The North Face Haberleri

Microsoft Windows kesintisi sonrası tüm dünya bu filmi konuşuyor! Barack Obama danışmanlık yapmıştı: Benzerlik sizi de ürkütmüyor mu?

Microsoft sistemlerinde yaşanan CrowdStrike kaynaklı sorun küresel çapta krize yol açtı. İletişim ve ulaşımı sekteye uğratan teknik arıza akıllara Barack Obama'nın danışmanlık yaptığı, Netflix yapımı Dünyayı Ardında Bırak (Leave the World Behind) filmini getirdi. Küresel iletişimin çöküşünü anlatan film, bugün yaşananlarla benzerliği bakımından dikkatlerden kaçmadı.

Haber 2024-07-19 13:06:41

Scoutium, İngiliz Ekibi FC St Helens ile anlaşma imzaladı!

Yenilikçi teknolojisi sayesinde futbol kulüplerinin akademilerine global çözümler getiren, genç yeteneklerin video ve istatistiklerini objektif olarak sunan Scoutium, 2014 yılında kurulan ve North West Counties League Premier Division’da mücadele eden FC St Helens ile iş birliği anlaşması imzaladı.

Spor 2024-07-19 12:42:55

Cosmopolitan Türkiye'ye geri dönüyor!

İkonik dergi Cosmopolitan, dört yıllık bir aranın ardından Ali Tufan Koç ve Dilek Oransal’ın yayıncılık şirketi The Voice Media Company ve Hearst Magazines International iş birliği ile Türkiye'ye geri dönüyor.

Magazin 2024-07-19 10:35:16

Nicolas Cage'in psikolojik gerilim filmi 'The Surfer' 2025 yılında vizyona girecek! Sevenleri büyük bir heyecanla bekliyor

Cannes Film Festivali'nde prömiyeri yapılan, Nicolas Cage'in başrol oynadığı psikolojik gerilim filmi The Surfer'in tarihi kesin olmamakla birlikte 2025 yılı olarak açıklandı.

Trend 2024-07-17 15:45:59

The Simpsons (Simpsonlar) yine iş başında! Trump'a suikast girişimini bildiği iddia edildi... 2024 kehanetleri gündeme geldi

Yıllar boyunca dünyada meydana gelen olaylarıyla kült klasik çizgi dizi Simpsonlar'daki sahneler arasında birçok ürkütücü benzerlik ortaya çıktı. Geçtiğimiz Pazar günü Başkanlık yarışında olan Trump, Pensilvanya eyaletinde düzenlediği miting sırasında silahlı saldırıya uğradı. Sağ kulağından yaralanan Trump'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken suikast girişiminin bir Simpsons bölümüyle benzerlik göstermesi efsanevi çizgi filmin 2024 kehanetlerini gündeme getirdi.

Trend 16-07-24 09:27

Nicole Kidman'ın başrolünü üstlendiği The Perfect Couple dizisinden ilk fragman geldi! Geri sayım başladı

Elin Hilderbrand'ın çok satan romanından uyarlanan gizemli mini dizisi "The Perfect Couple"ın ilk fragmanını yayınladı. Başrollerini Nicole Kidman ve Eve Hewson'un üstlendiği mini gerilim dizisinin ikinci sezonun 5 Eylül'de yayınlanacağı açıklandı.

Trend 13-07-24 15:36

Hasret sona erdi! The Platform 2'nin fragmanı paylaşıldı... Tanıtımı bile konuşulmasına yetti

20 Mart 2020'de Netflix'te yayınlanan The Platform filminin devam filmi için geri sayım başladı. Netflix'in resmi X (Twitter) hesabından The Platform 2 filminin fragmanı paylaşıldı. Filmin yayın tarihi ise 4 Ekim olarak açıklandı.

Trend 13-07-24 15:25

Son of the forest sistem gereksinimleri – Son of the forest minimum ve önerilen sistem gereksinimleri nelerdir?

Online olarak oynanan video oyunlarının kaliteli ve yüksek performansta oynanabilmesi için bilgisayarların gerekli donanıma sahip olması gerekmektedir. Günümüzde birçok farklı video oyunu mevcuttur. Bu oyunlardan biri de Son of the forest ismiyle öne çıkan ve birinci şahıs hayatta kalma oyunları arasında yer alan video oyunudur. Peki, Son of the forest minimum ve önerilen sistem gereksinimleri nelerdir?

