Jack Wolfskin Mont Haberleri

EURO 2024 kadrosuna alınmayan Jack Grealish saçlarını uzatıp sarıya boyattı! Görenler şaşkına döndü

İngiliz ekibi Manchester City'de forma giyen ve EURO 2024 kadrosuna alınmayan Jack Grealish'in yeni imajı sosyal medyada gündem oldu. İşte detaylar...

Spor 2024-06-30 16:30:29

Columbia Delta Ridge Down Erkek Kaz Tüyü Mont Günün Fırsatları kapsamında indirimde

Columbia kalitesiyle tanışmanın şimdi tam zamanı! Markanın Delta Ridge Down Kaz Tüyü Mont'u bugüne özel, Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Bu fırsatı kaçırmak istemeyenler, acele etmenizi öneririz.

Haber 2024-02-13 11:43:21

Tekirdağ'da üretilen eşofman ve montlar Gazze'deki sivilleri ısıtacak

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğünün, Gazze'de İsrail'in saldırıları altında yaşam mücadelesi verenlere insani yardım ulaştırılması amacıyla hazırladığı proje kapsamında, Süleymanpaşa Halk Eğitim Merkezi'nde eşofman ve mont üretiliyor.

Yurthaber 2024-02-12 11:44:20

Fiyatı 2 bin 488 TL'ye düştü! Çok satan Adidas montta kaçırılmayacak fırsat

Spor giyimle aranız iyiyse bu fırsat tam size göre! Adidas'ın en çok satan erkek montu Günün Fırsatları kapsamında indirime girdi. Rahatlığı ve konforu tarzla buluşturan mont ile serin günlerde sıcacık kalırken olduğunuzdan çok daha havalı görüneceksiniz.

Haber 2024-02-06 13:56:09

Diğer Haber Etiketleri

manchester city son dakika Jack Grealish saç columbia columbia erkek mont columbia kadın mont columbia mont columbia mont erkek Tekirdağ Adidas adidas mont adidas mont erkek mağaza indirim pijama kazak mont a101 a101 aktuel urunler a101 aktüel a101 aktüel katalog a101 aktüel ürünler katalogu a101 alışveriş a101 bim aktüel ürünler kataloğu a101 bu hafta a101 bugün a101 elektrikli bisiklet a101 hafta sonu a101 hafta sonu indirimi a101 haftanın yıldızları a101 kampanya outdoor outdoor ayakkabı outdoor bot columbia ayakkabı columbia ayakkabı erkek columbia bot salomon salomon ayakkabı salomon ayakkabı erkek jack wolfskin merrell merrell ayakkabı merrell bot şişme mont şişme mont erkek şişme mont kadın kadın şişme mont jack jones jack jones mont jack jones sweatshirt Amazon amazon alışveriş boxer boxer erkek columbia erkek ayakkabı columbia gömlek columbia sportswear columbia polar columbia yelek de cinsel taciz defacto antalya avva avva mont depp Johnny Depp Oyuncu Lily-Rose Depp sosyal medya Karabük İstanbul jack and jones ceket Konya İntihar haberler termos çelik termos atv Jack Dorsey ele yaşında Josh Holloway Stanley stanley termos stanley termos 1.3 spor giyim markaları under armour under armour ayakkabı under armour erkek ayakkabı Puma puma ayakkabı puma ayakkabı erkek puma bayan ayakkabı puma beyaz ayakkabı puma ceket adidas ayakkabı adidas ayakkabı erkek blazer ceket blazer ceket kadın çorap Sivas takım elbise erkek takım elbise

İndirimi duyan koştu, mağazaya akın ettiler: 50 liraya kazak 150 liraya mont almak için yarıştılar

Adana’da bir mağaza kazak, mont ve pijama altlarında indirim yaptı. Mağazada izdiham yaşanırken, kadınlar indirimli kıyafetleri almak için birbirleriyle yarıştı.

