Horoz Haberleri

Osmaniye'de horoz dövüştüren 94 kişiye 603 bin lira ceza

Osmaniye'de, horoz dövüştüren 94 kişiye 603 bin lira ceza verildi.

Yurthaber 21-03-2024 15:38

'Anne' diye bağıran horoz 3 defa canını kurtardı! Kimse inanmayınca videoya aldı

Elazığ’da duyanları şaşkına çeviren bir olay yaşandı. Sahibi tarafından kesilmek üzere kümesten alınan horoz, bir anda ’Anne’ diye bağırmaya başladı. Duydukları karşısında şaşkına dönen sahibi, 3 defa kesmek için götürdüğü horozun aynı şekilde bağırmasının ardından hayvanı kesmekten vazgeçti. Horozun sahibi, ’’Kimse bana inanmıyordu bakın horoz ne diyor’’ diyerek o anları kayda aldı.

Haber 13-02-2024 10:30

Her yere birlikte gidiyorlar! Gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor

İzmir’de yaşayan 64 yaşındaki Hatice Suner, 9 ay önce gurktan çıkardığı İsveç cinsi ‘Bıdık’ isimli horozunu omzuna alarak İzmir sokaklarını karış karış geziyor. Suner’i omuzunda horoz ile yolda yürürken gören vatandaşlar şaşırıyor. Suner ise her yere ‘Bıdık’ ile birlikte gittiklerini belirtiyor. 64 yaşındaki kadın, “Civcivken koynumda büyüttüm, evde bakıyorum. İsveç cinsi ufak bir horoz, bu kadar büyüyor. Başka hayvanlarım da var ama bu böyle özel çıktı” şeklinde konuştu.

Haber 12-11-2023 09:50

Horoza zorla içki içirip eziyet ettiler! Denizli'deki düğünde akılalmaz görüntüler... Ekipler harekete geçti

Denizli'nin Pamukkale ilçesindeki bir düğünde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Düğün eğlencesinde 5 kişinin horoza zorla alkollü içki içirdiği belirlendi. Ekiplerin çalışması sonrası 5 şüphelinin kimlikleri tespit edilirken toplam 27 bin lira idari para cezası kesildi.

Haber 14-09-2023 09:28

Uzun uzun öterken... Nefesi tükenince bayıldı! Horozun o anları kamerada

Karabük’te bir horozun kaydedilen görüntüleri izleyenleri hem şaşırttı hem de gülümsetti. O anlarda uzun uzun öten horoz nefesi tükenince bayıldı. Horozun bayılma anları ise sahibi tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Haber 03-07-2023 12:08

'Kayıp horoz ve tavuklar' huzurevini karıştırdı! 'Aklı biraz gelip gidiyor' Oda arkadaşları davalık oldu karar çıktı

Denizli'deki huzurevi, kayıp 4 tavuk ve 1 horoz nedeniyle karıştı, 2 oda arkadaşı bu yüzden davalık oldu. 80 yaşındaki oda arkadaşı İbrahim K.'nın huzurevi bahçesinde beslediği horoz ve tavukları başkasına verdiği öne sürülen Mehmet Akif Telli, 10 yıla kadar hapis istemiyle açılan davada beraat etti. 70'inden sonra tavuk çalmakla suçlandığını söyleyen Telli "İbrahim K.'nın kendi isteğiyle tavukları ve horozu yoldan geçen tanımadığımız birine verdik. Aklı biraz gelip gidiyor" dedi.

Haber 08-04-2023 15:21

Horoz dövüşünde beklenmeyen hamle! Arenada öfkelenen horoz rakibi yerine sahibine saldırdı

Meksika’da bir horoz dövüşü sırasında çekilen görüntüler sosyal medyada gündem yaratmayı başardı. Villa de Alvarez’deki yasa dışı bir horoz dövüşünden alınan görüntülerde horozlardan biri rakibine saldırmak yerine öfkelenerek sahibinin bacağını hedef aldı. Horozun gagaladığı sahibinin bacağından kanlar akarken ismi açıklanmayan adam hastaneye kaldırıldı.

Trend 08-04-2023 09:32

Bahçeden kaçan horoz, maçın ortasında sahaya girdi!

Siirt 1'inci Amatör Lig’de oynanan Kayabağlar Beldesi Gençlik Spor-Eruh Sağlık Spor maçında sahaya horoz girdi.