Haber 11-07-24 19:12

Aldığı kilolar yüzünde zorbalığa maruz kaldı! Lana Del Rey 25 kilo verdi

"Blue Jeans", "Video Games", "Summertime Sadness" ve "High by the Beach" gibi şarkılarla tanınan ABD'li şarkıcı Lana Del Rey 25 kilo vermesiyle gündeme geldi.

Magazin 07-07-24 10:44

Netflix dizisi '1000 Çocuklu Adam' tepkilerin odağında! Bu birçok açıdan iğrenç

Netflix'in yeni gerçek suç belgeseli 1000 Çocuklu Adam (The Man With 1000 Kids) gösterime girmeden olay olmuştu. 3 Temmuz'da yayınlanan ve tepkilerin odağında olan belgeselle ilgili Netflix'e eleştiri ve tepki yağıyor.

Magazin 04-07-24 11:44

House of the Dragon hayranları müstehcen sahnelerden rahatsız! Bunun yayınlanmasına izin vermelerine gerçekten şaşırdım

House Of The Dragon'un uzun zamandır beklenen ikinci sezon yayınlandı. House of the Dragon hayranları müstehcen sahnelerden rahatsız olup tepkilerini sosyal medyada dile getirdi.

Magazin 02-07-24 09:11

Doğada geçirdiğiniz her anı konforlu kılacak outdoor ürünlerde kaçırılmayacak indirimler

Doğayla iç içe olmayı sevenler, ilhamını doğadan alanlar buraya! Dünya çapında milyonlarca kişinin favorisi olmayı başarmış ünlü outdoor giyim markalarında indirimler hız kesmeden devam ediyor. Columbia, Merrell, Helly Hansen, The North Face ve daha pek çok markanın fırsat ürünlerini keşfetmek ve doğada geçirdiğiniz her anı daha konforlu, güvenli kılmak isterseniz doğru yerdesiniz. Gelin, birlikte indirimdeki ürünleri keşfedelim.

Haber 01-07-24 18:05

Stephen King uyarlaması The Monkey filminin vizyon tarihi kesinleşti! Merakla bekleniyordu

Stephen King'in 1980 tarihli öyküsü "The Monkey" beyaz perdede seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Osgood Perkins'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin vizyon tarihi ise 21 Şubat 2025 olarak açıklandı.

Trend 27-06-24 15:25

'Yaşayan En Güzel Kadın' Sıla Türkoğlu seçildi! Hande Erçel de listede...

The Netizens Report dergisinin yaptığı oylamada 2024 yılının 'Yaşayan en güzel kadını' Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu seçilirken 'Yaşayan en yakışıklı erkek' ise oyuncu Zhang Zhehan seçildi. Dilraba Dilmurat ikinci sırada kendisine yer bulurken Hande Erçel ise üçüncü sırada yerini aldı.

Magazin 24-06-24 09:17

David Beckham'ı İspanyol mankenle yatakta basmış! Eşin telefonda...

İngiliz gazeteci Tom Bower'ın kaleme aldığı The House of Beckham (Beckham Evi) isimli kitapta yer alan iddialar yeniden gündem oldu. Kitapta David Beckham'ın İspanyol manken Esther Canadas ile yatakta basıldığı iddiaları yer alıyordu.

Magazin 23-06-24 10:14

Simpsonlar'ın kehaneti çok konuşuldu! 1990'lardaki bölümdeki üç gözlü balık keşfi gerçek oldu... Simpsonlar yine bildi

30 yılı aşkın süredir devam eden ünlü çizgi dizi The Simpsons (Simpsonlar) geleceğe yönelik tahminlerinin gerçekleşmesiyle gündem yaratmaya devam ediyor. Bu kez Grönland kıyılarında üç gözlü bir balığın keşfi sosyal medyada yeni bir Simpsons kehaneti olarak yorumlandı. Dizinin hayranları 1990'lı yıllarda çekilen bir bölümü anımsatarak dizinin bir kehanetinin daha gerçek olduğunu söyledi.

Trend 21-06-24 14:01

House Of The Dragon dizisinin yıldızı Olivia Cooke itiraf etti! Cinsel ve hatta hayvani bir şeydi

Game of Thrones'un devam dizisi olarak geçen ve izlenme rekoru kıran House Of The Dragon oyuncusu Olivia Cooke ateşli bir sahnenin diziden çıkarıldığını itiraf etti.