Finans 04-02-24 14:22

A101'e Jack Wolfskin ayakkabı, Samsung telefon, Xiaomi akıllı saat geliyor! 1 Şubat A101 Aldın Aldın Kataloğu burada

Alışveriş severlerin her hafta perşembe günü heyecanla beklediği A101.com.tr İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nun yeni sayısı yayınlandı. A101'de 1 Şubat 2024 tarihinden itibaren satışa sunulan onlarca ürün içinde beyaz eşyadan mobilyaya, küçük ev aletlerine yok yok! Sevilen markaların kaliteli ürünlerine avantajlı fiyatlarla sahip olmanızı sağlayan A101 İnternete Özel Aldın Aldın Kataloğu'nu sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 31-01-24 19:25

İndirimdeki Columbia Powder Lite Mont ile kışın soğuklara meydan okuyun

Isı yalıtımı, suya dayanıklılık, uzun ömürlülük, konfor, stil ve dahası... Bir montta olmasını isteyeceğiniz tüm özellikler Columbia Powder Lite Mont'ta sizi bekliyor. Üstelik bir kez giyenin içinde sıcacık ve rahat hissettiği bu mont kısa süreliğine indirimde. Gelin detaylara birlikte bakalım.

Haber 30-01-24 15:20

Columbia'dan Jack Wolfskin'e indirimdeki outdoor ayakkabıları sizin için seçtik

Columbia, Merrell, Helly Hansen, Salomon, Jack Wolfskin... Dünyaca ünlü outdoor markalarının ayakkabı ve bot modelleri indirime girdi. Su geçirmez, ısı yalıtımlı, konforlu, uzun ömürlü indirimdeki outdoor ayakkabı modellerini sizin için bu içeriğimizde bir araya getirdik. Kaçırılmayacak indirimlerle dolu modellere bakmadan geçmeyin, işte detaylar...

Haber 26-01-24 14:56

Kışı hem sıcacık hem tarz geçirin! 5000 TL altı Adidas mont modelleri

Kaliteli spor giyim ürünleriyle tanınan Adidas, dış giyim söz konusu olduğunda kullanıcılarına hem fonksiyonel hem de şık tasarımlar sunuyor. Özellikle kış aylarında sıcacık hissetmek ve tarz bir görünüm elde etmek isteyenlerin favorisi olan Adidas montlar, ceketler uzun ömürlü oluşlarıyla da kullanıcılarından tam not alıyor. Sizin için bu içeriğimizde 5000 TL altındaki Adidas montları bir araya getirdik. Kış mevsimini sıcacık ve stil dolu geçirmek isterseniz, işte detaylar!

Haber 25-01-24 15:23

Büyük Jack&Jones fırsatları başladı! Çabasız şıklık sunan ürünlerde %50'ye varan indirimler sizi bekliyor

Modada tercihiniz kaliteli ve dayanıklı ürünlerden yanaysa Jack&Jones indirimlerine mutlaka göz atmalısınız! Kış soğuklarını derinden hissettiğimiz şu günlerde, sizi sıcacık tutacak dış giyim ürünlerine ihtiyacınız varsa %50 indirimiyle öne çıkan Jack & Jones JCOLAB AW23 Parka'ya ve daha pek çok ürüne yer verdiğimiz bu içeriğimize bakmadan geçmeyin.

Haber 25-01-24 15:14

Kışın üşüme derdine son! İndirimdeki outdoor montları sizin için seçtik

Soğuk havada rahatlıkla hareket etmenizi sağlayan, su ve rüzgar geçirmez özelliklere sahip kaliteli bir mont arayışındaysanız doğru yerdesiniz. İster doğa yürüyüşü yaparken ister günlük aktivitelerinizi gerçekleştirirken sizi kışın soğuğundan korumanın yanı sıra şık bir tarza sahip olmanızı sağlayacak ünlü markaların outdoor montlarında kaçırılmayacak indirimler devam ediyor.

Haber 23-01-24 17:53

Isı yalıtımlı mont, su geçirmez ayakkabı ve dahası indirimde! Ünlü markaların ürünlerine yarı fiyatına sahip olun

Dünyaca ünlü markalarda %50'ye varan indirimler devam ediyor. Moda başta olmak üzere elektronik, kişisel bakım ve daha pek çok kategorideki ürünlere avantajlı fiyatlarla sahip olmanın şimdi en doğru zamanı! Kalitesi ve dayanıklılığıyla övgü toplayan tanınmış markalardaki indirimleri sizin için bir araya getirdik.