Spor 30-03-2023 18:43

Herkesin gözü onlarda! Çin burcuna göre en çekici 4 burç

Burçlarımız karakter özelliklerimiz kadar fiziksel görünüşümüzü de etkileyebiliyor. Ancak çekici bir insan olmak için sadece güzel veya yakışıklı olmak yetmiyor. Çekici insanlar auraları sayesinde toplumda oldukça ilgi görüyor. Çin astrolojisine göre en çekici kişiler aşağıdaki burçlardan ortaya çıkıyor.

Kadin 26-02-2023 10:41

Horozun futbol aşkı görenleri şaşırttı! Futbolculara taş çıkardı

Çatalca’da bir evin bahçesinde beslenen "Efe" isimli horozun futbol aşkı kameralara yansıdı. Çocuklarla birlikte top oynayan horoz, futbolculara taş çıkardı.

Haber 26-01-2023 10:21

Horozun saldırısıyla neye uğradığını şaşırdı! Hem kaçtı hem kayda aldı

Elazığ’da elektrik sayacını okumak için bir eve yaklaşan personel, horozun saldırısını sonucu neye uğradığını şaşırdı. Eve yaklaşamayan personel, bir yandan kaçarken bir yandan da o anları cep telefonu kamerası ile kayda aldı.

Haber 01-11-2022 16:04

Kümese girdiğinde hayatının en büyük şokunu yaşadı! Tavuklarından bir tanesi cinsiyet değiştirip horoza dönüştü

Koronavirüs pandemisinin getirdiği karantina uygulamasının sonrasında Belçika’da yaşayan Jonas Verdickt isimli bir adam tavuk yetiştiriciliği yapmaya başladı. Sadece tavukların olduğunu kümese girdiğinde ise Verdickt hayatının en büyük şokunu yaşadı. Çünkü tavuklarından birinin horoza dönüştüğünü fark etti.

Trend 28-09-2022 17:20

Herkesi şaşkına çevirdi! Belçika’da bir tavuk, aniden horoza dönüştü

Belçikalı kümes sahibi Jonas Verdickt, geçen hafta bir sabah şaşkınlık içinde uyandı. Çünkü hiç horoz bulunmayan kümesindeki tavuklardan biri, aniden horoz gibi ötmeye başladı.

Haber 25-09-2022 17:54

Almanya'da ilginç olay! Günde 200 kere öten horoz nedeniyle mahkemeye verildi...

İlginç olay Almanya’da yaşandı. Yaşlı bir çift günde yaklaşık 200 kere öten horoz nedeniyle komşularını mahkemeye verdi. 76 yaşındaki çift, Magda adlı horozun sabah saat 08.00'den itibaren ötmeye başladığını ve günün geri kalanında susmadığını ifade etti.

Haber 09-08-2022 18:25

Horoz gibi öten tavuk görenleri şaşkına çeviriyor! Tavuk olduğunu unuttu

Mardin’in Mazıdağı ilçesinde horoz gibi öten tavuk şoku yaşanıyor. Çünkü bir tavuk, tavuk olduğunu unutup horoz gibi ötmeye başladı. Görenlerin büyük şaşkınlığa uğratan tavuğun sahibi İshak Tuna, sabahları tavuğun horoz gibi ötme sesiyle uyanmaya başladıklarını söyledi. Horoz gibi öten tavukların uğursuzluk getirdiği, kesilmesi gerektiği söylense de Tuna, her şeye rağmen tavuğu besleyeceklerini belirtti.

Haber 20-07-2022 17:33

Kırıkkale'de bir dernekte dövüştürülen 46 horoz koruma altına alındı

Kırıkkale'de bir dernekte dövüştürülen 46 horoz koruma altına alındı

Yurthaber 16-07-2022 21:17

Şaşkına çeviren ceza! 'Horozunuz ötüyor'

Düzce'de Mücella Ulcay'a, evinin önünde beslediği horozun ötmesinden rahatsız olan komşuları şikayetçi olunca zabıta ekipleri tarafından Kabahatler Kanunu kapsamında 392 TL ceza kesildi. Cezaya itiraz ettiğini söyleyen Mücella Ulcay, "1 horozun çıkardığı ses gürültü olabilir mi? Ya da 3-5 tavuğun kokusu koku olabilir mi?" sözleriyle duruma tepki gösterdi. Baktığı horoz ve tavukları köyde yaşayan yakınlarına gönderen Ulcay, ortama uyum sağlayamayan hayvanların öldüğünü söyledi.