Magazin 18-06-24 14:28

Uzun zamandır ortalarda yoktu... Galler Prensesi Kate Middleton sonunda ortaya çıktı

Kanser tedavisi gördüğü açıklanan Galler Prensesi Kate Middleton, uzun zamandır ortalarda yoktu. Kate Middleton, sonunda ortaya çıktı ve Trooping The Colour etkinliğine katıldı.

Magazin 15-06-24 16:07

Sosyal medyanın en viral ürünü! Stanley Ice Flow termos indirime girdi

Yaz aylarının sıcak günlerinde serin içeceklerle kendinizi ödüllendirmeye ne dersiniz? Stanley The IceFlow Flip Straw Pipetli Termos Bardak, sizin için yazın vazgeçilmezi haline gelecek! Sosyal medyanın en çok satan bu viral ürünü; yolda, plajda, ofiste veya spor yaparken her an serinliği hissetmenizi sağlayacak! Hazır indirimdeyken ona bir şans vermenin tam zamanı!

Haber 13-06-24 17:49

Başrolünde Tom Hardy'nin yer aldığı 'Venom: The Last Dance' filminden ilk fragman geldi... Hayranları büyük bir heyecanla bekliyordu

Örümcek Adam (Spiderman) evreninin kötü karakteri Venom'un maceralarının anlatıldığı Venom serisinin üçüncü filmi için heyecanlı bekleyiş başlamıştı. Tom Hardy'nin başrolde olduğu Venom serisinin üçüncü devam filmi Venom: The Last Dance'den ilk fragman yayınlandı. Serinin hayranları fragmanı büyük ilgi gösterdi.

Trend 04-06-24 15:53

Final sezonuyla geri dönmeye hazırlanıyor! The Umbrella Academy dizisinin final sezon tarihi belli oldu

Netflix'in sevilen çizgi roman uyarlaması 'The Umbrella Academy' dizisi 4. sezonuyla final yapmaya hazırlanırken yayın tarihi de belli oldu. 4. sezonun ilk fragmanı paylaşıldı ve dizinin yayın tarihi 8 Ağustos olarak açıklandı.

Trend 01-06-24 15:47

Türk yarışmacı Miray O Ses Türkiye’nin Almanya versiyonuna damga vurdu! Jüri üyelerinden övgü dolu yorumlar topladı

Dünyanın çeşitli ülkelerinde 'The Voice' ismiyle yayınlanan O Ses Türkiye'nin Almanya versiyonuna 13 yaşındaki Türk kızı Miray damga vurdu. 'Voice of Germany Kind' formatına katılan 13 yaşındaki kız sesiyle jüri üyelerini büyülerken üçlü düellodan da çıkmayı başararak bir üst tura çıktı.

Trend 29-05-24 07:41

Face ID’ye ikinci yüz ekleme: Face ID'ye ikinci yüz nasıl eklenir? iPhone ikinci Face ID ekleme

Apple’ın 2017 yılında çıkardığı iPhone X modeli ile birlikte kullanıcıların hayatına Face ID adında yeni bir kavram girmiştir. Face ID, kullanıcıların ekran kilidi açma ve diğer şifreleme gibi birçok işlemi yüzleriyle yapmalarına olanak sağlamaktadır. Peki, Face ID’ye ikinci yüz ekleme nasıl yapılır?

Haber 21-05-24 23:01

Face ID nedir, ne işe yarar? Face ID nasıl çalışır?

Apple’ın 2017 yılında piyasaya sürdüğü iPhone X modeli ile birlikte kullanıcıların hayatına giren Face ID, kişilerin ekran kilidi açma ve diğer şifreleme gibi işlemleri yüzleriyle yapmalarını sağlar. Kullanıcılar ise bu doğrulama yöntemi hakkında araştırma yapılmaktadır. Peki, Face ID nedir ve ne işe yarar?

Haber 21-05-24 22:59

Face ID çalışmıyor sorunu: Face ID çalışmıyor sorunu nasıl çözülür?

Apple tarafından tasarlanmış bir güvenlik sistemi olan Face ID bazı zamanlarda hata verebilir. Yazılım ya da donanımdan dolayı ortaya çıkan Face ID hatalarından dolayı “Face ID çalışmıyor ne yapmalıyım” sorusu ile karşı karşıya kalmak mümkündür. Bu sorun, ayarlar ve teknik sorunlar nedeniyle oluşabilmektedir. Dolayısıyla cihazın Face ID özelliği işlevini gerçekleştiremez. Peki, Face ID çalışmıyor sorunu nasıl çözülür?

