Hugh Hefner Haberleri

Playboy'un patronu Hugh Hefner'ın eşi Crystal Hefner'in ihanet itirafları çok konuşuldu! Son günlerini anlattı... Cinselliğimiz tamamen durmuştu

Playboy dergisinin kurucusu ve Amerikalı iş adamı Hugh Hefner, 'seks malikanesi' sayesinde kısa sürede dünyanın çapkınlık konusundaki en tanınan isimlerden biri haline gelmişti. Hefner, malikanesinde davetlileri için özel cinsel içerikli partileri düzenleniyordu. Hugh Hefner'in eşi Crystal Hefner, Playboy malikanesindeki son yıllarını anlattı. Son dönemde eşiyle cinsel hayatlarının sona erdiğini söyleyerek ihanet itirafında bulundu.

Trend 24-01-2024 11:33

Playboy'un patronu Hugh Hefner'ın eşiydi! Vefatından 7 yıl sonra yaptığı itiraflarla dünya onu konuşuyor... Bir bedeli vardı

Playboy dergisinin kurucusu ve Amerikalı iş adamı Hugh Hefner'un malikanesi dünyaca ünlü durumdaydı. Bir döneme damga vuran malikanede Hefner'in özel davetlileri için cinsel ilişki partileri düzenleniyordu. Partilerde Hefner'in kurduğu dergide yer almak için gelen genç kadınlar adeta birbiriyle yarışıyordu. 2012 yılında üçüncü kez evlenen Hugh Hefner'in eşi Crystal Hefner'in itirafları çok konuşuldu.

Trend 19-01-2024 14:09

Playboy’un kurucusu Hugh Hefner’in sırları ifşa oldu! “Grup seksi reddedince...”

2017'de hayatını kaybeden Playboy kurucusu Hefner'in malikanesi dünyaca ünlüydü. Bir döneme damga vuran partide cinsel ilişki partileri düzenlenirken katılımcılar tamamen Hugh Hefner’in isteğine göre belirleniyordu. 34 yaşındaki Kayla Kayden, Playboy Malikanesi'nde geçirdiği zamanı anlattı ve deneyiminin "travmatik" olduğunu söyledi.

Trend 31-01-2023 11:24

Playboy'un kurucusu Hugh Hefner şaşırmadı! ''21 yaşındayken bana çıkma teklif etti ama orada 7 kadın daha vardı''

21 yaşındayken bir gece kulübünde Playboy'un kurucusu Hugh Hefner'la tanışan Cristal Camden, nasıl kısa sürede Hefner'ın gösterişli Malikanesi'nde bir demirbaş haline geldiğini anlattı. Camden'in Hefner ile ilk görüşmelerine dair paylaştığı detaylar duyanları şaşkına çevirdi.

Trend 09-11-2022 16:00

Diğer Haber Etiketleri

Hugh Hefner

Hugh Hefner Hakkındaki Haberler Mynet'te. Hugh Hefner Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.