Jack Wolfskin Mont Haberleri

Columbia, Merrell, Adidas, Puma... Outdoor ve spor giyimin en sevilen markaları indirimde

Spor ve outdoor giyim severlerin favori markalarında kaçırılmayacak indirimler başladı. Columbia, Merrell, Adidas, Skechers, Puma ve daha pek çok markanın kışlık giyim ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olmanın şimdi tam zamanı! Gelin sizin için seçtiğimiz markalara birlikte bakalım.

Haber 05-02-2024 09:28

Kışın üşüme derdine son! İndirimdeki outdoor montları sizin için seçtik

Soğuk havada rahatlıkla hareket etmenizi sağlayan, su ve rüzgar geçirmez özelliklere sahip kaliteli bir mont arayışındaysanız doğru yerdesiniz. İster doğa yürüyüşü yaparken ister günlük aktivitelerinizi gerçekleştirirken sizi kışın soğuğundan korumanın yanı sıra şık bir tarza sahip olmanızı sağlayacak ünlü markaların outdoor montlarında kaçırılmayacak indirimler devam ediyor.

Haber 23-01-2024 17:53

Merrell, Jack Wolfskin, Salomon ve dahası! Outdoor giyim ürünlerinde %50'ye varan indirimler

Soğuk havalarda sıcacık hissetmek, yağmurlu ve karlı havalarda sudan, çamurdan korunmak, dışarıda geçirdiğiniz vakitlerde hem rahat hem de konforlu olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Merrell, Salomon, Jack Wolfskin, Columbia ve Quiksilver markalarının outdoor ürünlerinde %50'ye varan indirimler başladı. Su geçirmez özellikli ayakkabıların bu indirimlerin yıldızı! Sizin için indirimdeki markaları bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 19-10-2023 17:16