Haber 21-05-24 22:58

Eurovision 2024 şampiyonu kim oldu? Eurovision'un kazananı İsviçre

İsveç'in Malmö kentinde 2024 Eurovision Şarkı Yarışması gerçekleşti. 68. Eurovision Şarkı Yarışması'nda finale kalan ülkeler birincilik için yarıştı. Merakla beklenen Eurovision 2024'ün kazanını 591 puanla İsviçre oldu. İsviçre'yi Nemo – The Code ile temsil etti.

Magazin 12-05-24 07:05

Üç Cisim Problemi'nden The Witcher'a diziye uyarlanan en iyi kitaplar

Dizi ve kitapların gücüne tanık olmaya hazır mısınız? Etkileyici hikayeleriyle bizi hem güldüren hem de ağlatan bu yapımlar, edebiyatın büyüsünü ekrana taşıyor. Üç cisim probleminden The Witcher serisine uzanan bir yolculuk sizi bekliyor! Kitapların sayfalarından fırlayan karakterler, televizyon ekranlarında hayat buluyor ve izleyicileri derinden etkiliyor. Siz de bu benzersiz deneyimi yaşamak için içeriğimize bir göz atabilirsiniz. İşte dizisi olan kitaplar seçkisini içeren listemiz...

Haber 11-05-24 14:14

Türk Eximbank, ING'den 115 milyon Euro kaynak sağladı

Türk Eximbank, The Islamic Corporation for the Insurance of Investment and Export Credit (ICIEC) sigortası altında ING ile 115 milyon Euro tutarında, toplam 5 yıl vadeli fonlama anlaşması imzaladı.

Finans 10-05-24 14:14

Skandal iddialar! Suudi Arabistan çöllerinde 'The Line' projesi başlatıldı: Direnenler ya öldürülüyor ya hapse atılıyor!

Suudi Arabistan'da skandal bir iddia ortaya attı. Suudi yetkililerin, çölde yeni bir kentin inşasına yol açmak için yerli halkı evlerini terk etmeye zorladığı, direnenleri öldürdüğü veya hapse attığı iddia edildi. 1 trilyon dolarlık 'The Line' ismindeki yeni şehir projesi için şimdiye kadar öldürülen veya hapsedilen köylülerin olduğu iddia ediliyor. Projenin detayları ise duyanları şaşkına çevirecek cinsten!

Manşet 09-05-24 18:06

Leonardo DiCaprio 25 yaşındaki sevgilisiyle aşka geldi! Eğlence anlarından görüntüler

Son olarak Martin Scorsese tarafından yönetilen 'Killers of the Flower Moon' filminde kamera karşısına geçen ABD'li aktör Leonardo DiCaprio, bir süredir aşk yaşadığı İtalyan model Vittoria Ceretti ile görüntülendi.

Magazin 06-05-24 13:39

Genç kadın itiraf etti: 'Eskiden vücudum için ağlardım ama artık kıvrımlarımı sergiliyorum'

Instagram'da The Bird's Papaya olarak da bilinen Sarah Nicole Landry, sosyal medyada kendini sevmeyi teşvik etmesiyle tanınıyor. Landry, yakın zamanda yaptığı bir paylaşımda, görüntüsü onu ağlattığı için vücudunu saklamayacağını itiraf etti.

Kadin 29-04-24 12:04

Simpsonlar'ın (The Simpsons) ilk bölümünden beri vardı! Efsane karakter seriye veda etti... Yapımcı sürpriz ölüm için özür diledi

The Simpsons (Simpsonslar) 35. sezonuyla adından hâlâ söz ettirmeye devam ediyor. Kehanetleriyle sık sık sosyal medyanın gündemine yerleşen seri bu kez dizinin en başından beri olan Larry Dalrymple karakterinin beklenmedik ölümüyle bir kez daha gündeme yerleşti. Serinin hayranları ölüme tepki gösterirken yapımcı Variety'e yaptığı açıklamada hayranlardan özür diledi.

Trend 27-04-24 14:25

The New York Times gram altın için manşetten duyurdu! 200 milyon dolarlık gram altın külçeleri… (16 Nisan Salı güncel çeyrek altın fiyatları)

Orta Doğu’da yaşanan gelişmeler ve Fed faiz beklentileri altın fiyatları üzerinde etkili oluyor. Bu kapsamda ons altın fiyatı için artık 2500 dolar beklentileri rahatça dile getiriliyor. Yurt içinde gram altın fiyatları da yükselişini sürdürüyor. Risk ortamında güvenli liman altına sığınanlar sadece Türkler olmadı. ABD’lilerin de her ay 200 milyon değerinde gram altın aldığı öğrenildi. Haberi The New York Times gazetesi manşetten duyurdu. İşte detaylar...

