanuslarla kapatan işletme sahibi, bulduğu bu çözümle müşterilere Sivas’ın soğuğunda doğa ile iç içe zaman geçirme imkanı sağladı.

Haber 13-07-19 13:47

Hindistan uzaya gözlem uydusu fırlattı

RISAT 2B uydusu, Polar Satellite Launch Vehicle (PSLV) roketiyle Andra Pradeş eyaletindeki üssünden uzaya fırlatıldı - Uydu, tarım, ormancılık ve afet yönetimi alanlarında kullanılacak

Yurthaber 22-05-19 10:31

Hindistan uzaya gözlem uydusu fırlattı

RISAT 2B uydusu, Polar Satellite Launch Vehicle (PSLV) roketiyle Andra Pradeş eyaletindeki üssünden uzaya fırlatıldı - Uydu, tarım, ormancılık ve afet yönetimi alanlarında kullanılacak

Haber 22-05-19 10:30
Haber 10-05-19 12:56

Radyasyon etkisini azaltan kıyafetler tasarladılar

Kayseri'de, akademisyenler ve KOSGEB desteğiyle kurulan bir firma, teknolojinin gelişmesiyle gündelik eşyaların yaydığı radyasyonun etkisini önlemek için "antiradyasyon" özellikli kumaş geliştirdi - TÜBİTAK laboratuvarlarında test edilen kumaşla tasarlanan bebek kıyafetleri, slip, çorap, tişört, hamile karın bandı, polar mont gibi kıyafetler, iç piyasaya sunulmasının yanı sıra Almanya'ya da ihraç ediliyor - Firma yetkilisi Mustafa Çağlı: - "Ürünlerin Ar-Ge aşaması mühendis ve doktor olan firma ortaklarımız tarafından bizzat geliştirildi. Sonraki aşamalarda ise Erciyes Üniversitesi Tekstil Mühendisliğinden destek alındı"

Yurthaber 15-02-19 11:05

Bağış toplamak için buz gibi suya girdiler

Kanada'da her yılın ilk gününde yapılan Kutup Ayısı Dalışı'nda (Polar Bear Dip) binlerce kişi, soğuk havaya rağmen kendisini buz gibi sulara bıraktı.

Haber 02-01-19 07:16

İhtiyaç sahibi öğrencilere mont yardımı

Adıyaman Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) İhtiyaç sahibi öğrencilere mont yardımında bulundu.Her yıl ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımında bulunan ATSO, bu yılda belirlenen 800 öğrenciye polar mont yardımında bulundu.

Yurthaber 09-11-18 12:20

Eksi 40'a kadar muhafaza imkanı sağlıyor

Tümgeneral Münir Güzel: - "Uyku tulumu eksi 40 dereceye kadar koruyor. Polar mont, soğuk iklim kıyafeti, kar elbisesi veya pançoyu aldığımızda eksi 40'a kadar muhafaza imkanı sağlamaktadır"

Haber 30-10-18 12:51

HIRKA-İ ŞERİF ZİYARETE AÇILDI

  Haber-Kamera: Özgür KUMANOVALI-İSTANBUL DHA  Fatih'te Hırka-i Şerif Camii'nde bulunan Hz.

Haber 18-05-18 12:05

Atiker Konyaspor, Osmanlıspor maçı hazırlıklarına başladı

Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada iki gün izin yapan Atiker Konyaspor, Osmanlıspor maçı hazırlıklarına başladı.Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenmana milli takımlarda bulunan Serkan Kırıntılı, Orkan Çınar, Nejc Skubic, Wilfred Moke, Amir Hadziahmetovic ve Deni Milosevic katılmadı.Antrenman ısınma hareketleri ve 12’şer dakikalık 2 seri üzerinden polar saatle yapılan koşu ile devam etti.

Haber 21-03-18 19:46