Haber 22-01-24 10:47

Yüksek kalite, düşük fiyat! Jack&Jones boxer setlerinde büyük fırsat

Rahatlık, stil ve dayanıklılığı bir arada sunan Jack&Jones markasında kaçırılmayacak indirimler başladı. Her beğeniye uygun onlarca ürün içinden Jack&Jones boxer modellerindeki fiyatlar da adeta yüzleri gülümsetecek cinsten. %35'e varan indirimlerle satışta olan boxer setlerini sizin için seçtik. Gelin keşfedelim.

Haber 18-01-24 14:15

1.4 milyon liralık mont sosyal medyanın dilinde! Etiketi gören gözüne inanamadı: ‘Ev alsam daha çok ısıtırdı…’

Yaklaşık 1.4 milyon liralık fiyatı ile neredeyse orta segment bir araba fiyatına satılan vikunya tüyünden yapılma mont sosyal medyada gündem oldu. Sadece 3 tane getirilen ve 1’inin satıldığı belirtilen montun değeri güncel kur ile 45 bin liraya denk geliyor.

Finans 16-01-24 12:19

Kullananlar İyi ki aldım diyor! Columbia markalı montlar, ayakkabılar, polarlar indirimde

Isı yalıtımlı, su ve rüzgar geçirmez kaliteli birer mont ve bot, tüm kışı sıcacık geçirmenizi sağlar. Sizi soğuklardan korurken konforlu ve güvenli hareket etmenizi de sağlayacak ileri teknoloji kışlık giyim ürünleri arıyorsanız Columbia markasının ürünlerine bir şans vermenizi tavsiye ederiz. Günün Fırsatları kapsamında kısa süreliğine indirimde olan Columbia ürünlerini sizin için seçtik.

Haber 15-01-24 16:45

Fiyatı 2 bin 789 TL'ye düştü! Isı yalıtımlı Adidas mont indirime girdi

Soğuk hava sizi üşütmesin! Tarzınızı yansıtırken sıcacık kalmanızı sağlayacak harika bir montla karşınızdayız: Adidas BSC 3S PUFFY HJ Mont! Çabasız şıklık sunan, tüm kombinlerinize uyum sağlayacak, ısı yalıtım özelliğiyle kışı sıcacık geçirmenize olanak tanıyacak mont 700 TL indirimle kısa süreliğine satışta! Bu fırsatı kaçırmayın; hem soğuklara meydan okuyun hem de her zaman şık kalın.

Haber 08-01-24 12:21

Futbolda yaşanan cinsel taciz skandalına bir yenisi daha eklendi! ''Bileklerimi sıktı, istediklerini yapmamı söyledi''

Sunderland forması giyen Jack Diamond'ın futbol kariyeri sona ermek üzere... 2023 yılında kiralandığı Lincoln City'de adı tecavüz ve cinsel saldırı iddialarına karışan Jack Diamond ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.

Spor 03-01-24 11:58

Kış soğuklarına Columbia ile meydan okuyun! Columbia mont ve polarlar indirime girdi

Kış mevsiminin soğuklarına meydan okumak için Columbia ile buluşmanın şimdi tam zamanı! Dünyaca ünlü marka, sıcaklık ve tarzı bir araya getiren mont ve polarlarıyla, sizi kışın dondurucu havasından korurken şıklığınızdan da ödün vermemenizi sağlıyor. Üstelik şimdi indirimli fiyatlarıyla sizleri bekliyor!

Haber 02-01-24 13:33

Fiyatı 2 bin 399 TL'ye düştü! Su ve rüzgar geçirmez Jack&Jones montta %35 indirim

Sizi dondurucu soğuklardan, yağmurdan, kardan koruyacak kaliteli bir montu sezonunda neredeyse yarı fiyatına almak ister misiniz? Yanıtınız "Evet!" ise doğru yerdesiniz. Yılın Son Fırsatları kapsamında %35 indirimle satışta olan Jack & Jones JCOSWEEP PUFFER SN Mont sizleri bekliyor!