Finans 16-04-24 07:41

Kilisede can pazarı! Canlı yayında vaaz veren piskoposu defalarca bıçakladı...

Avustralya'nın Sydney kentindeki The Good Shepherd Kilisesi piskoposu Mari Emmanuel canlı yayında vaaz verirken tüyler ürpertici bir bıçaklı saldırıya uğradı. Kameraların saniye saniye kaydettiği anlarda piskoposa doğru yürümeye başlayan bir kişi vaaz veren Emmanuel'i defalarca bıçakladı. İşte o kan dondurucu saldırının görüntüleri!

Haber 15-04-24 15:44

Popstar Bayhan bambaşka biri oldu! Görenlerin tanıyamadığı Bayhan'ın son hali sosyal medyanın diline düştü!

Bir döneme damgasını vuran izleyenleri ekran başına kilitleyen Popstar yarışmasına katılmasının ardından yıldızı parlayan Bayhan'ın son hali görenleri şaşkına çevirdi. Adeta bambaşka biri olan Popstar Bayhan'ın 'Fly Me To The Moon' performansı sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 14-04-24 09:10

İmamoğlu, The Economist’e yazdı: Yüzde 80 vurgusu dikkat çekti: Geniş çaplı değişikliklere zemin hazırlayacak

31 Mart seçimlerinin en çok konuşulan ili Megakent İstanbul'da 2019 ve 2024 seçimlerini kazanarak ikinci kez göreve gelen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu The Economist dergisi için bir makale kaleme aldı. Yazıda ekonomi nüfusunun yüzde 80’inin CHP yönetiminde olduğunu vurgulanırken, "Bir sonraki cumhurbaşkanlığı ve parlamento seçimlerine doğru ilerlerken, yerel düzeydeki değişiklikler ulusal düzeyde daha geniş çaplı değişikliklere zemin hazırlayacaktır." denildi.

Haber 11-04-24 11:09

Matrix serisi geri dönüyor! The Matrix 5 sürprizlerle geliyor... Yönetmen koltuğundaki isim değişiklik yaşandı

Sinema dünyasının efsane yapımlarından biri olarak kabul edilen Matrix serisi geçtiğimiz yıllarda dördüncü yapımı "The Matrix Resurrections" ile geri dönmüştü. Seyircisiyle hasret gideren serinin beşinci filminin geleceği açıklandı. Beşinci film için hazırlıklar devam ederken önemli değişikliklerin yapılması da gözlerinden kaçmadı.

Trend 04-04-24 15:48

Levi's Trucker serisinin en beğenilen kot ceketi indirime girdi

Levi's markasının ikonik Trucker serisinin en beğenilen parçalarından biri olan The Trucker Kot Ceket, Prime Day kapsamında indirime girdi. Zamansız şıklığı ve kalitesiyle öne çıkan, yaz akşamlarında ve bahar aylarında gardırobunuzun vazgeçilmez parçaları arasında yer alacak bu kot cekete bir şans vermeye ne dersiniz?

Haber 03-04-24 14:17

Simpsonlar bunu da mı bildi? Sosyal medya Simpsonlar'ın Baltimore köprüsünün çökeceğini öngördüğünü iddia ediyor

Trajik olayların ardından sosyal medya komplo teorilerinin ateşleşmesine hepimiz alışkınız. Francis Scott Key Köprüsü'nün çöküşü de yeni bir The Simpsons (Simpsonlar) kehanetini gündeme getirdi. Sosyal medya Simpsonlar'ın Baltimore köprüsünün çökeceğini öngördüğünü iddia edince ortalık bir anda karıştı.

Trend 29-03-24 08:39

Riley Keogh ve Lily Gladstone'un Under The Bridge'in (Köprünün Altında) dizisinin ilk afiş yayınlandı

Başrollerini Riley Keogh ve Lily Gladstone'un paylaştığı Under The Bridge'in (Köprünün Altında) dizisinin ilk afiş yayınlandı. Gerçek bir hikayeden uyarlanan mini dizinin 17 Nisan'da Hulu'da gösterime girmesi bekleniyor.