Haber 04-07-2022 11:24

Denizli'de bayılan horozun akrabaları ilgi odağı oldu: Talep çoğaldı, 30 saniye kadar ötüyorlar

Denizli'de kümeste öttükten sonra bayılan horoz dünya çapında bile ünlü olmuş, yakalandığı solunum yolu hastalığının ardından ölmüştü. Şimdilerde ise horozun akrabaları yurt dışı ve yurt içinde ilgi görmeye başladığı belirtilirken, horoz sahibi olmak isteyen kişilerin sayısı arttı. Horoz sahibi Okan Gökbudak, ''Bayılan horozumdan sonra Denizlili horozlar daha çok ilgi gördü. Yurtdışındaki Uzakdoğu ülkelerine horozu duyurdum. Talep çoğaldı. 30 saniye kadar ötüyorlar'' dedi.

Haber 04-05-2022 11:52

Öterken bayılan Denizli horozunun ünü dünya sınırlarına ulaşmıştı! Üzen haberi sahibi verdi: Nazar mı göz mü değdi

'Bahtiyar' isimli Denizli horozunun, öterken nefesini yetiştiremeyip düşüp bayıldığını fark eden sahibinin sosyal medyadaki paylaşımı sonrası ünü tüm dünyaya yayılmıştı. Fenomen horozun sahibi Okan Gökbudak, Bahtiyar’ın yakalandığı solunum yolları hastalığa dayanamayarak öldüğünü açıkladı.

Trend 13-04-2022 14:03

Antalya'da şoke eden an! Horoz önce 'Allah' sonra 'anne' diye bağırmaya başladı: Adeta yalvarıyordu

Antalya Manavgat'ta kesmek için yakaladığı horoz bıçağı görünce ''Allah'' sonrasında ise iddiaya göre 'anne' diye bağırmaya başladı. Yaşadıkları şok anını anlatan Ali Dibek, "Bıçağı hayvanın boynuna dayayıncaya kadar her şey normaldi. Bıçağı dayayıp tam keseceğim sırada 'Allah' diye bir ses duyduk. Birbirimizin yüzüne baktık. Ses horozdan geliyordu. Yeniden hamle yaptığımda bu kez de 'Anne' diye ses çıkardı. Adeta yalvaran bir hayvanı, kesemeyeceğimizi anlayıp vazgeçtik” dedi.

Haber 25-03-2022 12:30

Hobisinden para kazanıyor! Tanesini 50 liradan satıyor

Denizli Horozu yetiştiriciliğine 9 yıl önce hobi olarak başlayan girişimci Mustafa Serttürk, Antalya'nın Kumluca ilçesinden yurtdışına horoz yumurtasının tanesi 50 TL’ye satıyor. Şentürk, Ocak - mayıs aylarında devamlı yumurta satışı yaptığını kasım, aralık aylarında tavukların tanesini 500- 700 TL horozların tanesini ise 800 ile bin 500 TL arasında sattığını söyledi.

Finans 21-02-2022 16:17

Sosyal medyadan paylaşım yaptıkça talep yağıyor! Tanesi 500 dolar...

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren Selçuk Sencar, ailesi ve yakınlarının güvercin, keklik gibi hayvanlara meraklı olmasının etkisiyle küçük yaştan itibaren bu hayvanları hobi amaçlı besledi.Sencar, özelliklerine göre 10 ila 500 dolardan satışa sunduğu hayvanlarının tamamını Afrika'dan Uzak Doğu'ya, Orta Doğu'dan Arap Yarımadası'na kadar 20'den fazla ülkeye ihraç ediyor. Yılda yaklaşık 8 bin süs horozu yetiştiren Sencar, Sosyal medyadaki paylaşımlarının artıkça taleplere yetişemediğini belirtti

Finans 17-01-2022 12:49

Japonya'dan getirilen kayıp horoz bakın nerede bulundu

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde, Japonya'dan getirilen ve geçtiğimiz günlerde ortadan kaybolan Yakomoho isimli süs horozu bulundu. Hallaç köyü yolu istikametindeki bir besihane de kaybolan horozunu bulan öğretmen Tolgahan Karataş ise horozuna kavuştuğu için mutlu olduğunu dile getirdi.