Haber 19-12-23 15:55

Fiyatı 650 TL'ye düştü! Su itici, ısı yalıtımlı Defacto montta Yılın Son Fırsatları'na özel indirim

Kışın soğuk havalara karşı korunmanın en iyi yolu, kaliteli bir mont sahip olmaktan geçer. "Kaliteli bir mont almak istiyorum ancak bütçeme de uygun olsun!" diyorsanız Amazon'un Prime üyelerine özel Yılın Son Fırsatları kapsamında indirime giren DeFacto Slim Fit Kapüşonlu Su İtici Isı Yalıtımlı Şişme Mont tam size göre! Kış aylarında sıcacık ve stil sahibi olmak isteyenler için bu montu inceledik, işte detaylar!

Haber 14-12-23 11:12

Yüksek ısı yalıtımı, su geçirmezlik, ultra konfor... Columbia Powder Lite Hooded Mont'un fiyatı düştü

Su ve rüzgar geçirmezlik, dayanıklılık, stil, konfor ve dahası! Dış giyimde aradığınız tüm özellikler Columbia Powder Lite Hooded Mont'ta bir araya gelmiş. Kaliteli bir outdoor mont ile sıcacık bir kış geçirmek isterseniz Yılın Son Fırsatları kapsamındaki indirimli bu monta mutlaka göz atmalısınız! Sizin için inceledik.

Haber 12-12-23 14:25

Yer: Antalya! Polisler ve sağlık görevlileri zamanla yarıştı! Giydiği mont hayatını kurtardı

Antalya’da deniz üzerinde hareketsiz bulunan şahsı hayatta tutmak için polis ve sağlık görevlileri adeta zamanla yarıştı. Polis ekiplerinin kalp masajı yapmak için sıraya girdiği şahıs, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Şahsın giydiği mont sayesinde su üstünde kalarak hayata tutunduğu öğrenildi.

Haber 10-12-23 18:40

A101'e Tommy Hilfiger mont, Skechers ayakkabı geliyor! A101 İnternete Özel Aldın Aldın Katoloğu burada

Bu haftanın A101 İnternete Özel Aldın Aldın Katoloğu yine her ihtiyaca ve beğeniye uygun ürünlerle dopdolu! Modadan elektroniğe, küçük ev aletlerine kadar onlarca ürün eşsiz fırsatlarla alışveriş severleri bekliyor. A101 aktüel kataloğunu incelemek için yazımızı okumaya devam edin!

Haber 07-12-23 12:10

Konfor ve tarz bir arada! Sezonun yükselen trendi kapitone mont modelleri

Soğukların kendini iyice hissettirmeye başladığı kış günlerinde tarzınızdan ödün vermeden de sıcacık kalabileceğinizi söylesek ne derdiniz? Soğuktan korunmak için giydiğimiz kendimizden bile ağır montlara karşın kış sezonunun en dikkat çeken giyim trendleri arasında yer alan kapitone montlar renkli seçenekleri ve özgün detaylarıyla her tarza hitap ederken soğuklara karşı sizi sıcak tutan tasarımlara sahipler. Gelin, tarzınızı göstereceğiniz sezonun öne çıkan kapitone montlara bir göz atalım.

Haber 06-12-23 18:26

Rahat, şık ve sıcacık bir kış geçirmek isteyen erkekler için AVVA mont seçme rehberi

Kışın gelmesiyle hemen herkesi mont alma telaşı sardı. Onlarca model içinde kendinize en uygun montu seçmekte kararsız kalıyorsanız; mont seçerken şık görünmesinin yanı sıra kullanışlı ve işlevsel olmasına da önem veriyorsanız doğru yerdesiniz! Sizin için her ihtiyaca ve beğeniye uygun mont modellerini bir araya getirdik. Gelin o modelleri birlikte keşfedelim.

Haber 04-12-23 16:54

Fiyatı düştü! Adidas'ın sevilen montunda 930 TL indirim

Gülümseten Kasım Fırsatları bugün sona eriyor. İhtiyaç listenizdeki ürünlere sahip olmak için çok kısıtlı bir zaman kaldı! Dondurucu soğuklar yaklaşırken indirimlerden kendinize bir mont satın almak isterseniz bu önerimize mutlaka kulak vermelisiniz. İşte detaylar!

