Hiba Abouk Haberleri

Faslı fotbolcu Achraf Hakimi'nin sevgilisi güzelliğiyle büyüledi! Hiba Abouk canlandırdığı 'Fatma' karakteriyle üne kavuşmuş

Faslı futbolcu Achraf Hakimi'nin sevgilisi ünlü oyuncu Hiba Abouk güzelliğiyle büyülüyor. 24 yaşındaki genç futbolcu Achraf Hakimi, Fas milli futbol takımında sağ bek mevkiinde yer almakta. Dünya Kupası maçında Fas, İspanya'yı eleyerek adını çeyrek finale yazdı. Bu gelişmeyle beraber Fas milli takımının futbolcuları hakkındaki bazı detaylar merak edildi.

Magazin 2022-12-06 22:48:17

Ürdün'den İsrail'e idari tutukluluk tepkisi

Ürdün, yaklaşık iki aydır gözaltında tutulan Ürdün vatandaşı Hiba Abdulbaki el-Labadi hakkında İsrail yargısının "idari tutukluluk" kararı vermesine tepki gösterdi

Haber 2019-10-18 00:00:14

Filistin'de Hiba'nın Barınağı sokak kedileri için güvenli bir ev

Filistinli Hiba el-Cuneydi, evinin bahçesini sokak kedileri için barınak yaptı - Cuneydi: - "Biz hayvansever bir aileyiz. Özellikle kedileri çok seviyoruz. Annem kedilerin bakımında bana her türlü desteği veriyor" - "Zamanımın çoğunu onlara ayırıyorum. Kedilerin olmadığı bir hayat düşünemiyorum"

Haber 2019-07-14 11:07:20

CerModern'de üretti, CerModern'de sergileyecek

Suriye uyruklu ressam Hiba Aizouq, Sanatçı İkame Programı'ndan yararlandığı CerModern'in atölyelerinde ürettiği eserleri, yine burada açacağı sergiyle başkentlilerin beğenisine sunacak - Hiba Aizouq: - "Burada çok güzel bir enerji var ve çok rahat hissettim. Yeni ve çok güzel eserler yaptım"

Haber 2019-05-15 11:46:12

CerModern'de üretti, CerModern'de sergileyecek

Suriye uyruklu ressam Hiba Aizouq, Sanatçı İkame Programı'ndan yararlandığı CerModern'in atölyelerinde ürettiği eserleri, yine burada açacağı sergiyle başkentlilerin beğenisine sunacak - Hiba Aizouq: - "Burada çok güzel bir enerji var ve çok rahat hissettim. Yeni ve çok güzel eserler yaptım"

Yurthaber 15-05-19 11:45

Yemen'de insanlık yardım bekliyor

Ribat Mülteci Kampı sorumlusu Adnan Abdullah Muhammed Hasan: - "Her gün 100 ila 200 hasta kamptaki tek odalı dispansere ateş, ishal, yetersiz beslenme, baş ağrısı ve hamileliğe ilişkin nedenlerle başvuruyor. Ancak hemen hemen herkes yeterli ilaç ve doktor olmaması gibi nedenlerle buradan eli boş dönüyor" - Yerel Meclis Sığınmacı İşleri Temsilcisi Emira Abdurrahman, bazı annelerin bir kutu süt tozu alabilmesi için cami önlerinde ve sokaklarda dilendiklerini söyledi - Kamptaki sığınmacı okulu sorumlusu Ranya Muhammed Hiba, Kampta çocukların eğitimi için yerel ve uluslararası düzeyde hiçbir destek olmadığını aktardı

Haber 07-12-18 15:55

Yaz tatillerinde sokak hayvanlarını beslediler

Hatay'da, Hevesli İnsan Bilim Atölyesinin sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında bir araya gelen 8 genç, yaz tatillerinde mahalle mahalle gezerek sokak hayvanlarına yiyecek ve su ulaştırdı - HİBA sorumlusu Timur Doğru: - "Haftanın belirli günlerinde mama bırakma işlemimiz oluyor, bu sayede ortalama 200 sokak hayvanının düzenli mama ihtiyacı karşılanıyor" - Gönüllü gençlerden Meryem Dilek Ertekin: - "Sokak hayvanlarına mamanın yanı sıra sıcak havalarda bulmakta zorlandıkları suları da götürdük ve yaralı olanları ilgili yerlere bildirerek tedavi edilmelerini sağladık"

Haber 09-09-18 11:21

Evlerine düşen bombadan sonra ilk kez...

Suriye'de evlerine düşen bomba sonucu elleri ile yüzü yanan ve 8 aydır tedavi için Türkiye'de bulunan 8 yaşındaki Hiba Mekzum'un anne ve kardeş hasreti, Cumhurbaşkanlığı ve hayırseverlerin desteğiyle sona erdi. Aile üyeleri uzun süre birbirlerine sarılarak hasret giderirken, aileye destek veren hayırseverler de gözyaşı döktü.

Haber 05-08-17 20:02

Mısır'dan bir iyi bir de kötü haber

AA muhabiri Hiba Zekeriya, Mısır güvenlik güçleri tarafından Kahire'nin güneyindeki Tora Cezaevi'nde 8 saat gözaltında tutulduktan sonra serbest bırakıldı.

Haber 18-08-13 09:51