Haber 23-11-2021 07:27

Değeri 2 bin lira! Çalınan horozu için sosyal medyadan ilan verdi

Afyonkarahisar'da bir öğretmenin hobi olarak yetiştirdiği 2 bin lira değerindeki Japonya'dan getirilmiş süs tavuklarından türemiş ilk göz ağrısı olan horozu çalındı. Öğretmen, çalınan horozunu bulmak için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Haber 19-11-2021 17:14

Nesli tehdit altında! Sultan Sazlığında ilk defa Saz Horozu görüldü

Bilinen 301 çeşit kuş türüne ev sahipliği yapan Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğüne bağlı Sultan Sazlığı Milli Parkı’nda ilk defa, daha önce kaydı tutulmayan ve görüntüsü alınamayan 'Saz Horozu' gözlemlendi. Saz horozu büyük ayakları, kırmızı kafa ve gagası ile parlak mavi tüyleriyle dikkat çekiyor.

Haber 19-10-2021 11:15

Yer: Van! Bu horoz kendini ‘papağan’ sanıyor: Hiç aşağı inmiyor

Van’da papağan gibi sürekli dalda duran Japonya ‘onagadori’ ırkı uzun kuyruklu horoz, esnafın maskotu haline geldi.

Haber 28-09-2021 10:17

Yemek için horoz aldı, horozun yaptığını gören şaşkına döndü: İnanmayan kümese giriyor

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde ikamet eden Muhammed Bulut isimli vatandaşın kesmek için aldığı horuz kuluçkaya yattı. 15 gündür yumurta üzerine yatan horozu görenler gözlerine inanamıyor. Bulut, ''Küçüklüğümden beri horuz ve tavukla uğraşıyorum. İlk defa böyle bir olaya şahit oldum. İnanmayan kümesin yolunu tutuyor'' dedi.

Haber 01-09-2021 08:11

Kesmek için aldığı horoz kuluçkaya yattı

Elazığ’ın Kovancılar ilçesinde ikamet eden Muhammed Bulut isimli vatandaşın kesmek için aldığı horuz kuluçkaya yattı. 15 gündür yumurta üzerine yatan horozu görenler gözlerine inanamadı. Bulut’a inanmayan arkadaşları kümesin yolunu tutuyor.

Haber 31-08-2021 09:50

Kuluçkaya yatan horozun günlerce ötmemesi sahibini ve köy halkını şaşırttı

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde kuluçkaya yatan horoz görenleri şaşırttı. Yaklaşık bir haftadan beri ötmeyen horoz, kuluçkaya yatınca sahibi de inanamadı. Küçüklüğünden beri kümes hayvanlarına ilgisi olan Kahta ilçesine bağlı Büyükgöz Köyü’nde oturan Berkay Aşuk (17), kendisine ait iki ayrı kümeste 20’ye yakın tavuk ve horoz besliyor.

Haber 09-08-2021 16:14

Sinop'ta şaşkına çeviren olay! Horoz gibi öten tavuk gibi yumurtlayan horoz incelenecek

Sinop’ta 2 aydır her gün yumurtlayan horoz yetkililerin dikkatini çekti. Kendisine bilgi verilen Hüseyin Aslan horozun incelenmesi için dilekçe yazdı. Aslan, yumurtlayan horozu için ''Horoz gibi ötüyor tavuk gibi yumurtluyor. Böyle şey ne duydum ne gördüm'' demişti.

Haber 13-07-2021 07:36

Sinop'ta horozun 2 aydır yaptığı şey şaşkına çevirdi: Ne gördüm ne duydum

Sinop’ta 2 aydır her gün yumurtlayan horoz görenleri şaşkına çevirdi. Uzun yıllar Tarım İl Müdürlüğü de dahil kamuda çeşitli görevler yapmış olan horozun sahibi Ziraat Yüksek Mühendisi Hüseyin Aslan, "Şu ana kadar böyle bir şeyi ne gördüm ne duydum horoz gibi ötüyor tavuk gibi yumurtluyor” dedi.

