Hindi Tarifi Haberleri

LEZİZ HİNDİ TARİFİ: Adım adım yılbaşı hindisi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yılbaşı sofralarının vazgeçilmezi olan hindi tarifi merak ediliyor. Adım adım hazırlanan ve özenle pişirilen yılbaşı hindisi tarifi sofralara şıklık ve lezzet katıyor. Bu lezzetli yemeğin nasıl yapıldığını ve hangi malzemelerle hazırlandı araştırılıyor. Eğer yılbaşı sofranızı bu lezzetli hindisiyle renklendirmek istiyorsanız, tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 29-12-2023 17:43

Airfryer’da hindi tarifi: Airfryer'da hindi nasıl yapılır?

Kalabalık yemek sofralarındaki çeşit çeşit yemeklerin ve tatlıların, davetlerinizde ikram edebileceğiniz atıştırmalıkların çoğunu Airfryer ile hazırlayabilirsiniz. Yılbaşını evde vereceğiniz yemek daveti ile sevdikleriniz ile birlikte kutlamak istiyorsanız en lezzetli sofralar için yine Aifryer kullanabilirsiniz. Özellikle yılbaşı yemeklerinin vazgeçilmez lezzeti olan hindiyi de Airfryer ile çok kısa sürede ve çok daha lezzetli olarak hazırlayabilirsiniz.

Yemek 28-12-2023 23:04

Yılbaşının olmazsa olmazı: Üzeri nar gibi kızaran hindi tarifi! Tüm püf noktalarıyla hindi nasıl yapılır?

Yılbaşı menüsü denildiğinde ilk akla gelen lezzet üzeri nar gibi kızaran içi yumuşacık hindi oluyor. Evde hindi yapımının zor olduğu düşünülse püf noktalara dikkat edildiğinde tam kıvamında hindi yapmak oldukça kolay. 2022 yılbaşında da enfes hindi nasıl yapılır merak ediyorsanız bu hindi tarifini deneyebilirsiniz.

Yemek 30-12-2022 13:14

Protein deposu, lezzetli mi lezzetli, hafif ve sağlıklı: Hindi göğüs ile 3 enfes tarif

Hindi eti, tavuk sevmeyenlerin ancak hafiflikten de vazgeçmek istemeyenlerin göz bebeği. Özellikle diyetisyenler tarafından sıkça tavsiye ediliyor hindi. Siz de bu sağlıklı et seçeneğiyle enfes sofralar kurmak istiyorsanız ızgara, sote ve kızartma yöntemleriyle hazırlayabileceğiniz bu 3 tarifimize bir göz atın!

Yemek 21-11-2021 15:50

Dumanı üstünde nar gibi kızarmış hindi tarifi! En önemli püf noktası...

Vitamin ve mineral deposu olan hindi, yılbaşı kutlamalarının bir sembolü. Avrupa ülkelerinde sıklıkla tüketilen hindi eti, ülkemizde çok fazla tüketilmiyor ancak bu besin gerçek bir mineral kaynağı. Özellikle kış aylarında tüketildiğinde vücudun direncini artıran hindi eti, aynı zamanda sindirimi de kolaylaştırıyor. Yılbaşı sofrası için hindi pişirmeyi düşünenler için fırında hindi dolması tarifi geliyor.

Yemek 31-12-2020 10:08

Hindi pişirmenin püf noktası ünlülerin şefinden! Gece boyunca...

Pişirme adımlarına dikkat edilmediğinde çabucak kuruyan ve lastik gibi olabilen hindinin pişirme aşamasına çok dikkat edilmesi gerekiyor. Neyse ki usta şeflerin önerisiyle en iyi püf noktalarını öğrenecek, mutfaklarda pişen hindi tarifi sizden sorulacak.

Yemek 23-12-2020 15:32

Yılbaşı hindisi tarifi

Yılbaşı menülerinin vazgeçilmez lezzeti iç pilavlı hindi, 20 çeşit baharatla 3 saatte pişiyor. Şef aşçı Sercan Erdoğan, "Hindi eti sert olduğu için özellikle limon ve portakal suyuyla marine ediyoruz. Böylece daha lezzetli ve yumuşak oluyor" dedi. İşte yılbaşı hindisi tarifi ve yapılışı.

Yemek 27-12-2019 11:31

Fırında Hindi

Nar gibi, çıtır çıtır ve enfes bir hindi yapmak sandığınız kadar zor değil. Pratik tarif ve püf noktalarıyla harika bir hindi pişireceksiniz.

Yemek 28-12-2018 10:58

En lezzetlisini siz yapın: Yılbaşı sofralarına özel hindi pişirmenin püf noktaları

Yılbaşı sofralarının geleneksel yemeği bütün hindiyi, nar gibi kızarmış, dışı çıtır çıtır, içi yumuşak ve kurumamış bir şekilde evde pratik olarak hazırlamak birkaç püf noktası ile mümkün.

Yemek 14-12-2018 15:05

Bir yılbaşı klasiği hindi tarifinin malzemeleri ve yapılışı

Yılbaşı denilince akla ilk gelen yemek hindi tarifini Mynet.com kullanıcıları için hazırladık. İşte Yağız İzgül'ün Mynet Yemek için hazırladığı nefis hindi tarifi...

Haber 31-12-2015 14:04