Haber 29-11-23 15:36

Dondurucu soğuklarda bile sıcacık hissetmenizi sağlayacak, suya ve rüzgara dayanıklı mont modelleri

Soğuk hava, kar ve yağmurun kendini hissettirmeye başladığı bu günlerde sıcak tutan, dayanıklı bir montun değeri bir kat daha artıyor. Şıklığıyla göz kamaştırıp üstün performansıyla da soğuktan koruyan mont arayışları başlamışken sizler için birbirinden şahane mont modelleri seçtik. Sıcacık tutacak ve stilinizi tamamlayacak montlara bir göz atalım!

Haber 29-11-23 04:17

Karayip Korsanları'nın yıldızı Johnny Depp'in kızı büyüdü! Lily-Rose Depp'in iddialı pozu ağızları açık bıraktı

Karayip Korsanları'nda canlandırdığı Jack Sparrow karakteriyle hafızalara kazınan ABD'li ünlü oyuncu Johnny Depp'in kızı Lily-Rose'un çocukluk halinden eser kalmadı. Ünlü isim, iddialı pozlarıyla sosyal medyada gündemden düşmüyor.

Magazin 27-11-23 14:33

Sahibi evde yokken bir şişe alkolü içen köpek yürümekte dahi zorlandı! O anlar sosyal medyanın gündemine yerleşti

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek viral olmayıa başardı. Amerika Birleşik Devletleri'nde çekilen görüntülerde sahibinin evde olmamasını fırsat bilen Jack isimli bir köpek 1 şişe likörü içti. Sahibi eve döndüğünde ise Jack'in ayakta durmakta dahi zorlandığını fark edince ortaya eğlenceli görüntüler çıktı.

Trend 25-11-23 09:00

Suya, rüzgara karşı dayanıklı, ekstra hafif, ultra konforlu! Columbia Powder Lite Mont ile tanışın

Suya ve rüzgara karşı dayanıklı, tüm vücudunuzu saracak, sizi her daim sıcacık tutacak bir mont arıyorsanız erkeklerin ilk tercihleri arasında yer alan Columbia Powder Lite Mont tam size göre! Gelin kullanıcılarının gözdesi bu montu inceleyelim.

Haber 24-11-23 13:49

Parmağı fermuara sıkışan lise öğrencisinin yardımına itfaiye yetişti

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde lise öğrencisinin parmağına sıkışan mont fermuarını itfaiye ekipleri spiral makinesi ile keserek çıkardı.

Yurthaber 23-11-23 13:27

Sıcaklık ve konfor dolu bir kış için olmazsa olmaz! Salomon outdoor mont indirimde

Hem açık hava aktivitelerinde hem de günlük kullanımda size sıcaklık, konfor ve stil sunacak Salomon outdoor montta büyük indirim sizleri bekliyor. Gülümseten Kasım Fırsatları kapsamında indirimde olan bu montu, vakit kaybetmeden inceleyin ve uygun fiyatıyla yakalayın.

Haber 16-11-23 15:10

Su ve rüzgar geçirmez, üçü bir arada The North Face mont indirimde

Kışın dondurucu soğuklardan etkilenmemek için kaliteli bir mont olmazsa olmaz. Birçok özelliği bir arada bulunduran, fonksiyonel bir mont arayışındaysanız Gülümseten Kasım Fırsatları indirimlerine mutlaka göz atmalısınız. Binlerce üründeki dev indirimler içinde yıldız gibi parlayan bir ürünle karşınızdayız: Su ve rüzgar geçirmez özelliğiyle öne çıkan The North Face M Quest Triclimate J Outdoor 3'ü Bir Arada Mont 815 TL indirimle satışta. İşte detaylar!

Haber 16-11-23 14:34

Yer: İstanbul! İnternetten mont sipariş verdi, hayatı karardı: Mahkemeden emsal niteliğinde karar

İstanbul'da yaşayan ve internetten mont siparişi veren genç kadının hayatı kabusa döndü. Kişisel verileri başkalarının eline geçen kadının telefonu susmak bilmedi. Genç kadın yaşadıklarını 'Korku verici' olarak ifade ederken, mahkeme 6 yıl sonra emsal nitelikte bir karara imza attı.