Trend 27-03-24 15:34

Guinness Rekorlar Kitabı'na giren müzisyen Nigel Kennedy AKM'de konser verecek

Guinness Rekorlar Kitabı'na dünyanın en çok satan klasik müzik albümü "Vivaldi: The New Four Seasons"la giren müzisyen Nigel Kennedy, İstanbul'da müzikseverlerle buluşacak.

Yurthaber 27-03-24 12:01

Kylie Jenner davet tarzıyla sosyal medyanın diline düştü! Şeffaf ayakkabıları hiç beğenilmedi

Keeping Up with The Kardashians realite şovuyla dünyada büyük bir fenomen haline gelen Kardashian/Jenner klanının en genç üyesi Kylie Jenner sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Yeni markası için bir davet veren Kylie Jenner geceye tarzıyla damga vurdu. Ünlü yıldızın şeffaf ayakkabıları sosyal medyanın diline düştü.

Magazin 26-03-24 13:17

Tüm cilt tipleri için en iyi Pure Solutions ürünleri

Cilt bakımında aradığımız çözümü bulmak bazen düşündüğümüz kadar kolay olmasa da doğanın saf gücünü ve bilimin ileri teknolojilerini bir araya getiren The Purest Solution, cilt sağlığınızı ve güzelliğinizi desteklemek için en etkili içerikleri sunuyor. Lekeler, sivilceler, siyah noktalar veya cilt tonu eşitsizliği gibi her türlü cilt problemine karşı etkili olan Pure solutions ürünlerinden oluşan bir liste hazırladık. İşte detaylar!

Kadin 23-03-24 04:29

The Economist'ten dikkat çeken yorum: İmamoğlu'nun kendi işi de tehlikede olacak

Yerel seçimlere 2 haftadan az bir süre kala yabancı basının gözü İstanbul'da olacak. Seçimlerde İstanbul'u kimin kazanacağı merak edilirken İngiliz "The Economist" dergisi, İstanbul seçimlerinin ana gündem maddesinin 'deprem hazırlığı' olduğunu okuyucularına aktardı. "İmamoğlu'nun kendi işi de tehlikede olacak" yorumunu yapan dergi, Kurum'un 650 bin konut yapma sözünü hatırlattı.

Haber 22-03-24 19:39

Jorge Jesus kazanarak futbol tarihine geçti! Dünya rekorunun ortağı olmayı başardı...

Jorge Jesus yönetimindeki Al-Hilal, Al-Riyadh'ı mağlup ederek The New Saints'in 27 maçlık dünya futbol tarihindeki en uzun galibiyet serisi rekorunu egale etti.

Spor 08-03-24 19:18

Ashley Roberts beyaz elbisesiyle zor anlar yaşadı! Frikik vermemek için...

The Pussycat Dolls grubu üyelerinden Ashley Roberts ödül gecesinde beyazlar içinde poz verdi. Derin yırtmacını düzeltmek için epey çabalayan güzel isim zor anlar yaşadı.

Magazin 03-03-24 13:41

Anya Taylor-Joy galaya hazırlanırken paylaştı! Üstsüz pozu gündem oldu

The Queen's Gambit yıldızı Anya Taylor-Joy, Dune: Part Two'nun galasına hazırlanırken takipçileriyle bu süreci paylaştı. Hazırlık aşamasında üstsüz kalan oyuncu göğüslerini elleriyle kapatarak poz verdi.

Magazin 26-02-24 14:40

İsveçli pop müzik efsanesi Abba'nın belgeseli geliyor! Şarkıları sosyal medya akımlarının vazgeçilmezi...

70'li yılların Avrupa ve dünyadaki en ünlü müzik gruplarından olan Abba'nın belgeseli için kollar sıvandı. 1982 yılında dağılan grubun "ABBA: Aganist The Odds" adındaki belgesel BBC imzası taşıyacak.

Trend 15-02-24 15:54

Soğuk havalar şıklığınızı gölgelemesin! Kaliteli markaların birbirinden şık polar modellerini sizin için seçtik

Sıcak, şık ve rahat bir kış geçirmenin anahtarı, üzerinize giydiğiniz kaliteli polarlardan geçiyor. Bu nedenle sizler için en kaliteli markaların birbirinden şık polar modellerini listeledik. Soğuk havalarda sizi sıcacık tutacak bu polar modelleri aynı zamanda tarzınıza tarz katacak. Columbia’dan Adidas’a, Puma'dan The North Face markasına değin en şık ve fonksiyonel polar modelleriyle soğukların sizi üşütmesine izin vermeyin!

Haber 12-02-24 00:48