Haber 10-07-2021 10:34

Yumurtlayan horoz şaşkına çevirdi! Milyon dolar değerinde

Muğla’nın Bodrum ilçesinde 6 kez yumurtlayan horoz görenleri şaşkına çevirdi. Çiftlik sahibi Adnan Akar ise horozun şifalı bitki kökleri ve tohumlara beslendiğini ve yumurtasının milyon dolar değerinde olduğunu ifade etti.

Haber 26-06-2021 15:30

Yumurtaları toplamak için kümese giren çocuk, horozun saldırısına uğradı

Malatya’nın Kale ilçesinde tavuk kümesine yumurta toplamaya giden 14 yaşındaki çocuğun horozun saldırısına uğraması kameralara yansıdı.

Haber 16-06-2021 16:48

Gören şaşkına döndü! Sosyal medya bu görüntüyü konuşuyor

Adana’da kent merkezinde klimalı otobüs durağına girip öten horoz görenleri şaşırttı.

Haber 03-06-2021 09:56

Rizeli kuaför horozunu tıraş etti, sosyal medya yıkıldı

Rize’de kuaförlük yapan Yunus Emre Güner, köy evinde makas ve tarakla horozu tıraş etti. O anların görüntüleri sosyal medyada ilgi gördü.

Haber 08-05-2021 16:23

Ünü dünyaya yayılan ‘Bayılan horoz’ İngiltere’den davet aldı

Denizli’de horozunun öterken bayıldığını fark eden gencin sosyal medyaya yüklediği video, dünya genelinde ülkeden ülkeye yayılmaya başladı. Çin ve Japon medyasında günlerce konu olan ve son olarak İngiltere’deki bir şov programdan davet alan ‘Bayılan horoz’un yavruları için ise birçok ülkeden talep gelmeye başladı.

Haber 04-05-2021 14:47

Evin bahçesinde horoz dövüşü düzenleyen gençler kamerada

Bursa'da kısıtlamaya ve sosyal mesafeye aldırış etmeyen gençlerin horoz dövüşü düzenlemesi kameralara yansıdı.

Haber 01-05-2021 15:56

Denizli'de evde horoz dövüştürdüğü öne sürülen 2 kişiye para cezası verildi

Denizli'de evde horoz dövüştürdüğü öne sürülen 2 kişiye para cezası verildi

Yurthaber 21-04-2021 13:13

Trabzon’da 'Anne' diye bağıran horoz kesilmekten kurtuldu

Trabzon’da, ’Anne’ diye bağıran horoz kesilmekten son anda kurtuldu.

Haber 11-04-2021 21:49

'Anne' diye bağıran horoz, son anda kesilmekten kurtuldu!

Trabzon'da kümesten alınan horoz, 'Anne' diye bağırınca son anda kesilmekten kurtuldu. Ortahisar İlçesi Gölçayır Mahallesinde yaşanan olay görenleri şaşkına çevirdi.

Haber 11-04-2021 17:28

Horoz dövüşü operasyonu! Polisi görünce dolabın içine saklandılar

Muğla’nın Fethiye ilçesinde polis ekipleri tarafından horoz dövüşü yapanlara yönelik düzenlenen baskında 20 kişiye 120 bin lira ceza kesilirken, polisi görünce dolabın içine saklanan iki şahıs ise polis tarafından yakalandı.

Haber 09-04-2021 17:10

Elazığ'da horoz dövüştüren 24 kişi suçüstü yakalandı

Elazığ'da horoz dövüştüren 24 kişi suçüstü yakalandı

Yurthaber 30-03-2021 15:14

Hindistan'da dövüş horozu sahibinin ölümüne neden oldu

Hindistan'ın güneyinde yapılan yasa dışı horoz dövüşü sırasında horoz, sahibinin ölümüne neden oldu.

Haber 01-03-2021 14:12

Öterken bayılan Denizli horozunun ünü sınırları aştı

Denizli’nin tescillenmiş horozu, öterken nefesini yetiştiremeyince düşüp bayılması “Görenler enerjisine şaşırıyor”, “Bu horoz öttüğünde durmak nedir bilmiyor” haberleri ile Japon basınında yer aldı. Horozun bayılana kadar öttüğü görüntüler, büyük beğeni topladı.

Haber 25-02-2021 14:03