Haber 24-10-23 08:10

Merrell, Jack Wolfskin, Salomon ve dahası! Outdoor giyim ürünlerinde %50'ye varan indirimler

Soğuk havalarda sıcacık hissetmek, yağmurlu ve karlı havalarda sudan, çamurdan korunmak, dışarıda geçirdiğiniz vakitlerde hem rahat hem de konforlu olmak istiyorsanız doğru yerdesiniz! Merrell, Salomon, Jack Wolfskin, Columbia ve Quiksilver markalarının outdoor ürünlerinde %50'ye varan indirimler başladı. Su geçirmez özellikli ayakkabıların bu indirimlerin yıldızı! Sizin için indirimdeki markaları bir araya getirdik. İşte detaylar!

Haber 19-10-23 17:16

Fiyatı 960 TL'ye düştü! Sonbaharın vazgeçilmezi olacak Jack&Jones cekette büyük indirim!

İster sonbaharda serin havalardan etkilenmemek için giyin isterseniz kışın kabanınızın altına tercih edin; Jack&Jones markasının bu havalı ceketiyle tarzınızı en iyi şekilde yansıtabilirsiniz! Kısa süreliğine yarı fiyatına satışta olan bu ceketi sizin için inceledik. Gelin birlikte keşfedelim.

Haber 18-10-23 14:38

Her erkeğin gardırobunda olmalı! Jack&Jones kot gömlekte fırsat

Kombin yaparken uzun uzadıya vakit harcamak istemeyen beyler sizi böyle alalım! "Gardırobumda öyle parçalar olsun ki hem her kombine uyum sağlasın hem de çabasız şıklığın anahtarı olsun" diyorsanız doğru yerdesiniz. Sizi her erkeğin gardırobunda olması gereken şahane bir kot gömlekle tanıştırmaya geldik. Çabasız şıklığın anahtarı olacak Jack&Jones kot gömlek kısa süreliğine günün fırsatları kapsamında indirimde. İşte detaylar!

Haber 28-09-23 15:34

Konya’da 2 genç kızın feci sonu! Birbirlerine sarılıp aşağı atladılar…

Konya’da akıllara durgunluk veren bir intihar olayı yaşandı. 2 genç kız sevgililerine mesaj gönderip, 15 katlı binanın çatısından atladı. Polis, çatı katında yaptığı incelemede iki genç kıza ait çanta, mont ve seccade bulurken biri 19 diğeri 18 yaşında olan genç kızların birbirlerine sarılarak kendilerini boşluğa bıraktıkları öğrenildi.

Haber 15-09-23 07:27

Alacağım termos kaliteli ve uzun ömürlü olmalı diyenlere: Jack Wolfskin Kolima 1.0 Termos şimdi indirimde

Evde, işte, okulda, seyahatte kullanabileceğiniz, hem yazın hem de kışın içeceklerinizi istediğiniz ısı da tutmaya yardımcı olacak kaliteli bir termos arıyorsanız doğru yerdesiniz. Jack Wolfskin Kolima 1.0 Termos, tüm beklentilerinizi karşılayacak, kullanıcılarının kısa sürede favorisi haline gelen bir ürün ve şimdi indirimde! Bizden söylemesi, bu fırsat kaçmaz.

Haber 11-09-23 17:18

Vahşetin Çağrısı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Vahşetin Çağrısı nerede ve ne zaman çekildi?

Vahşetin Çağrısı filminin konusu ve oyuncuları gibi detayları merak ediliyor. Film, Jack London'ın aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Vahşetin Çağrısı filminin başrolünü Harrison Ford canlandırmıştır. Peki, Vahşetin Çağrısı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Vahşetin Çağrısı nerede ve ne zaman çekildi?

Magazin 23-08-23 21:15

Şaşırtan karar! O isim Instagram hesabını sildi

Twitter'ın kurucu ortağı ve eski CEO'su Jack Dorsey, Instagram hesabını sildiğini duyurdu. Dorsey, paylaştığı yazısında "Instagram hesabımı sildim. Neden bu kadar uzun sürdü bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Haber 18-08-23 12:09

Fiyatı 397 TL'ye düştü! Boxerda kaliteye önem verenlerin kaçırmaması gereken fırsat

Boxer seçiminde kaliteden ve rahatlıktan yana olanların son derece memnun kaldığı bir ürünle karşınızdayız: Jack & Jones Jacsolid Boxer! Gülümseten Yaz İndirimleri kapsamında çok cazip bir fiyatla satışta olan bu ürünün yüzünüzü güldüreceğinden eminiz. Ürünü ve kullanıcıların yorumlarını sizin için inceledik. İşte detaylar!

Haber 15-08-23 11:31

Lost dizisinin Kate'i son hali ile şaşırttı! Evangeline Lilly'i Sawyer görse tanıyamaz

Sidney - Los Angeles seferini yapan yolcu uçağının kaza yapması sonucu, gizemli bir adaya düşen kazazedelerin hikayesini anlatan Lost dizisi, Evangeline Lilly'nin değişimi nedeniyle tekrar gündeme geldi. Dizide Jack ve Sawyer'ın ilgi duyduğu Kate'i canlandıran ünlü yıldızın son hali görenleri şaşırttı.

Magazin 14-08-23 07:31

Termos almakta kararsız kalanlar için Jack Wolfskin ve Stanley termos karşılaştırması

Yeni bir termos almak istiyorsanız Jack Wolfskin Termos ve Stanley Termos arasında kararsız kalmış olabilirsiniz. En çok karşılaştırılan bu iki marka, kullanıcılarını oldukça memnun ediyor. Eğer siz de bu iki markadan hangisini seçeceğinize karar veremiyorsanız her ikisini de detaylı olarak incelediğimiz yazımızı okumaya devam edin.

Haber 09-08-23 17:13

Puma, Adidas, Jack Wolfskin... Spor giyimin sevilen markalarında fırsat zamanı

Puma, Adidas, New Balance ve dahası... Spor giyimin sevilen markalarında Okula ve Şehre Dönüş fırsatları kapsamında büyük indirimler devam ediyor. Kaliteli markaların özgün tasarımlarıyla tarzınızı konuşturmak, hem şık hem de rahat olmanın keyfini çıkarmak için acele edin. Sizin için indirimdeki ürünleriyle öne çıkan markaları seçtik, işte detaylar!

Haber 07-08-23 18:06

Boxerım tarzımı yansıtmalı diyenler buraya! Jack&Jones boxerlarda %60'a varan indirim

Jack Jones boxerlarda sınırlı bir süre için büyük bir indirim başladı. Tarzınızı yansıtan, konforlu, rahat ve kaliteli boxer modellerine %60'a varan indirimlerle sahip olmak için bu fırsatı kaçırmayın. Sizin için indirim oranı en yüksek, en beğenilen boxerları seçtik. İşte detaylar!

Haber 04-08-23 10:55

Fiyatı 493 TL'ye düştü! Jack&Jones cekette %63 indirim fırsatı

Dünyaca ünlü moda markası Jack & Jones'tan tarzınızı tamamlamak için mükemmel bir fırsat! İster iş toplantılarında ister özel davetlerde şık ve sofistike bir görünüm elde etmek isteyen kadınlar için Jack & Jones Kadın Onllana Berry Blazer Ceket %67'lik indirimle satışta! Kendinizi özel hissetmek için bu fırsatı kaçırmayın deriz. İşte detaylar!

Haber 03-08-23 12:51

Fiyatı 676 TL'ye düştü! Jack Jones boxer ve çorap setinde %57 indirim

İç giyimde rahatlığa önem veren beyler buraya! Sizi hem rahat hissettirecek hem de tarzınızı tamamlayacak Jack Jones boxer seti kısa süreliğine %57 indirimle satışta! Stil sahibi bir görünümün yanı sıra sağlam, kaliteli ve rahat bir iç giyim deneyimi yaşamanızı sağlamak üzere tasarlanan bu set, gardırobunuzun vazgeçilmez parçalarından biri olacak. İşte detaylar!

Haber 31-07-23 11:11

Gündüzleri kavruluyor, geceleri donuyorlar... Bu ilde vatandaşlar ne yapacağını şaşırıyor!

Sivas, gündüzleri kavuruyor, geceleri de adeta donduruyor... İl, gündüzleri 36 derecelere çıkan hava sıcaklığıyla kavrulurken, geceleri hava sıcaklığı 6 derecelere kadar düşüyor. Ne yapacağını bilemeyen vatandaşlar gündüz şort ve tişört gezerken, geceleri mont ve polar giyiyorlar. Sivas’ın bu hava durumunu duyan vatandaşlar ise şaşırıyor.

Haber 19-07-23 17:54